Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Seviyo eşşek biliyorum bütün sabrım ona zaten, ben de seviyorum hem de çok tabi kii ..inan ki uğraşıyorum canım biz de askerlikte çok zor bi ilişki geçirdik her günümüz kavga gürültü ama bi şey bu kadar diretilince iş çığırından çıkıyor.. şu an çok mantıklı konuştukların dedm ya ama elimden geleni yapacam sözzz naparsa yapsın bananeyi beni bu kadr üzünce söyledim ama belki de doğru haklsıın yani dememeliyim ah işte şu benn.. elimden geleni yapcam cicim

mehmet 26 ekim'de ankara'da pek yakında sinemalarda gibi olduuu uçak biletini almış sevincimden ağladım resmen... ilk kez birlikte bir düğüne katılcaz bu arada, arkadaşının nikahı var... inşallah bir aksilik çıkmaz

hiloş'um açıkçası gitmemesine çok sevindim ben, sen de sevin inadından yaptığı belliydi, eminim o da çok üzülmüştür böyle büyük bi kavganın etkisi kolay kolay geçmez zaten canım, birkaç güne bir şeycik kalmaz

büşracım ne çok dolmuşsun sen canım benim ya, dokunsalar ağlarım derler ya aynen öyle olmuş. eda arkadaş dokunmuş sen de dökülüvermişsin bir bir... Rabb'im sabır versin canım, bebişine ve kocişine kavuşunca her şey çok güzel olacak

Son düzenleme:

canım benim okudum yazdıklarını,senin kadar yaşamasam da dediklerini paylaşıyorum inan .. en azında burda birbirimize dertlerimizi anlatabiliyoruz. hatta faceden ekleşirsek sohbetimizin daha seri olacağını düşünüyorum.. bak ben her zaman pollyannayımdır yani olaylara dolu yönünden bakarım ve acımı hiç hiç hiç belli etmem,belki yaşadıklarım böyle olgunlaştırdı,orasını bilmiyorum
ama bak eşinden bir parça olucak yanında inşallah ona benzer bakar bakar hatırlarsın,sonra gelcek eşin ve diyceksin heeey gidi heyy bee ne çektirdin bana

akıllı kız seni , afferin hep böyle söz dinle, kestirip atmak umursamıyomuş gibi davranmak yok,kimi kandırıyosun sen? kendini kandırırsın anca, ben kanmaaam :))))
şeytan tüyünü kullan alcaksn ipleri

Niluuuuu oleyyy cok sevindmmm senin icn canm benm yaaaa ne guzellll )))
Beraber nikahlar dugunler ohhh ay ne giycennn heheheh..

Canm beni bosver ya benm sevindigim falan.kalmadı dun abartiyorm saniyo o xidden cok kotuydum unutamiyorm azcik sakin kalalm sonra bakarz acelemz yok hem ikimz de hatalarimizi gorelim hem de ben ilgisiz durunca cok iyi oluyo biraz bosver :)))

:))) kestirip atmiyom yavrum tamam ama su an az sakinlige biraktm inan ki dun gereksiz yere cok kirildm cokkotuydum.. bunu da hemen atlatamam.. konismuyorz simdi az dursun nasilsa duzelcez ama bari bi seyleri anlamis olalim su an cok iyiyim merak etme :)

Büşracım Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim, onu kucağına alınca herşeyi unutyormuş insan öyle diyorlar.Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu inşallah Eşin yanında olamadığı için emin ol senden dahada üzgündür böyle bir anı kaçırdığı için kısmet böyleymiş, geldiğinde herşey gönlünüzce olur eşin, sen ve minik erkeğiniz için

Nilücümm hadi hayırlısı bebiş, inşallah istediğin gibi olur bu sefer

Hesna ablacımm ne diyim bilemedimki :18: Zor bir durum gerçekten ama elden birşey gelmiyor ((

Tabiki öle yawrum ama gitmemesine sevindim :)) Oda pişman olmuştur seni üzdüğüne ama gurur denen şey varyaaa geri adımda attırmıyo insana :)) azcık ortalık durulsun güzel olcak herşey

Nilümmm gözün aydın bebişim geçmez şimdi zaman sana Güzel geçer inşallah mehmet geldiğinde

sağ ol canım yaa, çok sevindirik oldum ben de bir de düğün bahane senle olmak şahane dedi, gönlümü fethetti kuzucuk ben de beni görmek için bahaneye mi ihtiyacın var dedim off ne alaka ya, ben ne diyorum sen ne anlıyorsun dedi, gıcık ettim şimdilik pek bir şey yok aklımda canım, vakit yaklaştıkça havanın durumuna göre bir şeyler ayarlıcam mehmet takım elbise giyecek, benim de ağır olmam lazım

ilişkiniz için en iyisini tabii ki de siz daha iyi biliyorsunuz canım, size en iyi gelecek çözüm yolu buysa gönül rahatlığıyla uygula zaten biz de daha önce örneklerini görmüştük, olumlu sonuçlar almıştın

Nilücümm hadi hayırlısı bebiş, inşallah istediğin gibi olur bu sefer

inşallah canım, çok istiyorum olsun; ama hayırlısı olması daha önemli

Nilümmm gözün aydın bebişim geçmez şimdi zaman sana Güzel geçer inşallah mehmet geldiğinde

mehtap heyecanı şimdiden sardı benim canım bu kez 4 ay sürmücek ayrılığımız çok şükür polislik sınavıyla aynı haftaya denk geliyor, inşallah bi sıkıntı olmaz

huhu kızlaar napıosunuz bakm muhabbet almış başını gitmş

Heyyoo Fatoşşş ay nolsun aynı iş güç ders merss pofff..zaman geçiyor gidiyor vallaböylece.. benm Antalya ziyaretime de az kaldı gene

