Psikopata bağlama esinim çık gez sendee
Evet insan bir süre sonra takmamayı öğreniyo işte sabrın sonu selamet
Benim sıkıldığım kadr o da sıkılıyo yavrum ya bi de cep telimiz yok olsa rahatlıcazz o sizin için büyük nimet doğrusuu yoğunluktan ankesörlüden bile konuşamıyoruz yani ama yine de kıyamıyoruuum işte bazen bende kızıyorum tabi ama zaten bir günüm var diyo ona da acıyorum sonra bide spor dolayısı ile dün 1 gibi çıktı e 4 te zaten içeri girecek azcık insan görsün dedim
Ahh Yakup ta demesin o zaman senin için çıkıyorum diye otursun içerdee
Psikoloğumu bozdu yakupNe nimeti kuzum bak görürsün telefon kullanınca ki inşallah olmaz biz telefon kullandığımızdan beri tartışmalarımız çoğaldı. Ankesörlüden arıyorum bazı zaman açan olmuyo neden dersen beyimiz telefonunu açmıyo bana atarlanıyor ergen aşkım benim Benim kide öyle diyo zaten 1 günüm var diye bende o 1 günü benimle konuşarak geçirsen iki üç saat zor mu gelir diyorum banane abi ben nasıl tek dışarıya çıkıp gönlümce gezince tartışma çıkarıyorsa herşey karşılıklı öyle değilim kuzum
Senin psikoloğunu yerim be heheh
ya ne biliim acemide telimiz vardı biizm 2 ay yemin töreninden sonra ama hiç tartışmadık Allaha bin şükür kiOlmıycak zaten teli hiç ümitlenmiyorum sende haklısın kuzum ama erkekler bizim gibi düşünmüyo maleseff büyüycek ablası büyüycek boşuna demiyolar erkekler geç olgunlaşıyo diyee
Bende seni yerim kızımmAcemide bizde çok tartışmıyorduk kii, hep ağlaşıyorduk
Kaynanada bazen dediği gibi torun severiz falan diyor ya bana bende oğlunu büyütmeden hayatta diyorum
Neden olmyacak kuzum öyle deme bakarsın olur şu 3-4 ay kala rahatlıyorlar ya
Kaynanan büyütsün onu evlenmeden önce
İnşallah kuzum bakalım bi alt devre gelsin ondan sonra belli olur artıık ama ümitlenmek istemiorumm
Ben şimdi kaçtım kuzuumm akşam yine gelirim çok öptüüm kendine iyi bakk
ne demek canm sorarsın tabi bana çooook uzun oldu gbi geliyo ya topçu tugayı dimi
hayırlısı olsun cnm onur astek olduğu için ders görüyolardı sınav faln oluodu sennki astek mi er mi canmAyaküstü konuştuk daha usta yerini ama laf arasında topçu demişti evet
hayırlısı olsun cnm onur astek olduğu için ders görüyolardı sınav faln oluodu sennki astek mi er mi canm
Of kizlar sinirlerim bozuk ya ustumuzde kara kara bulutlar dolaniyor ben kovuyorum tekrar geri geliyorlar..
bnmkine sordum nasıldı ankara die unutmuşum ya sanki çook uzun zaman oldu ankarada olalı:2: kıbrıstan rahattı dedi inşallah sennkide rahat eder canm denetleme yaklaştığı için hazırlıklar var yoğun olablir bide ankara yaniTeşekkürler, er benimkisi
Of kizlar sinirlerim bozuk ya ustumuzde kara kara bulutlar dolaniyor ben kovuyorum tekrar geri geliyorlar..
