Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabi cocukları yardım edicek mecbr canım ama her şeyi yıkmasınlar çocugn üstüne olan size oluyor . Tamam canım üzülmee çokkk görüşürz

öyle tabii ki canım yardım etmesine bir şey demiyorum; ama bu kez daha farklı durum. nasıl çıkcaz işin içinden bilemiyorum. moralimiz çok bozuk dünden beri. sanki mehmet yaptı o kadar borcu, sanki ödemesi gereken tek kişi o, kimsenin umrunda değil

ihtimaller ihtimaller... inşallah hakkınızda en hayırlı olacak olanla devam edersiniz hayatınıza canım. gönül ister ki kadrolu ayn şehre atanın her şey tıkır tıkır ilerlesin... bizim işler yine karıştı canım

Son düzenleme:

Çok üzdü beni çook :18: Dün bütün günü ağlayarak geçirdim resmen ya. Yanımda olsa boğacaktım onu
Saçma sapan şeyleri büyütmekte üstüne tanımam ama keşke dün gönlümü alsaydı. Sıradan biri gibi kutlaması acayip zoruma gitti.
Annemlerde dün doğum günümü kutlamadılar bende unuttum sandım Babamda dün bi pasta yaptırmış üstünde ''evinde son doğum günün kızım'' yazdırmış allahım duygusala bağlattı adam beni iyice

Rabbim hepimiciğimizin gönlüne göre versin hiloşummm

Benim doğum günüm 10 Ekim değil canuumm be çabuk unuttun
Benim 8 sevdiceğimin de 10 ekim

Seroşşummm ben çok mu çok unutkan oldum nee :18:
Dün ona da dedim kuzum keşke bugün herşeyi sil baştan yapıp gönlümü alabilseydin ama geçti canın sağolsun diye. :18:

İyi ki seni, sizi tanımışımm kuzuumm :13: Yakupa bende birşey diyemiyorum çünkü haddini aşıyor yeterince..
Pastayaa gelince üüüüüfffffffffff

ESİNCİMMM doğum günün kutlu olsun tatlım.. nice mutlu senelere

Gizemtoşşş canımmm çok sağoll

Amin canım olur her şey inşallah ağız tadıyla
Nilüü bu borç işini daha önce de demiştin, ya bu kadar yüklenilmez ki ama valla ailesi biraz ayıp ediyor ama belki durumları müsait değildir işte ne deyim bilemedim kii :26: İnşallah kısa zamanda bir orta yol bulunur yaa :44:

Çok haklısın Esintoşum, keşke dün alsaymış gönlünü yaa çok saçma mevzuu pofff...,nsana en çok koyan da bu oluyor, aileni ikna etmişsin her şeye onlar da artık razı olmuş ama kendini ortada kalmış gibi hissediyosun, ailesine mahcup oluyo insan en çok :44: Baban çok süper duygusal bir süprüz yapmış yaa çok tatlıı
Sıkma canını yavrum o kadar kıyamam yaa haklısın ama sabret elbet akıllancakkk..

günaydın kızlarrr Herkes için güzel mutluluk dolu hayırlı bir gün diliyorum
Dağıtım iznininde şafaktan düşülüyo olmasına ayrı bi sevindim şuan OLEY diyorum

Amin sana da canmm
Tüm kanuni izinler şafak attırır diye biliyorum benn ki bizde de öyle olduu bu konuda fark olcanı sanmamm

Saçma evet kuzum keşke çok büyük bi neden olsaydı da ''bu tavrında haklı'' diyebilseydim. Ama çocuk yaa öküz ya öküz
Ayy görsen kuzum nasıl üstüme titriyorlar zaman yaklaştıkça.
Akıllansıın artık valla boğarım ben bu çocuğu
Dün küçük kaynım aradı niye doğdun be yengem diye bi sesle açtım telefonu küçük öküz sus bakim sen dedim. O sırada telefonu kv aldı kızım doğum günün kutlu olsun seneye bizde kutlarız demez mi. İçimden allah allah belki kocamla tek kutlamak istiyorum dedim O sırada kaynım telefonunu istiyordu, sevgilisi mesaj mı atmış ne. Kv de murat telefonu istiyor, ah bi görsen evde bana neler diyor yemek vermiyormuşum falan diyo dedi. Bulmuşta bunuyo anne boşver dedim. Neyse ver telefonu da sonra konuşuruz sağol düşündüğün için dedim tam kapatırken gelinler papucumu dama attırıyor zaten demez mi.(Bana laf soktu ) Evet haklısın anne öptüüm diye gülerek kapattım

Evet bazen biraz fazla çocukça hareket ediyor sanırım Yakup, bn de yapıyorum bunu bazen ama hiç hoş değill ve asla doğumgününde uzatmazdm yaaa... neyse yavrucum ailenle güzelce vaktini geçir boşver, cidden ailemiz üstümüze titreyince aşırı duygusala bağlıyorum ben yaaa...