Valla süper olmuş Nilücümm..sen de ağır olursun tabi kii dee... göz alıcı ol hehe insanın hoşuna gidiyor yaa hayran bakışlar, hele de erkek arkadaşının çevresi bakaımından çok sevindm aranızdaki muhabbete, böyle olsunlar canmızı yesinler de mi

Biz konusnda da aynen öyle cicim öğrendik taktikleri uyguluyoruz

Hoşgeldin canımm, wallahi burda hep atraksiyon hep olay :)) Ama bende bişey yok ya sıradan geçiyo mehtaptan sonra günler

hoşbuldk canm he valla maşşaalh hep hareketli sayfamız bzm kurumda kalabalık bugün yeni atanan öğretmenler kapıda sabahtan beri bekleşiyolar

aynen canm iş güç hep aynı zafer eniştede gitmemiş aferin okadar üzdü seni ama alcak artık gönlünü
evet canm ya ne güsel görüşceniz ohh sizde mehtaplar çok olcak artık

aynen canm iş güç hep aynı zafer eniştede gitmemiş aferin okadar üzdü seni ama alcak artık gönlünü
evet canm ya ne güsel görüşceniz ohh sizde mehtaplar çok olcak artık

Gonlumu alir mi bilmiyorum ben de asiri kiskanclik yapıyorum ve dun bunla ilgili bi sey dedi canimi skti biraz..acaba hakli mi diye düşündum boguyorm gibi geldi.. dun gitmedi sagolsn ama mahvetti beni ve icinde kaldi anlamadi ki beni sadece zorla gitmemis oldu o yüzden biraz kendimle kalmak istiyorum ben de dusunmek icn..hem de affetmek icn de..

Cok şükür bizm mehtabimiz cok olur artk fatoscum hic bi firsati kacirmayz :)

Sizin de azaliyor safaginz mis gibiii

oluyo arada canm bnde de oluo sonra düşünüyom abartıyom mu die normalde yapmıcam bişeydi diyom ama gaza geliyom o an sölüyom napam içimde kalmıo düşündüğümü atıyom aslında braz sakinleşip konuşmak lazm ama yapamıoz işte idare etsinler artık amaaan bz onların nelerini idare ediyoz

kaçırmayn tabe canm ohhh ne gsel ya bi engel kalmadı artık
azalıo canm ya çok şükür bitio bugün gene iş teklifi almış ama askerde die acil lazm demişler gelnce inşallah çabuk bulurda evlenirik:26:

Evet kuzum cok dolmusum..insaallah insaallah bi kavussaydim ikisinede hayirlica baska ne isterdimki..rabbim hepimize sabirlar versin ne güzel sende 26 ekimde kavusuyosun sevdigine insaallah bir aksilik cikmaz hersey mükemmel istedigin gibi olur tatlim

Evet burda insan birbiriyle konusunca rahatliyor canim helede ayni seyleri yasayan insanlari görünce yalniz olmadigini anliyorsun buda güc veriyor insana.rabbim hepimize bol bol sabir versin 27 ekimde secimler var insaallah su askerlik düserde o mutlu haberi aliriz cok umutlaniyorum yalnismi yapiyorum acaba ama artik düssün

amin kuzumm cok sagol evet insan herseyi unutuyormus bakalim yasayip görecegim ama desigin gibi esim icin dahada zor orda yapa yalniz gecenlerde diyor oglumuz dogunca senin icin zaman su gibi gecer benim icinde zaman durur..dedim öyle konusma oda bakalim babalik izni varmis insaallah verirlerde biraz kafasini dinler tabii beraber olamicaz maalesef ama olsun o rahatlasinda canim ona cok üzülüyorum kac haftadir carsilarida kitlendi..bu arada sende askerini gördün dimi tatlim ne mutlu sana cok sevindim insaallah en kisa zamanda tekrar görmeyi nasip eder rabbim

Kardeşimmmmmmmm topiğimizin tatlı anneciğinii Bak söyleniyordun 300'lü şafağına, 200'lerin hayırlı olsun bebeğim.
Şükür herşeyi ortaya döktüm de, içim iyice ferahladı. Ama yakup hala sürünüyor. Sürünecek tabi haketti
Ahh Ekiim bi gelse acaba öküz nasıl kutlayacak meraklar içerisindeyim, yeğentoş ta gelseee Ufaklıkta gelince inan 200'ler zaten çabuk bitiyor, hepten çabuk geçecek. Şafağı bu sefer miniğinizle bitireceksiniz. Doğumun yaklaştı buralarda durmanı beklemek saçmalık olur du zaten kardeşim. Sen kendine ve ufaklığa iyi bakta gerisi mühim değiil Öpüyorum seni çoook, tabi miniği dee öpüyorum

Olsun yavrum olsun ne kusuru Allah aşkına saçmalama
Gitmemesi gerçekten çok iyi olmuş ya, ama keşke gitmeyeceğini söyleseymiş ama dediğim gibi inada bağlamış biraz ya.. Üzme sende daha fazla kendini, bak daha da kötü olmayın diye gitmemiş belliki bebeğim Allahım ah şu erkekler ne zaman bi dedikleri bi dediklerini tutacak.

Niloşşşşşşş !!! Hiç yazmıyorsun sana küstüm diye başlayacağım öncelikle
Ooo yarin Ankara'ya mı geliyooo, söyle İstanbul'a uğrayıp beni de alsın Şaka maka çok sevindim kuzum, düğünde seni dansa kaldırmazsa çıkart topukluğu vur kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…