Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Huu süper canımm :)
Düğün çooook güzel geçsin inşalllaahh

aa bu haftasonumuydu hehehe Zaferi görücen tabiiii seni gidi seniii

Huu süper canımm :)
Düğün çooook güzel geçsin inşalllaahh

İnşallahhh Serapcımmm çok sağolll

aa bu haftasonumuydu hehehe Zaferi görücen tabiiii seni gidi seniii

Evet yaaaa şimdiden pazarlk yapıyo benle şurda izin al ,burda izin al başbaşa takılırz falan.. hoşuma gitti özlemiş deli ben de özledim ki yaaa gene 1 ay oldu bile, hep ayrı gayrı napakk

kolaysa sen izin al deseydin bu erkeklerde hep daha fazlasını istiolar böyle izin konularında Yakında nişan olunca ayrı da olsanız en azından geliş gidişlerde daha güzel olcak her şey sonra zaten hiç ayrılmıcaksnızzzzzz

Bende çok özledim yaaa

Öyle tabi ben de aynını dedim, sanki sen diyebilcen biz başbaşa takılcaz diye dedim, uydurabilirsek uydurcaz işte bi şeyler dedim...

Canım benm özlenmez mi yaa ama şafağın azalıyor çok şükürrr

Öyle tabi ben de aynını dedim, sanki sen diyebilcen biz başbaşa takılcaz diye dedim, uydurabilirsek uydurcaz işte bi şeyler dedim...

Canım benm özlenmez mi yaa ama şafağın azalıyor çok şükürrr

Dans edin dans inşallah başbaşa da kalırsınız ama tabi düğün oldğndan mümkün olur inşallah peki kalcakmısınız ?

Valla uzun zaman sonra özlemekten ağladm bu akşam ...

Son düzenleme:
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

26 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 141 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...208 begushh...

...216 zeynepesin...

...220 pekmez_akilli...

...220 ilithya...

...220 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...271 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...314 mutluluk_06...

...316 seros08...

...356 traublee...

...356 Snt55...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...414 seymasklgn...

...416 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...okatre VE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :119::118:

...ED2006 28 : GİRESUN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 51 : NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 54 : SAKARYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 55 : SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 58 : SİVAS'A SELAM YOLA DEVAM ...

Son düzenleme:
Dans edin dans inşallah başbaşa da kalırsınız ama tabi düğün oldğndan mümkün olur inşallah peki kalcakmısınız ?

Valla uzun zaman sonra özlemekten ağladm bu akşam ...

İnşallah becerebilirz bir de abim arıza çıkarmaz umarımm 1 gece kalacaz yavrum, tanıdıklarda ya da misafirhane falan kalırız bi yerde.. pazar öğleden sonra falan çıkcaz ordan yola

Ay canım benm yaa zor tabi kızım yaa askerlik başka bi şey Allah sabır versn az kaldı dayan Begüşümm..iş heyecanı falan daha çabuk geçecek zamnn hem yakında 100 lerdesınnn yehuu

Hoşbuldum Esincimm Ben de çok memnun oldum, evet canım çok şükür ki ustalığımız iyi yere çıktı, amin Allah'ım hepimizin askerinin karsısına doğru düzgün insanlar çıkarsın, şimdilik içimiz rahat bakalım :) Sağolasın canım, Allah hepimizi sağ sağlim kavuştursun askerlerimize inşallah

Hoşgeldinn canımmm
Bende 93/2 Serap
Ustalığınızz iyi bir yer şükür rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallaahh
Sayılı gün çabuk geçer diyoruuzz Hayırlı teskereler şimdideeeenn

Merhaba Serapcım hosbuldum, sağolasın çok şükür canım Allah'ım dualarımı kabul etti hep acemiliktede ustalıktada rahat etsin diye dua ediyordum, geçecek inşallah, tüm bekleyenlere hayırlı tezkereler olsun

Hoşbuldum canımm, senin yolun da az kalmış çok şükür kavuşuyorsun yakında senin adına çok sevindim :) Amin canım sağolasın darısı başıma inşallah

Selam canımm ..Allah kavuştursunn ben kavuşanlardanım şükür darısını hepinizin başınaa

Merhaba canımm, evet sen kavuşmuşsun çok şükür, şafak panon çok iç açıcı görünüyor Allah'ım hepimize hayırlısıyla göstersin o yazıyı inşallah

Son düzenleme:

Öyle canım inşallah hepinizde bir gün gözünaydın askerim döndü yazacakk

begüş, hiloş yatmadan bi bakim dedim naparsınız bu saatte burlarda

Heyyoo Nilüü, ben uykuyla savaştayımm sen naparsınn

Anladım cnm inşallah güzel bi düğün olur fırsat olursa fotoğrafff çek bize

Eylül ayı çabuk geçti gerçktn ama özlemek daha arttı tabi şafak atıo ben hiç ilgilenmiorm biliosn sayıodm ya şimdi girince görüorm öyle sende her gün attırıosun cnm bnm ya evet 9 gün sonra 100 lü hanelere gelcez inşallah

İnşallah tatlımm güzel geçer diye umuyorummm...
Evet çabuk geçiyor zmaan ya bence dee... sayma tabi canım keyfine kalmış her şeyy.. 8 gün kaldı hattaa.. attırıyorum buralarda oldukça tatlımm..

hayırdır canım yaa, neden savaşıyorsun uykuyla uyku kadar güzel bir şey var mı, savaşma seviş

Ne bileyim konuşuk ediyoz diye bence de güzel bi şey sabah da pişman olurum gene en iyisi uyuyayım di mi ben

Öyle canım inşallah hepinizde bir gün gözünaydın askerim döndü yazacakk

Ayy inşallah canım o yazının yazacağı günü heyecanla bekliyorum çabucak geçsin günler bizde de yazsın tez vakitte inşallah

blss, hoş geldin tatlım hayırlı teskereler, sağ selamet kavuş sevdiceğine inşallah

Hoşbuldum canım benim sağolasın, Allah'ım hepimizi sağ sağlim kavuştursun inşallah sevdiceğine

Ben asker hasretliği çekiyorum,Hiloş gurbetteki sevgilisinin özlemini çekiyo dert yanıossss getirin ulan rakımı

He ya yetti beee...o değil yarın bir gün de anne baba özlemi çekcem abimi özlicem.. ben hiç herkesi bi araya toplayamıcam mı yaa... bunun bilinci oluştu ya kızlar bende eskisi kadar zorlanmıyorum askerlik bittikten sonra, yani ailemle zamanın tadını çıkarıyprum ha keşke Zaferim de yanımda olsa diyorum ama nasılsa inşallah bütün bi hayat yanımda olacak onu düşünüp canım babamla annemle daha çok zaman geçirmeye bakıyorum

Ben asker hasretliği çekiyorum,Hiloş gurbetteki sevgilisinin özlemini çekiyo dert yanıossss getirin ulan rakımı

dert çok yani hiloş haftasonu kavuşuyor, sen de çalışmaya başlayınca ayda bi yol edersin artık ankara'yı kendinde bebiş

Ne bileyim konuşuk ediyoz diye bence de güzel bi şey sabah da pişman olurum gene en iyisi uyuyayım di mi ben

uyu bence de canım, insan pişman oluyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…