Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen takılma yawrum zamanla anlicaklar elbet... Ailelerin işi o :))) benim annemde çok iyidir hoştur arada inceden dokundurur :)) Hepsi aynı yani hee diyip geçmesini biliceksin bazen :)))

Hatunlarrrr akşam 23.00da otobüs kalkçakk offf daha çoook var yaa
Bugün geçermiiii

İnşallah Niloşum yaaa..ben heyecanımı paylaşmak istiyorum resmen paylaşamıyorum evde :26:

Ayy yarın sevdiceğinlesin ohh

Aynen ciicm beklicez şimdi neyimize güvenelim, o da diyor zatn, kendime güvenmem lazım, babama güvenip evlenemem diye, tabi ki yardımcı olurlar ama o kadar yani..bz kendimz kurcaz düzenimizi inşallahh..
büyük ihtimal ben atanırım o özelde kalır diye düşünüyoz canım ya, onun özel daha iyi gibi ama kısmet tabi

öle canm bnde atandım işte onurda devlet istemiyo kendi işini yapmak istiyo özelde arıcak artık inşallah çabuk bulur bi yüzük taksaydınız bare diolarmış babam işi yok daha diomuş :2: askerden gelnce düşünüyoduk ama babam bişey çıkarmaz inşallah onurla aramız bozulr artık

Canım ben bu babaları da anlamıyorum iş yoksa evlendirme tamam ama yüzük tak rahatça gezsinler en azından yahu, isteyen damatları bulmuşlar da.. hayır kızlar isteyip ölüyo bazen erkek de tık yok o daha kötü değil mi ben anlamadm, bizim de babalar istemiyo yaaa

Onlara göre her zamn daha iyisine layıgız bence

Ne güzel canm en azından sen oturtmuşsun..ben de atanırsam bi rahatım yerinde olur ya, özelde avukatlık pek evli bayana uygun degil bence

bende anlamıyom canm ya 5 senedir geziyoz hiçmi merak etmiyor kimle gezdiğimi bare tanışın falan diyom habire bişeyler çıkarıyo anlamıyom ki eninde sonunda tanışcaklar
evet canm ben atandım çok şükür darısı senin başına bzim kurumdada 3 tane bayan avukat var rahatlar valla bayan için çok uygun girdiğin davalar normal en azından sıkıntılı bi durum olmaz

Bebişim biz ermanla 2008den beri birlikteyiz öle söz nişan muhabbeti açıldığında babamla annem diyo hepimiz biliyoz ne gerek var daha vaktiniz var falan diyolarGerçi bizim askerlik muhabbeti vardı ama oda bitince bahaneleri kalmicak bakalım ozaman ne olcak
Anamm ya bütün ailelermi aynı acaba

En azından yüzük takıldığında onlarda rahat edicekler millete karşı amann ne tuhaf işler ya :)))

Yıldızlar dizi dizi, Askerlik ayırdı bizi.
Kölen olayım Allahım, Kavuştur ikimizi

$ ; 2 3 6 ! Atarsa 2 3 5 !

6 gün sonra yarılıyoruuz kiii :82:

Niloşş iyi yolculuklar bebek sağ salim git gel inşallah ...

Hiloşum milleti boşverde aile de öyle yapınca insan üzülüo ama yavaş yavaş alışcaklar sen bozma moralini zaten yarın evlenmiosun nerden baksan 1 sene gibi oluo o yüzden hiiiiç canını sıkma sevdiğinle iyi anlaşmaya bak böyle zamanlarda herkesin bi içi daralıo edio zaten en mutlu anlar bile stres gerginlik oluo ...Milleti de salla ağızları torba olsakta büzsek keşke ...

Hoşgeldiiiin Esintooşş :) Tatilin güzel geçmiş fındığın yorgunluğunu da sevdiceğini görünce unutmuşsunduurr kızz:) :)

Hoşgeldiiiin Esintooşş :) Tatilin güzel geçmiş fındığın yorgunluğunu da sevdiceğini görünce unutmuşsunduurr kızz:) :)

Hoşbulduuk seroşşşşş Tatilim sadece Ankara'ya vardığımda güzel geçti 21 gün burnumdan geldi 22.gün iyiydi şükür ya
Sen nasılsın bakiiiimm, senin şafakta iyice düşüşe geçmiş baak 200'lere pek birşey kalmamış yavrum
Ben 36 gün sonra 100'lere geçiyorum, Sende 36 gün sonra 200'lere ne kadar uyumlu bizim tickerler

Son düzenleme:
Niloşş iyi yolculuklar bebek sağ salim git gel inşallah ...

Sağol begüşümm

Esintoşşş haydi bakalım begüş gibi sende yarıla şafağınıda sıra bizlere gelsin

Plakalara düşen şafak attırıyo ohhh wallahi keyfim yerine geliyo böyle sizi görünce yaa
Darısı bizlerin başına inşallahhh

kız ben attırmıyorum da hiloş dun attır artık istanbula geldın dıyınce bugunluk attırım dedım gelsı kuzum gelsın tabı yaaa keyıf yerınde olunca hayat guzel bu arada sen keyıflı olmıcanda benmı olacam ohhh ne guzel sevdıgının kollarında olacan mıs gıbı

Evetttt 9 saat kaldı otobüsün kalkmasına :)))
Yarın bu saatlerde alsancak, konak falan geziyor olcak inşallahh
Yawrum 34 gün sonra kocan hep yanında olcak, biz daha şafak saycaz :)))

evetttt 9 saat kaldı otobüsün kalkmasına :)))
yarın bu saatlerde alsancak, konak falan geziyor olcak inşallahh
Yawrum 34 gün sonra kocan hep yanında olcak, biz daha şafak saycaz :)))

inşallah 34 gun sonra olur canım bızde bu yorgunluk donemını bıtırmış yan yana olup hayatımıza devam ederız canım allah hepımızı şafak saymaktan kurtarsın sevdıklerımızden ayırmasın canım benım ole deme üzüluyom sonra sevınemem sonra ben kocama kavuştuguma bak

Deryacımm saçmalama bebişim yaa üzülme, sen sevinceksin kacana kavuşuyosun die, bizde senin adına sevinicez. Senin şafak biticek ki sıra bizlere gelsin. Sakın öle söleme :))
Allah herkese biran önce kavuşmayı nasip etsin

Merhaba kizlqr uzun zaman dir girmiyorum buraya, herkeain safagi azalmistir. Biz teslereyi alali 20 gun oluyor. Ve askerlik hayatimiza hic girmemis giboi.hepsi geride kaldi umarim sizin de oyle olur. Nisanlim iki hafta yanimda kaldi ve bol bol gezdik hasret giderdik. Simdi ise dugune safak sayma vakti :) :)

tamam kızzz solemem :-( ama bu zorlugu bıldıgım için nerde bı asker yolu bekleyen duydumu içim gıdıyor valla

amin bacım aminnnnnnnnn

hayırlı ugurlu olsun canım allah tum bekleyenlerı bızlerıde kavuştursun inşallahhhhhhhhh

Esracım tekrar gözün aydın canım kavuştun nişanlına şükürler olsun:))
Sen düğün şafağını say bakalım güzelim Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah
Darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…