Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım yaz yaz bitmiyor ki sorma, çok uzun bir konuyduuu... ama bitiyor bugün inşallah haftaiçi de teslim edp sunumumu yapacammm

He ya inşallah Nilücüm amn, hiç birimizin mutluluğu bozulmasın inşallahh

günaydın canlarım niloş sevdiceğinin kollarında şimdi

Günaydın Nilüüü..aynen Niloş uçuyor şu an mutluluktan ohhhh çok mutludur inşallahh
Sen nasılsın canikommm

Amin yavrum Allah tüm askerleri korusunn...

amiin amin sen napıon canm kmseden ses çıkmıomillet geziyo mu ne niloş zaten güsel izmirimde sevdiğinle ohh bnde yarimle olcaktım şimdi olmadı

Canım yaz yaz bitmiyor ki sorma, çok uzun bir konuyduuu... ama bitiyor bugün inşallah haftaiçi de teslim edp sunumumu yapacammm

Kulaklarım çok çınladıı geldimmm

Kızlarrr hayatımdaki en güzel haftasonlarından birini yaşadım herşey çok güzeldi, ve bitti. Askerimde bende çok mutlu olduk çok iyi geldi ikimizede.Sadece vedalaşma faslı biraz hüsrandı ( Sarıldığımda tutamadım kendimi ama toparladım hemencik herşey güzeldi çok şükür.

Sizler nasılsınız keyifler nasıl??

ne konuymuş bee, Türkiye'deki tüm davaları çözer mi bu tez yavruuum bitsin bitsin de senin de kafan rahatlasın artık, inşallah sunum da güzel geçer

hoş geldin canım sonunda ayrılık olsa da vaktinizin güzel geçmesine çok sevindim bi sonraki mehtap ne zaman

bizler iyiyiz canım, bugün öğretmenlik ataması var, kardeşim az önce atama salonundaki görüntüleri açtı, moralimi bozdu

kızlar ben bugün polisliğe başvuru yapmaya gitcem, sonra da spora kayıt yaptırcam geçen yıl sporda elenmiştim, inşallah bu yıl elenmem. alım çok az; ama şansımızı deneyelim di mi

Ayyy cok secinndm Nilossss ne guzel gecmisss mutlulugun harflere bile yansimissss... Allah daum etsn yavrummm..
Asjerinin morali de baya duzelmistirrr...

Tum dacalari cozmeye kararliym Niluuu.. insallah sunum da guzel gecer.. teI bitirdm son dzenlemelerdeym sukurrrr :)))

,
evet canm geç kaldık gerçi biz almak için son güne kaldı gelsem mi gelmesem mi arada tartıştık flan kaldı son güne oldu 500 kasımda gitcem mesela 50 lira

inşallah olur canm ya hakkında hayırlısıyla olsun hryerde dene canm kısmet birazda bu işler nerden çıkcağı belli olmaz

Kızlar herkese merhabalar
benim için pek bir yorucu gündü sabah spor yaptım parkta,ordan pazara gittim ordan market alışverişiydi derken eve kendimi yeni attım
keşke her günüm böyle hareketli geçse de zamanın nasıl geçtiğini anlamasam
şafağı en karanlık olan ben miyim daha 214 günüm var, bizde mayısta evlencez inşallah nasip ederse rabbim
geç zaman geçççççççççççççç

Hoşbulduk Nilücümm, wallahi bir sonraki mehtap hiç belli değil bizim kısmet diyoruz belki bayramda evci falan çıkabilirse ablaları getirirmi bilmiyorum, ama görünce ayrılması çok zor oluyomuş (
Çok sevindim senin adına inşallah olur yawrum bu sefer allah gönlüne göre versin

Ayyy cok secinndm Nilossss ne guzel gecmisss mutlulugun harflere bile yansimissss... Allah daum etsn yavrummm..
Asjerinin morali de baya duzelmistirrr...

