Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiloşumm seni çok iyi anlıyorum yawrum, okadar emek verip dikkat ederken onun bukadarcık şey için fedakarlık yapmamsı gerçekten çok üzücü. Sen kendini hiç birşey için üzme ve eğer senin sağlığını etkilicek kadar seni üzüyorsa gerçekten bunun farkına varmalı artık.Evliliğe doğru gidiyorsun böyle şeylerden tartışmamanız gerekiyor.Zafer daha bunların bilincide değilmi çocuk gibi davranıyor bazen senin anlattıklarından yola çıkıyorum yanlış anlama sakın bebeğim kötü niyetle söylemiyorum. Ama artık askerliğini yaptı koca adam yani o gözle bakıp düşünmesi gerekiyor herşeyi.Böyle saçma nedenlerden seni kırmamalı.
Sen dikkat et kendine.Kendini düşün boşverr takılma bukadar Allahım korusun seni

anladım canm iş inada binmiş gibi sözünden geri dönmek istemiyo sanırım zafer eminimki senn sağlığını düşünüyo gitmez bnce akşam sen bu haldeyken sakin ol canm konuşun şimdi güselce yoksa yarına kadar beklersen için içini yicek akşam napıo die konuş ki naptığını bil kızlara bırakma

Kızlara tercih etme değil ama salakça bi mesele yüzünden beni bunca üzmeye göze almasını sündiremiyorum ben.. ayda yılda bir bi şey istedim adam gibi, boşversene Fatoş ya naparsa yapsın, benden önemli mi.. değersiz neden hissedeyim ki de mi hissettim tabi ki ama izin vermicem bi daha..bu ne ya bunca emeğin fedakarlığın karşılığı bu kadar salakça bi şey olamz..

Aynen öyle Niloşum o kadar basit ve aşağılık geldi ki olay bana, o kadar gözümde büyüttüğüm yerlere göklere sığdıramadığım zafer gözümde küçüle küçüle kayboldu şu an...
Yanlış anlamam canım ben de diyorum bunu çocuk gibi davranıyosun diye, ona bakarsan büyük adamlık yapıyo da ben çocuk gbii davranıyorum.. bak en basit örnek Niloş, 2 kız arkımla dışarı çıktım biri de evli, bira içelim dediler, ben de zafere yazdım hayır nerden çıktı dedi, peki dedim, içmedim..onlar içti hatta bana da ya demesene boşver falan dediler ben de yalan söylemem de saklamma da bi şey dedm, içmeem nolcak sanki dedm bi bira... ve o gün bu sefer de eve geç kaldın diye bana surat yaptı. Ve şimdi çok güzel karşılığını alıyorum.. çok koydu nedense ya.. sağol Niloşum amin ama ben kendimden korkuyorum bazen çok gözüm dönüyo

İstediği kıza baksn şu an umrumda değil inan ki Zaferi görsem ben dönüp bakmam şu an..konuşmuycam hiç içimden gelmiyo, geçti artık o fasıl, tatlılıkla gönül alma faslı da geçti.. dönmesin sözünden ben de dönmüyorum

Neyse kızlar çok kafa şişirdim, her şey olacağına varır, insan kendi kaderini kendi çizer yaptığı tercihlerle.... o yüzden benm üzeirmde bir sorumluluk yok şu an , sağolun destekleriniz için hiç keyfimde değilim kişisel algılamayın sert yazdımsa falan benm bi ortam yok :) öptüm sizi çokk

Sende benim gibisin Hiloşum, bende en ufak bişeyi bile Ermana söylemesem içim rahat etmiyo isterse kızsın bağırsın ama illa sölicem yani Zafer illa surat yapıcak bişey bulmuş sana yawrum illa bi sebep yaratmış yani allahım yaa sinir oldum şuan Zafere
Sen sakin ol Hiloşum bırak napıyosa yapsın ya bukadar kendini yıprattığına değmiyor inanki. Tamam mutluyken çok iyi herşey çok güzel, ama ufacık birşey yüzünden böyle seni üzmeye hakkı yok.Heleki herşey ciddiye binmişken dahada dikkat etmesi gerekiyor Zaferin bir erkek olarak.

