canım benim çok çok çok sevindimhatta buna benden daha çok sevinen olamaz; çünkü hemen hemen aynı sorunları, sıkıntıları yaşıyorduk bu konuda... birimiz daha kurtulduk, ohh bee ilk maaşınla ne ısmarlıyorsun bize bakalım :76:
Valla çok klask değilmiş bankadakiler gibi ama bir iki tane klasik değil de bilekte biten pantolon aldım kumaş gibi ama spor da duruo nası bi anlatım oldu benmkisi
İnşallah Edacım valla Allah gönlüne göre versin başvurmaya devam et yılmadan ... işte deneme süresi var onu atlatnca ben asıl rahat nefes alırım ondan sonra kadro olayı oluo ya ...Ya park bravoda hem klask duruo hem spor şık pantolonlar vardı bi iki tane de öyle uydurdum ...Artık gidince görcem o ilk gün çok aptal bi gün oluo ya o günü atlatıym başka bişi istemiyorm
bnm ki normal de evden 3 araçla gidilio o kadannn uzakservis işi falan nası olcak konşcam işte cnm yarın belki belli bi yere kadar ben de gidebilrm şu an muamma...Ya o ilk gün stresi var üstümde herkes bakcak etcek yeni geldin falan üff
Valla çok klask değilmiş bankadakiler gibi ama bir iki tane klasik değil de bilekte biten pantolon aldım kumaş gibi ama spor da duruo nası bi anlatım oldu benmkisi
İnşallah Edacım valla Allah gönlüne göre versin başvurmaya devam et yılmadan ... işte deneme süresi var onu atlatnca ben asıl rahat nefes alırım ondan sonra kadro olayı oluo ya ...Ya park bravoda hem klask duruo hem spor şık pantolonlar vardı bi iki tane de öyle uydurdum ...Artık gidince görcem o ilk gün çok aptal bi gün oluo ya o günü atlatıym başka bişi istemiyorm
Avrupa yakasında falanmı canım iş yerin? bak sen rahat ol, evet herkezin gözü senin üstünde olucak, hele seninle aynı işi yapıcak olanlar seni ezmeye bile çalışıcak.Sen kendine güven gerisini boşver.Zaten içlerinden iyi niyetli bir kaç kişi mutlaka vardır.Öğlen yemeklerinde falan kaynaşırsnız merak etme
Nasıl bir yer peki kurumsal firmaysa büyüktür, kıyafet konusu falan sıkıntı değildir inşallaj ben hiç sevmem klasik giyinmeyi kotumu giyer giderim arkadaşş
Anladım canım spor şık giyincenamin canım bnm seninde inş iyi olur bu iş daimi olur hayırlı olurrr
Niloşum valla kıyafet bana kadın şey demişti bi pantolon üstüne bluz falan çok kasmıyoruz dedi ,,banka tarzı bi klask kıyafet değil yani ben spor şık kot değil ama kanvas gibi olan pantolonlar var ya siyah falan o tarz pantolon aldm bende öyle giyinemem keşke hep kot olsada daha gitmedim için ortamı bilemiyorum gene garanti olsun diye o tarz kumaş pantolonda bi tane aldm ...
Sağol Edacım darısı snin başına inşallah ...
Hepinize çok teşekkürleer kızlar ...darısı olmayanlara bi engel daha hayatmzdan yok oluo artık daimi olurda tabiii bakalım hayırlısı
canmm yeni işin hayırlı olsun inşallah Allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın bende yeni işe başlıcağımda ne giysem nasıl kumaş pant giycem diodum ama baktım herkes rahat bnde kafama göre giyiyom artık ortama göre takılırsın canm içerde mi işe başlıcan canm yoksa sahaya mı göndercekler ilk sonra mı içeri alcaklar
Çok sağol canım çok teşekkürler ...Benim iş ofis içi cnm ...valla ilk gün stresi var üstümde herkes böyle bakar eder ya bu kim falan yapcak bişi olmaz kasılıorm şu anda bile
BEgüüü yavrum hayırlı uğurlu olsun daim olsun işinn
​kargo işlerinden en çok anlayan arkadaşımm ben şimdi haberi olmadan yollayacağıımm sorun olmaz dimii eline ulaşırr??
Herkese Selam Yola devam
Giremedim evrakları hallettim artık teslim edicem...Kurumsal bir firma evime uzak bayağı ama servis var bir şeylere katlanmam gerekicek , en azından cumtsi pazar tatil iyi olcak inşallah benim için en azından evde oturmıcam resmen üniversite mezunu ev kadınlığı yapıodumbakalım şans inşallah iyi gider de daimi olur diyorum...
