Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baya geç olmuş canım ama gelmene sevindim

günaydın niloş ahh ahh ben de öyle olmuştum

Selam kızlar..kötüyüm...sebebi kıskançlık krizlerim....yapamıyorum karnıma ağrılar giriyor, oto fuarına gidecem dedi, öldüm bittim anlamadım ben mi abartıyorum, beraber gidebilsek keşke, ama bensizken neden oturup başka kadınların gözünün önünde cilvelenmesini isteyim ki

Son düzenleme:

cnm kıskançlık krizlerini olabildiğince hafif atlatmaya çalış, alt tarafı bir oto fuarı... sen zafere guvenıosan gerisini boşver tatlım

Bebişim anlamadım ben iş içinmi gidicek yoksa öyle oto fuarında dolaşmak içinmi? dolaşmak içinse evet haklısın ama iş için falansa birazcık abartmış olabilirmisin acaba

cnm kıskançlık krizlerini olabildiğince hafif atlatmaya çalış, alt tarafı bir oto fuarı... sen zafere guvenıosan gerisini boşver tatlım

Zafere güveniyorum.. rahatsız olcamı söylediğim halde diretince sakin falan kalaamdım gece çok kötü kavga ettik.. ben de nere gidersen git o zman arama beni dedm..

Bebişim anlamadım ben iş içinmi gidicek yoksa öyle oto fuarında dolaşmak içinmi? dolaşmak içinse evet haklısın ama iş için falansa birazcık abartmış olabilirmisin acaba

Araba bakmak için, keyfine yani, başka yerde de bakılabilir bu araba,ben sanki onlar içn mi gitcem diyo, iyi de sonuçta gözönünde olcaklar, çirkini güzeli yani sonuçta açık her yerleri şuh şuh milleti arabanın başına toplamak amaçları belli.. bence gayet haklıyım ya, ben kaslı erkek bedenleriyle ayakkabı sergilenen yere gitsem beni napardı acabaaa

Zafere güveniyorum.. rahatsız olcamı söylediğim halde diretince sakin falan kalaamdım gece çok kötü kavga ettik.. ben de nere gidersen git o zman arama beni dedm..

hiloşum rahatsız olcaksın diye o zaman sensiz wcye bile gitmesin mi ama .... kuzucum sen tam tersine sakinliğini koruyarak, duygu sömürüleri yaparak, güzel dillerle hallediceksin ama bence çok büyütülecek bir durum değil bu... abartmışsın bence

Yapcak bir şey yok artık, benm için ufacık bi şey istediğim.. ben onun için neler yaptım, yapamıyosa da kendi bilir, bu kadarcık şeyi yapamayan ilerde neler yapamaz...çok geç olabilir yani..o kadar basit bi şey ki bu inanamadım gidecem diye mesaj attı ve biter o zman dedim gayet de ciddiym daha önce de oldu benm için hiç bi şeyden vazgeçmedi, o zman kendi başına daha mutlu bi hayat sürer. Kötüyüm ben çıkıyorum.

tmm cnm sen sakinleş biras, sonra konuşurus yine

Kızçeler herkese merhabalarrr :)
ya bu şafak tablosunu nasıl yaptınız bana da öğretin de yapim bari yavv
ahh ahh çok özledim ben sevdiğimi,burnumda tütüyo, 31 gün sonra gelicek inş izine, 16 gün kalıp dönücek, ay ben onu tekrar nasıl göndericem onun tribindeyim, bi gelse bi tamamen bitse artık offffffffffffffffffffffffffffff

Hiloş herkes sakin ol abartma demiş evet abartmamak lazım ama bende de kıskançlık olduğu için bende gitmesini istemezdim ,,aynı şekilde onlarda bizi kıskanıp bazen şuraya gitme diyebiliolarsa bizimde deme hakkımz olduğunu düşünüyorum ben , inşallah halolur cnm benm sıkma canınıı

Nilücümm napıyon bebişşş

Selam Tuğbişş, bittimi bütün hazırlıklar yawrum gelinlik falan hazırmı :))

iyiyim canım yaa, sadece çok sıkılıyorum başvuru yapmaya bugün de gidemiyorum, babamla gidecektik sürekli bi işi çıkıyor

hiloşum, canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum; ama maalesef ki erkekler bizim kadar fedakar değiller. bu çok sinir bozucu bir şey olsa da böyle. inşallah seni düşünür gitmez de gönlünü alır...