Estağfuruallah bebeğim ne kafa şişirmesi.Hepimiz burda kardeş gibi olduk dertlerimizde sevinçlerimizde hep birlikteyiz... Sende üzülme nolur yawrum, bende öptüm seni çok dikkat et kendine yorulma dinlen eve gidince al bi duş kapat telefonunu yat uyu boşverrrr

Canımm mesaj kutun dolmuş haberin ola

Sen üzülme hiloşum şu çarpıntın geçsin o insan mafedio çok yoruo nolur ağlama ...sorun gitmesiydi evet ama bu kadar diretmesi de çok saçma oldu neye karşı niye yani seni kırmaya bu kadar şeye değmicek bir olay ama artık nasıl senden af dilicek bakalım

canım benim çok üzüldüm hesnoşum Rabb'im sabır versin canım... bilirim kedi kaybetmenin ne berbat bir şey olduğunu, yokluğuna alışmak çok zor oluyor; ama elden bir şey gelmiyor işte...

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama ASİL bizim için çok özel bir kediydi, eşimle benim en önemli ortak paydamızdı

En acısı da 20 gün içinde iki kedimizi birden kaybettik, Asil de diğer kedimizin yokluğuna alışamadı, yemeden içmeden kesildi, intihar etti resmen, canımız çok yanıyor, dünden beri ağlaşıyoruz ama yapacak hiç bir şeyimiz yok, çok özlüyorum çoook

Hiloşşşş ne oldu ya nazar mı değdi size aa Zafer inada bağlamış biraz gibime geldi kuzum. :44:
Hiç iyi olmadı bu durum ya keşke dinleseydi sözünü.. Sıkma canını kardeşim ne diyim ki. İnan değmiyor dediğin gibi ne kadar üzülürsen üzül gene aynılar gene aynı. Öpüyorum seniii

canım benim ya yapma bu kadar ne olur zafer seni bu kadar düşünmeyip seni böyle üzdüyse sen de düşünme, giderse de gitsin... olay farklı bir yöne gitmiş, senin neye kırıldığını çok iyi anlıyorum. geçen sormuştun ya siz ne zaman küsmüştünüz de barıştınız diye bizimki de buna benzer bi sebepti. bi arkadaşı ve arkadaşının sevgilisiyle gece 10'da konsere gittiler, ben gitmesini istemedim, söz verdim ayıp olur dedi ve gitti. keşke önce bana söyleseydin de sonra söz verseydin dedim. beni kızdıran şey de bu olmuştu. telini şarj bile etmemişti giderken dönene kadar ulaşamayacaktım eğer facesine girip arkadaşının nosunu başka birinden öğrenmeseydim. bazen bu kadar düşünüyor işte beni. insan ister istemez kendin ikinci planda, değersiz hissediyor. inşallah zafer mehmet'in yaptığını yapıp gitmez seni düşünüp. tek duam bu şimdilik :26:

Nilücümm hadi hayırlısı olsun bebişim inşallah

sağ ol tatlım, yaptım başvurumu sonunda çok kalabalık değildi, hemen hallettim

canım benim yaa... ne diyeceğimi bilmiyorum doğrusu, biz ne desek siz yine üzüleceğiniz kadar üzüleceksiniz. Rabb'im inşallah size yeni bir ortak payda verir, bebiş gibi...

bir de kedilere nankör derler di mi, ne kadar sadık ki arkadaşı kaybolduğu için yemeden içmeden kesiliyor... bizim kedimiz de gençlik hastalığına yakalanmıştı, ne kadar uğraşsak da kurtaramadık. mehmet de askerdeyken kuşunu kaybetmişti. 6 yıl bakmış ona, bazen sesini duyar gibi oluyorum diyor, aklına geldiğinde gözleri doluyor... zor bi durum gerçekten...

