Hoşbulduuk seroşşşşşTatilim sadece Ankara'ya vardığımda güzel geçti 21 gün burnumdan geldi 22.gün iyiydi şükür ya
Sen nasılsın bakiiiimm, senin şafakta iyice düşüşe geçmiş baak 200'lere pek birşey kalmamış yavrum
Ben 36 gün sonra 100'lere geçiyorum, Sende 36 gün sonra 200'lere ne kadar uyumlu bizim tickerler
http://upload.wikimedia.org/wikiped...bul_Boğaziçi_Köprüsü_Işıklandırılmış_hali.jpg
ŞaFaKkKkK İnŞaLLaHhHh34 İsTaNBuLLLL!!!
HaYdi İsTaNBuL BıRaKTıGıN GiBi Al SeVdİğİmİ GeRiİiİiİ
SoKaK SoKak MeKaN MeKaN AşK KoKuTaLıMmM Bu ŞeHRiİiİ
Yıldızlar dizi dizi, Askerlik ayırdı bizi.
Kölen olayım Allahım, Kavuştur ikimizi
$ ; 2 3 6 ! Atarsa 2 3 5 !
6 gün sonra yarılıyoruuz kiii :82:
bende anlamıyom canm ya 5 senedir geziyoz hiçmi merak etmiyor kimle gezdiğimi bare tanışın falan diyom habire bişeyler çıkarıyo anlamıyom ki eninde sonunda tanışcaklar
evet canm ben atandım çok şükür darısı senin başınabzim kurumdada 3 tane bayan avukat var rahatlar valla bayan için çok uygun girdiğin davalar normal en azından sıkıntılı bi durum olmaz
Bebişim biz ermanla 2008den beri birlikteyiz öle söz nişan muhabbeti açıldığında babamla annem diyo hepimiz biliyoz ne gerek var daha vaktiniz var falan diyolarGerçi bizim askerlik muhabbeti vardı ama oda bitince bahaneleri kalmicak bakalım ozaman ne olcak
Anamm ya bütün ailelermi aynı acaba
En azından yüzük takıldığında onlarda rahat edicekler millete karşı amann ne tuhaf işler ya :)))
Niloşş iyi yolculuklar bebek sağ salim git gel inşallah ...
Hiloşum milleti boşverde aile de öyle yapınca insan üzülüo ama yavaş yavaş alışcaklar sen bozma moralini zaten yarın evlenmiosun nerden baksan 1 sene gibi oluo o yüzden hiiiiç canını sıkma sevdiğinle iyi anlaşmaya bak böyle zamanlarda herkesin bi içi daralıo edio zaten en mutlu anlar bile stres gerginlik oluo ...Milleti de salla ağızları torba olsakta büzsek keşke ...
Hoşbulduuk seroşşşşşTatilim sadece Ankara'ya vardığımda güzel geçti 21 gün burnumdan geldi 22.gün iyiydi şükür ya
Sen nasılsın bakiiiimm, senin şafakta iyice düşüşe geçmiş baak 200'lere pek birşey kalmamış yavrum
Ben 36 gün sonra 100'lere geçiyorum, Sende 36 gün sonra 200'lere ne kadar uyumlu bizim tickerler
http://upload.wikimedia.org/wikiped...bul_Boğaziçi_Köprüsü_Işıklandırılmış_hali.jpg
ŞaFaKkKkK İnŞaLLaHhHh34 İsTaNBuLLLL!!!
HaYdi İsTaNBuL BıRaKTıGıN GiBi Al SeVdİğİmİ GeRiİiİiİ
SoKaK SoKak MeKaN MeKaN AşK KoKuTaLıMmM Bu ŞeHRiİiİ
kız ben attırmıyorum da hiloş dun attır artık istanbula geldın dıyınce bugunluk attırım dedım gelsı kuzum gelsın tabı yaaa keyıf yerınde olunca hayat guzel bu arada sen keyıflı olmıcanda benmı olacam ohhh ne guzel sevdıgının kollarında olacan mıs gıbı
Evetttt 9 saat kaldı otobüsün kalkmasına :)))
Yarın bu saatlerde alsancak, konak falan geziyor olcak inşallahh
Yawrum 34 gün sonra kocan hep yanında olcak, biz daha şafak saycaz :)))
Merhaba kizlqr uzun zaman dir girmiyorum buraya, herkeain safagi azalmistir. Biz teslereyi alali 20 gun oluyor. Ve askerlik hayatimiza hic girmemis giboi.hepsi geride kaldi umarim sizin de oyle olur. Nisanlim iki hafta yanimda kaldi ve bol bol gezdik hasret giderdik. Simdi ise dugune safak sayma vakti :) :)
Kızlar herkese merhabalar
Nasılsınız keyifler nasıl ?
Ben iyi değilim vallahi. Çok özledim onu ya zaman sanki geri geri gidiyor çıldırcam.
Garibim o beni idare ediyo bak gelir gelmez 2 ay içinde evlencez felan diyo kıyamaam
az önce görüntülü konuştuk uf içim cız etti sanki:26:
35 gün sonra izne gelcek 16 günlük,onunla avunucam da tekrar nasıl göndercem sevdiceğimi te onu bilmiyorumagla agla şiştim ama olsun bi gün gelicek bi gün kalıcak o zaman güneş bizim için doğacakkkk!
