Hiloşum napıyon bebişim yaa 2000-4000 ne onlar öle beyaz eşya parası yemin ederimOkadar pahalı bişeye ne gerek var bebişim ya böyla üstüne göre diktirsen falan yine anlarımda hiççç verme kız okadar para yazıkk :18: pintiliğim tuttu benim yine
Gerçi bikere olucak hepsi hiç bişey içinde kalmasın gönlünden ne geçiyosa onu al bebeğim tabi kesenizi düşünün ucu size dokunucak her türlü
Edacımm ya sen ağzın bal yesinOsmanbey,eminönü falan süper yerler var kıyafetler binbir çeşit hem diğer mekanlara göre fiyatlar yarı yarıya resmen
Sağol canım benimm
Şu askeriliği bi atlatalımda hayırlısıyla sen ozaman gör beni nasıl cıvıl cıvıl olcam
ben de iyiyim canlarımbakıyorum da muhabbet derin tek taştı, evlenme teklifiydi
mehmet'in bi arkadaşı sevgilisine evlenme teklifi ederken seni seviyorum, benimle evlenir misin diye pankart açmış sahilde. çiçekler, yüzük, sandalla gezinti... :106::97: ama sonra ayrılmışlarher şeyin hayırlısı
Orası ciddi anlamda çok pahalı millet gidip deniomuş bi güzel fotoğrafını çekip aynısından diktiriomuş yada netten işte
Sende çok beğenirsen cnm öylede yapabilrsn nasılsa zamanın var şu an en azından mağazaları gezip fikir ediniosun hem değişiklik hem bakmakta eğlenceli İnşallah gönlüne göre bi elbise çıkıcaktır zatennn
Hiloşum napıyon bebişim yaa 2000-4000 ne onlar öle beyaz eşya parası yemin ederimOkadar pahalı bişeye ne gerek var bebişim ya böyla üstüne göre diktirsen falan yine anlarımda hiççç verme kız okadar para yazıkk :18: pintiliğim tuttu benim yine
Gerçi bikere olucak hepsi hiç bişey içinde kalmasın gönlünden ne geçiyosa onu al bebeğim tabi kesenizi düşünün ucu size dokunucak her türlü
Edacımm ya sen ağzın bal yesinOsmanbey,eminönü falan süper yerler var kıyafetler binbir çeşit hem diğer mekanlara göre fiyatlar yarı yarıya resmen
o zamanda telaşlar başlar belkim gelince söz nişan falan düşünüosanız asıl o zaman görürürz seniii neşeli şirin
Allahım hepimizin gönlüne göre versin herşeyi inşallah, burda herşeyi konuşup dertleşiyoruz... İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.Herkez kendine göre zorluklar yaşıyor atlatmaya çalışıyor ve mutluluğu sonuna kadar hakediyoruz yaniİçinizden geçirdiğin en güzel dualarınız kabul olsun canlarım benim hepimiz için Allahım hayırlısını nasip eylesin inşallah
Yok canim ben de pahali ddm zaten degmez yani baska seyler alinir onun yerine.. hayir cok içimde kalan bi model olsa dikim de olirdu da şu an o da yok bakalm yavrum daha zaman var yani bakacaz her yere canmcimm ; ))
Amin cnm inan asker beklemek çok çok zor bişey bunu atlatırsak herşey güzel olur. Hepimiz için hayırlısı.siz ne kadardır birlikteydnz?
Ayy Allah korusun daha sade bi seye raziyim ben tek istegim her sey samimi ve sonsuz olsunnn...
Canm diktirme isine de cesaret edemem sanki deneyip almak istiyorum hem modeller yoktu bile ki deneyip icimde kalan bi elbise hic olmadi yani.. daha cok bakilcak yer var ya gereksiz pahali yani etmezler o kadr..
Evet yawrummm
Artık babam falanda iyice kabullendi yani.Anneme demiş tatile gittiklerinde iyice eğlenelim seneye çocuklar kalkışırsa söz nişan işine gidemeyiz bi yere
12.03.2008 :)) biz daha 17 yaşında tanıştık şimdi 24 oldum
Sizin nekadar oldu
Haha bizimde 11.12.2008 canım bn 20 yaşındayım şuan o 23 yaşında :))) 4.5 sene oldu yani bzmde 5 olucakmaş sizede cnm
Her şey nasip kısmet işte nilü ya...belli olmuyor maalesef
Ayy Allah korusun daha sade bi seye raziyim ben tek istegim her sey samimi ve sonsuz olsunnn...
Allahım hepimizin gönlüne göre versin herşeyi inşallah, burda herşeyi konuşup dertleşiyoruz... İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur.Herkez kendine göre zorluklar yaşıyor atlatmaya çalışıyor ve mutluluğu sonuna kadar hakediyoruz yaniİçinizden geçirdiğin en güzel dualarınız kabul olsun canlarım benim hepimiz için Allahım hayırlısını nasip eylesin inşallah
Bnimde babam öyle geçen şey dio ben arka odadayım ya bu koltuklar eskimiş iyice kızı istemeye gelcekler değiştirelim falan nitekimde değişiyo
Bizim ailede gelenek gibi bişey ya böyle uzun ilişki :))) Annemle babamda 7 sene konuşup öyle evlenmişler, tabi onların zamanında şimdiki gibi hergün görüşme falan yokmuş yılda bir iki kere anca
Bizde nasip olursa 6 seneyi doldurcaz işte evlenene kadar 8 sene olur bu gidişle
12.03.2008 :)) biz daha 17 yaşında tanıştık şimdi 24 oldum
Sizin nekadar oldu
Haha bizimde 11.12.2008 canım bn 20 yaşındayım şuan o 23 yaşında :))) 4.5 sene oldu yani bzmde 5 olucakmaş sizede cnm
Allah'ım daha minnak minnak upuzun ilişkileri var, maşaallah sizlere kuzucuklarkatlanarak çoğalsın sevdiceklerinizle ömürleriniz
Canım benimmmm sizede nice uzun seneler olsun inşş
öyle canım
aynen hiloşum yaa
aaamiiiiin
hey maşaallahhazırlıklar şimdiden başladı desene canım yaa
inşallah canımbize de 1 yıl 4 ay olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?