Selam kizlaaar nasilsin bakalim??bayadir topige yazmiyordum ama takipteyim..kizmayin bana cok agirlastim inanin oturmak bile iskence gibi ama kücük erkegim icin deger insaallah herkes iyidir.benimde doguma az kaldi insaallah dualarinizi bekliyorum canlarim.tabiiki kocacim olamicak yanimda bu yüzden icim buruk ne kadar üzmek istemesemde üzüyorum kendimi ama nasip böyleymis.rabbim hepimizi hayirlica sagliklica askerlerimize kavustursun insaallah.sizleri cok öpüyorum hep mutlu olun askerlerinizle kizlar rabbim su zamanin cabuk gecmesini nasip etsin seviyorum sizlerii

HILALIM yine üzdümü zaferin seni ahh ahh ne desem bos kuzum sadece bosver ne yaparsa yapsin hic birsey senden önemli degil o zaten pisman olacak sen sadece bekle dualarim seninle kardesim dikkat et kendinee öptüm cok

ESINIM herseyin ortaya cikmasina cok sevindim kuzumm ve yakupda sürünecek tabiiki seni cok üzdü bu sefer coook!!ama bence dogumgününde hersey yine güzel olacak emin ol aslinda bu olay bi yönden iyi oldu senin kiymetini daha iyi anlicak kardesim her serde bir hayir vardir derler insaallah bundada vardir bir hayir yemeklerini iyi ye takma artik hersey yakupta bitiyor oda farkinda bunun cok öpüldün esinim

HIScimm cok üzüldüm kedilerine canimm bilirim ne zor oldugunu benimde kusum ölmüstü kac gün aglamistim insan alisinca cok kötü oluyor rabbim sabir versin tatlim ama üzme daha fazla kendini

Aynen ben de öyle Niloşum her şeyi söylerim ama karşılığını ne güzel aldım demi.. bence de artık kafasına dank etsin yeter...
Gitmedi fuara ama bi halta yaradı mı yaramadı, bu saatten sonra sadece büyük konuştuğum için gitmesn istedim artık ciddne bi önemi de yok, beni mutlu etmek benm için bi şey yapmak içinden gelmeliydi... biraz görüşmeyelşm dedim...tabi uzun sürmez gene yazışırz da ama zaman lazım şu an bana ben bugn çok kötü oldm gerçekten..hakettiğim bi şey değildi değmezdi kesinlikle..

Boşalttım begüşüm.. ağlamıyorum artık, gitmedi de ama inan ki şu an hiç önemi yok, hasta gibiym öyle halsizm ki su an böyle salak bi konu yuzunden bana yasattına hala inanamıyorum..

Öyle esinim ben de okudm senin son gelişmeleri sevindm de ama belli edemedm yavrum kusuruma bakma..enerjim takatim yoktu hala da yok şok geçirdim bugn olanlara cidden....değmiyorlar esinimm..ha al gitmedi iştte bunu dün gece dese hiç sorunumz olmucakken şu an mahvetti beni... gece bende de suç vardı sakince diyemedm köpürdüm ama gündüz diretmesi kötüyüm dememe ragmen diretmesi ah ahh..sustum..

Hay ben bunların sözüne artık yaaa... inanamıyorum bu erkeklere yaa çok farklı kafaları var..
Gitmedi nilü ama beni mahvetti bugn çok yaraladı ve cidden sağlığım da yara aldı bugn, ben ciddne çok kötü oldum bugn değer miydi..keşke önemli bi konu olsaydı da degseydi..

