- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
İnşallah Hiloşum ya valla sende bana çok destek oldunn olmayada devam ediosun çok sağol kardeşimaynen cnm kartal ve yok böyle bi kalabalık ama genede keşke buralara atansak falan oldum memur olarak güzel ...Ben genede kpss denicem zorlıcam bakalım bu sene ...
Bakiyim cnm elbiseye hemen , aman valla çok sevindim nazar değmesin hep böyle kalın
Heralde cnmm nişanlınnn derken zaman geçmiş bakcan kocan olcak artk
Merhaba kızlarben bu baslıga yazmamısım sanırım hiç ama uzun zamandır takip ediyorum ben 93/3 yarenlerindenim sevdiceğim şuan acemi birliğini Kütahya'da yapıyor usta birliğimiz de İzmir/Güzelyalı çıktı ekimde İzmir'e yolcu ediyorum birtaneciğimi hayırlısıyla, burda şafagı bitenleri kavuşanları da gördüm darısı biz bekleyenlere olsun insallah
Ayy çok kararsız kaldım kiii :) Parfüm falan da göndericektim çünküü :) acemiyiz kzıııaamm bilenlere soruyoruzz ben soriim ona bi özel kargoları kabul ediolar mı diye ona göre gönderiim
Merhaba kızlarben bu baslıga yazmamısım sanırım hiç ama uzun zamandır takip ediyorum ben 93/3 yarenlerindenim sevdiceğim şuan acemi birliğini Kütahya'da yapıyor usta birliğimiz de İzmir/Güzelyalı çıktı ekimde İzmir'e yolcu ediyorum birtaneciğimi hayırlısıyla, burda şafagı bitenleri kavuşanları da gördüm darısı biz bekleyenlere olsun insallah
Iyi akşamlar kızlar
Herkese selam yola devammm :92::92::92::92::92::92::87::87::87::87::126::126::126::126:
Selam canımm..Allah kavuştursunn ben kavuşanlardanım şükür darısını hepinizin başınaa
İyi akşamlarrrr
Ve alyküm selamm Begüşümmm
has torunumsun yani bende 92/3 asker yareniyim canım hoşgeldin aramıza..çok şükür ki ben kurtuluyorum artık darısı başına canım
acemiliğide çok güzel yere çıkmış canım en azından can tehlikesi yok çarşısı falan olurtez zamanda kavuşursun inş canım benim
kızlar selam
nasılsınız bakalım her şey yolundadır umarım..
Heyoo Begüüü naber kızzz
Selam Kamilecimmmnabersinn???
Hiloşş kuzummm naberr
İyiyim canım sen nasılsınnn ? ne var ne yok
iyiyim Hilalcim sen nasılsın? biraz uzak kaldım buralardan son durumdan haberim :26: yok bir gelişme var mı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?