Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canımmm bende bi izmir hayranı olarak istanbuldan sonra yaşıyabilceğim tek yer galiba ohh ohh güzel geçmesine sevindim az çok bende izmiri biliyorum en güzel yerleri gezmişsiniz zaten daha da gezilir hele kordonn yok mu havası bile güzel ...

Kızçelerim nasılsınız bakalım?

Ben berbat durumdayım bu sabah kedimizi kaybettik... Eşim de ben de çok yıkıldık.... Allahım sabır versin ne olur

evet canım 4 ayımız bıttıgı gun eşim gıttı ılk zamanlar bu kadar zorlanmadım canım ama sonlar artık sabrın bıttıgı gunler oldugu için daha fazla canımızı sıkılıyor

amalıyat gunumuz bellı oldu hanımlar ama bayramdan sonra :-( ben bayramdan once olur dıyordum :-( şafak uzayacak yani :-( :-( :-(

hanımlar bu arada yanımda kı arkadaşım işten ayrıldı tum sorumluluklar bende bu yuzden artık eskısı kadar burada olmayacagım bılgınıze :-( :-( demeyın sonra bu hatun kayboldu bızı unuttu falan

ben de sormuştum; ama söylemişsin zaten şirinyer hariç aynı yerlerde gezinmişiz, ben de çok seviyorum izmir' ya, gerçekten yaşanılası bir yer

Hiloşum İzmir gerçekten çok güzelmiş beğendim yani ileride yaşamayı düşünebilirim ama asansöre gitmedik artık bidahaki sefere yawrum, 2 günde iyi gezdik yine araba falan olsaydı dahada gezerdikte yürüyerek bukadar oldu ama güzel oldu yaa Hiç bırakmadı elimi Erman sarıldık el ele dolaştık hep o dükkan senin bu dükkan benim sıkılmadan gezdik

Allah tamamına erdirsin canım mutlu olurlar inşallah, sonrada darısı sizin başınıza Haklısın düğün alışveri falan insanı gerçekten çok yoruyor. Askerinde gelicek düğüne ohhh mehtaba az kaldı desene

ohh ohh baya gezmişinz canm inciraltına falan gdersiniz bidahakine bostanlı mavişehir oralarda güsel asansöre gdersiniz faln izmirim beğenilmicek gibi değil zaten yaw

Erman diyo zaten ben çarşıya çıkınca birazcık gezip öğreneyim sonra gezdiririm iyice sizi Kemeraltına bayıldım ama yaa orda bi gelinlik beğendim içim gitti zaten düğünümde ordan alışveriş yapçam cıvıl cıvıl

hehe İzmirim sen neymişsn be hepinize yer var kuzucuklar gelin gelinn

Aynen yaa ahhhh İzmirr ahhh, aldın sevdiceğimi yanımdan ama olsun yinede sevdim seni

Begüşümm gerçekten güzelmiş ya bukadar beklemiyordum heryer cıvıl cıvıl içim açıldı resmen.Bide tabi sevdiceğim yanımda olunca 2gün cennet gibi geldi bana orası

Olsun canım ya üzülme eşin biran önce sağlığına kavuşsunda eninde sonunda gelicek sana

Ben berbat durumdayım bu sabah kedimizi kaybettik... Eşim de ben de çok yıkıldık.... Allahım sabır versin ne olur

Hesna ablacım başınız sağolsun,insan alışınca evinde bir canlıya çok zor geliyor yokluğu gerçekten....
Ben güzel bir mehtap geçirdim şükürler olsunki iyiyim. Umarım sende eşinde biran önce alışırsınız kedinizin yokluğuna

Cok sevindm Nilosss erimistr kizz takılma hic onaa.. ben de seviyorum izmiri yaa.. sevgitosumla bizim de bikac gez gutme firsatimiz olduu sevgili yanında olunca gerisi hikaye zatennn.. moralleriniz duzelmis super olms cicimmm

Sorma niluui eziyet ustune eziyettt amaa avukatlik daaa.. barodan dersten ciktm dolmus sirasindayim ve onumde yaklasik 60 kisi var uhuuuu yaaaaaaa

hehe İzmirim sen neymişsn be hepinize yer var kuzucuklar gelin gelinn

gelcem canım hem de gelin olarak

inşallah öyle olmaz fatoş yaa, ağzını hayra totonu bayıra aç kııız gelsin o zaman kasım, bekletmesin daha fazla

canım benim çok üzüldüm hesnoşum Rabb'im sabır versin canım... bilirim kedi kaybetmenin ne berbat bir şey olduğunu, yokluğuna alışmak çok zor oluyor; ama elden bir şey gelmiyor işte...

ameliyat başarıyla tamamlansın da geç olsun yeter ki derya'cım işinde de kolaylıklar diliyorum

nilüş diyecektin heralde kuzum, mehtap sarhoşluğuna veriyorum ohh ne güzel ya, hep böyle mutlu ol

izmir'i ne çok seviyormuşuz

Sorma niluui eziyet ustune eziyettt amaa avukatlik daaa.. barodan dersten ciktm dolmus sirasindayim ve onumde yaklasik 60 kisi var uhuuuu yaaaaaaa

yazık sana canım yaa, iş çıkışı bi de bu yol eziyeti...

Nilüşşş valla istanbuldan sonra denizi olan ve İstanbul havasnda hatta daha da çekici gelen tek şehir İzmir benim için bide ayrı bi sıcaklığı var bende üniversite zamanı gitmiştik gezmek için falan her yeri çok güzel kpss terchm full İzmirdi yani düşün DEseler ki orda yaşarmısın gözüm kapalı evet ordada İstanbulun bazı ilçeleri gibi kötü yerleri varmış ama genel olarak güzel İzmir ...Kalbim burda ve Ankarada ama aklım hep Egede

[video=youtube;MVNqXDfcNgk]http://www.youtube.com/watch?v=MVNqXDfcNgk[/video]

sizlere gelsin kızçeler

benim bedenim ankara'da; ama aklım aşkım kalbim hep izmir'de

[video=youtube;MVNqXDfcNgk]http://www.youtube.com/watch?v=MVNqXDfcNgk[/video]

sizlere gelsin kızçeler

teşekkürler bebek

bugün herkes gelse de sohbetin dibine vursak, konuşasım var çok, canım sıkıldı az biraz

benim bedenim ankara'da; ama aklım aşkım kalbim hep izmir'de

teşekkürler bebek

bugün herkes gelse de sohbetin dibine vursak, konuşasım var çok, canım sıkıldı az biraz

Geç oldu ama geldimm :26:

şafaak 70 KARAMAN :98:
GÜNAYDIN kızçeleer

Günaydınnnn..aferin kız şafaklarını attırıver böyleee...

Günaydınnn canlarrrr

Yorgunluğumu attım çok şükür, işler fena yoğun ya off sıkılmaya başladım wallahi İzmirden hiç gelesin yoktu iyiydi orası sevdceğimle

Geç oldu ama geldimm :26:

Günaydınnnn..aferin kız şafaklarını attırıver böyleee...

baya geç olmuş canım ama gelmene sevindim

Günaydınnn canlarrrr

Yorgunluğumu attım çok şükür, işler fena yoğun ya off sıkılmaya başladım wallahi İzmirden hiç gelesin yoktu iyiydi orası sevdceğimle

günaydın niloş ahh ahh ben de öyle olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…