Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sen de sağol canım benmmm...sorma adliyeler hep kalabalık yahuu adalet bulmak çok zor artıkk..
Tabi güzel memurluk canım inşallah bakalım bu sene ben de gircemmm biliyosunn

Sağol tatlım inşallahh... evet ya baksana Zafer geleli nerdeyse 3 ay oldu bilee...hey gidi heyy :44:A

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

25 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 142 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...209 begushh...

...217 zeynepesin...

...221 pekmez_akilli...

...221 ilithya...

...221 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...272 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...315 mutluluk_06...

...317 seros08...

...357 traublee...

...357 Snt55...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...415 seymasklgn...

...417 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...okatre 01 : ADANA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...ED2006 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 52 : ORDU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 55 : SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 59 : TEKİRDAĞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

Merhaba kızlar ben bu baslıga yazmamısım sanırım hiç ama uzun zamandır takip ediyorum ben 93/3 yarenlerindenim sevdiceğim şuan acemi birliğini Kütahya'da yapıyor usta birliğimiz de İzmir/Güzelyalı çıktı ekimde İzmir'e yolcu ediyorum birtaneciğimi hayırlısıyla, burda şafagı bitenleri kavuşanları da gördüm darısı biz bekleyenlere olsun insallah

Der misin ki bir gün ;
''İnşallah çok bekletmedim seni.''

Şafağıımm gene ayak uyduruyor bize
5 gün sonra 7 ay'dan düşüyoruz. :78:
5 gün sonra doğum günüm heytt be

Hoşgeldin canım Bende 93/1 yarenlerinden Esin memnun oldum
Şükür ki askerinin ustalığı güzel yere düşmüş bildiğim kadarıyla güzel yer tabi, inşallah Rabbim karşısına doğru düzgün insanlar çıkartırda bi sıkıntı yaşamazsınız
Allah kavuştursuun

Ayy çok kararsız kaldım kiii :) Parfüm falan da göndericektim çünküü :) acemiyiz kzıııaamm bilenlere soruyoruzz ben soriim ona bi özel kargoları kabul ediolar mı diye ona göre gönderiim

Özel kargo girio mu sorsun tabi eğer girmiosa da şöyle olur ptt ile gönderemezsen çarşısının olduğu gün falan kargolar ne gün açık bilmiorum ama çarşıya çıkınca ordan teslim alır ...

Herkese selam yola devammm :92::92::92::92::92::92::87::87::87::87::126::126::126::126:

Selam canımm ..Allah kavuştursunn ben kavuşanlardanım şükür darısını hepinizin başınaa

Iyi akşamlar kızlar

İyi akşamlarrrr

Herkese selam yola devammm :92::92::92::92::92::92::87::87::87::87::126::126::126::126:

Ve alyküm selamm Begüşümmm

Hoşgeldinn canımmm
Bende 93/2 Serap
Ustalığınızz iyi bir yer şükür rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallaahh
Sayılı gün çabuk geçer diyoruuzz Hayırlı teskereler şimdideeeenn

has torunumsun yani bende 92/3 asker yareniyim canım hoşgeldin aramıza..çok şükür ki ben kurtuluyorum artık darısı başına canım
acemiliğide çok güzel yere çıkmış canım en azından can tehlikesi yok çarşısı falan olur tez zamanda kavuşursun inş canım benim

kızlar selam
nasılsınız bakalım her şey yolundadır umarım..

Selam Kamilecimmm nabersinn???

Hiloşş kuzummm naberr

İyiyim Serapcımmm sende ne var ne yokk..bir gelişme yokk, haftasonunu bekliyorumm Antalya yolcusu kalmasınn

İyiyim canım sen nasılsınnn ? ne var ne yok

İyiyim Begüşümm..heyecanlıyım hehe

iyiyim Hilalcim sen nasılsın? biraz uzak kaldım buralardan son durumdan haberim :26: yok bir gelişme var mı sizde

İyiyim cicicm sağoll...Gelişme yok yani haftasonu Antalya'dayız gerisi sonra konuşulacak, Zafer de öyle diyor, şu sünneti atlatalım sıra bizde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…