Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canm ben geçen hafta izmirdeydim ailem orda ya onur kıbrısta oraya gitcektim uçak bileti 500 dedi yuh dedm gidemedm

belkı ama sınıra yakın batıda bıle değil onu cok sevıyorum ıcım rahat değil kabus gıbı bırsey bu savas cıkmak zorundamı neden askerlere sormadan bu buyukler kafasına gore hareket edıyo esed haalkına ne yapıyosa yapsın bızden uzak olsun ya

amiin amin sen napıon canm kmseden ses çıkmıomillet geziyo mu ne niloş zaten güsel izmirimde sevdiğinle ohh bnde yarimle olcaktım şimdi olmadı

Gezilir tabiii ben valla bi süredir gezemiyorum pek tez yzünden, çıktım ama çabuk döndm mecbur evde tezle uğraşıyom tatlımm..
Üzülme kızımmm o şafağa üzülme yakışmazzz

Bırakmayın tabi İzmir'iii Ben de iyiyim Nilüm ya tezle uğraşmaya devamm

Canım kimyasal silah kullanımı söz konusu olduğu için müdahaleden bahsedildi ama olmayacağı da söylendi haberlerde..bilemeyiz ama duadan başka çare yok cicim

Kızlar Bakırköy'de bugün tesadüf ebru ve İboyla karşılaştım çok şaşırdım ama gayet iyi görünüyorlardı maşallahhh Allah bozmasınn Ebruşşş

gezin tabe canm havalar güselken ohh sanada kolay gele canm hayal kurmuştuk ama ya ilk tatilimiz kıbrısta olcaktı dayanamamış ekimde bilet ayırtmışbakalım inş bişey çıkmaz

Sağol cicimm

Ohh ne güzel kızzz Ekim'e ne kaldı şurdaaa dayanamıyor insan anlayabiliyorum, hep mesafe hep mesafe ah ahhh...

Ben de 3 hafta sonra gene görüşcem yarim yarimleee.. gene kısıtlı bir görüşme olacak ama olsn sonrasnda nolcak bakalımmm

evet canmm kasımdada bitiyo zaten ozamanda bikaç gün önceden gidip beraber dönelim dedk
Olsun canm ya az olsunda sık sık olsun hemen özlüyo insan ondan sonrada bayram geliyo zaten canm görüşürsünüz ohh
ayrı şehirlerde olmak ne zor ya

Ah sorma canım ya inanılmaz zor oluyor cidden ama her zamn beraber olcamız günü bekliyoz sabırla napalım
Aynen ya sık sık görüşmeden geçmez zaten, yeterince bekledim askerdeyken bu sene beni memnun etmeli

Ah sorma canım ya inanılmaz zor oluyor cidden ama her zamn beraber olcamız günü bekliyoz sabırla napalım
Aynen ya sık sık görüşmeden geçmez zaten, yeterince bekledim askerdeyken bu sene beni memnun etmeli

hehe evet canm artık sıra onlarda bu sene değil ömürboyu etsin ona göre.. böle kızı zor bulurlar bütün askerlik psikolojisini çektik

hehe evet canm artık sıra onlarda bu sene değil ömürboyu etsin ona göre.. böle kızı zor bulurlar bütün askerlik psikolojisini çektik

Tabi ki bir ömür etsin de cicim, bu sene ayrı olcaz ya gene daha zor mutlu etmesiii ondan dedim, yanyanayken cidden daha kolay oluyor her şey yaa...

