- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hımm... çokmuş cidden canım yaa, sanki uçağı satın alcaz hepi topu bi koltuk
hala tez mi yazıyon yavru sen, nasıl gidiyor ne kadar kaldı ne zaman teslim etcen
eneee ne güzel olmuş kııızmaşallah maşallah hep öyle olurlar inşallah
Canım benm hayırlısıyla kazasız belasız git gel inşallahh
Özlicez seni bekliyoruz haberlerinii
İŞte bizim gibi demekki 223 gün saydım ben tam hiç görmeden görüşmeden ama geçti çok şükür.. çok sancılı geçirdim ben o dönemi ama geçtii Allahıma şükürler olsunnn şimdi hiç yaşamamış gibiyim sankiii..... senin de bitcek yavrum hiç merak etme, kendinebulabldiğin kadar uğraş bulllarkadaşlarınla buluş çalış spor yap oku..
ben mesela hem çalışıyordum, baro derslerine gidiyordum, spora gidiyordum kitap okuyordum, arkadaşlarımla buluşuyordum derken geçti zamann...
Evet güzelim biraz öyle olduAman yavaş yavaş iniyo işte şafak yeterki insin ha hızlı ha yavaş ineceek arkadaş bu şafaklar!!
Biraz önce oldu hiloşşuuumm ama napak he miAzalsın be kuzum azalsıın yaa.
Niloşş ben geldim sen gittin bea. Dikkat et kendine
günaydın canlarımniloş sevdiceğinin kollarında şimdi
Günaydın Nilüüü..aynen Niloş uçuyor şu an mutluluktan ohhhh çok mutludur inşallahh
Sen nasılsın canikommm
Amin yavrum Allah tüm askerleri korusunn...
amiin amin sen napıon canm kmseden ses çıkmıomillet geziyo mu ne niloş zaten güsel izmirimde sevdiğinle ohh bnde yarimle olcaktım şimdi olmadı
Öyle tabi ki de bitmiş gitmiş ohhh...
Girer canım her şey zamanla yoluna girerrrBizim gibi olursunuz sonaa dadından yenmezz gerçi bu aralar da işler güçlerden az konuşuyoz diye arada triplenip kavga ediyorz ama neyse ki uzamıyorrr..ve yarın pazarr yehuu
Niloşşşşş ohhhh keyfine bakk
Canım yaz yaz bitmiyor ki sorma, çok uzun bir konuyduuu...ama bitiyor bugün inşallah haftaiçi de teslim edp sunumumu yapacammm
He ya inşallah Nilücüm amn, hiç birimizin mutluluğu bozulmasın inşallahh
Canım yaz yaz bitmiyor ki sorma, çok uzun bir konuyduuu...ama bitiyor bugün inşallah haftaiçi de teslim edp sunumumu yapacammm
He ya inşallah Nilücüm amn, hiç birimizin mutluluğu bozulmasın inşallahh
Kulaklarım çok çınladıı geldimmm
Kızlarrr hayatımdaki en güzel haftasonlarından birini yaşadım herşey çok güzeldi, ve bitti. Askerimde bende çok mutlu olduk çok iyi geldi ikimizede.Sadece vedalaşma faslı biraz hüsrandı( Sarıldığımda tutamadım kendimi ama toparladım hemencik herşey güzeldi çok şükür.
Sizler nasılsınız keyifler nasıl??
Kulaklarım çok çınladıı geldimmm
Kızlarrr hayatımdaki en güzel haftasonlarından birini yaşadım herşey çok güzeldi, ve bitti. Askerimde bende çok mutlu olduk çok iyi geldi ikimizede.Sadece vedalaşma faslı biraz hüsrandı( Sarıldığımda tutamadım kendimi ama toparladım hemencik herşey güzeldi çok şükür.
ne konuymuş bee, Türkiye'deki tüm davaları çözer mi bu tez yavruuumbitsin bitsin de senin de kafan rahatlasın artık, inşallah sunum da güzel geçer
hoş geldin canımsonunda ayrılık olsa da vaktinizin güzel geçmesine çok sevindim bi sonraki mehtap ne zaman
bizler iyiyiz canım, bugün öğretmenlik ataması var, kardeşim az önce atama salonundaki görüntüleri açtı, moralimi bozdu
kızlar ben bugün polisliğe başvuru yapmaya gitcem, sonra da spora kayıt yaptırcamgeçen yıl sporda elenmiştim, inşallah bu yıl elenmem. alım çok az; ama şansımızı deneyelim di mi
,hımm... çokmuş cidden canım yaa, sanki uçağı satın alcaz hepi topu bi koltuk
hala tez mi yazıyon yavru sen, nasıl gidiyor ne kadar kaldı ne zaman teslim etcen
eneee ne güzel olmuş kııızmaşallah maşallah hep öyle olurlar inşallah
ne konuymuş bee, Türkiye'deki tüm davaları çözer mi bu tez yavruuumbitsin bitsin de senin de kafan rahatlasın artık, inşallah sunum da güzel geçer
hoş geldin canımsonunda ayrılık olsa da vaktinizin güzel geçmesine çok sevindim bi sonraki mehtap ne zaman
bizler iyiyiz canım, bugün öğretmenlik ataması var, kardeşim az önce atama salonundaki görüntüleri açtı, moralimi bozdu
kızlar ben bugün polisliğe başvuru yapmaya gitcem, sonra da spora kayıt yaptırcamgeçen yıl sporda elenmiştim, inşallah bu yıl elenmem. alım çok az; ama şansımızı deneyelim di mi
Ayyy cok secinndm Nilossss ne guzel gecmisss mutlulugun harflere bile yansimissss... Allah daum etsn yavrummm..
