- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sen takılma yawrum zamanla anlicaklar elbet... Ailelerin işi o :))) benim annemde çok iyidir hoştur arada inceden dokundurur :)) Hepsi aynı yani hee diyip geçmesini biliceksin bazen :)))
Hatunlarrrr akşam 23.00da otobüs kalkçakk offf daha çoook var yaa
Bugün geçermiiii
inşallah canm zaten kpss düşünüyosanız yerleşmeyi bekliceniz diğeriniz onun yanında iş bakcak falan herşey düzene girmesi zaman alır gene inşallah kpssden yüksek alırsınızda bi an önce yerleşir hayatınızı kurarsınız
İnşallah Niloşum yaaa..ben heyecanımı paylaşmak istiyorum resmen paylaşamıyorum evde :26:
Ayy yarın sevdiceğinlesin ohh
Aynen ciicm beklicez şimdi neyimize güvenelim, o da diyor zatn, kendime güvenmem lazım, babama güvenip evlenemem diye, tabi ki yardımcı olurlar ama o kadar yani..bz kendimz kurcaz düzenimizi inşallahh..
büyük ihtimal ben atanırım o özelde kalır diye düşünüyoz canım ya, onun özel daha iyi gibi ama kısmet tabi
öle canm bnde atandım işte onurda devlet istemiyo kendi işini yapmak istiyo özelde arıcak artık inşallah çabuk bulur bi yüzük taksaydınız bare diolarmış babam işi yok daha diomuş :2: askerden gelnce düşünüyoduk ama babam bişey çıkarmaz inşallah onurla aramız bozulr artık
Canım ben bu babaları da anlamıyorum iş yoksa evlendirme tamam ama yüzük tak rahatça gezsinler en azından yahu, isteyen damatları bulmuşlar da.. hayır kızlar isteyip ölüyo bazen erkek de tık yok o daha kötü değil mi ben anlamadm, bizim de babalar istemiyo yaaa
Onlara göre her zamn daha iyisine layıgız bence
Ne güzel canm en azından sen oturtmuşsun..ben de atanırsam bi rahatım yerinde olur ya, özelde avukatlık pek evli bayana uygun degil bence
Canım ben bu babaları da anlamıyorum iş yoksa evlendirme tamam ama yüzük tak rahatça gezsinler en azından yahu, isteyen damatları bulmuşlar da.. hayır kızlar isteyip ölüyo bazen erkek de tık yok o daha kötü değil mi ben anlamadm, bizim de babalar istemiyo yaaa
Onlara göre her zamn daha iyisine layıgız bence
Ne güzel canm en azından sen oturtmuşsun..ben de atanırsam bi rahatım yerinde olur ya, özelde avukatlık pek evli bayana uygun degil bence
Azkaldı ama gece 11 de bincem, cumartesi sabah 8de falan izmirde olcam canım, Ermanda 10 gibi çıkıcak birlikten anca ozaman kavuşucaz.Uçak biletleri fena durumda ya bende otobüsle gidiyorum :)) kıyamadım paraya :))
Olsun bebeğim az kaldı sizin 74 gün sonra hep yanında olucak Allah izin verirse üzülme sakın
İnşallah Niloşum yaaa..ben heyecanımı paylaşmak istiyorum resmen paylaşamıyorum evde :26:
Ayy yarın sevdiceğinlesin ohh
Aynen ciicm beklicez şimdi neyimize güvenelim, o da diyor zatn, kendime güvenmem lazım, babama güvenip evlenemem diye, tabi ki yardımcı olurlar ama o kadar yani..bz kendimz kurcaz düzenimizi inşallahh..
büyük ihtimal ben atanırım o özelde kalır diye düşünüyoz canım ya, onun özel daha iyi gibi ama kısmet tabi
Yıldızlar dizi dizi, Askerlik ayırdı bizi.
Kölen olayım Allahım, Kavuştur ikimizi
$ ; 2 3 6 ! Atarsa 2 3 5 !
6 gün sonra yarılıyoruuz kiii :82:
Hoşgeldiiiin Esintooşş :) Tatilin güzel geçmiş fındığın yorgunluğunu da sevdiceğini görünce unutmuşsunduurr kızz:) :)
Niloşş iyi yolculuklar bebek sağ salim git gel inşallah ...
Yıldızlar dizi dizi, Askerlik ayırdı bizi.
Kölen olayım Allahım, Kavuştur ikimizi
$ ; 2 3 6 ! Atarsa 2 3 5 !
6 gün sonra yarılıyoruuz kiii :82:
http://upload.wikimedia.org/wikiped...bul_Boğaziçi_Köprüsü_Işıklandırılmış_hali.jpg
ŞaFaKkKkK İnŞaLLaHhHh34 İsTaNBuLLLL!!!
HaYdi İsTaNBuL BıRaKTıGıN GiBi Al SeVdİğİmİ GeRiİiİiİ
SoKaK SoKak MeKaN MeKaN AşK KoKuTaLıMmM Bu ŞeHRiİiİ
Plakalara düşen şafak attırıyo ohhh wallahi keyfim yerine geliyo böyle sizi görünce yaa
Darısı bizlerin başına inşallahhh
kız ben attırmıyorum da hiloş dun attır artık istanbula geldın dıyınce bugunluk attırım dedım gelsı kuzum gelsın tabı yaaa keyıf yerınde olunca hayat guzel bu arada sen keyıflı olmıcanda benmı olacam ohhh ne guzel sevdıgının kollarında olacan mıs gıbı
evetttt 9 saat kaldı otobüsün kalkmasına :)))
yarın bu saatlerde alsancak, konak falan geziyor olcak inşallahh
Yawrum 34 gün sonra kocan hep yanında olcak, biz daha şafak saycaz :)))
inşallah 34 gun sonra olur canım bızde bu yorgunluk donemını bıtırmış yan yana olup hayatımıza devam ederız canım allah hepımızı şafak saymaktan kurtarsın sevdıklerımızden ayırmasın canım benım ole deme üzüluyom sonra sevınemem sonra ben kocama kavuştuguma bak
deryacımm saçmalama bebişim yaa üzülme, sen sevinceksin kacana kavuşuyosun die, bizde senin adına sevinicez. Senin şafak biticek ki sıra bizlere gelsin. Sakın öle söleme :))
allah herkese biran önce kavuşmayı nasip etsin
merhaba kizlqr uzun zaman dir girmiyorum buraya, herkeain safagi azalmistir. Biz teslereyi alali 20 gun oluyor. Ve askerlik hayatimiza hic girmemis giboi.hepsi geride kaldi umarim sizin de oyle olur. Nisanlim iki hafta yanimda kaldi ve bol bol gezdik hasret giderdik. Simdi ise dugune safak sayma vakti :) :)
Merhaba kizlqr uzun zaman dir girmiyorum buraya, herkeain safagi azalmistir. Biz teslereyi alali 20 gun oluyor. Ve askerlik hayatimiza hic girmemis giboi.hepsi geride kaldi umarim sizin de oyle olur. Nisanlim iki hafta yanimda kaldi ve bol bol gezdik hasret giderdik. Simdi ise dugune safak sayma vakti :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?