Tabi ki bir ömür etsin de cicim, bu sene ayrı olcaz ya gene daha zor mutlu etmesiii ondan dedim, yanyanayken cidden daha kolay oluyor her şey yaa...

az kaldı canm adımı attınız gerisi gelir artık çabucak inşallah herşey yoluna girer bugünleri anarız ne çabuk geçti die askerlik bile başlayınca nasıl geçcek dioduk bitti gitti herşeyin hayırlısı

Öyle tabi ki de bitmiş gitmiş ohhh...
Girer canım her şey zamanla yoluna girerrr Bizim gibi olursunuz sonaa dadından yenmezz gerçi bu aralar da işler güçlerden az konuşuyoz diye arada triplenip kavga ediyorz ama neyse ki uzamıyorrr..ve yarın pazarr yehuu

Niloşşşşş ohhhh keyfine bakk

Kızlar herkese iyi geceler
Ben hiç iyi değilim hiç
Ağlamaktan kurudu göz pınarlarım,kendime bişey yapmaktan korkuyorum. Evde sinir hastası bir anneyle ve alzehimer hastası bir dedeyle sabır içinde yaşıyorum. Bir yandan nişanlım Hakkari'de, sürekli bi olay oluyor tam konuşma sırasında kesiliyor felan. Artık dayanamıyorum. 33 gün sonra izine gelcek sonra gene gidicek. Her günüm dua etmekle geçiyor,zaman geçmiyor hiç. Kızlar of of

Allah sabır versin canm buda senin sınavın demek ki bol bol dua et oyalancak bişeyler bul bugünlerde geccek canm ağlama sakın bak nişanlınn gelmesinede az kalmış gelnce güsel şeyler konuşun yanında ağlama oda üzülür orda onun durumu daha zor senide bu kadar üzgün görmesin

Güzel bi pazar gününden herkezlere günaaaaydınnnn
olsun canm ya artık tatlı telaşlar olcak sonra hep birlikte olcanız ohh sonrada evde çok konuşuyon demesin

Kendime bi' şey yapmak da ne demekkkkk bol dua et tatlımi kendini bırakma sakın lütfen, Allah bol sabır versin yaşadıkların kolay değil ama Allah kimseye çekebileceğinden fazlasını vermezmiş unutma, lütfen kendini topla biraz çık gez kafan dağılsınn..

Güzel bi pazar gününden herkezlere günaaaaydınnnn
olsun canm ya artık tatlı telaşlar olcak sonra hep birlikte olcanız ohh sonrada evde çok konuşuyon demesin

Günaydın Fatoşşş ne günaydını yahu saat 2 olmus yaaa
Öyle cicim tabi bu süreç de çabuk geçecek eminim, zatn askerlikteki kadar zor gelmiyor şu an , hem kafada sorualr yok nasıl acaba napıyo acaba iyi mi acaba diye, hem de her ay görüşme şansımız olcak şükür, aynı şehirde hiç olamadık ama beni bu ilişkiye başlarken öyle ikna etmişt zaten Zafer söz sana dedi, asla uzaklığı hissettirmicem sana, elimde tek bir imkan olsa koşup gelecem dedi, askerlik dışında öyle de oldu tabi..bundan sonra daha da güzel olcak inşallahh..
Eminim ben çok konuşurum zatn o zman da sorun olur

Amin canım allah razı olsun, valla dua ediyorum oyalancak şeyler de arıyorum da zaman sanki inadına geri geri gidiyor deliriyorum!:26:

Ediyorum bebeğim ediyorum da inan of nasıl ayakta duruyorum ben bile şaşırıyorum dua edin nolur

yok canm ben geçen hafta izmirdeydim ailem orda ya onur kıbrısta oraya gitcektim uçak bileti 500 dedi yuh dedm gidemedm

hımm... çokmuş cidden canım yaa, sanki uçağı satın alcaz hepi topu bi koltuk

Bırakmayın tabi İzmir'iii Ben de iyiyim Nilüm ya tezle uğraşmaya devamm

hala tez mi yazıyon yavru sen, nasıl gidiyor ne kadar kaldı ne zaman teslim etcen

Kızlar Bakırköy'de bugün tesadüf ebru ve İboyla karşılaştım çok şaşırdım ama gayet iyi görünüyorlardı maşallahhh Allah bozmasınn Ebruşşş

eneee ne güzel olmuş kııız maşallah maşallah hep öyle olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…