Sağol Hilalimm walalhi çok güzeldi hiç bitmesin istedim
Ermanda çok sevindi çok iyi geldi ona hele amcanın vefatı falan iyice bunalmıştı çok güzel oldu.İzmirin altını üstüne getirdik.Diyet yapıyordum 2gün diyetide bozdum :)) Ama bütün gün yürüdük yediklerimi eritmişimdir :))))

şafak 71 KIRIKKALE
Az kaldı hadi bakalım yawrum

evet canm çok şükür bitiyo sende hoş geldin güsel geçmiş maşallah nereleri gezdiniz bakalm izmiri beğendn mi

Niloş hoşgeldin tatlım iyi geçmesine çok sevindim bu hafta sonu size ilaç gibi geldi ayrılıklar olmasaydı keşke ama inşallah ayrılmayacağınız günlerde gelecek tatlım.

evet canm çok şükür bitiyo sende hoş geldin güsel geçmiş maşallah nereleri gezdiniz bakalm izmiri beğendn mi

Evet canım gerçekten güzeldi
Kıbrıs şehitleri caddesi, alsancak, konak kordon, karşıyaka, kemeraltı bide şirinyer 2günde anca bukadar gezdik ayaklarım şişti yemin ederim ama değdi İzmiri çok beğendim yaşanıcak yer İstanbul kadar kalabalık değil okadar trafik yok süper yani

Niloş hoşgeldin tatlım iyi geçmesine çok sevindim bu hafta sonu size ilaç gibi geldi ayrılıklar olmasaydı keşke ama inşallah ayrılmayacağınız günlerde gelecek tatlım.

Selenimm nerelerdesin sen ya konuşamıyoruz hiçç (
Gerçekten ilaç gibi geldi bize, annemle babamda bildiği için içim çok rahattı gönlümüzce gezdik tozduk 2gün gezmediğimiz yer kalmadı :))) En önemliside nerde askerlik yaptığını, nöbet tuttuğu yeri falan gördüm içim rahatladı şükürler olsunki. Allah inşallah herkezi sevdiğine kavuştursun

Tum dacalari cozmeye kararliym Niluuu.. insallah sunum da guzel gecer.. teI bitirdm son dzenlemelerdeym sukurrrr :)))

bize senin gibi avukatlar lazım bebeğim hadi bakalım, bunu da hallettin

,
evet canm geç kaldık gerçi biz almak için son güne kaldı gelsem mi gelmesem mi arada tartıştık flan kaldı son güne oldu 500 kasımda gitcem mesela 50 lira

hee ondan o kaa pahalı kasımın da ayrı bi güzelliği var, bi de sevdiceğin yanında oldu mu ohhh

inşallah olur canm ya hakkında hayırlısıyla olsun hryerde dene canm kısmet birazda bu işler nerden çıkcağı belli olmaz

inşallah canım ama planlar yarına kaldı yaa, bi an evvel aradan çıkaraydım iyiydi ilk gün yoğun olur diye yarını beklicem başvurmak için...

öyle canım yaa, bi kavuşmaya çok az kaldığında bi de böyle ayrıldıktan sonraki ilk zamanlarda özlem tavan yapıyor... sonra yavaş yavaş alışıyorsun; ama ilk günler gerçekten çok zor geçiyor. inşallah en yakın zamanda bi mehtap daha yaparsınız da daha kolay geçer sevdiceğin için çok iyi oldu, moral bulmuştur, huzur dolmuştur... Rabb'im ne de güzel planlıyor, mehtabınızın bu zor zamanda olması çok iyi oldu

nerelere gittiniz bakeeem biz asansör'e çıktık çok güzeldi, muhteşem bi atmosferi veee izmir manzarası var. gitmediyseniz tavsiye ederim...

Ah hiç sorma niloş ya görümcemin 28 düğünü var elbise arayışı içindeydim askerimede takım elbise beğendik erkek kardeşiyle hepsi üst üste geldi gün boyu yorulunca akşamları girmeye fırsat bulamıyordum sonunda dün ykm'de buldum aldımda bitti o sıkıntım.
Ohhhhhh süper olmuş valla iyi yapmışsınız zaten askeriyeyi görünce içi çok rahatlıyor insanın.
Amin canım inşallah hepimiz en kısa sürede kavuşuruz.

ben de sormuştum; ama söylemişsin zaten şirinyer hariç aynı yerlerde gezinmişiz, ben de çok seviyorum izmir' ya, gerçekten yaşanılası bir yer

ohh ohh baya gezmişinz canm inciraltına falan gdersiniz bidahakine bostanlı mavişehir oralarda güsel asansöre gdersiniz faln izmirim beğenilmicek gibi değil zaten yaw

tabe ayrı bi güselliği var canm onur gelcek artık alcam gelcem onu yetti gayriii deyip alcam ordan (burdaki erkek ben oluyom kız versiyonu )

inşallah herkes öle düşünüp yarın gelmez hayırlısı olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…