Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sonu güzel olsun derler ya hep bebeğim sen kapanışı güzel yaptııınn :) :)
Bende iyiym canim napim zaman geçitiyorum okul başlıcak ya canım sıkılmaya başladı :) :) Şafağım azalıyor yazın güzel geçtidee kışın napçaz bakalım :)
Uyumluyuz tabi kızımm keşke senn yanında olabilsem ama 100 fazla :)

Kızlar herkese merhabalar
Nasılsınız keyifler nasıl ?
Ben iyi değilim vallahi. Çok özledim onu ya zaman sanki geri geri gidiyor çıldırcam.
Garibim o beni idare ediyo bak gelir gelmez 2 ay içinde evlencez felan diyo kıyamaam
az önce görüntülü konuştuk uf içim cız etti sanki:26:
35 gün sonra izne gelcek 16 günlük,onunla avunucam da tekrar nasıl göndercem sevdiceğimi te onu bilmiyorum agla agla şiştim ama olsun bi gün gelicek bi gün kalıcak o zaman güneş bizim için doğacakkkk!

Canım evlilik tarihine baktım da evlenir evlenmez askere mi yolladın gı ne zor olmuştur ya :S

Yıldızlar dizi dizi, Askerlik ayırdı bizi.
Kölen olayım Allahım, Kavuştur ikimizi

$ ; 2 3 6 ! Atarsa 2 3 5 !

6 gün sonra yarılıyoruuz kiii :82:

Ay seni ben yerim yaa neler yazmış anaaaaaaaaaaaaaam

Evet yani yaa ben de anlamıyorum inan kii :/ insallah sevgimize inanip degisirler artikkk fatoooo...insallah canikom insallah atanayim da rahatima bakayim yaaa :)) evet devletteki avukatlar cok rahat valla ben de istiyorummm...

Aileler ilginc valla yaaa :))) zorlarina gidiyor sanirm bizim de hep askerligi bahane etmislerdi o da bitti sacmaliyoz simdi :)))

Canim begusum benmm en az bi sene zaten var anlatamiyom ki bunu yarn evlencez saniyolar sanirm ) sagol kardesim akiscaklar care yok hayir ben onları kirmayim derdindeym de beni düşünen yoj gibiiii :/

Esintosummm hosgeldinn niye tatil burnundan geldi kizim yaa ???
Safagin da azaliyo ohhhh...

Attircan tabi kizz aferinnn ohhh :)))

Evetttt 9 saat kaldı otobüsün kalkmasına :)))
Yarın bu saatlerde alsancak, konak falan geziyor olcak inşallahh
Yawrum 34 gün sonra kocan hep yanında olcak, biz daha şafak saycaz :)))

Cann yaa o yol da bitmez sana simdii :))

Hosgeldin esraccimm gelismelere cok sevindmmm ))

Canm bosver hep bi sonraki gorusmeyi say ilerisini düşünme. . Tabi bizm gibi 223 gun görüşmeden durcaksanz onu bilememm :))

Canlarım öpüyorum hepinizi 2-3 yokum bensiz idare edin
İyi haftasonları diliyorum herkeze, banada dua edin kazasız belasız gidip geliyim inşallah

ah yavrum bundan sonra görüşmiycez ki 200 gün kalcak

İyi haftasonları diliyorum herkeze, banada dua edin kazasız belasız gidip geliyim inşallah

Canım benm hayırlısıyla kazasız belasız git gel inşallahh
Özlicez seni bekliyoruz haberlerinii

ah yavrum bundan sonra görüşmiycez ki 200 gün kalcak

İŞte bizim gibi demekki 223 gün saydım ben tam hiç görmeden görüşmeden ama geçti çok şükür.. çok sancılı geçirdim ben o dönemi ama geçtii Allahıma şükürler olsunnn şimdi hiç yaşamamış gibiyim sankiii..... senin de bitcek yavrum hiç merak etme, kendinebulabldiğin kadar uğraş bulll arkadaşlarınla buluş çalış spor yap oku..
ben mesela hem çalışıyordum, baro derslerine gidiyordum, spora gidiyordum kitap okuyordum, arkadaşlarımla buluşuyordum derken geçti zamann...

