Hoşbulduk Nilücümm, wallahi bir sonraki mehtap hiç belli değil bizim kısmet diyoruz belki bayramda evci falan çıkabilirse ablaları getirirmi bilmiyorum, ama görünce ayrılması çok zor oluyomuş(
Çok sevindim senin adına inşallah olur yawrum bu sefer allah gönlüne göre versin
Sağol Hilalimm walalhi çok güzeldi hiç bitmesin istedim
Ermanda çok sevindi çok iyi geldi ona hele amcanın vefatı falan iyice bunalmıştı çok güzel oldu.İzmirin altını üstüne getirdik.Diyet yapıyordum 2gün diyetide bozdum :)) Ama bütün gün yürüdük yediklerimi eritmişimdir :))))
Az kaldı hadi bakalım yawrum
öyle canım yaa, bi kavuşmaya çok az kaldığında bi de böyle ayrıldıktan sonraki ilk zamanlarda özlem tavan yapıyor... sonra yavaş yavaş alışıyorsun; ama ilk günler gerçekten çok zor geçiyor. inşallah en yakın zamanda bi mehtap daha yaparsınız da daha kolay geçersevdiceğin için çok iyi oldu, moral bulmuştur, huzur dolmuştur... Rabb'im ne de güzel planlıyor, mehtabınızın bu zor zamanda olması çok iyi oldu
nerelere gittiniz bakeeembiz asansör'e çıktık çok güzeldi, muhteşem bi atmosferi veee izmir manzarası var. gitmediyseniz tavsiye ederim...
ben de sormuştum; ama söylemişsin zatenşirinyer hariç aynı yerlerde gezinmişiz, ben de çok seviyorum izmir' ya, gerçekten yaşanılası bir yer
Ah hiç sorma niloş ya görümcemin 28 düğünü var elbise arayışı içindeydim askerimede takım elbise beğendik erkek kardeşiyle hepsi üst üste geldi gün boyu yorulunca akşamları girmeye fırsat bulamıyordum sonunda dün ykm'de buldum aldımda bitti o sıkıntım.
Ohhhhhh süper olmuş valla iyi yapmışsınız zaten askeriyeyi görünce içi çok rahatlıyor insanın.
Amin canım inşallah hepimiz en kısa sürede kavuşuruz.
ohh ohh baya gezmişinz canm inciraltına falan gdersiniz bidahakine bostanlı mavişehir oralarda güsel asansöre gdersiniz faln izmirim beğenilmicek gibi değil zaten yaw
hehe İzmirim sen neymişsn behepinize yer var kuzucuklar gelin gelinn
Canımmm bende bi izmir hayranı olarak istanbuldan sonra yaşıyabilceğim tek yer galibaohh ohh güzel geçmesine sevindim az çok bende izmiri biliyorum en güzel yerleri gezmişsiniz zaten daha da gezilir hele kordonn yok mu havası bile güzel ...
amalıyat gunumuz bellı oldu hanımlar ama bayramdan sonra :-( ben bayramdan once olur dıyordum :-( şafak uzayacak yani :-( :-( :-(
hanımlar bu arada yanımda kı arkadaşım işten ayrıldı tum sorumluluklar bende bu yuzden artık eskısı kadar burada olmayacagım bılgınıze :-( :-( demeyın sonra bu hatun kayboldu bızı unuttu falan
Kızçelerim nasılsınız bakalım?
Ben berbat durumdayım bu sabah kedimizi kaybettik... Eşim de ben de çok yıkıldık.... Allahım sabır versin ne olur
Hoşbulduk Nilücümm, wallahi bir sonraki mehtap hiç belli değil bizim kısmet diyoruz belki bayramda evci falan çıkabilirse ablaları getirirmi bilmiyorum, ama görünce ayrılması çok zor oluyomuş(
Çok sevindim senin adına inşallah olur yawrum bu sefer allah gönlüne göre versin
Sağol Hilalimm walalhi çok güzeldi hiç bitmesin istedim
Ermanda çok sevindi çok iyi geldi ona hele amcanın vefatı falan iyice bunalmıştı çok güzel oldu.İzmirin altını üstüne getirdik.Diyet yapıyordum 2gün diyetide bozdum :)) Ama bütün gün yürüdük yediklerimi eritmişimdir :))))
Az kaldı hadi bakalım yawrum
bize senin gibi avukatlar lazım bebeğimhadi bakalım, bunu da hallettin
hee ondan o kaa pahalıkasımın da ayrı bi güzelliği var, bi de sevdiceğin yanında oldu mu ohhh
inşallah canımama planlar yarına kaldı yaa, bi an evvel aradan çıkaraydım iyiydi ilk gün yoğun olur diye yarını beklicem başvurmak için...
öyle canım yaa, bi kavuşmaya çok az kaldığında bi de böyle ayrıldıktan sonraki ilk zamanlarda özlem tavan yapıyor... sonra yavaş yavaş alışıyorsun; ama ilk günler gerçekten çok zor geçiyor. inşallah en yakın zamanda bi mehtap daha yaparsınız da daha kolay geçersevdiceğin için çok iyi oldu, moral bulmuştur, huzur dolmuştur... Rabb'im ne de güzel planlıyor, mehtabınızın bu zor zamanda olması çok iyi oldu
nerelere gittiniz bakeeembiz asansör'e çıktık çok güzeldi, muhteşem bi atmosferi veee izmir manzarası var. gitmediyseniz tavsiye ederim...
hehe İzmirim sen neymişsn behepinize yer var kuzucuklar gelin gelinn
tabe ayrı bi güselliği var canm onur gelcek artıkalcam gelcem onu yetti gayriii deyip alcam ordan (burdaki erkek ben oluyom kız versiyonu )
inşallah herkes öle düşünüp yarın gelmezhayırlısı olsun canm
Kızçelerim nasılsınız bakalım?
