- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
[sıze=2]bak güzelim sana büyük büyük yazıyorum ki bir an önce işlesin diye sana.
öyle zor bir ilişki geçirdim ki ben anlatsam şaşarsın bu durumlara nasıl geldiğimi nelere göğüs gerip sabrettiğimi bilsen
ama şu an öyle mutlu öyle kıymet bilen bilinen bir ilişkim var ki
o kadar zorluğu atlatmışken bizim ilişkimizi ayakta tutan 2 şey vardı:
1.si benim öfkeme yenilmeyip sakinliğimi ve güleryüzlülükle anlayışımı korumam ( ne kadar çatlasam da iyi rol yaptım zamanı geldi sundum canım kadınlar böyledirrrr)
2.si hiçbir zaman naparsa yapsın umrum değil demedim,sende deme,seviyosun belli,oda seviyor sevilmicek kızmısın deli,hadi görim seni.şeytan tüyünü kullan[/sıze]
Ah canim benimm rabbim kavustursun öncelikle(cümlemizi insaallah)..inan evli evli beklemek okadar cok zorki tabiiki sevdigin insandan ayri olmak kac ay onu görememek herkes icin cok zor birsey ama evli olmak dahada zor buna kesinlikle inan..cünkü okadar farkli birseyki her sabah uyandigimda kocami görüyodum onunla yiyip icip onunla herseyimi paylasiyordum.herseyimi onunla yapiyordum birden ayrilmak cok koydu üstelik hamile oldugumu ögrendikten 1 ay sonra.cok zor gecti zamanim hic gecmiyo gibiydi halada öyle.insan hamilelikte öyle cok ihtiyac duyuyorki esine bu inan anlatilmaz bazen annen baban yetmiyor..inanirmisin en cok ihtiyacim oldugu zamanda bu zaman ama yok iste yok..yanimda degil esim icim buruk..suanda zamanimin nasil gectigini inan bilmiyorum ilk aylar icime cok kapanmistim hep agliyordum daha bebegimi hissetmiyordum ozaman ama bi kac aydir bebegim icin güclü olmaya calisiyorum.onun mobilyasi esyasi sunu bunu derken geciyor zaman.dolasmak bile cok zor geliyor ben hep esimle cikardim disari diyorum ya herseyimizi beraber yapardik.sen önce cok sükret bak 100lere düsmeye cok az kalmis,gelince insaallah cok tatli heycanlar yasiyacaksiniz hep bunlari düsün tatlim.bak benim esim orda kendini yiyip bitiriyor oglumun dogdugunu göremiyecegim kokusunu icime cekemeyecegim geldigimde 7-8aylik olacak diye hergün ici icini yiyor bende burda yiyip bitiriyorum kendimi ama ona hep moral vermeye calisiyorum.inan cok zor(( cok uzun yazdim canim ama icimi dökmem gerekmis dolmusum rabbim hepimizi sag saglim ve cabuk kavustursun askerlerimize
Seviyo eşşek biliyorum bütün sabrım ona zaten, ben de seviyorum hem de çok tabi kii..inan ki uğraşıyorum canım biz de askerlikte çok zor bi ilişki geçirdik her günümüz kavga gürültü ama bi şey bu kadar diretilince iş çığırından çıkıyor.. şu an çok mantıklı konuştukların dedm ya ama elimden geleni yapacam sözzz naparsa yapsın bananeyi beni bu kadr üzünce söyledim ama belki de doğru haklsıın yani dememeliyim ah işte şu benn.. elimden geleni yapcam cicim
mehmet 26 ekim'de ankara'dapek yakında sinemalarda gibi olduuu uçak biletini almış sevincimden ağladım resmen... ilk kez birlikte bir düğüne katılcaz bu arada, arkadaşının nikahı var... inşallah bir aksilik çıkmaz
hiloş'um açıkçası gitmemesine çok sevindim ben, sen de sevininadından yaptığı belliydi, eminim o da çok üzülmüştür böyle büyük bi kavganın etkisi kolay kolay geçmez zaten canım, birkaç güne bir şeycik kalmaz
büşracım ne çok dolmuşsun sen canım benim ya, dokunsalar ağlarım derler ya aynen öyle olmuş. eda arkadaş dokunmuş sen de dökülüvermişsin bir bir... Rabb'im sabır versin canım, bebişine ve kocişine kavuşunca her şey çok güzel olacak
