- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
Sen bizden önce bi pazar araştırması yapta, biz bu işlere başlayana kadar sen evlenirsin zaten Hiloşum
Ozaman bizede akıl verirsin
Durumlar iyiyse gelinlik en beğendin olurrr cnmmm hem o tarzda gelinlik tek orda yok bu böyle bi moda olmuş ama geneli aynı aslında ...Nişan içinde dediğin gibi bakılcak çok yer var hele şu bana her şey yakışırda falan bi gidiolar bağdat caddesi bakırköy falann oralardaki elbiselerde güzel ...Bu elbise işi çok zor ama kuaförde zorrr yaa istediğini yapmadıklarnda ben kavga ediorum resmen
Bnimde babam öyle geçen şey dio ben arka odadayım ya bu koltuklar eskimiş iyice kızı istemeye gelcekler değiştirelim falan nitekimde değişiyo
bu konu pek hareketliymiş, ben de takılayım burada bundan sonra
eşimi bekliyorum ben de kızlar.
8 senedir beraberiz, 23 aylık evliyiz.
uzak mesafelere alışkınız ama bu defa evliyken ayrılmak çok zor geldi.
1 ay oldu gideli. uzun dönem...
Bnm annemde babamı bklemiş askerde sevgiliyken ya uzun ilşki güzelde zor ya...bzmde 2-3 seneye evlensek 7-8 sene olcak yaniii.ama bi yandanda güzel onLarLaa büyümekk dimi amaaa... :)
Allah'ım daha minnak minnak upuzun ilişkileri var, maşaallah sizlere kuzucuklarkatlanarak çoğalsın sevdiceklerinizle ömürleriniz
Daha yenisiniz cnm ama olsun sizde bi bakarsınız senelerrrr kuş olup ıçmş lu 5 yıl geçtide ilşkimfr 10 ay zorla geçtiii lanet ediorm lu askeliğe.. Bugnde hastalanmış hastahaneye gitmiş akşm arıo bitkin sesle yarın çarşı vardı çıkarm dio çıkma dedim zaten 2 haftada bir bide çavş olduuu izin dönüşü.günde 1 kere konuşuorz yatrkende msj ay bunaldımmm ağlıcammmm
Benmde ilkim o ve sonum o olsun onunda aynı şekildeEvet ya, gözümü onunla açtım herşeyin ilki ve sonu o olsun inşallah
Yerim seni ya minnak dedi banaaa Sağol canım benim hepimizinki bir ömür sürsün inşallah
Burda herkese en çok destek olup moral veren kız nerdeee bu ara seni çok üzgün görüyorum olmadı Eda hanım olmadııı
Bence seninde bi silkelenmen gerekiyo izinden sonra ayrılmak size yaramadı ...Bi şeyi merak ediorum gün içinde bi kerede olsa arıyamıo mu ki ?
Edacımmm bence sen kendini bi topla şafağın az kaldı artık en azından bize göre ve yeni tertiplere göre bayağı az 460 ı getir gözünün önüne yaptığı gün kadar daha yapmıcak azalıo bi kere ... Sen güçlü ol ki askerininde morali iyi olsunnn nerde bizim tatlı şirinemiz amaaaBiraz daha sabır canım bak özellikle sizin topikte kızların şafakları neydi ne oldu sninde o günler gelcek birazcık daha zaman...Aslında sen bunları kafana takmazdnn ama konuşamamak can sıkıcı oldu sanırımmm inşallah alt devre gelirde rahatlar askerin ...
benim şafağa bakın halinize dua edin içiniz açılsınn
Ama 300 gün sonra bende plakaları attırcam hıhhh
Ahh begümcümm bn size moral verirdimmm ama işte ben böle oldum şafağım iyî şükür cnm seninde ayrıca kendine haksızlık etmeama geçmio tıkandı...cnm alt devreyle alakası yok cezaevinde biliosn bu rahat hali
Nöbet tutuodu 6 saat biliosn tutmuo artk konuşuodk bol bol biliosn her dakika ama artk nöbet yk akiam görevi teslm edicen arıo rahatı iyi ama oda sıkılıo konuşamamaktan amannn geçicek bi şekildeama geçmio ..
