Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geç olsunda güç olmasın yawrum, hem yakupta gelince biraz kendini toparlar işini gücünü oturtur iyice daha iyi olur sizin için... Hayırlısını versin Rabbim inşallah

Geç olsun istemiyorum aslında fazla kuzum 15 ay beklemiş olcam daha ne beklicem be Yakup gelince ondan yana bi sıkıntı olmazsa, iş güç sıkıntımız yok çok şükür. Dükkanları var yakup başında duruyordu şimdi kardeşi duruyor, gelince de öyle olacak. Ev desen o da var 2 ayda tadilat şu bu işler biter diye düşünüyoruz, yakup kendisi boyasını yapmayı istiyor zaten Öyle işte yavrum.
Dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun yaa. Ha haziran, ha eylül Allahın izniyle.
Sende 2015 gelini mi olcan kız

iş dünyasının yeni yıldızı Begüm Hanımda gelmişşş, hoşgelmişşş
Canım napıyosun nezaman başlıyosun işe, başladınmı yoksa anlat çabuk :)))

İnşallah herşey gönlünüzce olur canım
Benim en iyi ihtimal 2015 :)) 2014 eylülde gelicek erman, yıl sonuna kadar söz nişan falan istiyoruz ama herşey paraya bağlı aileler ne dicek bakalım.... nişan falan oluncada çok uzatmaya niyetim yok zaten bende 6 sene olcak erman gelince daha ne bekliyim yaşta geçiyo gerçi öle yaşlı falan değiliz ama yinede biraz birikim yapıp öle çoluk çocuğa karışmak içinde zaman lazım yani :))

iyiyim canım, sen napan son 33 gün canım

hayırlı olsun canım

Begüşümmm hayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindimmmm Nerde başlıyosun yawrum yakınmı evine falan anlat çabuk

iş dünyasının yeni yıldızı Begüm Hanımda gelmişşş, hoşgelmişşş
Canım napıyosun nezaman başlıyosun işe, başladınmı yoksa anlat çabuk :)))

Hepinize çok teşekkürleer kızlar ... darısı olmayanlara bi engel daha hayatmzdan yok oluo artık daimi olurda tabiii bakalım hayırlısı

huhuu öpücüklerim için teşekkürler esiniiimm

Ne demek kuzum, eniştenin yerini tutamayız ama

Amin kuzum amin Canım dediğin gibi ailelerin düşüncesini aldıktan sonra çok beklemeyin. Nişanlılığıda çok uzatmayın benden söylemesi sonra sıkıntı çıkıyor, herşeyin bi güzelliği var ya o güzellik bitince bayıyor insanı. Sevgili dönemi gibi olmuyor yani
Çoluk çocuk işleri evlilikten sonra düşünülür sen şimdiden başlamışsın Misal biz 2014 evlenirsek 2017-2018 düşünüyoruz

Begüüüüss hosgeldinnnn kıız meraktan çatlayacağız burda anlat ayrıntıları sende kurtul bizde

Herkese Selam Yola devam

Giremedim evrakları hallettim artık teslim edicem...Kurumsal bir firma evime uzak bayağı ama servis var bir şeylere katlanmam gerekicek , en azından cumtsi pazar tatil iyi olcak inşallah benim için en azından evde oturmıcam resmen üniversite mezunu ev kadınlığı yapıodum bakalım şans inşallah iyi gider de daimi olur diyorum...

Dünden beri kıyafet alışverişine daldım resmen bizde bi bayram havası oldu bu iş çünkü ben çok sıkılmştm artık ...Askerim de tam destek bu konuda sağolsun ...Heycanlıyım iş yerindeki ilk gün nasıl olcak diye o kadar bideee sabah uykusunu ben çok severim nasıl kalkcam diye düşünüyorum

benle heycanımı paylaşan tüm arkadaşlarım çok sağolunnnn hepinizi öptüm çoook...İş bulursanız erkek arkadşm izin vermio diye düşüncelere girmeyin değerlendirin şu an çoğunuz benden daha küçüksünüz...Belki uzun zamandır çalışmadığım için böyleyim ,çalışanlar da evde oturmak ister ya çok garibim ya

Ohh devrem adına çok sevindim yaa. Eniştenin desteğinden birazda yakupa yollasana azcıık
Şaka maka çok iyi olacak senin için bu iş, evden sıkılmıştın iyice. Bayram havası essin hepp o zaman
Sabah uykusu konusuna alışırsın işe alıştıkça yavrum eminim ki