Evet yani yaa ben de anlamıyorum inan kii :/ insallah sevgimize inanip degisirler artikkk fatoooo...insallah canikom insallah atanayim da rahatima bakayim yaaa :)) evet devletteki avukatlar cok rahat valla ben de istiyorummm...
Aileler ilginc valla yaaa :))) zorlarina gidiyor sanirm bizim de hep askerligi bahane etmislerdi o da bitti sacmaliyoz simdi :)))
Canim begusum benmm en az bi sene zaten var anlatamiyom ki bunu yarn evlencez saniyolar sanirm) sagol kardesim akiscaklar care yok hayir ben onları kirmayim derdindeym de beni düşünen yoj gibiiii :/
Esintosummm hosgeldinn niye tatil burnundan geldi kizim yaa ???
Safagin da azaliyo ohhhh...
Attircan tabi kizz aferinnn ohhh :)))
Cann yaa o yol da bitmez sana simdii :))
Hosgeldin esraccimm gelismelere cok sevindmmm))
Canm bosver hep bi sonraki gorusmeyi say ilerisini düşünme. . Tabi bizm gibi 223 gun görüşmeden durcaksanz onu bilememm :))
Canlarım öpüyorum hepinizi 2-3 yokum bensiz idare edin
İyi haftasonları diliyorum herkeze, banada dua edin kazasız belasız gidip geliyim inşallah
ah yavrum bundan sonra görüşmiycez ki 200 gün kalcak
Evet yani yaa ben de anlamıyorum inan kii :/ insallah sevgimize inanip degisirler artikkk fatoooo...insallah canikom insallah atanayim da rahatima bakayim yaaa :)) evet devletteki avukatlar cok rahat valla ben de istiyorummm...
Aileler ilginc valla yaaa :))) zorlarina gidiyor sanirm bizim de hep askerligi bahane etmislerdi o da bitti sacmaliyoz simdi :)))
inşallah cnm atanırsın bi an önce rahat valla saatin belli işin belli sen sadece antalya mı yazcan yoksa sen nereye atanırsan zafer orda mı iş bulcak
inşallah cnm atanırsın bi an önce rahat valla saatin belli işin belli sen sadece antalya mı yazcan yoksa sen nereye atanırsan zafer orda mı iş bulcak
Canım onu bilmiyorum Zaferle oturup bir düşüncez iyice, sadece Antalya riskli olur belki yakın yerler de yazar evlenince tayine zorlarım falan ya da kpss ye tekrar girip tek atış yaparımya da mesela İzmir falan da olabilir yani mantıklı bir yer bulursak beraber ikimiz de oraya gideriz napalım
Sonu güzel olsun derler ya hep bebeğim sen kapanışı güzel yaptııınn :) :)
Bende iyiym canim napim zaman geçitiyorum okul başlıcak ya canım sıkılmaya başladı :) :) Şafağım azalıyor yazın güzel geçtidee kışın napçaz bakalım :)
Uyumluyuz tabi kızımm keşke senn yanında olabilsem ama 100 fazla :)
Esintosummm hosgeldinn niye tatil burnundan geldi kizim yaa ???
Safagin da azaliyo ohhhh...
Canlarım öpüyorum hepinizi 2-3 yokum bensiz idare edin
İyi haftasonları diliyorum herkeze, banada dua edin kazasız belasız gidip geliyim inşallah
Ay seni ben yerim yaa neler yazmış anaaaaaaaaaaaaaam
evet canm iyice bi düşünrsünüz ben onurun rahat iş bulma ihtimalini düşünerek büyük şehirleri başa yazmıştım yakın yerlerden ziyade antalyaya yakın olupta küçük biyer yazsan zafern iş bulma olanağı az olur bzde öle düşünerek büyük yazdım bursa çıktı ama buraya alışamadım onurda beğenmedi izmirde yaşayalım dedi zaten mebde tayinde sıkıntı yok herkesde gitceğimi biliyo sıkıntı çıkarmıcaklar burayıda özlücem o ayrı gelmek bi dert gitmek bi dert
ne olur birsey soyleyın benımkı gazıantepde suriye olayı ne olacak korkuyorum ya sevdim asker beklemek korku dolu bırsey bunyem alt ust oldu nasıl gececek bunca gün
günaydın canlarımniloş sevdiceğinin kollarında şimdi
günaydın canlarımniloş sevdiceğinin kollarında şimdi
şafak 73 şırnak Rabbim askerlerimizi korusun
Günaydın Nilüüü..aynen Niloş uçuyor şu an mutluluktan ohhhh çok mutludur inşallahh
Sen nasılsın canikommm
Amin yavrum Allah tüm askerleri korusunn...
günaydın canm nasılsın bakalım
Günaydın Nilüüü..aynen Niloş uçuyor şu an mutluluktan ohhhh çok mutludur inşallahh
Sen nasılsın canikommm
amiin amin sen napıon canm kmseden ses çıkmıomillet geziyo mu ne niloş zaten güsel izmirimde sevdiğinle ohh bnde yarimle olcaktım şimdi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?