Geç olsunda güç olmasın yawrum, hem yakupta gelince biraz kendini toparlar işini gücünü oturtur iyice daha iyi olur sizin için... Hayırlısını versin Rabbim inşallah
Senin yolundan ilerliyrum Esiniiimm
Gidin de artık sıra bize gelsinn
Bizim üstlerimiz, dedelerimiz gitsinde sonra biz gidelim size kalsın
Aferiin seroşşş du bi öpücüğü hakettin
Geç olsun istemiyorum aslında fazla kuzum 15 ay beklemiş olcam daha ne beklicem beYakup gelince ondan yana bi sıkıntı olmazsa, iş güç sıkıntımız yok çok şükür. Dükkanları var yakup başında duruyordu şimdi kardeşi duruyor, gelince de öyle olacak. Ev desen o da var 2 ayda tadilat şu bu işler biter diye düşünüyoruz, yakup kendisi boyasını yapmayı istiyor zaten Öyle işte yavrum.
Dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun yaa. Ha haziran, ha eylül Allahın izniyle.
Sende 2015 gelini mi olcan kız
iyiyim canım, sen napanson 33 gün canım
hayırlı olsun canım
Begüşümmm hayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindimmmmNerde başlıyosun yawrum yakınmı evine falan anlat çabuk
iş dünyasının yeni yıldızı Begüm Hanımda gelmişşş, hoşgelmişşş
Canım napıyosun nezaman başlıyosun işe, başladınmı yoksa anlat çabuk :)))
huhuu öpücüklerim için teşekkürler esiniiimm
İnşallah herşey gönlünüzce olur canım
Benim en iyi ihtimal 2015 :)) 2014 eylülde gelicek erman, yıl sonuna kadar söz nişan falan istiyoruz ama herşey paraya bağlı aileler ne dicek bakalım.... nişan falan oluncada çok uzatmaya niyetim yok zaten bende 6 sene olcak erman gelince daha ne bekliyim yaşta geçiyo gerçi öle yaşlı falan değiliz ama yinede biraz birikim yapıp öle çoluk çocuğa karışmak içinde zaman lazım yani :))
Hepinize çok teşekkürleer kızlar ...darısı olmayanlara bi engel daha hayatmzdan yok oluo artık daimi olurda tabiii bakalım hayırlısı
Herkese Selam Yola devam
Giremedim evrakları hallettim artık teslim edicem...Kurumsal bir firma evime uzak bayağı ama servis var bir şeylere katlanmam gerekicek , en azından cumtsi pazar tatil iyi olcak inşallah benim için en azından evde oturmıcam resmen üniversite mezunu ev kadınlığı yapıodumbakalım şans inşallah iyi gider de daimi olur diyorum...
Dünden beri kıyafet alışverişine daldımresmen bizde bi bayram havası oldu bu iş çünkü ben çok sıkılmştm artık ...Askerim de tam destek bu konuda sağolsun ...Heycanlıyım iş yerindeki ilk gün nasıl olcak diye o kadar bideee sabah uykusunu ben çok severim nasıl kalkcam diye düşünüyorum
benle heycanımı paylaşan tüm arkadaşlarım çok sağolunnnn hepinizi öptüm çoook...İş bulursanız erkek arkadşm izin vermio diye düşüncelere girmeyin değerlendirin şu an çoğunuz benden daha küçüksünüz...Belki uzun zamandır çalışmadığım için böyleyim ,çalışanlar da evde oturmak ister ya çok garibim ya
Ne demek kuzum, eniştenin yerini tutamayız ama
Amin kuzum aminCanım dediğin gibi ailelerin düşüncesini aldıktan sonra çok beklemeyin. Nişanlılığıda çok uzatmayın benden söylemesi sonra sıkıntı çıkıyor, herşeyin bi güzelliği var ya o güzellik bitince bayıyor insanı. Sevgili dönemi gibi olmuyor yani
Çoluk çocuk işleri evlilikten sonra düşünülür sen şimdiden başlamışsınMisal biz 2014 evlenirsek 2017-2018 düşünüyoruz
Canım cok sevindm kurumsal büyük firma her zaman iyidir canımmm.Ay heralde ya sevgilim nişanlım izin vermiyor diye çalşmyanları anlamıyorm yaaa bi kadın ayakta durmalı destek vermeli sevdiği adam ona.inş bende bulurum yaa güxel bi iş :) pozisyon olarak ne begümcümm be klasik mi giyincen en önemlisi oHerkese Selam Yola devam
Giremedim evrakları hallettim artık teslim edicem...Kurumsal bir firma evime uzak bayağı ama servis var bir şeylere katlanmam gerekicek , en azından cumtsi pazar tatil iyi olcak inşallah benim için en azından evde oturmıcam resmen üniversite mezunu ev kadınlığı yapıodumbakalım şans inşallah iyi gider de daimi olur diyorum...
