He o tarz olcak canım ya inşallah bakalım ama zamanı da net değil henz ben şimdi öylesine bakıyorum, belki de 2 3 ay sürer daha yani hayırlısı.. ama zaten değmez elbiseler aşırı pahalı yani hiç gerek yok bakacam canım daha çok yer var bakacak zaten ben kafamda kalmasın diye görmüş oldm
He o tarz olcak canım ya inşallah bakalım ama zamanı da net değil henz ben şimdi öylesine bakıyorum, belki de 2 3 ay sürer daha yani hayırlısı.. ama zaten değmez elbiseler aşırı pahalı yani hiç gerek yok bakacam canım daha çok yer var bakacak zaten ben kafamda kalmasın diye görmüş oldm
Aynen cnm ya aklıfa kalacağına gözünle gördün iştehayırlısı olsun bu işler belli olmuyo geç olsn güç olmasınn :))
Aa doğruuuu evlenme teklifi var dimiii doğru
Aynenn öyle Edacım yanii..kısmet bakalım, herkesin gönlü olsun ben de dahil, önce tektaş biliyosun
Nilüşşşedoş, hiloş
Aa doğruuuu evlenme teklifi var dimiii doğru
Nilüşşş
Aynısındanben de tektaş pırlanta fiyatlarına baktım da ben de olsm teklif etmezmişim hehehe şaka bi yana da canım yeni çalışmaya başladı belki de kendim alcam diye diye onun yüzünden ertelencek bu iş yani ama yapacağım bi şey yokkk
Cnm 1500 2000 e bulur engüzeliden eder merak etmebn bnmkine şimdiden düşün teklifi diorm valla gelir gelmez söz istio sanrm bzmde 4-5 ay içinde olurda önce teklf hahah gerçi bana 2 sene önce tektaş almştı durup dururken hediye var ama o sayılmaz
Bilmem bana 3000 e kadar yolu var gibi geldicanım fiyat önemli değil ama bi kerecik alıncak bi şey çok da kısmasın içime sinsin ailemin de içine sinsin yani, durumları olmasa tabi ki istemem ama beklentimi de karşılasın şu an yani.. kısmet canım bakalım kendi bilir zamanını ben karışamam bu konuya yani, içinden geleni yapsın bakalım ne zman olacak
bence de o sayılmaz yaniyapar gelince istiyorsa hemenn bu işler böyleee önce bizi hoş etsinlerr
Ya 3000 falan gereksiz bnce başka masraflar karşılanır ama 1500 falan ideal yani aynen cnm içinden gelsin de yapsın tabiikii beklemede olaynen tabiiki sayılmaz onada söyledim zaten biliyorm dio hahha
Canım oturup fiyatını tartışmam zaten de yani içime sincek kadarı olsn yeter, internetten baktığım kadarını söyledim yoksa normalde bilmem de etmem de zaten kaç para oluyo normaldehayırlısı olsn amannn.. bazı masraflar da illa olcak bu dönemde yani yapcak bi şey yokkk katlansınlar biz de katlancaz çünküü..
Aynen canım bence de yani sıradan bi olay değil bu.. gerçi kimi kıza nişan alışverişinde alınıyo bu yüzük biz de halimize şükretmeliyiz o ayrı ama istediklerim olcak bananem
Cannımm
Nilüşşş
size selam verdim netim düştün'abersiniz bebükler
Haha yk cnn nişan alışverişinde alınma devri eskiden miş teklfte versin
size selam verdim netim düştün'abersiniz bebükler
İyidir nilü senden
Iyiyiz niluu sen nasilsinnn
Niloşşş sende iyi ki varsınn iyi ki tanıdık senin gibi cıvıl cıvıl bi insanı :81::81::81::81:
Benm nisan dedigim de o yavrum :)) isteme ayri olcak sanirim da soz nisan icn elvise bakıyorum iste
Her zaman burdayiz Niloss sen de iyi ki varsinn..
Haaa iyi o zaman bende yanlis olmaz hehehe :)))
KIZLARRR pronoviasa gittim icmde kalmamis olduu..ama degemzmis kizlarr.. o bi elbise vardi ya laci tek omuzlu sadece gri rengi vardi onun ve 2200 tl idi.. biraz fazla sankimmm ben o fiyata neler alirim beee en kaliteli elbiseyi bile 1000 e falan alirim yanii... ustelik diger begendiklerimizi de bulamadm.. gelinlik de bi iki tane vardi 4000 gibiydi fiyatlar elbiseye gore daha mantikli fiyat yani :))
Tabi canm biz artk cingen deviriz hehe :))
Iyiyiz niluu sen nasilsinnn
Benm nisan dedigim de o yavrum :)) isteme ayri olcak sanirim da soz nisan icn elvise bakıyorum iste
Her zaman burdayiz Niloss sen de iyi ki varsinn..
Haaa iyi o zaman bende yanlis olmaz hehehe :)))
KIZLARRR pronoviasa gittim icmde kalmamis olduu..ama degemzmis kizlarr.. o bi elbise vardi ya laci tek omuzlu sadece gri rengi vardi onun ve 2200 tl idi.. biraz fazla sankimmm ben o fiyata neler alirim beee en kaliteli elbiseyi bile 1000 e falan alirim yanii... ustelik diger begendiklerimizi de bulamadm.. gelinlik de bi iki tane vardi 4000 gibiydi fiyatlar elbiseye gore daha mantikli fiyat yani :))
Hımm anladım cnn sizin o şekilde olck bu arada aşırı oahalı elbiseler sen forewer new a bak 300-400 bulursn veya osmanbeye
Her şey nasip kısmet işte nilü ya...belli olmuyor maalesefben de iyiyim canlarımbakıyorum da muhabbet derin tek taştı, evlenme teklifiydi
mehmet'in bi arkadaşı sevgilisine evlenme teklifi ederken seni seviyorum, benimle evlenir misin diye pankart açmış sahilde. çiçekler, yüzük, sandalla gezinti... :106::97: ama sonra ayrılmışlarher şeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?