iyiyim fatom sağ olsen nasılsın?
ne güzel valla, izmir'i boş bırakmıyoruziyiyim ben hiloşum sen nasılsın
ben gezmiyordum fatoşum; ama şimdi çıkcam evdensen de mi gitcektin izmir'e kuşum, neden gidemedin :26:
Canım yakın küçük bir yer olursa bir süre mecbur ayrı yaşarız zaten ama her haftasonu görüşürüz mesela o şekil sonra geçici görev tayin bir şeyler yaparız yaniii...onun dılında beraber gidecek olursak mesela bize de İzmir olabilir.. Aydın, Muğla..Denizli.. bilimum tatil yerleriKısmet fato yaa bakalım neler olcakk
Canım bi dur sakin ol korkman normal tabi ki canının yarısı ordaaa..ama tedbir için bu takviyeler falan, Suriye'ye asker girmicek dendi yani..bol bol dua et canım senn savaş öyle kolay değil içini ferah tutt
amiin amin sen napıon canm kmseden ses çıkmıomillet geziyo mu ne niloş zaten güsel izmirimde sevdiğinle ohh bnde yarimle olcaktım şimdi olmadı
iyiyim fatom sağ olsen nasılsın?
ne güzel valla, izmir'i boş bırakmıyoruziyiyim ben hiloşum sen nasılsın
ben gezmiyordum fatoşum; ama şimdi çıkcam evdensen de mi gitcektin izmir'e kuşum, neden gidemedin :26:
belkı ama sınıra yakın batıda bıle değil onu cok sevıyorum ıcım rahat değil kabus gıbı bırsey bu savas cıkmak zorundamı neden askerlere sormadan bu buyukler kafasına gore hareket edıyo esed haalkına ne yapıyosa yapsın bızden uzak olsun ya
Gezilir tabiiiben valla bi süredir gezemiyorum pek tez yzünden, çıktım ama çabuk döndm mecbur evde tezle uğraşıyom tatlımm..
Üzülme kızımmm o şafağa üzülme yakışmazzz
Bırakmayın tabi İzmir'iiiBen de iyiyim Nilüm ya tezle uğraşmaya devamm
gezin tabe canm havalar güselken ohh sanada kolay gele canm hayal kurmuştuk ama ya ilk tatilimiz kıbrısta olcaktı dayanamamış ekimde bilet ayırtmışbakalım inş bişey çıkmaz
gezin tabe canm havalar güselken ohh sanada kolay gele canm hayal kurmuştuk ama ya ilk tatilimiz kıbrısta olcaktı dayanamamış ekimde bilet ayırtmışbakalım inş bişey çıkmaz
Sağol cicimm
Ohh ne güzel kızzz Ekim'e ne kaldı şurdaaadayanamıyor insan anlayabiliyorum, hep mesafe hep mesafe ah ahhh...
Ben de 3 hafta sonra gene görüşcem yarim yarimleee.. gene kısıtlı bir görüşme olacak ama olsnsonrasnda nolcak bakalımmm
evet canmm kasımdada bitiyo zaten ozamanda bikaç gün önceden gidip beraber dönelim dedk
Olsun canm ya az olsunda sık sık olsun hemen özlüyo insan ondan sonrada bayram geliyo zaten canm görüşürsünüz ohh
ayrı şehirlerde olmak ne zor ya
Ah sorma canım ya inanılmaz zor oluyor cidden ama her zamn beraber olcamız günü bekliyoz sabırla napalım
Aynen ya sık sık görüşmeden geçmez zaten, yeterince bekledim askerdeyken bu sene beni memnun etmeli
hehe evet canm artık sıra onlarda bu sene değil ömürboyu etsin ona göre.. böle kızı zor bulurlar bütün askerlik psikolojisini çektik
Tabi ki bir ömür etsin de cicim, bu sene ayrı olcaz ya gene daha zor mutlu etmesiii ondan dedim, yanyanayken cidden daha kolay oluyor her şey yaa...
az kaldı canm adımı attınız gerisi gelir artık çabucak inşallah herşey yoluna girer bugünleri anarız ne çabuk geçti die askerlik bile başlayınca nasıl geçcek dioduk bitti gitti herşeyin hayırlısı
Kızlar herkese iyi geceler
Ben hiç iyi değilim hiç
Ağlamaktan kurudu göz pınarlarım,kendime bişey yapmaktan korkuyorum. Evde sinir hastası bir anneyle ve alzehimer hastası bir dedeyle sabır içinde yaşıyorum. Bir yandan nişanlım Hakkari'de, sürekli bi olay oluyor tam konuşma sırasında kesiliyor felan. Artık dayanamıyorum. 33 gün sonra izine gelcek sonra gene gidicek. Her günüm dua etmekle geçiyor,zaman geçmiyor hiç. Kızlar of of
Öyle tabi ki de bitmiş gitmiş ohhh...
Girer canım her şey zamanla yoluna girerrrBizim gibi olursunuz sonaa dadından yenmezz gerçi bu aralar da işler güçlerden az konuşuyoz diye arada triplenip kavga ediyorz ama neyse ki uzamıyorrr..ve yarın pazarr yehuu
Niloşşşşş ohhhh keyfine bakk
Kızlar herkese iyi geceler
Ben hiç iyi değilim hiç
Ağlamaktan kurudu göz pınarlarım,kendime bişey yapmaktan korkuyorum. Evde sinir hastası bir anneyle ve alzehimer hastası bir dedeyle sabır içinde yaşıyorum. Bir yandan nişanlım Hakkari'de, sürekli bi olay oluyor tam konuşma sırasında kesiliyor felan. Artık dayanamıyorum. 33 gün sonra izine gelcek sonra gene gidicek. Her günüm dua etmekle geçiyor,zaman geçmiyor hiç. Kızlar of of
Güzel bi pazar gününden herkezlere günaaaaydınnnn
olsun canm ya artık tatlı telaşlar olcak sonra hep birlikte olcanız ohh sonrada evde çok konuşuyon demesin
Allah sabır versin canm buda senin sınavın demek ki bol bol dua et oyalancak bişeyler bul bugünlerde geccek canm ağlama sakın bak nişanlınn gelmesinede az kalmış gelnce güsel şeyler konuşun yanında ağlama oda üzülür orda onun durumu daha zor senide bu kadar üzgün görmesin
Kendime bi' şey yapmak da ne demekkkkkbol dua et tatlımi kendini bırakma sakın lütfen, Allah bol sabır versin yaşadıkların kolay değil ama Allah kimseye çekebileceğinden fazlasını vermezmiş unutma, lütfen kendini topla biraz çık gez kafan dağılsınn..
yok canm ben geçen hafta izmirdeydim ailem orda ya onur kıbrısta oraya gitcektim uçak bileti 500 dedi yuh dedm gidemedm
Bırakmayın tabi İzmir'iiiBen de iyiyim Nilüm ya tezle uğraşmaya devamm
Kızlar Bakırköy'de bugün tesadüf ebru ve İboyla karşılaştımçok şaşırdım ama gayet iyi görünüyorlardı maşallahhh Allah bozmasınn Ebruşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?