Dünden beri kıyafet alışverişine daldımresmen bizde bi bayram havası oldu bu iş çünkü ben çok sıkılmştm artık ...Askerim de tam destek bu konuda sağolsun ...Heycanlıyım iş yerindeki ilk gün nasıl olcak diye o kadar bideee sabah uykusunu ben çok severim nasıl kalkcam diye düşünüyorum
benle heycanımı paylaşan tüm arkadaşlarım çok sağolunnnn hepinizi öptüm çoook...İş bulursanız erkek arkadşm izin vermio diye düşüncelere girmeyin değerlendirin şu an çoğunuz benden daha küçüksünüz...Belki uzun zamandır çalışmadığım için böyleyim ,çalışanlar da evde oturmak ister ya çok garibim ya
Canm bence de oyle bir hediyeyi evindeyken ver oraya yollama.. nolur nilmaz skinti olmasn sonra derm benayrica bence internetten hazirlatma kendin hazırla bixim var bi ask kitabimz cokhis dogumgunu icn kendm yapmiztm.. gunlugumden alintilar.. mektuplar.. biletlerimiz bana aldigi gullerden yapraklar fotolar falan super bi sey.. ve o da askerdeyken bikac sayfa yazdi cok tatliydi.. kalan sayfalara arada yazarm hala.. o evde saklayamam simdilk sende kalsn ayri evimiz olana dek dedi aldm ama benmki astekti askerde rahatti kendine ozeldi her seyi sen bence bu riski goze alma evinde ver gerekirse o gelene dek gene sen saklarsn ha maddi hediye dedign gibi daha kolay. .
Haklısın canım benim niyetimde o zaten 2014 sonu nişan , 2015 yaz yada sonbahar düğün olsun bitsin.Uzarsa aileler falan işin çılkı çıkıcak yani bende farkındayım :)) Düşünmeyip napıyım kuzum ya ben evlenene kadar 25-26 yaşında olcam birikim yapıp ev alana kadar 30 u görcez belkide.Bide bahsettiğim ameliyat olayından dolayı çokta beklemek istemiyorum malum yaş geçince ihtimallerde azalıyor, gerçi Allah nezaman nasip ederse ozaman olur ama yinede çok beklemeye niyetim yok benim işimi şansa bırakamam
Herkese Selam Yola devam
Ohh devrem adına çok sevindim yaa.Eniştenin desteğinden birazda yakupa yollasana azcıık
Şaka maka çok iyi olacak senin için bu iş, evden sıkılmıştın iyice. Bayram havası essin hepp o zaman
Sabah uykusu konusuna alışırsın işe alıştıkça yavrum eminim ki
Uzamasın bak cidden hiç gerek yok, zamanla herşey yoluna girer zaten kuzum.Ooo hiç uzatmayın direk yeğen yapın İnşallah gönlünce olur kuzum. Çılkı çıkınca bazı şeyleri olumlu düşünemiyorsun cidden dediğim aklında olsun yavrum
Kızlaar ben çıkıyorum öpüldünüz
Herkese Selam Yola devam
Canım cok sevindm kurumsal büyük firma her zaman iyidir canımmm.Ay heralde ya sevgilim nişanlım izin vermiyor diye çalşmyanları anlamıyorm yaaa bi kadın ayakta durmalı destek vermeli sevdiği adam ona.inş bende bulurum yaa güxel bi iş :) pozisyon olarak ne begümcümm be klasik mi giyincen en önemlisi o
Canım o hediye internetten fakat içine tasarlamak istediğin her şeyi sen seçiyorsun. Fotoğraflar, yazılar falan her şey sana ait. Onların yaptığı tek şey senin tasarladıklarını kuşe kağıda basıp kitap haline getirmek. Günlük tutuyorum şimdi ben ona, asker günlüğü. Döndüğü zaman da onu vericem o yüzden şimdilik o günlük meselesine girmek istemiyorum. 460 sayfa okusun bitince
Servis varsa süper Begüşüm, benim işyerimde uzak evime 1 saat servis mesafem var normalde 15dklık yol ama naparsın işte :))Askerinde destek vermiş ne mutlu sana.İnşallah herşey yolunda gider canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?