- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
baya geç olmuş canımama gelmene sevindim
günaydın niloşahh ahh ben de öyle olmuştum
Selam kızlar..kötüyüm...sebebi kıskançlık krizlerim....yapamıyorum karnıma ağrılar giriyor, oto fuarına gidecem dedi, öldüm bittim anlamadım ben mi abartıyorum, beraber gidebilsek keşke, ama bensizken neden oturup başka kadınların gözünün önünde cilvelenmesini isteyim ki
Selam kızlar..kötüyüm...sebebi kıskançlık krizlerim....yapamıyorum karnıma ağrılar giriyor, oto fuarına gidecem dedi, öldüm bittim anlamadım ben mi abartıyorum, beraber gidebilsek keşke, ama bensizken neden oturup başka kadınların gözünün önünde cilvelenmesini isteyim ki
cnm kıskançlık krizlerini olabildiğince hafif atlatmaya çalış, alt tarafı bir oto fuarı... sen zafere guvenıosan gerisini boşver tatlım
Bebişim anlamadım ben iş içinmi gidicek yoksa öyle oto fuarında dolaşmak içinmi? dolaşmak içinse evet haklısın ama iş için falansa birazcık abartmış olabilirmisin acaba
Zafere güveniyorum.. rahatsız olcamı söylediğim halde diretince sakin falan kalaamdım gece çok kötü kavga ettik.. ben de nere gidersen git o zman arama beni dedm..
hiloşum rahatsız olcaksın diye o zaman sensiz wcye bile gitmesin mi ama ....kuzucum sen tam tersine sakinliğini koruyarak, duygu sömürüleri yaparak, güzel dillerle hallediceksin ama bence çok büyütülecek bir durum değil bu... abartmışsın bence
Yapcak bir şey yok artık, benm için ufacık bi şey istediğim.. ben onun için neler yaptım, yapamıyosa da kendi bilir, bu kadarcık şeyi yapamayan ilerde neler yapamaz...çok geç olabilir yani..o kadar basit bi şey ki bu inanamadım gidecem diye mesaj attı ve biter o zman dedim gayet de ciddiym daha önce de oldu benm için hiç bi şeyden vazgeçmedi, o zman kendi başına daha mutlu bi hayat sürer. Kötüyüm ben çıkıyorum.
Yapcak bir şey yok artık, benm için ufacık bi şey istediğim.. ben onun için neler yaptım, yapamıyosa da kendi bilir, bu kadarcık şeyi yapamayan ilerde neler yapamaz...çok geç olabilir yani..o kadar basit bi şey ki bu inanamadım gidecem diye mesaj attı ve biter o zman dedim gayet de ciddiym daha önce de oldu benm için hiç bi şeyden vazgeçmedi, o zman kendi başına daha mutlu bi hayat sürer. Kötüyüm ben çıkıyorum.
Nilücümm napıyon bebişşş
Selam Tuğbişş, bittimi bütün hazırlıklar yawrum gelinlik falan hazırmı :))
iyiyim canım yaa, sadece çok sıkılıyorumbaşvuru yapmaya bugün de gidemiyorum, babamla gidecektik sürekli bi işi çıkıyor
hiloşum, canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum; ama maalesef ki erkekler bizim kadar fedakar değiller. bu çok sinir bozucu bir şey olsa da böyle. inşallah seni düşünür gitmez de gönlünü alır...
şimdi gidiyormuşuz, inşallah kalabalık değildir...
Araba bakmak için, keyfine yani, başka yerde de bakılabilir bu araba,ben sanki onlar içn mi gitcem diyo, iyi de sonuçta gözönünde olcaklar, çirkini güzeli yani sonuçta açık her yerleri şuh şuh milleti arabanın başına toplamak amaçları belli.. bence gayet haklıyım ya, ben kaslı erkek bedenleriyle ayakkabı sergilenen yere gitsem beni napardı acabaaa
iyiyim canım yaa, sadece çok sıkılıyorumbaşvuru yapmaya bugün de gidemiyorum, babamla gidecektik sürekli bi işi çıkıyor
hiloşum, canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum; ama maalesef ki erkekler bizim kadar fedakar değiller. bu çok sinir bozucu bir şey olsa da böyle. inşallah seni düşünür gitmez de gönlünü alır...
şimdi gidiyormuşuz, inşallah kalabalık değildir...
Millet tek başına denize de gidemez şuraya da gidemez diyor mesela, ben sorun etmiyorum bir şey istemişim ya Allah aşkına mutlu olmam için bir şey bu kadarını bile yapamıyorsa defolsun gitsin.Kudurdum burda resmen her yerim titriyor ya nedir bu diretme anlamadım yaaaaaaaaa
Hımmmm ozaman haklısın yawrum, bisürü açık oto pazarı var gitsin oralarda baksın. Onlar bizim kadar ayrıntı düşünmedikleri için nolcak onlaramı bakçam falan demesi normal ama insanın içi rahat etmiyo ya. Gitmesin boşver ölmez ya gitmeseSen bozma moralini hiçte sinir yapmaaaa, gitmeni istemiyorum keyfin bilir de sonuçta istemediğini bildiği için gitmez heralde Hiloşum
Hiloşumm sakin ol, Zafer seni kaybetmeyi göze alıp gitmez zaten yawrum ya. Bukadar saçma bi nedenden dolayı seni kırmamalı
aboo ben ne edeym kuzm onur btn hafasonu h.içi akşam denize gidiyon cıbıl cıbıl kızlar
Hiç öyle gitmesini istemiyorsan gitmem diye bir şey çıkmadı ağzından ben bu fuara gidecem dedi kaç kere, ben de en son mecbur kaldım o kadar sert yazmaya, naparsa yapsın Niloş sağlığımla oynuyor yemin ederm ama vazgeçtim kimse için değez onun içn bile.. kendi bilir.
Ben işime gücüme bakayım derse gidecem daha..amann boşver....beni bunca üzmeye kimsenin hakkı yok, beni anlıyosunz biliyorum olay artık bakma bakmama görme meselesi değil, böylesine salak bir şey yüzünden beni krizlere sokması, ama değmez cidden şu an farkettim, benm kalbim de üfürüm var ve nası bi kalp çarpıntısı yaşadım az önce anlatamam. beni kaybetmeyi bırak ölümüme sebp olack,sendeledim resmen, ben çok etkileniyorum ufacık şeylerden bile yapmamalı...devam etsn böyle umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?