Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırdır canm noldu

Okulda ilk senem degil tamam ama ailemle olamayisim ve onunda olmayisi beni yeterince yataliyo 2dir carsiya cikiyo agizimizdan burnumuzdan geldi.. Bi de diretiyo kapatmiyorum bu yuzden mi aradin diyo.. Beklemek oyle kolay degil simdi safagi bitenlerde gelip soyleyebilirler herkese gore değildir beklemek, beklemek fedakarlik ister, tamam uzmiyim diyorum hep icime atiyorum sus şeyma sus diyorum ama bugun bu olunca dedim susmuyorum. Bu konuda cok aramiz acildi zamaninda simdi benden habersiz isler dönüyor bu cok koydu bana..Beklemenin zorlugunu o bilmez neler cektigimi bir ben bir Allah bilir ya .. Bilmiyorum ararsa kirmaktan korkuyorum onun gibi olamiyorum iste ..

sen üstüne gititkçe o inada bindirecek canım, kapatacağı varsa da kapatmayacak. hem kapatsa bile açtığı gerçeğini değiştirmicek. hatasını anlaması ve telafi etmesi için kendi haline bırak. nasılsa arayıp özür dilese, bir daha açmayacağına söz verse affedeceksin. ayrıca bak o seni kırmış, sen neden onu kırmaktan korkuyorsun ki...

biz de face yüzünden çok kavga ettik sinir oluyorum ya bi de askeriz diye onun altına sığınıp bizi üzebileceklerini düşünüyorlar

Şeyma'cım öncelikle kızmakla çok çok haklısın diye sözlerime başlamak istiyorum. Her ne kadar kullansam da ( facebook ) bu paylaşım sitelerinden oldum olası nefret etmişimdir. Çünkü sen bir şey yapmasan dahi illa ki bir bulaşan eden olur. Zamanında sana kapattırmasını sen gerekeni zaten yaptığın için gereksiz buldum fakat en azından kendi de kapatıp ben erkeğim sen kızsın saçmalığı yapmamış o zaman . Fakat şuan yaptığı bence hoş değil kaldı ki sen sorduğun için öğrenmişsin hesap aldığını da. Askerdekilerle konuşmak için deyip de orada tanımadığın kızların olmasını hele ki gerçekten hiç hoş bulmadım.
Umarım geçerli açıklaması vardır ve senin de gönlünü alabilir.
Bu arada ararsa kırmaktan korkuyorum onun gibi olamıyorum demişsin ya bir sözü var Bob Marley'in Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme! Unutma, sen kaldırabiliyorsan, onlar da kaldırabilir!”
Gaz vermek gibi olmasın ama bunu bir düşün ve kendini ne üz, ne de üzmesine izin ver
Sen kutsal bir şey yapıyorsun burada, millet dibindekinin arkasından iş çeviriyorken sen 460 gün yanında olmayacak bir adamı tüm sadakatinle bekliyorsun, az şey değil...

biz de face yüzünden çok kavga ettik sinir oluyorum ya bi de askeriz diye onun altına sığınıp bizi üzebileceklerini düşünüyorlar

Cok ergence ya face olsa nolur olmasa nolur.. ama sorun şu zamaninda bu konuda bana demedigi kalmadiysa simdi benim karsima bu konuyla gelmicek hemde benden habersiz Bunu seven kiz beni googledan ekliyo ona diyorum boyle boyle.Konusma engelle gitsin ben gelince halledicem bak konusup kavga cikartirsan hakkimi helal etmem falan filan.. Ayni taktigi bana uygula diyo resmen ya uyuz etti beni

Asker arkadaslari var gercekten gordum ama kizlarda var kardesinin ekledigini adım gibi biliyorum.. Artik nolursa olsun modundayim ne dicegmide bilmiyorum allak bullak oldum koydu bana bu olay

çok iyi anlıyorum canım seni bizim de aramız bozuk çok kızgınım bendebu erkekler niye böyle yaaa azcık bizim gibi düşünseler azcık kıymet bilseler yaa

Asker arkadaslari var gercekten gordum ama kizlarda var kardesinin ekledigini adım gibi biliyorum.. Artik nolursa olsun modundayim ne dicegmide bilmiyorum allak bullak oldum koydu bana bu olay

Koyar canım koymaz mı haklısın tabi, hani zamanında bir de sana o kadar laf etmiş yani. Bu olmaması gereken bir şeydi ya da söylemeliydi sen görmeden önce.

bende çok sinirlenirdim valla bide bana kızdığı şeyi kendi yapcak sölemez tabi kızcağını bildiği için bide üste çıkmaya çalışırlar askerdeki arkadaşları faceni ver falan demiş olablir bnmkninde bisürü asker ekle ama kız ne oluo ya tamam açsın ama sanada sölesin aşkm face açcam arkadaşlar eklicem faln bu arkandan iş çevirmek oluo üstüne gitme canm arama tavrını koy şimdi üste çıkmaya çalışır bak bnde çok sinirlendim eminim şuan çok sinirlisin ona bağırıp çağırmak istiyon ama sakin olmaya çalış kızlar olmasa iyimişte şimdi kapatcam tamam der sonra başka hesap açar nasıl güvencen ki ya off saçma sapan şeyler yüzünden güven sarsıyolar ya

Kardesine actirdi kendi girmedi dun falan. Kizlari kardesi ekledi suan kardesi kullaniyo faceyi konustuk onla ama yok sinirim gecmiyor ..

Kardesine actirdi kendi girmedi dun falan. Kizlari kardesi ekledi suan kardesi kullaniyo faceyi konustuk onla ama yok sinirim gecmiyor ..

Kendi hesabından istediğini yapsaymış ya şu kardeşi ne diye seninkini karıştırıyor. Bir kere sevgilimin kız kardeşi kendi arkadaşlarından birini ( seviyesiz bir kız ) arattırmıştı da abisinin hesabından, olay çıkarmıştım yani kaldı ki neredeyse ayrılığa sebep olacaktı durum açıklığa kavuşmasaydı. Bence bu konuda kardeşini de uyarmalısınız, öncelikle sevgilin gerekli olursa da bence sen canım

hee iyi ozaman canm ama sen genede yumuşama hemen biraz sürünsün ahh ahh ne düşüncesiz bu erkekler

sürekli denetleme olmuo ki canm bnmkisine yeni denk geldi oda daha denetleme olmadı hazırlıklar oluyo falan o yoğun oluomuş ama soğuk oluo dedi termal içlik falan almıştı

sürekli denetleme olmuo ki canm bnmkisine yeni denk geldi oda daha denetleme olmadı hazırlıklar oluyo falan o yoğun oluomuş ama soğuk oluo dedi termal içlik falan almıştı

Anladım canım. Bir gelsin de dağıtım iznine sağlam alışveriş yapıcaz zaten kış için ona

Sen ondan daha iyi büyütürsün heeemm

Ay gelsin de p.ç mi neyse artık gelsin yani rahatlasın azcıkın çocuğuum

De yavrum de ne dersen de bende sana esintoş derim hahahaha

Amma da gezdim bugün beehh yorgunlukta ölüyoom sözde 1 saat falan dedim ona da haah bilse kızacak belki ama napim benimde hakkkıım

evet canım biz dün ayrılma kararı aldık askerden geldi 2.günüydü ve bitti herşey...:26:nasıl baş edeceğim bilmiyorum ama kesinlikle bitirdim bu kez

Nedeeeeeennnn
nasııılll
GEldiğinde aranız biraz bozuktu ama düzeltmiştinizzzz şimdi ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…