Asjerinin morali de baya duzelmistirrr...
Niloş hoşgeldin tatlım iyi geçmesine çok sevindim bu hafta sonu size ilaç gibi geldi ayrılıklar olmasaydı keşke ama inşallah ayrılmayacağınız günlerde gelecek tatlım.Kulaklarım çok çınladıı geldimmm
evet canm çok şükür bitiyo sende hoş geldin güsel geçmiş maşallahnereleri gezdiniz bakalm izmiri beğendn mi
Niloş hoşgeldin tatlım iyi geçmesine çok sevindim bu hafta sonu size ilaç gibi geldi ayrılıklar olmasaydı keşke ama inşallah ayrılmayacağınız günlerde gelecek tatlım.
Tum dacalari cozmeye kararliym Niluuu.. insallah sunum da guzel gecer.. teI bitirdm son dzenlemelerdeym sukurrrr :)))
,
evet canm geç kaldık gerçi biz almak için son güne kaldı gelsem mi gelmesem mi arada tartıştık flan kaldı son güne oldu 500 kasımda gitcem mesela 50 lira
inşallah olur canm ya hakkında hayırlısıyla olsun hryerde dene canm kısmet birazda bu işler nerden çıkcağı belli olmaz
Hoşbulduk Nilücümm, wallahi bir sonraki mehtap hiç belli değil bizim kısmet diyoruz belki bayramda evci falan çıkabilirse ablaları getirirmi bilmiyorum, ama görünce ayrılması çok zor oluyomuş(
Çok sevindim senin adına inşallah olur yawrum bu sefer allah gönlüne göre versin
Sağol Hilalimm walalhi çok güzeldi hiç bitmesin istedim
Ermanda çok sevindi çok iyi geldi ona hele amcanın vefatı falan iyice bunalmıştı çok güzel oldu.İzmirin altını üstüne getirdik.Diyet yapıyordum 2gün diyetide bozdum :)) Ama bütün gün yürüdük yediklerimi eritmişimdir :))))
Az kaldı hadi bakalım yawrum
Ah hiç sorma niloş ya görümcemin 28 düğünü var elbise arayışı içindeydim askerimede takım elbise beğendik erkek kardeşiyle hepsi üst üste geldi gün boyu yorulunca akşamları girmeye fırsat bulamıyordum sonunda dün ykm'de buldum aldımda bitti o sıkıntım.Selenimm nerelerdesin sen ya konuşamıyoruz hiçç(
Gerçekten ilaç gibi geldi bize, annemle babamda bildiği için içim çok rahattı gönlümüzce gezdik tozduk 2gün gezmediğimiz yer kalmadı :))) En önemliside nerde askerlik yaptığını, nöbet tuttuğu yeri falan gördüm içim rahatladı şükürler olsunki. Allah inşallah herkezi sevdiğine kavuştursun
Evet canım gerçekten güzeldi
Kıbrıs şehitleri caddesi, alsancak, konak kordon, karşıyaka, kemeraltı bide şirinyer2günde anca bukadar gezdik ayaklarım şişti yemin ederim ama değdi İzmiri çok beğendim yaşanıcak yer İstanbul kadar kalabalık değil okadar trafik yok süper yani
Evet canım gerçekten güzeldi
Kıbrıs şehitleri caddesi, alsancak, konak kordon, karşıyaka, kemeraltı bide şirinyer2günde anca bukadar gezdik ayaklarım şişti yemin ederim ama değdi İzmiri çok beğendim yaşanıcak yer İstanbul kadar kalabalık değil okadar trafik yok süper yani
ben de sormuştum; ama söylemişsin zatenşirinyer hariç aynı yerlerde gezinmişiz, ben de çok seviyorum izmir' ya, gerçekten yaşanılası bir yer
bize senin gibi avukatlar lazım bebeğimhadi bakalım, bunu da hallettin
hee ondan o kaa pahalıkasımın da ayrı bi güzelliği var, bi de sevdiceğin yanında oldu mu ohhh
inşallah canımama planlar yarına kaldı yaa, bi an evvel aradan çıkaraydım iyiydi ilk gün yoğun olur diye yarını beklicem başvurmak için...
öyle canım yaa, bi kavuşmaya çok az kaldığında bi de böyle ayrıldıktan sonraki ilk zamanlarda özlem tavan yapıyor... sonra yavaş yavaş alışıyorsun; ama ilk günler gerçekten çok zor geçiyor. inşallah en yakın zamanda bi mehtap daha yaparsınız da daha kolay geçersevdiceğin için çok iyi oldu, moral bulmuştur, huzur dolmuştur... Rabb'im ne de güzel planlıyor, mehtabınızın bu zor zamanda olması çok iyi oldu
nerelere gittiniz bakeeembiz asansör'e çıktık çok güzeldi, muhteşem bi atmosferi veee izmir manzarası var. gitmediyseniz tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?