canım benim okudum yazdıklarını,senin kadar yaşamasam da dediklerini paylaşıyorum inan .. en azında burda birbirimize dertlerimizi anlatabiliyoruz. hatta faceden ekleşirsek sohbetimizin daha seri olacağını düşünüyorum.. bak ben her zaman pollyannayımdır yani olaylara dolu yönünden bakarım ve acımı hiç hiç hiç belli etmem,belki yaşadıklarım böyle olgunlaştırdı,orasını bilmiyorum
ama bak eşinden bir parça olucak yanında inşallah ona benzer bakar bakar hatırlarsın,sonra gelcek eşin ve diyceksin heeey gidi heyy bee ne çektirdin bana
akıllı kız seni , afferin hep böyle söz dinle, kestirip atmak umursamıyomuş gibi davranmak yok,kimi kandırıyosun sen? kendini kandırırsın anca, ben kanmaaam :))))
şeytan tüyünü kullan alcaksn ipleri
Selam kizlaaar nasilsin bakalim??bayadir topige yazmiyordum ama takipteyim..kizmayin bana cok agirlastim inanin oturmak bile iskence gibi ama kücük erkegim icin deger insaallah herkes iyidir.benimde doguma az kaldi insaallah dualarinizi bekliyorum canlarim.tabiiki kocacim olamicak yanimda bu yüzden icim buruk ne kadar üzmek istemesemde üzüyorum kendimi ama nasip böyleymis.rabbim hepimizi hayirlica sagliklica askerlerimize kavustursun insaallah.sizleri cok öpüyorum hep mutlu olun askerlerinizle kizlar rabbim su zamanin cabuk gecmesini nasip etsinseviyorum sizlerii
HILALIM yine üzdümü zaferin seni ahh ahh ne desem bos kuzum sadece bosver ne yaparsa yapsin hic birsey senden önemli degil o zaten pisman olacak sen sadece bekle dualarim seninle kardesim dikkat et kendinee öptüm cok
ESINIM herseyin ortaya cikmasina cok sevindim kuzumm ve yakupda sürünecek tabiiki seni cok üzdü bu sefer coook!!ama bence dogumgününde hersey yine güzel olacak emin ol aslinda bu olay bi yönden iyi oldu senin kiymetini daha iyi anlicak kardesimher serde bir hayir vardir derler insaallah bundada vardir bir hayir yemeklerini iyi ye takma artik hersey yakupta bitiyor oda farkinda bunun cok öpüldün esinim
HIScimm cok üzüldüm kedilerine canimmbilirim ne zor oldugunu benimde kusum ölmüstü kac gün aglamistim insan alisinca cok kötü oluyor rabbim sabir versin tatlim ama üzme daha fazla kendini
canım benim ya yapma bu kadar ne olurzafer seni bu kadar düşünmeyip seni böyle üzdüyse sen de düşünme, giderse de gitsin... olay farklı bir yöne gitmiş, senin neye kırıldığını çok iyi anlıyorum. geçen sormuştun ya siz ne zaman küsmüştünüz de barıştınız diye bizimki de buna benzer bi sebepti. bi arkadaşı ve arkadaşının sevgilisiyle gece 10'da konsere gittiler, ben gitmesini istemedim, söz verdim ayıp olur dedi ve gitti. keşke önce bana söyleseydin de sonra söz verseydin dedim. beni kızdıran şey de bu olmuştu. telini şarj bile etmemişti giderken dönene kadar ulaşamayacaktım eğer facesine girip arkadaşının nosunu başka birinden öğrenmeseydim. bazen bu kadar düşünüyor işte beni. insan ister istemez kendin ikinci planda, değersiz hissediyor. inşallah zafer mehmet'in yaptığını yapıp gitmez seni düşünüp. tek duam bu şimdilik :26:
sağ ol tatlım, yaptım başvurumu sonundaçok kalabalık değildi, hemen hallettim
canım benim yaa... ne diyeceğimi bilmiyorum doğrusu, biz ne desek siz yine üzüleceğiniz kadar üzüleceksiniz. Rabb'im inşallah size yeni bir ortak payda verir, bebiş gibi...
bir de kedilere nankör derler di mi, ne kadar sadık ki arkadaşı kaybolduğu için yemeden içmeden kesiliyor... bizim kedimiz de gençlik hastalığına yakalanmıştı, ne kadar uğraşsak da kurtaramadık. mehmet de askerdeyken kuşunu kaybetmişti. 6 yıl bakmış ona, bazen sesini duyar gibi oluyorum diyor, aklına geldiğinde gözleri doluyor... zor bi durum gerçekten...
