Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbuldum canım benim sağolasın, Allah'ım hepimizi sağ sağlim kavuştursun inşallah sevdiceğine

amin canım bizim askerlik bitti de yine de uzağız, gelip geçici kavuşmalar yaşıyoruz

en doğrusunu yapıyorsun kuzum maalesef bizler için tüm sevdikleri bi araya toplamak zor; ama Allah sağlık versin imkan versin de uzakları yakın edebilelim

İnşallahh Nilücümmm...inşallahhh...uzakları yakın etmek de onları içinde hissetmek de çok önemli ve değerliii ayy çok duygusalım zaten regl de yakın of offf...babama aşırı düşkünüm yaa bennn..çok zor olcak bana vallaaa...

Okurken duygulandım ya gerçekten zaten duygusalım bu akşam biraz ..ayy yerim seni ya inşallah her şey gönlünce olur ,,herkese duyulan özlem ayrı bi şey zaten o kadar farklı ki kıyaslanamıcak şekilde ...artık tatillerde bayramlarda bu taraflara kaçarsnz ailen gelir falannn biricik kızlarının evi olcak ...

dert çok yani hiloş haftasonu kavuşuyor, sen de çalışmaya başlayınca ayda bi yol edersin artık ankara'yı kendinde bebiş

uyu bence de canım, insan pişman oluyor sonra

Hiloş kavuşuo ama doyamıo ki aileler var artık onlar nişandan sonra bi adım daha kavuşcaklar
Bakalım kısmet artık o gitme gelme mevzusu da özledm çok

amin canım bizim askerlik bitti de yine de uzağız, gelip geçici kavuşmalar yaşıyoruz

Siz en büyük engeli atlatmışsınız çok şükür canım, uzaklık berbat bir şey fakat yine de istediğin zaman görebilme şansın var sürekli konuşma şansın var, bir zaman sonra uzaklığa da çare bulunur Rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah

ayy canım yaa şimdiden bunları düşünüp sıkma canını yavrum, hem zafer hem antalya orda da yalnız kalmıcan nasılsa

Hiloş kavuşuo ama doyamıo ki aileler var artık onlar nişandan sonra bi adım daha kavuşcaklar
Bakalım kısmet artık o gitme gelme mevzusu da özledm çok

bi süre de böyle geçecek artık onların, gittikçe daha rahat olcak her şey

gelirsin canım yaa, maddiyat büyük bi engel, o biraz olsun ortadan kalkacak, hiç olmadı uçakla gelir gidersin günü birlik ne kadar oldu gideli?

Şimdilik iyi geceler kızlaarr geç oldu yaa ben kaçarr

iyi geceler tatlış

ahh ahh biz de öyle diyorduk, en büyük engeli geride bıraktık diye; ama hayatın acı gerçekleriyle yüzleştik. biz bi de askerdeyken başladık gelince her şey daha farklı olur diyorduk sürekli konuşabiliyoruz; ama ha deyince gelip gidemiyoruz...

er ya da geç kavuşalım sevdiklerimize de... sen nerdesin, askerin nerde? benim adım nilüfer bu arada

Üzülme canım ya her şeyin bir çaresi vardır elbet, siz çok mu uzak şehirlerde yaşıyorsunuz?
Biz sevdiceğimle Ankara dayız ikimizde ama zamanında ailesel bazı problemlerimiz oldu aynı şehirde bile görüşemediğimiz günler oldu geride bıraktık o günleri çok şükür şimdi daha güçlüyüz... Askerim şimdi acemilik Kütahya'da ustalıgımız İzmir-Güzelyalı hayırlısıyla ekimde gidiyor ustalıga, herkes kavussun sevdiceğine inşallah

gelmemiştir belki de canım :26: iyidir canım yaa, senden naber? kızlarla lafladık azcık, hafiften uyku geldi, seni de gördüm öpim yanacıklarından dedim

İdare eder cnmmbnde bu gece yne depresyona vurdum sevdicğim msjlaşırken yne uyuyakaldııı ben yine sinirlendm ama alıştım artk yapcak bişi
Yok özlemde had safhada geçsin şu günlerde artık... Ahh bnmde uykum var ama uyuyamıyrummkiii (( bende öperimmm seniii

ben ankara'dayım, sevdicek izmir'de canım, çok uzak değil; ama şartlar... askerin ustaya geçince siz de biz gibi olcanız desene inşallah daha da güçlü olursunuz canım, engeller kalksın bir bir

yineeeee miii, napcan kuzum yaa idare etcen artık... yakında idare edemem nilü idare edemem diye bağırcan bana; ama başka diyecek bir şey de yok neden uyuyamıyorsun sen bakim, ballı süt yapem mi içer misin

ben ankara'dayım, sevdicek izmir'de canım, çok uzak değil; ama şartlar... askerin ustaya geçince siz de biz gibi olcanız desene inşallah daha da güçlü olursunuz canım, engeller kalksın bir bir

Anladım canım benim üzülme sen sıkma canını, çalışıyor musun yoksa öğrenci falan oldugun için mi çok sık gidip gelemiyorsunuz? Şehirdaş mı çıktık sizin gibi olcaz biz de o zaman evet sevdiceğim İzmir'e geçince İnşallah canım çok sağol duaya çok ihtiyacımız var, kalsın tüm engeller sevenler kavuşsun inşallah

yineeeee miii, napcan kuzum yaa idare etcen artık... yakında idare edemem nilü idare edemem diye bağırcan bana; ama başka diyecek bir şey de yok neden uyuyamıyorsun sen bakim, ballı süt yapem mi içer misin

Hahhaha aynn yaaa idare edemem ne tatlı bi veletti o aynen yaa idare ediorm ediorm ediorm boommm patlicam parçalarımı artvinden toplicanız hahhaaha bilmem uyuyamıyorum yaaaa ay ben sevmem ballı süt kuzum ya ama hatrına içerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…