Dünden beri kıyafet alışverişine daldımresmen bizde bi bayram havası oldu bu iş çünkü ben çok sıkılmştm artık ...Askerim de tam destek bu konuda sağolsun ...Heycanlıyım iş yerindeki ilk gün nasıl olcak diye o kadar bideee sabah uykusunu ben çok severim nasıl kalkcam diye düşünüyorum
benle heycanımı paylaşan tüm arkadaşlarım çok sağolunnnn hepinizi öptüm çoook...İş bulursanız erkek arkadşm izin vermio diye düşüncelere girmeyin değerlendirin şu an çoğunuz benden daha küçüksünüz...Belki uzun zamandır çalışmadığım için böyleyim ,çalışanlar da evde oturmak ister ya çok garibim ya
Diğer kargolarla yollarsam nereye gider ki yavruum..Bende bi kaç hedye bi de yiyecek bişeyler de koyucam mektup falan da yazmayı düşünüyorum ama doğum günü ya süpriz olsun istiyorum canıımm..O zaman ptt ile gönderiy de garanti olsun ya tahminen kaç güne gider canımAmin Seroşum sağol ....
Şimdi şöyle bişi canım ptt kargo birliğe girio mesela ama diğerleri girmiyo özel kargolar ...ilk kez gönderiosan bence söyle haberi olsun sorun çıkarsa falan askerinin haberi olur en azından ya da gönderenlerde olmş mu ki ? bizim askeriyede kargoyu açmıolar ama sizin orda nasıl olur bilmiorum bide ne göndercen mesela ? Yiyecek falansa eğer bazı birlikler kabul etmiomuş bizde sorun yokta bence her şeyi öğren ilkse eğer sonrakilerde sormazsn diye düşündm...
Canım benmmmmm bu dönemde genelde senle beraber yaşadım heyecanını ama son duruma ben de çok sevindmmmmgerçekten çok iyi gelecek sana bu durumm... ve o alışveriş bile başka heyecan artık dolap ona göre şekilleniyor zaten mesela... ve askerinin de desteklemesi süper, Allah pişman ettirmesin inşallah güzel olur senin adına Begüşüm hadi bismillah bakalımmm
Diğer kargolarla yollarsam nereye gider ki yavruum..Bende bi kaç hedye bi de yiyecek bişeyler de koyucam mektup falan da yazmayı düşünüyorum ama doğum günü ya süpriz olsun istiyorum canıımm..O zaman ptt ile gönderiy de garanti olsun ya tahminen kaç güne gider canım
1.si diğer kargolar birliğe girmio en yakın şube neresi ise oraya gönderiyolar diye biliyorum çok emin değilim ...
Her Ptt yiyecek kabul etmio eğer gönderceksen sor bence bozulcak şeyler kabul etmiolar kimi şubesi hiç yiyecek kabul etmio
2. Her askeriye yiyecek kabul etmio öğren emeğine yazık bu sefer...
3. Bu senede böyle süprizsiz olsun bence afedrsn eşşeğini sağlam kazığa bağlamak istiosan askerine sor öğren bunları ...sonuçta göndermen bile süpriz yani ...
4.KAç günde gider google a yaz kargom kaç günde gider diye il falan seçilio ona göre bakarsın cnm ...
son olarak özel kargolar ptt ye göre biraz daha pahalılar ...
Canımmmm Hiloşum benim evet senle beraber yaşadık olcak mı olmıcak mı fikir ver diye çok başını ağrıttım hakkını helal et bacımAmin cnm başlıcaz bakalım artık inşallah daimi olur Hiloşum güzel olur her şey insanlar iyi olur beni severler çabuk alışırım heycanlıyım ilk gün konusunda okula başlıcak çocuklar gibi düşünüp duruorum Aynen bugün de adliyedeydm aklımdan sen geçtin valla diorum Hiloşumda bu koridorlarda koşturuo hep falan
Seninde geçmişi okudum buzlar çözülmüş sünnetede gidilio çok sevindim bu durumaaa ortam güzel görsün
Saol canım olmadı sorarım bende napiiimm..Aman ben ptt ye göstermeden paketlerim sarıp sarmalarım ne olduğunu da sölemem haha çok fazla göndermicem zateen be kabul etmezlerse de atsın çöpe
İnşallah canım biraz sürüyor alışmak tabi ama umarım çabuk alışırsın, alışınca da insanın evi gibi oluyor valla en çok orda zaman geçiriyoz yanii... Ayy hangi adliye kız Kartaldır sanırım bayadır gelmedm oraya da
He canım çözdük şükürr haftasonuna da bir şey kalmadııı..Zafer de diyo düğünden sonra izin al da bari gece başbaşa zaman geçirelim falan umarm abim sorun çıkarmaz e yakında nişanlım olcak yahuuu..elbise kısmıını görmedn sen de sanırm bakarsn başlığıma da Begüşş bir elbie buldum bayıldımm
Canım sen hiç göndermedin ne kadar bellisarıp sarmala soruolar ne var diye sonra açıolar özelliklede askeriye olduğu için ...deodorant bile almıolar ben çıkartmak zorunda kalmştm ...genede her yer aynı olmayabilir diyorum ya ben kendi yaşadığım ve birinci ağzdan yaşananları yazdım ...atsın çöpe de askerin öğrencek kargo gelmiş kabul etmemişler sonra sinirlencek o daha kötü olmaz mı yani sen bilirsin tabi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?