Üzdü Büşüm yaa nolcak bunun hali bilmem, ne ben çenemi tutabiliyorum ne de o kırmaktan bıkıyo..bizim böyle gidecek heralde napalım..en azından araları açtık kavgaların :)

Onu bırak da sen nasılsın bakalımm?? ben de seni takipteymm..az kaldı doğummaa maşallahh

çok az kaldı artık canım, son demlerdesin ağırlaşman gayet normal, bebiş iyice büyüdü annecinin kollarında olmak istiyor, inşallah sağ selamet kavuşursun bebişine tabii ki de kocişine de... sen de çok mutlu ol, biz de seni öpüyoruz

öyle canım çok değişikler, şimdi de kendisi triplerde polislik sınavı için spor kulübüne kayıt yaptırdım diye :26: destek olacağına köstek oluyor kıskançlığı yüzünden... neyse ki gitmemiş canım, tüm bu olanların üstüne bir de gitse çok daha kötü olurdu. en azından dinlemiş sözünü, daha çok üzülmemen için. bir kere inada binince geri adım atmayı da bilmiyorlar sen de bi an evvel toparla kendini, senin bu haline alışkın değiliz

Oyy kuzum insaallah düzelirsiniz öyle deme sadece biraz daha zamana ihtiyaciniz var ikinizde ayrilamiyordunuz birbirinizden bu kirginliklarda biter insaallah..
Eveet az kaldiii :) Bende idare ediyorum iste hilalim bebis büyüyor sigmiyor artik teyzesii ayaklariyla vurup duruyor artik dogurmak istiyorum kavusmak istiyorum pasama ama cok sükür büyük bir problem yok simdilik

Amiin kuzum insaallah evet cok az kaldi bende sabirsizlikla bekliyorum oglumu rabbim sagliklica kavustursun dua et teyzesiii :) cok öpüyorum canimm benim benim dualarim hep sizinlee hepiniz cok cok mutlu olun hakediyorsunuz canlarim

yazdıklarından dolayı seni silkelemeye geldim canım. Bi kendine gelirmisin? Onca zorluğu atlatmışsın 460 gün geçirmişsin, o nasıl bir psikolojide geçirdi bunu tahmin ettin mi hiç, bir erkek için birilerinin emri altında kalmak,herkesten uzak kalmak ne kadar kötüdür bi düşün... Şimdi sana her zaman uyguladığım ve tutan bir taktiği veriyorum.Şimdi erkekler ilk önce pohpohlanıp sımrtılmayı sever,5 senelik erkek arkadaşımdan biliyorum. Dediklerine biraz sabrdip,çatladığını belli etmeden, anlayışla karşılayacaksın ve güleceksin. İlerde bir gün ona benzer olayı sen yaptığında alttaN alttan lafı sokup gülerek cevaplıcaksın anlıcak hatasını, böyle aman banane aman umrum değil naparsa yapsın benim için biter dme. duymim

Merhabaaa
Ben de bir kaç gündür bu topiğe üyeyim,aslına bakarsanız kadınlar kulübünün devamlı üyesiyim fakat sevdiceğim askerliği yarıladıktan sonra karşıma çıktı burası.. :)
benimkinin atarsa 212 günü kaldı rabbimin izniyle.. Sadece şunları öğrenmek istiyorum sizden,abla diycem kızmayın 20 yasındayım çünkü :)
biz de gelir gelmez 2 ay içinde evlenicez inşallah,vaktini nasıl geçiriyorsun?????
Ben çok zorlanıyorum,ailemin ortamından olabilir,ya da sağlık sorunlarımdan bilmiyorum,ama bana akıl ver nolur

Hey Allahım bıktım bunların triplerinden yaaa... gitmedi de noldu ki ya, ben çok kötü olduktan sonraa... bir süre görüşmeyelim dedim şu an hiç iyi hissetmiyorum azcık durmaya çalışalım inşallah böyle, o da bana dediğin ağır laflar yüzünden ben de görüşmek istemiyorum dedi hatta peki dedim.. ikimiz de anlayalım hatalarımızı boşverelim istedim azcık..yapabilirsek tabii :26: düzeldim ben cicim geçti krizim akışına bıraktım sağol Nilümm

İnşalah Büşüm zamana bıraktım azcık, bu kriz bana yetti ama geçti biraz ayrı duralım..becerebilirsekk...

