iyiyim Edacım nolsun sen nasılsın napıosun ? Askerin nasıl ?
İyiyim bende canım aynı :) iyi oda çok yoğun nöbet tutmuo artık çavş oldu ama hiç memnun değil mahkumların hastane işlerini bile o ayarlıo gıcık bi durum...fazla konuşamıyoruz sadece akşamlarııı 9d devredio o zaman isyannnnnha bide alışamadı o var
Sağol canımm ama gece çavuşu ayrı bnmki sabah 9 akşam 9 yapıyor yani tüm karakolun işini o yapmş oluyor hem çavş hem yazıcı mıntıka yaptırıyor gündüz kulelere asker götürüo heegün nöbet yazıo mahkumların hastane adliye sevklerini ayarlıo gidicek askerleri ayarlıo vs vsÇavuşluğu hayırlı olsun ama pekte bişi farketmiyo yaa gene nöbet saatleri kalkıolar nöbetçileri kaldır götür devir teslim bi beklemiolar yani çok yoğun o zaman o kötü olmuş ya :S
Şimdi sizin mehtap uzuncaydı ya tam sivile alışıyo derken oraya gitti senden ayrıldı falan zorlamıştır alışma evresi ama yapcakta bişi yok ya şu kışta geçsin de rahata erceksiniz sizde ardınızdan bizTelefon olayı noldu peki ?
şafak 75 ardahan :98:
Oh ya şöyle arada şafak attırın sayfamızı çok boşladınz plakacılarrr
şafak 75 ardahan :98:
Kızlaaarrr etrafımdaki herkes bana erken daha ne evliliği falan muamelesi yapıyor sinir oluyorum yaaa...hayır kaldırıp diycem size ne diye ama sevip saydığım kişiler bi' de demiyorum da ama artık canım sıkılıyor yaa.. abim de annem de yapıyor arada laf sokuyor bana cidden çok sinir oluyorum, bi' babam anlıyor diyodum ama onu da dolduruyolar bazen... dün sabah babamla konuşuyorduk bi' yerden konu gene tabi bana geldi, yok dedi nişanlanmadan gezseniz mi biraz, ailesini de gördüm içim rahat ama nişan olmasa mesela falan dedi, nasıl şaşırdım yaaa.. etkileniyosun baba hemen dedim, ben seni beni anlayan tek insan sanıyordum dedim, hemen evlencek değiliz daha dzüen kurcaz zaten Zafer de aynı düşüncede başka türlüsü olamz dedim ama nişan için ne kadar hevesliydim kimse yanımda olmuyor deidm, ayıp ettin şu an dedim falan gözlerim doldu... o da hala öyle falan dedi, üzüldü sonra kıyamadı , haklısındır belki falan dedi.. ama canım sıkılıyo
Burasıda güzelll
Az kaldı yawrum şafak doğan güneş diceksin yakındaa
Kızlaaarrr etrafımdaki herkes bana erken daha ne evliliği falan muamelesi yapıyor sinir oluyorum yaaa...hayır kaldırıp diycem size ne diye ama sevip saydığım kişiler bi' de demiyorum da ama artık canım sıkılıyor yaa.. abim de annem de yapıyor arada laf sokuyor bana cidden çok sinir oluyorum, bi' babam anlıyor diyodum ama onu da dolduruyolar bazen... dün sabah babamla konuşuyorduk bi' yerden konu gene tabi bana geldi, yok dedi nişanlanmadan gezseniz mi biraz, ailesini de gördüm içim rahat ama nişan olmasa mesela falan dedi, nasıl şaşırdım yaaa.. etkileniyosun baba hemen dedim, ben seni beni anlayan tek insan sanıyordum dedim, hemen evlencek değiliz daha dzüen kurcaz zaten Zafer de aynı düşüncede başka türlüsü olamz dedim ama nişan için ne kadar hevesliydim kimse yanımda olmuyor deidm, ayıp ettin şu an dedim falan gözlerim doldu... o da hala öyle falan dedi, üzüldü sonra kıyamadı , haklısındır belki falan dedi.. ama canım sıkılıyo
Hiloşum onlar kesinlikle sen uzağa gidiceksin diye böyle yapıyorlar eminim. korkuyorlar çünkü sen orda yalnız olucaksın ailen olmicak yanında napıcak kızımız tek başına falan diye düşünüyorlardır. Sen sakın bozma morelini baban biliyor sonuçta nişan istediğinizi. adı konulduğunda herşey rayına oturur bebeğim sakin ol sen kimseyi kırma yinede, seni üzmelerinede izin verme
beklemek için sebebiniz kalmadı ki canm askerlik bitti işi de var insan sevdiğinin yanında olmak istiyo artık boşuna neden günleriniz ayrı geçsin ki bide ayrı şehirlerde beklemenin manası yok hadi nişanlılık dönemini uzat diyolar daha iyi tanıyın die falan ama zaten uzaksınız sık görüşemiceniz görüştüğünüz sürede kısıtlı olcak sıkma sen canını hilalcim ailende korkmuştur iş ciddiye binince uzağa gitcen die herşey yoluna girer canm olur böle şeyler
Sağolun kızlar, farkındayım hemen gitcem korkusu var onlarda da ama hemen olmaz ki zaten, ayrıca neden nişanı erteleyim ki, koşa koşa plansızca gidecek halim de yok, kpss beklicez en kötü zatn, birimiz devlete yerleşmeden girişmicez hiç bir olaya.. zamana bırakamıyorlar da sanki yarın gitcekmişim gibi laf sokup duruyolar..
İnşallah beni zamanla daha iyi anlarlar
Hatunlarrrr akşam 23.00da otobüs kalkçakk offf daha çoook var yaa
Bugün geçermiiii
Sağolun kızlar, farkındayım hemen gitcem korkusu var onlarda da ama hemen olmaz ki zaten, ayrıca neden nişanı erteleyim ki, koşa koşa plansızca gidecek halim de yok, kpss beklicez en kötü zatn, birimiz devlete yerleşmeden girişmicez hiç bir olaya.. zamana bırakamıyorlar da sanki yarın gitcekmişim gibi laf sokup duruyolar..
İnşallah beni zamanla daha iyi anlarlar
ooo şurda kaç saat kalmış sevdiğine kavuşmaya canm sevnmen lazım bugün çabuk geçsnde yanındayken geçmesin bende bugün kıbrısa gitcektim yârimin yanına gidemiyom bilet 500 olmuş yuh dedim o gene gel çok özledim dedi ama olmaz ya çok para :2: denetim hazırlıkları da başlıyomuş haftasonuda mesai olcak gelemicen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?