Haklısın canım benim niyetimde o zaten 2014 sonu nişan , 2015 yaz yada sonbahar düğün olsun bitsin.Uzarsa aileler falan işin çılkı çıkıcak yani bende farkındayım :)) Düşünmeyip napıyım kuzum ya ben evlenene kadar 25-26 yaşında olcam birikim yapıp ev alana kadar 30 u görcez belkide.Bide bahsettiğim ameliyat olayından dolayı çokta beklemek istemiyorum malum yaş geçince ihtimallerde azalıyor, gerçi Allah nezaman nasip ederse ozaman olur ama yinede çok beklemeye niyetim yok benim işimi şansa bırakamam

Canım cok sevindm kurumsal büyük firma her zaman iyidir canımmm.Ay heralde ya sevgilim nişanlım izin vermiyor diye çalşmyanları anlamıyorm yaaa bi kadın ayakta durmalı destek vermeli sevdiği adam ona.inş bende bulurum yaa güxel bi iş :) pozisyon olarak ne begümcümm be klasik mi giyincen en önemlisi o

Canım o hediye internetten fakat içine tasarlamak istediğin her şeyi sen seçiyorsun. Fotoğraflar, yazılar falan her şey sana ait. Onların yaptığı tek şey senin tasarladıklarını kuşe kağıda basıp kitap haline getirmek. Günlük tutuyorum şimdi ben ona, asker günlüğü. Döndüğü zaman da onu vericem o yüzden şimdilik o günlük meselesine girmek istemiyorum. 460 sayfa okusun bitince

Uzamasın bak cidden hiç gerek yok, zamanla herşey yoluna girer zaten kuzum. Ooo hiç uzatmayın direk yeğen yapın İnşallah gönlünce olur kuzum. Çılkı çıkınca bazı şeyleri olumlu düşünemiyorsun cidden dediğim aklında olsun yavrum

Kızlaar ben çıkıyorum öpüldünüz

Servis varsa süper Begüşüm, benim işyerimde uzak evime 1 saat servis mesafem var normalde 15dklık yol ama naparsın işte :))Askerinde destek vermiş ne mutlu sana.İnşallah herşey yolunda gider canım benimmm

Esintoşum kardeşim sağol gerçekten ... Amin canım...Yakup bey gene üzmüş seni okudum zaten en sonunda bizden bi Esintoşu üzme dayağı yicek he Artık gelince birşeyler olcağı için Allah nasip ederse bu işle birlkte bende bazı şeyleri yoluna koycam maddi olarak manevi olarakta okudum ettim bir yerde başlamam lazımdı kısmet bu zamanaymş ...Gene bu senede kpss ye de giricem o garanti iş ,özel sektörde öyle bi şey yok memnun kalmadk diyip koyuolar dışarı işte şu deneme süresi falan bi atlatım de o zaman rahat nefes alcam o yüzden çabalamaya devam ...

Görüşürüz Esinimmm

canım benim çok çok çok sevindim hatta buna benden daha çok sevinen olamaz; çünkü hemen hemen aynı sorunları, sıkıntıları yaşıyorduk bu konuda... birimiz daha kurtulduk, ohh bee ilk maaşınla ne ısmarlıyorsun bize bakalım :76:

Valla çok klask değilmiş bankadakiler gibi ama bir iki tane klasik değil de bilekte biten pantolon aldım kumaş gibi ama spor da duruo nası bi anlatım oldu benmkisi
İnşallah Edacım valla Allah gönlüne göre versin başvurmaya devam et yılmadan ... işte deneme süresi var onu atlatnca ben asıl rahat nefes alırım ondan sonra kadro olayı oluo ya ...Ya park bravoda hem klask duruo hem spor şık pantolonlar vardı bi iki tane de öyle uydurdum ...Artık gidince görcem o ilk gün çok aptal bi gün oluo ya o günü atlatıym başka bişi istemiyorm

Servis varsa süper Begüşüm, benim işyerimde uzak evime 1 saat servis mesafem var normalde 15dklık yol ama naparsın işte :))Askerinde destek vermiş ne mutlu sana.İnşallah herşey yolunda gider canım benimmm

bnm ki normal de evden 3 araçla gidilio o kadannn uzak servis işi falan nası olcak konşcam işte cnm yarın belki belli bi yere kadar ben de gidebilrm şu an muamma...Ya o ilk gün stresi var üstümde herkes bakcak etcek yeni geldin falan üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…