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama ASİL bizim için çok özel bir kediydi, eşimle benim en önemli ortak paydamızdı
En acısı da 20 gün içinde iki kedimizi birden kaybettik, Asil de diğer kedimizin yokluğuna alışamadı, yemeden içmeden kesildi, intihar etti resmen, canımız çok yanıyor, dünden beri ağlaşıyoruz ama yapacak hiç bir şeyimiz yok, çok özlüyorum çoook
Aynen ben de öyle Niloşum her şeyi söylerim ama karşılığını ne güzel aldım demi.. bence de artık kafasına dank etsin yeter...
Gitmedi fuara ama bi halta yaradı mı yaramadı, bu saatten sonra sadece büyük konuştuğum için gitmesn istedim artık ciddne bi önemi de yok, beni mutlu etmek benm için bi şey yapmak içinden gelmeliydi...biraz görüşmeyelşm dedim...tabi uzun sürmez gene yazışırz da ama zaman lazım şu an bana ben bugn çok kötü oldm gerçekten..hakettiğim bi şey değildi değmezdi kesinlikle..
mehmet 26 ekim'de ankara'dapek yakında sinemalarda gibi olduuu uçak biletini almış sevincimden ağladım resmen... ilk kez birlikte bir düğüne katılcaz bu arada, arkadaşının nikahı var... inşallah bir aksilik çıkmaz
hiloş'um açıkçası gitmemesine çok sevindim ben, sen de sevininadından yaptığı belliydi, eminim o da çok üzülmüştür böyle büyük bi kavganın etkisi kolay kolay geçmez zaten canım, birkaç güne bir şeycik kalmaz
büşracım ne çok dolmuşsun sen canım benim ya, dokunsalar ağlarım derler ya aynen öyle olmuş. eda arkadaş dokunmuş sen de dökülüvermişsin bir bir... Rabb'im sabır versin canım, bebişine ve kocişine kavuşunca her şey çok güzel olacak
Tabiki öle yawrum ama gitmemesine sevindim :)) Oda pişman olmuştur seni üzdüğüne ama gurur denen şey varyaaa geri adımda attırmıyo insana :)) azcık ortalık durulsun güzel olcak herşey
huhu kızlaar napıosunuz bakm muhabbet almış başını gitmş
Niluuuuu oleyyy cok sevindmmm senin icn canm benm yaaaa ne guzellll)))
Beraber nikahlar dugunler ohhh ay ne giycennn heheheh..
Canm beni bosver ya benm sevindigim falan.kalmadı dun abartiyorm saniyo o xidden cok kotuydum unutamiyorm azcik sakin kalalm sonra bakarz acelemz yok hem ikimz de hatalarimizi gorelim hem de ben ilgisiz durunca cok iyi oluyo biraz bosver :)))
Nilücümm hadi hayırlısı bebiş, inşallah istediğin gibi olur bu sefer
Nilümmm gözün aydın bebişim geçmez şimdi zaman sanaGüzel geçer inşallah mehmet geldiğinde
huhu kızlaar napıosunuz bakm muhabbet almış başını gitmş
sağ ol canım yaa, çok sevindirik oldum ben debir de düğün bahane senle olmak şahane dedi, gönlümü fethetti kuzucuk ben de beni görmek için bahaneye mi ihtiyacın var dedim off ne alaka ya, ben ne diyorum sen ne anlıyorsun dedi, gıcık ettim şimdilik pek bir şey yok aklımda canım, vakit yaklaştıkça havanın durumuna göre bir şeyler ayarlıcam mehmet takım elbise giyecek, benim de ağır olmam lazım
ilişkiniz için en iyisini tabii ki de siz daha iyi biliyorsunuz canım, size en iyi gelecek çözüm yolu buysa gönül rahatlığıyla uygulazaten biz de daha önce örneklerini görmüştük, olumlu sonuçlar almıştın
inşallah canım, çok istiyorum olsun; ama hayırlısı olması daha önemli
mehtap heyecanı şimdiden sardı benim canımbu kez 4 ay sürmücek ayrılığımız çok şükür polislik sınavıyla aynı haftaya denk geliyor, inşallah bi sıkıntı olmaz
Hoşgeldin canımm, wallahi burda hep atraksiyon hep olay :)) Ama bende bişey yok ya sıradan geçiyo mehtaptan sonra günler
Heyyoo Fatoşşş ay nolsun aynı iş güç ders merss pofff..zaman geçiyor gidiyor vallaböylece.. benm Antalya ziyaretime de az kaldı gene
Valla süper olmuş Nilücümm..sen de ağır olursun tabi kii dee... göz alıcı ol hehe insanın hoşuna gidiyor yaa hayran bakışlar, hele de erkek arkadaşının çevresi bakaımındançok sevindm aranızdaki muhabbete, böyle olsunlar canmızı yesinler de mi
Biz konusnda da aynen öyle cicim öğrendik taktikleri uyguluyoruz
aynen canm iş güç hep aynı zafer eniştede gitmemiş aferin okadar üzdü seni ama alcak artık gönlünü
evet canm ya ne güsel görüşceniz ohh sizde mehtaplar çok olcak artık
Gonlumu alir mi bilmiyorum ben de asiri kiskanclik yapıyorum ve dun bunla ilgili bi sey dedi canimi skti biraz..acaba hakli mi diye düşündum boguyorm gibi geldi.. dun gitmedi sagolsn ama mahvetti beni ve icinde kaldi anlamadi ki beni sadece zorla gitmemis oldu o yüzden biraz kendimle kalmak istiyorum ben de dusunmek icn..hem de affetmek icn de..