Annesi de gene laf sokar gibi yapmış ama aslında ciddi samimiyet olsa alıncak bir şey dememiş en iyi sen tanıyosun tabi tatlım..ama şirin bi muhabbet geçmiş gene dee

Bende uzatmazdım kuzum uzatılacak bi konu yok kii :44: Aynen bende öyleyiimm acayip duygusal moda giriyorum
Aman yavrum onda samimiyet olsa ne yazar bi kere insan soğumayı görsün :44:

Bende uzatmazdım kuzum uzatılacak bi konu yok kii :44: Aynen bende öyleyiimm acayip duygusal moda giriyorum
Aman yavrum onda samimiyet olsa ne yazar bi kere insan soğumayı görsün :44:

Aynen cicim ama işteee ah Yakupp!!!

He yaa aile ne kadar hassaslaşıyor gitcemizi sezinceee

İşte en iyi sen tanıyon canm ondan dedm :26:

Aynen cicim ama işteee ah Yakupp!!!

He yaa aile ne kadar hassaslaşıyor gitcemizi sezinceee

İşte en iyi sen tanıyon canm ondan dedm :26:

O çocuğu boğucam zaten
Ay kuzum hassaslık deyince şimdi geçen rüya gördüm annem bi ağlıyo ah kıyamam babamda kafasını önüne eğmiş gözlerinden yaşlar damlıyor yakup ellerimi sıkı sıkı tutuyor ben o sırada gitmek istemiyorum burda kalcam diyorum. Allahım çok acayip rüyaydı. :44: Zaman yaklaştıkça rüyalarıma bile dadanıyo
Benden uzak olsunda kv ne yaparsa yapsın çokta tıın

selam kızlar....
biz de dağıtım iznine gün sayıyoruz
dağıtıma şafak 11

Ayyy çok dokunaklı ir rüya valla yaaa pofff çok zorlancaz giderken benceee o sahne gerçekte de olabilir çünküü
Aynen sana bulaşmasn naparsa yapsn

selam kızlar....
biz de dağıtım iznine gün sayıyoruz
dağıtıma şafak 11

Ohh az kalmış azzz görüşmek her türlü güzell

Mehtap azalmış ohh

Ahaha Öyle yada böyle kuş yuvadan uçacak kuzum

Ah Esinim ah dün saki herkes seni duygusala bağlamak için çabalamış..Yakup yapmış yine yapıcanı ama ayıp etmiş sende ona yap ortada hiç bişey yokken de görsün gününü..
Babacıın ya kıyamam ne kadarda tatlıııı ağlayasım geldi vallahiiii

tabii canım en önemlisi o, geç olsun da güç olmasın...

canım zamanında har vurup harman savurmuşlar şimdi onun sıkıntısını biz çekiyoruz. var olan borçları yüzünden her şeyi erteleme kararı aldık, yoksa askerden gelince nişan düşünüyorduk, mehmet bi süre aileme yardım etcem onlar da bize yardım edecek dedi, ses etmedim, edemem de zaten, buna hakkım yok. bir de bu gelen borç mehmet'in üzerine yani ödemeseler ona kalcak. mehmetlerin restoranı varmış 2011'de batmışlar, şirket mehmet'in üzerine yapılmış babası emekli olduğu için onun üzerine olmuyormuş. yani borç mehmet'in gibi görünüyor. ortada böyle bir şey yoktu pat diye çıktı eve yazı gelmiş, babası ilgilenmediği için. mehmet bugün konuşacak ailesiyle, artık bu işe son noktayı koyacak. çok doluyum yavrum yaa

ayy babişe bak yaa, ne romantik adam ama biraz ağır olmuş, insanı ağlatır ya o söz

Son düzenleme:

Evet cicim her seyin hayirlisiii..

Anladim Nilu yaa talihsizliginz olms ama son nokta derken napacak ki acabaa ?? Keske babasi biraz da Mehmetin yuva kurma istegini dusunseydi de askerdeyken cocuk halletmeye calissaydi her seyi ne de güzel olurmustuu..:/

yok canım son nokta falan, ben de gerçekten bir şey yapacak sanmıştım. onlarda bu bencillik olduğu sürece hiçbir şey yapmazlar, her şey lafta...

sen nasılsın canım, nasıl geçti günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…