Yaklasik 1 sene oncesine kadar face twit falan kullanıyordum diger kutuma cok mesaj geliyordu Ankarada okudugum icin universitelilerden cok mesaj geliyodu hic bir sekilde cevap vermedim engellerdim hep. Benimki gorup dellenmisti o gunden beri hic bi yerde hesabim yok.kendininde yok.. Bu sabah icime malum mu oldu nedir bunun adina face gordum.Hemen kardesine mesaj attim sen mi actin falan evet dedi. O sirada benimki aradi dedim face acilmis falan. Hee evet askerdekilerle konusmak icin diyo.Hesabinda tanimadigim kizlarda var.Tavirli konustum kapattik.Icime dert oldu arayip rahatlamam lazimdi.aradim acan olmadi bi aradim bu acti hemen beni ara dedim.Aradi.Amacin ne benden habersiz is ceviriyosunuz ben yapsam lafini etsem benden kotusu olmuyo kapaticaksin onu dedim.inatlasiyo hayir diyo.bagirdim cagirdim ayip yaptigin sizin askerde kizlardami var ki o hesapta kizlar da var dedim. Kapatmiyorum ben seni sonra aricam dedi. Hem aylar oncesinde bu konu yuzunden demedigi kalmiyo simdi bana danismadan yaptigina bak ya kafayi yicem .Acip acmamasini da gectim ben gormesem bana soylemicek ya suna bak aglicam sinirden ya biktimHayırdır canım ne oldu ?
hayırdır canm nolduOf kizlar sinirlerim bozuk ya ustumuzde kara kara bulutlar dolaniyor ben kovuyorum tekrar geri geliyorlar..
bnmkine sordum nasıldı ankara die unutmuşum ya sanki çook uzun zaman oldu ankarada olalı:2: kıbrıstan rahattı dedi inşallah sennkide rahat eder canm denetleme yaklaştığı için hazırlıklar var yoğun olablir bide ankara yani
hayırdır canm noldu
Yaklasik 1 sene oncesine kadar face twit falan kullanıyordum diger kutuma cok mesaj geliyordu Ankarada okudugum icin universitelilerden cok mesaj geliyodu hic bir sekilde cevap vermedim engellerdim hep. Benimki gorup dellenmisti o gunden beri hic bi yerde hesabim yok.kendininde yok.. Bu sabah icime malum mu oldu nedir bunun adina face gordum.Hemen kardesine mesaj attim sen mi actin falan evet dedi. O sirada benimki aradi dedim face acilmis falan. Hee evet askerdekilerle konusmak icin diyo.Hesabinda tanimadigim kizlarda var.Tavirli konustum kapattik.Icime dert oldu arayip rahatlamam lazimdi.aradim acan olmadi bi aradim bu acti hemen beni ara dedim.Aradi.Amacin ne benden habersiz is ceviriyosunuz ben yapsam lafini etsem benden kotusu olmuyo kapaticaksin onu dedim.inatlasiyo hayir diyo.bagirdim cagirdim ayip yaptigin sizin askerde kizlardami var ki o hesapta kizlar da var dedim. Kapatmiyorum ben seni sonra aricam dedi. Hem aylar oncesinde bu konu yuzunden demedigi kalmiyo simdi bana danismadan yaptigina bak ya kafayi yicem .Acip acmamasini da gectim ben gormesem bana soylemicek ya suna bak aglicam sinirden ya biktim
Yaklasik 1 sene oncesine kadar face twit falan kullanıyordum diger kutuma cok mesaj geliyordu Ankarada okudugum icin universitelilerden cok mesaj geliyodu hic bir sekilde cevap vermedim engellerdim hep. Benimki gorup dellenmisti o gunden beri hic bi yerde hesabim yok.kendininde yok.. Bu sabah icime malum mu oldu nedir bunun adina face gordum.Hemen kardesine mesaj attim sen mi actin falan evet dedi. O sirada benimki aradi dedim face acilmis falan. Hee evet askerdekilerle konusmak icin diyo.Hesabinda tanimadigim kizlarda var.Tavirli konustum kapattik.Icime dert oldu arayip rahatlamam lazimdi.aradim acan olmadi bi aradim bu acti hemen beni ara dedim.Aradi.Amacin ne benden habersiz is ceviriyosunuz ben yapsam lafini etsem benden kotusu olmuyo kapaticaksin onu dedim.inatlasiyo hayir diyo.bagirdim cagirdim ayip yaptigin sizin askerde kizlardami var ki o hesapta kizlar da var dedim. Kapatmiyorum ben seni sonra aricam dedi. Hem aylar oncesinde bu konu yuzunden demedigi kalmiyo simdi bana danismadan yaptigina bak ya kafayi yicem .Acip acmamasini da gectim ben gormesem bana soylemicek ya suna bak aglicam sinirden ya biktim
Kızlar merahaba :)) Hazal ben 20 yasındayım buraya pek girmiyordumm bi gireyim tanısayım sizlerle dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?