İyiyim Serapcımmm sende ne var ne yokk..bir gelişme yokk, haftasonunu bekliyorummAntalya yolcusu kalmasınn
İyiyim Begüşümm..heyecanlıyım hehe
İyiyim cicicm sağoll...Gelişme yok yani haftasonu Antalya'dayız gerisi sonra konuşulacak, Zafer de öyle diyor, şu sünneti atlatalım sıra bizde
İyiyim Serapcımmm sende ne var ne yokk..bir gelişme yokk, haftasonunu bekliyorummAntalya yolcusu kalmasınn
İyiyim Begüşümm..heyecanlıyım hehe
İyiyim cicicm sağoll...Gelişme yok yani haftasonu Antalya'dayız gerisi sonra konuşulacak, Zafer de öyle diyor, şu sünneti atlatalım sıra bizde
Huu süper canımm :)
Düğün çooook güzel geçsin inşalllaahh
aa bu haftasonumuydu hehehe Zaferi görücen tabiiii seni gidi seniii
İnşallahhh Serapcımmm çok sağolll
Evet yaaaa şimdiden pazarlk yapıyo benle şurda izin al ,burda izin al başbaşa takılırz falan.. hoşuma gitti özlemiş deliben de özledim ki yaaa gene 1 ay oldu bile, hep ayrı gayrı napakk
kolaysa sen izin al deseydinbu erkeklerde hep daha fazlasını istiolar böyle izin konularında Yakında nişan olunca ayrı da olsanız en azından geliş gidişlerde daha güzel olcak her şey sonra zaten hiç ayrılmıcaksnızzzzzz
Bende çok özledim yaaa
Öyle tabi ben de aynını dedim, sanki sen diyebilcen biz başbaşa takılcaz diye dedim, uydurabilirsek uydurcaz işte bi şeyler dedim...
Canım benm özlenmez mi yaa ama şafağın azalıyor çok şükürrr
Dans edin dansinşallah başbaşa da kalırsınız ama tabi düğün oldğndan mümkün olur inşallah peki kalcakmısınız ?
Valla uzun zaman sonra özlemekten ağladm bu akşam ...
Hoşgeldin canımBende 93/1 yarenlerinden Esin memnun oldum
Şükür ki askerinin ustalığı güzel yere düşmüş bildiğim kadarıyla güzel yer tabi, inşallah Rabbim karşısına doğru düzgün insanlar çıkartırda bi sıkıntı yaşamazsınız
Allah kavuştursuun
Hoşgeldinn canımmmBende 93/2 Serap
Ustalığınızz iyi bir yer şükür rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallaahh
Sayılı gün çabuk geçer diyoruuzz Hayırlı teskereler şimdideeeenn
has torunumsun yani bende 92/3 asker yareniyim canım hoşgeldin aramıza..çok şükür ki ben kurtuluyorum artık darısı başına canım
acemiliğide çok güzel yere çıkmış canım en azından can tehlikesi yok çarşısı falan olurtez zamanda kavuşursun inş canım benim
kızlar selam
nasılsınız bakalım her şey yolundadır umarım..
Selam canımm..Allah kavuştursunn ben kavuşanlardanım şükür darısını hepinizin başınaa
Hoşbuldum EsincimmBen de çok memnun oldum, evet canım çok şükür ki ustalığımız iyi yere çıktı, amin Allah'ım hepimizin askerinin karsısına doğru düzgün insanlar çıkarsın, şimdilik içimiz rahat bakalım :) Sağolasın canım, Allah hepimizi sağ sağlim kavuştursun askerlerimize inşallah
Merhaba Serapcım hosbuldum, sağolasın çok şükür canım Allah'ım dualarımı kabul etti hep acemiliktede ustalıktada rahat etsin diye dua ediyordum, geçecek inşallah, tüm bekleyenlere hayırlı tezkereler olsun
Merhaba canımm, evet sen kavuşmuşsun çok şükür, şafak panon çok iç açıcı görünüyorAllah'ım hepimize hayırlısıyla göstersin o yazıyı inşallah
begüş, hiloşyatmadan bi bakim dedim naparsınız bu saatte burlarda
İnşallah becerebilirz bir de abim arıza çıkarmaz umarımm1 gece kalacaz yavrum, tanıdıklarda ya da misafirhane falan kalırız bi yerde.. pazar öğleden sonra falan çıkcaz ordan yola
Ay canım benm yaa zor tabi kızım yaa askerlik başka bi şey Allah sabır versn az kaldı dayan Begüşümm..iş heyecanı falan daha çabuk geçecek zamnn hem yakında 100 lerdesınnn yehuu
Heyyoo Nilüü, ben uykuyla savaştayımmsen naparsınn
begüş, hiloşyatmadan bi bakim dedim naparsınız bu saatte burlarda
Anladım cnm inşallah güzel bi düğün olur fırsat olursa fotoğrafff çek bize
Eylül ayı çabuk geçti gerçktn ama özlemek daha arttı tabi şafak atıo ben hiç ilgilenmiorm biliosn sayıodm ya şimdi girince görüorm öyle sende her gün attırıosun cnm bnm yaevet 9 gün sonra 100 lü hanelere gelcez inşallah
hayırdır canım yaa, neden savaşıyorsun uykuylauyku kadar güzel bir şey var mı, savaşma seviş
Öyle canım inşallah hepinizde bir gün gözünaydın askerim döndü yazacakk
blss, hoş geldin tatlımhayırlı teskereler, sağ selamet kavuş sevdiceğine inşallah
Ben asker hasretliği çekiyorum,Hiloş gurbetteki sevgilisinin özlemini çekiyo dert yanıossss getirin ulan rakımı
Ben asker hasretliği çekiyorum,Hiloş gurbetteki sevgilisinin özlemini çekiyo dert yanıossss getirin ulan rakımı
Ne bileyim konuşuk ediyoz diyebence de güzel bi şey sabah da pişman olurum gene en iyisi uyuyayım di mi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?