Ben berbat durumdayım bu sabah kedimizi kaybettik... Eşim de ben de çok yıkıldık.... Allahım sabır versin ne olur
amalıyat gunumuz bellı oldu hanımlar ama bayramdan sonra :-( ben bayramdan once olur dıyordum :-( şafak uzayacak yani :-( :-( :-(
hanımlar bu arada yanımda kı arkadaşım işten ayrıldı tum sorumluluklar bende bu yuzden artık eskısı kadar burada olmayacagım bılgınıze :-( :-( demeyın sonra bu hatun kayboldu bızı unuttu falan
Hiloşum İzmir gerçekten çok güzelmiş beğendim yani ileride yaşamayı düşünebilirimama asansöre gitmedik artık bidahaki sefere yawrum, 2 günde iyi gezdik yine araba falan olsaydı dahada gezerdikte yürüyerek bukadar oldu ama güzel oldu yaa Hiç bırakmadı elimi Erman sarıldık el ele dolaştık hep o dükkan senin bu dükkan benim sıkılmadan gezdik
Allah tamamına erdirsin canım mutlu olurlar inşallah, sonrada darısı sizin başınızaHaklısın düğün alışveri falan insanı gerçekten çok yoruyor. Askerinde gelicek düğüne ohhh mehtaba az kaldı desene
Erman diyo zaten ben çarşıya çıkınca birazcık gezip öğreneyim sonra gezdiririm iyice siziKemeraltına bayıldım ama yaa orda bi gelinlik beğendim içim gitti zaten düğünümde ordan alışveriş yapçam cıvıl cıvıl
Aynen yaa ahhhh İzmirr ahhh, aldın sevdiceğimi yanımdan ama olsun yinede sevdim seni
Begüşümm gerçekten güzelmiş ya bukadar beklemiyordum heryer cıvıl cıvıl içim açıldı resmen.Bide tabi sevdiceğim yanımda olunca 2gün cennet gibi geldi bana orası
Canımmm bende bi izmir hayranı olarak istanbuldan sonra yaşıyabilceğim tek yer galibaohh ohh güzel geçmesine sevindim az çok bende izmiri biliyorum en güzel yerleri gezmişsiniz zaten daha da gezilir hele kordonn yok mu havası bile güzel ...
Sorma niluui eziyet ustune eziyettt amaa avukatlik daaa.. barodan dersten ciktm dolmus sirasindayim ve onumde yaklasik 60 kisi var uhuuuu yaaaaaaa
gelcem canım hem de gelin olarak
inşallah öyle olmaz fatoş yaa, ağzını hayra totonu bayıra aç kııızgelsin o zaman kasım, bekletmesin daha fazla
canım benim çok üzüldüm hesnoşumRabb'im sabır versin canım... bilirim kedi kaybetmenin ne berbat bir şey olduğunu, yokluğuna alışmak çok zor oluyor; ama elden bir şey gelmiyor işte...
ameliyat başarıyla tamamlansın da geç olsun yeter ki derya'cımişinde de kolaylıklar diliyorum
nilüş diyecektin heralde kuzum, mehtap sarhoşluğuna veriyorumohh ne güzel ya, hep böyle mutlu ol
izmir'i ne çok seviyormuşuz
yazık sana canım yaa, iş çıkışı bi de bu yol eziyeti...
Nilüşşş valla istanbuldan sonra denizi olan ve İstanbul havasnda hatta daha da çekici gelen tek şehir İzmir benim için bide ayrı bi sıcaklığı var bende üniversite zamanı gitmiştik gezmek için falan her yeri çok güzel kpss terchm full İzmirdi yani düşünDEseler ki orda yaşarmısın gözüm kapalı evet ordada İstanbulun bazı ilçeleri gibi kötü yerleri varmış ama genel olarak güzel İzmir ...Kalbim burda ve Ankarada ama aklım hep Egede
[video=youtube;MVNqXDfcNgk]http://www.youtube.com/watch?v=MVNqXDfcNgk[/video]
sizlere gelsin kızçeler
benim bedenim ankara'da; ama aklım aşkım kalbim hep izmir'de
teşekkürler bebek
bugün herkes gelse de sohbetin dibine vursak, konuşasım var çok, canım sıkıldı az biraz
Geç oldu ama geldimm :26:
Günaydınnnn..aferin kız şafaklarını attırıver böyleee...
Geç oldu ama geldimm :26:
Günaydınnnn..aferin kız şafaklarını attırıver böyleee...
Günaydınnn canlarrrr
Yorgunluğumu attım çok şükür, işler fena yoğun ya off sıkılmaya başladım wallahi İzmirden hiç gelesin yoktu iyiydi orası sevdceğimle
baya geç olmuş canımama gelmene sevindim
günaydın niloşahh ahh ben de öyle olmuştum
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam kuzucuklarımmmmmmmmm
Nilücümm napıyon bebişşş
Selam Tuğbişş, bittimi bütün hazırlıklar yawrum gelinlik falan hazırmı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?