- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
dert çok yanihiloş haftasonu kavuşuyor, sen de çalışmaya başlayınca ayda bi yol edersin artık ankara'yı kendinde bebiş
uyu bence de canım, insan pişman oluyor sonra
Hoşbuldum canım benimsağolasın, Allah'ım hepimizi sağ sağlim kavuştursun inşallah sevdiceğine
He ya yetti beee...o değil yarın bir gün de anne baba özlemi çekcem abimi özlicem.. ben hiç herkesi bi araya toplayamıcam mı yaa... bunun bilinci oluştu ya kızlar bende eskisi kadar zorlanmıyorum askerlik bittikten sonra, yani ailemle zamanın tadını çıkarıyprum ha keşke Zaferim de yanımda olsa diyorum ama nasılsa inşallah bütün bi hayat yanımda olacak onu düşünüp canım babamla annemle daha çok zaman geçirmeye bakıyorum
amin canımbizim askerlik bitti de yine de uzağız, gelip geçici kavuşmalar yaşıyoruz
en doğrusunu yapıyorsun kuzummaalesef bizler için tüm sevdikleri bi araya toplamak zor; ama Allah sağlık versin imkan versin de uzakları yakın edebilelim
Kız ne zamandır gece giremedim pek özlemişim napimm
He ya yetti beee...o değil yarın bir gün de anne baba özlemi çekcem abimi özlicem.. ben hiç herkesi bi araya toplayamıcam mı yaa... bunun bilinci oluştu ya kızlar bende eskisi kadar zorlanmıyorum askerlik bittikten sonra, yani ailemle zamanın tadını çıkarıyprum ha keşke Zaferim de yanımda olsa diyorum ama nasılsa inşallah bütün bi hayat yanımda olacak onu düşünüp canım babamla annemle daha çok zaman geçirmeye bakıyorum
dert çok yanihiloş haftasonu kavuşuyor, sen de çalışmaya başlayınca ayda bi yol edersin artık ankara'yı kendinde bebiş
uyu bence de canım, insan pişman oluyor sonra
amin canımbizim askerlik bitti de yine de uzağız, gelip geçici kavuşmalar yaşıyoruz
Şimdilik iyi geceler kızlaarr geç oldu yaa ben kaçarr
İnşallahh Nilücümmm...inşallahhh...uzakları yakın etmek de onları içinde hissetmek de çok önemli ve değerliii ayy çok duygusalım zaten regl de yakın of offf...babama aşırı düşkünüm yaa bennn..çok zor olcak bana vallaaa...
Hiloş kavuşuo ama doyamıo ki aileler var artık onlar nişandan sonra bi adım daha kavuşcaklar
Bakalım kısmet artık o gitme gelme mevzusu da özledm çok
Şimdilik iyi geceler kızlaarr geç oldu yaa ben kaçarr
Siz en büyük engeli atlatmışsınız çok şükür canım, uzaklık berbat bir şey fakat yine de istediğin zaman görebilme şansın var sürekli konuşma şansın var, bir zaman sonra uzaklığa da çare bulunurRabbim herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah
Benim yazdıkların gitmiyormu acaba nilü begüş?
Yes cnm yazdmm naberbundan önce buraya yazdın mı kuzucuk, ben görmedim
Yes cnm yazdmm naber
ahh ahh biz de öyle diyorduk, en büyük engeli geride bıraktık diye; ama hayatın acı gerçekleriyle yüzleştik. biz bi de askerdeyken başladık gelince her şey daha farklı olur diyorduksürekli konuşabiliyoruz; ama ha deyince gelip gidemiyoruz...
er ya da geç kavuşalım sevdiklerimize de...sen nerdesin, askerin nerde? benim adım nilüfer bu arada
gelmemiştir belki de canım :26: iyidir canım yaa, senden naber? kızlarla lafladık azcık, hafiften uyku geldi, seni de gördüm öpim yanacıklarından dedim
Üzülme canım ya her şeyin bir çaresi vardır elbet, siz çok mu uzak şehirlerde yaşıyorsunuz?
Biz sevdiceğimle Ankara dayız ikimizde ama zamanında ailesel bazı problemlerimiz oldu aynı şehirde bile görüşemediğimiz günler oldu geride bıraktık o günleri çok şükür şimdi daha güçlüyüz... Askerim şimdi acemilik Kütahya'da ustalıgımız İzmir-Güzelyalı hayırlısıyla ekimde gidiyor ustalıga, herkes kavussun sevdiceğine inşallah
İdare eder cnmmbnde bu gece yne depresyona vurdumsevdicğim msjlaşırken yne uyuyakaldııı ben yine sinirlendm ama alıştım artk yapcak bişi
Yoközlemde had safhada geçsin şu günlerde artık... Ahh bnmde uykum var ama uyuyamıyrummkiii (( bende öperimmm seniii
ben ankara'dayım, sevdicek izmir'de canım, çok uzak değil; ama şartlar... askerin ustaya geçince siz de biz gibi olcanız deseneinşallah daha da güçlü olursunuz canım, engeller kalksın bir bir
yineeeee miii, napcan kuzum yaa idare etcen artık... yakında idare edemem nilü idare edemem diye bağırcan bana; ama başka diyecek bir şey de yok neden uyuyamıyorsun sen bakim, ballı süt yapem mi içer misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?