inşallah cnm atanırsın bi an önce rahat valla saatin belli işin belli sen sadece antalya mı yazcan yoksa sen nereye atanırsan zafer orda mı iş bulcak

Canım onu bilmiyorum Zaferle oturup bir düşüncez iyice, sadece Antalya riskli olur belki yakın yerler de yazar evlenince tayine zorlarım falan ya da kpss ye tekrar girip tek atış yaparım ya da mesela İzmir falan da olabilir yani mantıklı bir yer bulursak beraber ikimiz de oraya gideriz napalım

evet canm iyice bi düşünrsünüz ben onurun rahat iş bulma ihtimalini düşünerek büyük şehirleri başa yazmıştım yakın yerlerden ziyade antalyaya yakın olupta küçük biyer yazsan zafern iş bulma olanağı az olur bzde öle düşünerek büyük yazdım bursa çıktı ama buraya alışamadım onurda beğenmedi izmirde yaşayalım dedi zaten mebde tayinde sıkıntı yok herkesde gitceğimi biliyo sıkıntı çıkarmıcaklar burayıda özlücem o ayrı gelmek bi dert gitmek bi dert

Evet güzelim biraz öyle oldu Aman yavaş yavaş iniyo işte şafak yeterki insin ha hızlı ha yavaş ineceek arkadaş bu şafaklar!!

Esintosummm hosgeldinn niye tatil burnundan geldi kizim yaa ???
Safagin da azaliyo ohhhh...

Biraz önce oldu hiloşşuuumm ama napak he mi Azalsın be kuzum azalsıın yaa.

Niloşş ben geldim sen gittin bea. Dikkat et kendine

ne olur birsey soyleyın benımkı gazıantepde suriye olayı ne olacak korkuyorum ya sevdim asker beklemek korku dolu bırsey bunyem alt ust oldu nasıl gececek bunca gün

Canım yakın küçük bir yer olursa bir süre mecbur ayrı yaşarız zaten ama her haftasonu görüşürüz mesela o şekil sonra geçici görev tayin bir şeyler yaparız yaniii...onun dılında beraber gidecek olursak mesela bize de İzmir olabilir.. Aydın, Muğla..Denizli.. bilimum tatil yerleri Kısmet fato yaa bakalım neler olcakk

ne olur birsey soyleyın benımkı gazıantepde suriye olayı ne olacak korkuyorum ya sevdim asker beklemek korku dolu bırsey bunyem alt ust oldu nasıl gececek bunca gün

Canım bi dur sakin ol korkman normal tabi ki canının yarısı ordaaa..ama tedbir için bu takviyeler falan, Suriye'ye asker girmicek dendi yani..bol bol dua et canım senn savaş öyle kolay değil içini ferah tutt

Günaydın Nilüüü..aynen Niloş uçuyor şu an mutluluktan ohhhh çok mutludur inşallahh
Sen nasılsın canikommm

Amin yavrum Allah tüm askerleri korusunn...

amiin amin sen napıon canm kmseden ses çıkmıomillet geziyo mu ne niloş zaten güsel izmirimde sevdiğinle ohh bnde yarimle olcaktım şimdi olmadı

günaydın canm nasılsın bakalım

iyiyim fatom sağ ol sen nasılsın?

Günaydın Nilüüü..aynen Niloş uçuyor şu an mutluluktan ohhhh çok mutludur inşallahh
Sen nasılsın canikommm

ne güzel valla, izmir'i boş bırakmıyoruz iyiyim ben hiloşum sen nasılsın

amiin amin sen napıon canm kmseden ses çıkmıomillet geziyo mu ne niloş zaten güsel izmirimde sevdiğinle ohh bnde yarimle olcaktım şimdi olmadı

ben gezmiyordum fatoşum; ama şimdi çıkcam evden sen de mi gitcektin izmir'e kuşum, neden gidemedin :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…