Cok şükür bizm mehtabimiz cok olur artk fatoscum hic bi firsati kacirmayz :)
Sizin de azaliyor safaginz mis gibiii
canım benim okudum yazdıklarını,senin kadar yaşamasam da dediklerini paylaşıyorum inan .. en azında burda birbirimize dertlerimizi anlatabiliyoruz. hatta faceden ekleşirsek sohbetimizin daha seri olacağını düşünüyorum.. bak ben her zaman pollyannayımdır yani olaylara dolu yönünden bakarım ve acımı hiç hiç hiç belli etmem,belki yaşadıklarım böyle olgunlaştırdı,orasını bilmiyorum
ama bak eşinden bir parça olucak yanında inşallah ona benzer bakar bakar hatırlarsın,sonra gelcek eşin ve diyceksin heeey gidi heyy bee ne çektirdin bana
akıllı kız seni , afferin hep böyle söz dinle, kestirip atmak umursamıyomuş gibi davranmak yok,kimi kandırıyosun sen? kendini kandırırsın anca, ben kanmaaam :))))
şeytan tüyünü kullan alcaksn ipleri
Büşracım Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim, onu kucağına alınca herşeyi unutyormuş insan öyle diyorlar.Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu inşallahEşin yanında olamadığı için emin ol senden dahada üzgündür böyle bir anı kaçırdığı için kısmet böyleymiş, geldiğinde herşey gönlünüzce olur eşin, sen ve minik erkeğiniz için
Nilücümm hadi hayırlısı bebiş, inşallah istediğin gibi olur bu sefer
Hesna ablacımm ne diyim bilemedimki :18: Zor bir durum gerçekten ama elden birşey gelmiyor((
Selam kizlaaar nasilsin bakalim??bayadir topige yazmiyordum ama takipteyim..kizmayin bana cok agirlastim inanin oturmak bile iskence gibi ama kücük erkegim icin deger insaallah herkes iyidir.benimde doguma az kaldi insaallah dualarinizi bekliyorum canlarim.tabiiki kocacim olamicak yanimda bu yüzden icim buruk ne kadar üzmek istemesemde üzüyorum kendimi ama nasip böyleymis.rabbim hepimizi hayirlica sagliklica askerlerimize kavustursun insaallah.sizleri cok öpüyorum hep mutlu olun askerlerinizle kizlar rabbim su zamanin cabuk gecmesini nasip etsinseviyorum sizlerii
HILALIM yine üzdümü zaferin seni ahh ahh ne desem bos kuzum sadece bosver ne yaparsa yapsin hic birsey senden önemli degil o zaten pisman olacak sen sadece bekle dualarim seninle kardesim dikkat et kendinee öptüm cok
ESINIM herseyin ortaya cikmasina cok sevindim kuzumm ve yakupda sürünecek tabiiki seni cok üzdü bu sefer coook!!ama bence dogumgününde hersey yine güzel olacak emin ol aslinda bu olay bi yönden iyi oldu senin kiymetini daha iyi anlicak kardesimher serde bir hayir vardir derler insaallah bundada vardir bir hayir yemeklerini iyi ye takma artik hersey yakupta bitiyor oda farkinda bunun cok öpüldün esinim
HIScimm cok üzüldüm kedilerine canimmbilirim ne zor oldugunu benimde kusum ölmüstü kac gün aglamistim insan alisinca cok kötü oluyor rabbim sabir versin tatlim ama üzme daha fazla kendini
Öyle esinim ben de okudm senin son gelişmeleri sevindm de ama belli edemedm yavrum kusuruma bakma..enerjim takatim yoktu hala da yok şok geçirdim bugn olanlara cidden....değmiyorlar esinimm..ha al gitmedi iştte bunu dün gece dese hiç sorunumz olmucakken şu an mahvetti beni... gece bende de suç vardı sakince diyemedm köpürdüm ama gündüz diretmesi kötüyüm dememe ragmen diretmesi ah ahh..sustum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?