Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım son nokta falan, ben de gerçekten bir şey yapacak sanmıştım. onlarda bu bencillik olduğu sürece hiçbir şey yapmazlar, her şey lafta...

sen nasılsın canım, nasıl geçti günün?

Hadi yaaa ben de tam zamanında sormuşum yaniii.. ben de rest çekecek ne istedini düzgünce söyleyecek sanmıştım.. umarım gün gelir onu da yapar nilüm ama zamansız yaparsa tabi seni de suçlarlar belki sııştırıyor diye, birazcık daha sabredin bakalım

İyi Nilüm ya yorucu günlere devam.. eve gelip yemek yedim işte, uzancam valla yoruyor İstanbul adamı yaa :26:

Bülent Ecevit Eski adıyla karaelmas

Eğitim Fakültesi-Sosyal bilgiler öğrt canm
Kargoyu hazırladım sayılır yavrm pazartesi göndericem

Hangi şehir de canm? Ohh super kargo hazırlamakta gidene kadar da çokçok heyecanlı bn sürekli netten takip ediyordum şimdi
Çıktı şimdi trabzonda şimdi rizede falan en son artvine gitti sevdiceğimıktı aldı ve beni aradı çok kötü olmştu tişört alıp giyip yollamıştım o orda giyiyor şimdi onları yıkamıştır tabide mektubumda vardı öylesine göndermiştim ahh ahh.. Seninkide çokkk sevinecek ve duygulanack cnm neler koydn! Ve hngi kargoyla göndericen

Zonguldak canım ereğlideyimm..

Bende eşofman aldm alt üstne kazak aldm bi küçük kutu içinde fotolarımızz var parfüm mektup ama daha yazmadımm.. :) :)
Kurabiye poağaça kek gibi bişiler de yapıcam bu kdar :)
Yurtiçi kardoyla yollıcam canım benmkinin haberi yok hiiiç tamamen süpriiz :)
Askeriyesini aradım göndericem sorun olur mu falan dedim yok bişi olmaz dediler :)

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

3 EKİM 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 134 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...201 hepsenhep...

...209 zeynepesin...

...213 pekmez_akilli...

...213 ilithya...

...213 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...264 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...307 mutluluk_06...

...309 seros08...

...349 traublee...

...349 Snt55...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...407 seymasklgn...

...409 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 44 : MALATYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 47 : MARDİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 48 : MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 51 : NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

Tokata kaç saat ? Gidebilirsin aslında canım ya ailende yok yanında .
Bu arada güzel bi paket olmuş ama kek yapma gidenw kadar dağılır kurbiye yap yurtiçiyle yollamştm bende çok memnun kaldım 2 günde gitti istanbuldan artvine ptt 5 demişti yaaaa. Senin kaç gün de gidicek?.medium kutuya koydurdum üstüne kırılacak yazdır özelliklw kurabiyelere bir şey olmasın

Son düzenleme:
Kizlarr bende gecen gunler kargoyla biseyler gondermistim cani borek istemisti onu yapmistim dus jeli sampuan deodorant almistim fakat onalrin askeriyesinde yalnizca postahane varmis ordan gondermemi istedi postahanede deodorantlari almadi cok sinirlenmistim askeriyenin icine kadar giden baska kargo varmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…