Ayy yesin teyzesi onu sağlıklıca doğur inşallah Büşüümmm çok sevindm sorun olmamasınaa

Canım benm şu an dediklerin çok mantıklı geliyor ben düşünmüyor muyum sanıyosun ama uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım gerçekten.. ve olmucak sanıyodum aralarnı uzatsak da aynı şiddetli kavgalarımıza devam demekki.. zamana bıraktım azcık inan ki tek isteğim bu ama o an var ya o an ben kendimi tutamıyorum malesef ve o da inat yapıyor çok hırçın bi lişki bizimki hiç uysal olmadı ama hiç vazgeçemedik.. şu an bile yanımda olsa sarılırdım sanırm oysa öyle öfkeliyim kiiii :26: zaten bu kadar güçlü bi kızgınlık öfke ancak bu kadr sevgiden olabilri bencee..

[sıze=2]bak güzelim sana büyük büyük yazıyorum ki bir an önce işlesin diye sana.
öyle zor bir ilişki geçirdim ki ben anlatsam şaşarsın bu durumlara nasıl geldiğimi nelere göğüs gerip sabrettiğimi bilsen
ama şu an öyle mutlu öyle kıymet bilen bilinen bir ilişkim var ki
o kadar zorluğu atlatmışken bizim ilişkimizi ayakta tutan 2 şey vardı:
1.si benim öfkeme yenilmeyip sakinliğimi ve güleryüzlülükle anlayışımı korumam ( ne kadar çatlasam da iyi rol yaptım zamanı geldi sundum canım kadınlar böyledirrrr )
2.si hiçbir zaman naparsa yapsın umrum değil demedim,sende deme,seviyosun belli,oda seviyor sevilmicek kızmısın deli,hadi görim seni.şeytan tüyünü kullan
[/sıze]

Ah canim benimm rabbim kavustursun öncelikle(cümlemizi insaallah)..inan evli evli beklemek okadar cok zorki tabiiki sevdigin insandan ayri olmak kac ay onu görememek herkes icin cok zor birsey ama evli olmak dahada zor buna kesinlikle inan..cünkü okadar farkli birseyki her sabah uyandigimda kocami görüyodum onunla yiyip icip onunla herseyimi paylasiyordum.herseyimi onunla yapiyordum birden ayrilmak cok koydu üstelik hamile oldugumu ögrendikten 1 ay sonra.cok zor gecti zamanim hic gecmiyo gibiydi halada öyle.insan hamilelikte öyle cok ihtiyac duyuyorki esine bu inan anlatilmaz bazen annen baban yetmiyor..inanirmisin en cok ihtiyacim oldugu zamanda bu zaman ama yok iste yok..yanimda degil esim icim buruk..suanda zamanimin nasil gectigini inan bilmiyorum ilk aylar icime cok kapanmistim hep agliyordum daha bebegimi hissetmiyordum ozaman ama bi kac aydir bebegim icin güclü olmaya calisiyorum.onun mobilyasi esyasi sunu bunu derken geciyor zaman.dolasmak bile cok zor geliyor ben hep esimle cikardim disari diyorum ya herseyimizi beraber yapardik.sen önce cok sükret bak 100lere düsmeye cok az kalmis,gelince insaallah cok tatli heycanlar yasiyacaksiniz hep bunlari düsün tatlim.bak benim esim orda kendini yiyip bitiriyor oglumun dogdugunu göremiyecegim kokusunu icime cekemeyecegim geldigimde 7-8aylik olacak diye hergün ici icini yiyor bende burda yiyip bitiriyorum kendimi ama ona hep moral vermeye calisiyorum.inan cok zor (( cok uzun yazdim canim ama icimi dökmem gerekmis dolmusum rabbim hepimizi sag saglim ve cabuk kavustursun askerlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…