şimdi gidiyormuşuz, inşallah kalabalık değildir...

Son düzenleme:

Giderse bir daha surtaına bakmıcam zaten kendisi bilir, ha gitse d ebu saatten sonra zor gönlümü alır bu kadar salakça bir kavga sebebi olamazdı, ben burda krizlere gireyim o gidecem de gidecem diye tuttursun inan şu an baksın istediğini umrum değil ama büyük konuştum, asla suratına bakmıcam giderse, hala da gidebiliyosa benm için zafer diye biri yok artık.

Millet tek başına denize de gidemez şuraya da gidemez diyor mesela, ben sorun etmiyorum bir şey istemişim ya Allah aşkına mutlu olmam için bir şey bu kadarını bile yapamıyorsa defolsun gitsin.Kudurdum burda resmen her yerim titriyor ya nedir bu diretme anlamadım yaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Hımmmm ozaman haklısın yawrum, bisürü açık oto pazarı var gitsin oralarda baksın. Onlar bizim kadar ayrıntı düşünmedikleri için nolcak onlaramı bakçam falan demesi normal ama insanın içi rahat etmiyo ya. Gitmesin boşver ölmez ya gitmese Sen bozma moralini hiçte sinir yapmaaaa, gitmeni istemiyorum keyfin bilir de sonuçta istemediğini bildiği için gitmez heralde Hiloşum

Nilücümm hadi hayırlısı olsun bebişim inşallah

Hiloşumm sakin ol, Zafer seni kaybetmeyi göze alıp gitmez zaten yawrum ya. Bukadar saçma bi nedenden dolayı seni kırmamalı

Hiloşumm sakin ol, Zafer seni kaybetmeyi göze alıp gitmez zaten yawrum ya. Bukadar saçma bi nedenden dolayı seni kırmamalı

Hiç öyle gitmesini istemiyorsan gitmem diye bir şey çıkmadı ağzından ben bu fuara gidecem dedi kaç kere, ben de en son mecbur kaldım o kadar sert yazmaya, naparsa yapsın Niloş sağlığımla oynuyor yemin ederm ama vazgeçtim kimse için değez onun içn bile.. kendi bilir.

Ben işime gücüme bakayım derse gidecem daha..amann boşver....beni bunca üzmeye kimsenin hakkı yok, beni anlıyosunz biliyorum olay artık bakma bakmama görme meselesi değil, böylesine salak bir şey yüzünden beni krizlere sokması, ama değmez cidden şu an farkettim, benm kalbim de üfürüm var ve nası bi kalp çarpıntısı yaşadım az önce anlatamam. beni kaybetmeyi bırak ölümüme sebp olack,sendeledim resmen, ben çok etkileniyorum ufacık şeylerden bile yapmamalı...devam etsn böyle umrumda değil.

Son düzenleme:

aboo ben ne edeym kuzm onur btn hafasonu h.içi akşam denize gidiyon cıbıl cıbıl kızlar

aboo ben ne edeym kuzm onur btn hafasonu h.içi akşam denize gidiyon cıbıl cıbıl kızlar

Fatoş kan beynimde, Zafer de bensiz denize gidiyor ama bunu istemedim işte istemedm gitmese ölmezdi..hala da gitmem tamam bu kadar üzülüyosan demedi yaa....en son çok sert konuştum sağlığımdan etcen beni git ne halin varsa göre yeter dedim interneti kapattım, aradı demin açmadım..açmıcam da..yarın falan sorarım belki gttin mi diye, gitmese de acayip kötüyüm ama gittiyse suratına bakmıcam

canm ya sakin ol bırak gitsin nolcak bu kadar kendini yıpratma sen gitme deynce üste çıkar bunlar bana güvenmyn mu faln die inada biner zaten olay büyümüş arama faln demeye gelmiş sanırım sen gitme deynce gitcem illa dediği için kendini önemsz hissettn belkide kızlara terch ettiğni düşündün ama düşünme böle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…