Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haha aynen canımmm bnm bi arkadşmn ablası osmanbeyde bi mağazada bi kaç elbise denemiş fotpları görmüştüm harikaydı hemde uygun toptanda sattıkları için

Ayy Allah korusun daha sade bi seye raziyim ben tek istegim her sey samimi ve sonsuz olsunnn...

Canm diktirme isine de cesaret edemem sanki deneyip almak istiyorum hem modeller yoktu bile ki deneyip icimde kalan bi elbise hic olmadi yani.. daha cok bakilcak yer var ya gereksiz pahali yani etmezler o kadr..

Allahım hepimizin gönlüne göre versin herşeyi inşallah, burda herşeyi konuşup dertleşiyoruz... İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.Herkez kendine göre zorluklar yaşıyor atlatmaya çalışıyor ve mutluluğu sonuna kadar hakediyoruz yani İçinizden geçirdiğin en güzel dualarınız kabul olsun canlarım benim hepimiz için Allahım hayırlısını nasip eylesin inşallah

Yok canim ben de pahali ddm zaten degmez yani baska seyler alinir onun yerine.. hayir cok içimde kalan bi model olsa dikim de olirdu da şu an o da yok bakalm yavrum daha zaman var yani bakacaz her yere canmcimm ; ))

o zamanda telaşlar başlar belkim gelince söz nişan falan düşünüosanız asıl o zaman görürürz seniii neşeli şirin

Evet yawrummm
Artık babam falanda iyice kabullendi yani.Anneme demiş tatile gittiklerinde iyice eğlenelim seneye çocuklar kalkışırsa söz nişan işine gidemeyiz bi yere

Amin cnm inan asker beklemek çok çok zor bişey bunu atlatırsak herşey güzel olur. Hepimiz için hayırlısı.siz ne kadardır birlikteydnz?

Yok canim ben de pahali ddm zaten degmez yani baska seyler alinir onun yerine.. hayir cok içimde kalan bi model olsa dikim de olirdu da şu an o da yok bakalm yavrum daha zaman var yani bakacaz her yere canmcimm ; ))

Sen bizden önce bi pazar araştırması yapta, biz bu işlere başlayana kadar sen evlenirsin zaten Hiloşum
Ozaman bizede akıl verirsin

Durumlar iyiyse gelinlik en beğendin olurrr cnmmm hem o tarzda gelinlik tek orda yok bu böyle bi moda olmuş ama geneli aynı aslında ...Nişan içinde dediğin gibi bakılcak çok yer var hele şu bana her şey yakışırda falan bi gidiolar bağdat caddesi bakırköy falann oralardaki elbiselerde güzel ...Bu elbise işi çok zor ama kuaförde zorrr yaa istediğini yapmadıklarnda ben kavga ediorum resmen

Evet yawrummm
Artık babam falanda iyice kabullendi yani.Anneme demiş tatile gittiklerinde iyice eğlenelim seneye çocuklar kalkışırsa söz nişan işine gidemeyiz bi yere

Bnimde babam öyle geçen şey dio ben arka odadayım ya bu koltuklar eskimiş iyice kızı istemeye gelcekler değiştirelim falan nitekimde değişiyo

Haha bizimde 11.12.2008 canım bn 20 yaşındayım şuan o 23 yaşında :))) 4.5 sene oldu yani bzmde 5 olucak maş sizede cnm

Bizim ailede gelenek gibi bişey ya böyle uzun ilişki :))) Annemle babamda 7 sene konuşup öyle evlenmişler, tabi onların zamanında şimdiki gibi hergün görüşme falan yokmuş yılda bir iki kere anca
Bizde nasip olursa 6 seneyi doldurcaz işte evlenene kadar 8 sene olur bu gidişle

Her şey nasip kısmet işte nilü ya...belli olmuyor maalesef

öyle canım

Ayy Allah korusun daha sade bi seye raziyim ben tek istegim her sey samimi ve sonsuz olsunnn...

aynen hiloşum yaa

aaamiiiiin

Bnimde babam öyle geçen şey dio ben arka odadayım ya bu koltuklar eskimiş iyice kızı istemeye gelcekler değiştirelim falan nitekimde değişiyo

hey maşaallah hazırlıklar şimdiden başladı desene canım yaa

Bnm annemde babamı bklemiş askerde sevgiliyken ya uzun ilşki güzelde zor ya...bzmde 2-3 seneye evlensek 7-8 sene olcak yaniii.ama bi yandanda güzel onLarLaa büyümekk dimi amaaa... :)

12.03.2008 :)) biz daha 17 yaşında tanıştık şimdi 24 oldum
Sizin nekadar oldu

Haha bizimde 11.12.2008 canım bn 20 yaşındayım şuan o 23 yaşında :))) 4.5 sene oldu yani bzmde 5 olucak maş sizede cnm

Allah'ım daha minnak minnak upuzun ilişkileri var, maşaallah sizlere kuzucuklar katlanarak çoğalsın sevdiceklerinizle ömürleriniz

öyle canım

aynen hiloşum yaa

aaamiiiiin

hey maşaallah hazırlıklar şimdiden başladı desene canım yaa

Selam Nilüşşş,,,Yok ya zaten değişicektii zamanı gelmişti de işte öyle bi muhabbet olunca değişmesi lazım zaten istemeye gelcekler falan olmştu öyle

inşallah canım bize de 1 yıl 4 ay olmuş

Daha yenisiniz cnm ama olsun sizde bi bakarsınız senelerrrr kuş olup ıçmş lu 5 yıl geçtide ilşkimfr 10 ay zorla geçtiii lanet ediorm lu askeliğe.. Bugnde hastalanmış hastahaneye gitmiş akşm arıo bitkin sesle yarın çarşı vardı çıkarm dio çıkma dedim zaten 2 haftada bir bide çavş olduuu izin dönüşü.günde 1 kere konuşuorz yatrkende msj ay bunaldımmm ağlıcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…