Canım bn 10 aydır bekliyorum ama bide beni düşüntek izin kullandık ve 17 saat uzaklığmda
kızçelerrr muhabbetinize doyum olmaz ben kaçtım yarın askerim çarşıya çıkcak bende erken kalkarım onunla konuşmak içinn çptüm hepinizi, Allah rahatlık versin hepiniz askerlerinizi görün rüyanızda
Kız Hiloşşş sende zaferini görasker asker değil terfi etti bizim enişte :))
biliyorum canımm ...Nöbet yok ya mesela arada arıyabilceği bi dakika olsa keşke inan sizi rahatlatıcak bazne bende gündüz aramazsa böyle gün boyu moralim bozuk geçiyo ya da gündz arayıp gece aramazsa anlıyorum o ruh halini kiii siz devamlı irtibat halinde oluodunuz nöbetlerde ama dediğin gibi yapcakta bişi yok inşalallah konuşcağınız bi ara çıkar ya ...
Geçio cnmm ama saymayınca geçio valla benm şafak umrmda değil bi ara hatrlarsan deli gibi sayıodum falan her gece şimdi sallamıyorum bazen soruo bana bilmem ki diorum çünkü 2014 gelmeden rahat nefes yok ...Benim şafak şöyle bi yarılamaya odaklanmştm o oldu şimdi 180 olsun
havasınıda atarr askeri çarşıya çıkcak erken kalkcak uyudaa güzelleşiyi geceler Niloşcummm sende rüyanda Ermanı gör
kızçelerrr muhabbetinize doyum olmaz ben kaçtım yarın askerim çarşıya çıkcak bende erken kalkarım onunla konuşmak içinn çptüm hepinizi, Allah rahatlık versin hepiniz askerlerinizi görün rüyanızda
Kız Hiloşşş sende zaferini görasker asker değil terfi etti bizim enişte :))
Haha sağol canımda bnm moralim düzelmicek kolay kolayMoralin düzelsin diye dedim bebişim yaa( Allah sabrını veriyor bak az kaldı gelicek hayırlısıyla sonra herşey güzel olcak
Haha eskiden bnde böyleydim yaa erken uyuyum çarşı var diye şimdi takmıyorm valla zamanla sende böle olcangörüşürzzz canımmm
Selam Nilüşşş,,,Yok ya zaten değişicektii zamanı gelmişti de işte öyle bi muhabbet olunca değişmesi lazım zaten istemeye gelcekler falan olmştu öyle
Daha yenisiniz cnm ama olsun sizde bi bakarsınız senelerrrr kuş olup ıçmş lu 5 yıl geçtide ilşkimfr 10 ay zorla geçtiii lanet ediorm lu askeliğe.. Bugnde hastalanmış hastahaneye gitmiş akşm arıo bitkin sesle yarın çarşı vardı çıkarm dio çıkma dedim zaten 2 haftada bir bide çavş olduuu izin dönüşü.günde 1 kere konuşuorz yatrkende msj ay bunaldımmm ağlıcammmm
bu konu pek hareketliymiş, ben de takılayım burada bundan sonra
eşimi bekliyorum ben de kızlar.
8 senedir beraberiz, 23 aylık evliyiz.
uzak mesafelere alışkınız ama bu defa evliyken ayrılmak çok zor geldi.
1 ay oldu gideli. uzun dönem...
Yerim seni ya minnak dedi banaaa Sağol canım benim hepimizinki bir ömür sürsün inşallah
Fırst buldukça arıyo cnm ama çok yoğn cezaevine kantine bişey gelse bu teslim alıyor gidip can sıkıcı yani...bide alışkanlık sürekli konuşuodk biliosn telefon yapışık ikizimdi
En iyisi cnm sayma bırak bende koyvermiştim 2 haftadr herşeyi tartışma yaşadk bi konu yüzndn cnm sıkıldı hergece msjlaşırken uyuyakalıyo bide bugn hastahaneye gitmîş işte serum takmışlar falan ondn sinirlerm çok bozuk
100 ler hiç geçmio begüm bilgin olsunbizim kızlar bana diodu saçmalamayın diyordm ama geçmio bnce plakalar geçio çok hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?