Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Psikoloğumu bozdu yakup Ne nimeti kuzum bak görürsün telefon kullanınca ki inşallah olmaz biz telefon kullandığımızdan beri tartışmalarımız çoğaldı. Ankesörlüden arıyorum bazı zaman açan olmuyo neden dersen beyimiz telefonunu açmıyo bana atarlanıyor ergen aşkım benim Benim kide öyle diyo zaten 1 günüm var diye bende o 1 günü benimle konuşarak geçirsen iki üç saat zor mu gelir diyorum banane abi ben nasıl tek dışarıya çıkıp gönlümce gezince tartışma çıkarıyorsa herşey karşılıklı öyle değilim kuzum

Senin psikoloğunu yerim be heheh

ya ne biliim acemide telimiz vardı biizm 2 ay yemin töreninden sonra ama hiç tartışmadık Allaha bin şükür ki Olmıycak zaten teli hiç ümitlenmiyorum sende haklısın kuzum ama erkekler bizim gibi düşünmüyo maleseff büyüycek ablası büyüycek boşuna demiyolar erkekler geç olgunlaşıyo diyee

Bende seni yerim kızımm Acemide bizde çok tartışmıyorduk kii, hep ağlaşıyorduk
Kaynanada bazen dediği gibi torun severiz falan diyor ya bana bende oğlunu büyütmeden hayatta diyorum
Neden olmyacak kuzum öyle deme bakarsın olur şu 3-4 ay kala rahatlıyorlar ya

Kaynanan büyütsün onu evlenmeden önce

İnşallah kuzum bakalım bi alt devre gelsin ondan sonra belli olur artıık ama ümitlenmek istemiorumm

Ben şimdi kaçtım kuzuumm akşam yine gelirim çok öptüüm kendine iyi bakk

O biraz zor kuzum, askerden geliyo 2 ay sonra düğün O büyütemez ben büyütürüm
Aynen gelsin p,ç torun gelsin
Bende çıkıyorum kuzum, sana serap diyeceğim sonra diyorum seroş daha yakın geliyor
Görüşürüz seroşşşum öpüldün

Of kizlar sinirlerim bozuk ya ustumuzde kara kara bulutlar dolaniyor ben kovuyorum tekrar geri geliyorlar..

Teşekkürler, er benimkisi
bnmkine sordum nasıldı ankara die unutmuşum ya sanki çook uzun zaman oldu ankarada olalı:2: kıbrıstan rahattı dedi inşallah sennkide rahat eder canm denetleme yaklaştığı için hazırlıklar var yoğun olablir bide ankara yani

Hayırdır canım ne oldu ?
Yaklasik 1 sene oncesine kadar face twit falan kullanıyordum diger kutuma cok mesaj geliyordu Ankarada okudugum icin universitelilerden cok mesaj geliyodu hic bir sekilde cevap vermedim engellerdim hep. Benimki gorup dellenmisti o gunden beri hic bi yerde hesabim yok.kendininde yok.. Bu sabah icime malum mu oldu nedir bunun adina face gordum.Hemen kardesine mesaj attim sen mi actin falan evet dedi. O sirada benimki aradi dedim face acilmis falan. Hee evet askerdekilerle konusmak icin diyo.Hesabinda tanimadigim kizlarda var.Tavirli konustum kapattik.Icime dert oldu arayip rahatlamam lazimdi.aradim acan olmadi bi aradim bu acti hemen beni ara dedim.Aradi.Amacin ne benden habersiz is ceviriyosunuz ben yapsam lafini etsem benden kotusu olmuyo kapaticaksin onu dedim.inatlasiyo hayir diyo.bagirdim cagirdim ayip yaptigin sizin askerde kizlardami var ki o hesapta kizlar da var dedim. Kapatmiyorum ben seni sonra aricam dedi. Hem aylar oncesinde bu konu yuzunden demedigi kalmiyo simdi bana danismadan yaptigina bak ya kafayi yicem .Acip acmamasini da gectim ben gormesem bana soylemicek ya suna bak aglicam sinirden ya biktim

İnşallah canım yaa, evet o da böyle şeyler söylemişti şimdi hatırlıyorum orası da denetleme yine pek rahat olamayacağım falan dedi. Her şeyden önce kendi rahatı önemli olan ama ne bileyim ben rahat gibiyim yani, içeriyi tabiki bilemem ama en azından adı ürkütmüyor Ankara'nın

ahh ahh bu erkekler... bunu hep yapmak zorundalar mı acaba? sakin olmaya çalış canım, mutlaka mantıklı bi açıkması vardır!!! o arayıp derdini anlatana, işin aslını anlatana kadar arama. şimdi sen üstüne gittikçe o üste çıkmaya çalışcak. eğer açıklamaları içine sinmezse ona göre bir tavır alırsın. üzülmemeye çalış...

Mantıklı bi acıklama yapmazsa sende ac bi face görsün nasıl oluyomş Bakalm ozamn kendi içi rahat ediyomu.Hep bencilce düşünürler ztn.Bize geldimi bagır cagır kız kendilerine gelince herşey serbetsmş gibi davran oh

Kızlar merahaba :)) Hazal ben 20 yasındayım buraya pek girmiyordumm bi gireyim tanısayım sizlerle dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…