:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
3 EKİM 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 134 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...201 hepsenhep...
...209 zeynepesin...
...213 pekmez_akilli...
...213 ilithya...
...213 SelenYusuf...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...264 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...307 mutluluk_06...
...309 seros08...
...349 traublee...
...349 Snt55...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...407 seymasklgn...
...409 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 44 : MALATYA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 47 : MARDİN'E SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 48 : MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 51 : NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAM...
Tokata kaç saat ? Gidebilirsin aslında canım ya ailende yok yanında .
Bu arada güzel bi paket olmuş ama kek yapma gidenw kadar dağılır kurbiye yap yurtiçiyle yollamştm bende çok memnun kaldım 2 günde gitti istanbuldan artvine ptt 5 demişti yaaaa. Senin kaç gün de gidicek?.medium kutuya koydurdum üstüne kırılacak yazdır özelliklw kurabiyelere bir şey olmasın
10 saat falan canım ama tek başına gitmemi istemiyo o kadar yolu bi kaç saat için..Ben gidicektim bu haftasonu için ama gelme dedi böyle yaptıkça beni erkenden izine getirtceksin falan diyo bende bişi diyemedim ailesi falan da gitmek isty onları da gelmyin diyo sürekli bakalımm bayram sonrası belki gideriz
Ayy çok heyecanlıyım edoşş ne tepki vericek şaşırcak mı mutlu mu olucak
pazar günü herseyi hazırlayıp pazartesi sabah yollarım çarşamba sabahı ona ulaşır sanırımm..zaten doğum günü perşembe mutlu olsun accıkk
İnşallah içindekilere de bişi olmaz canim ya..
Şimdilik kaçtım malumunuz okuuull..iyi geceler öpüldün çokça
35 gün sonra çift hanelerrrr teyteyteyyy
Hadi yaaa ben de tam zamanında sormuşum yaniii.. ben de rest çekecek ne istedini düzgünce söyleyecek sanmıştım.. umarım gün gelir onu da yapar nilüm ama zamansız yaparsa tabi seni de suçlarlar belki sııştırıyor diye, birazcık daha sabredin bakalım
İyi Nilüm ya yorucu günlere devam.. eve gelip yemek yedim işte, uzancam valla yoruyor İstanbul adamı yaa :26:
Bülent Ecevit Eski adıyla karaelmas
Eğitim Fakültesi-Sosyal bilgiler öğrt canm
Kargoyu hazırladım sayılır yavrm pazartesi göndericem
ben de öyle sanmıştım canım, önce umutlandırıyor sonra tüm umudumu suya düşürüyorevlenme teklifi edene kadar evlilikle ilgili tek söz duymak istemediğimi söyledim o da kabul etti. aradan birkaç saat geçti hayal kuruyor evlenince şöyle olur böyle olur diye. dedim hani bahsetmeyecektik, çok özür dilerim tamam sustum dedi. ben zaten güvenceli bir işim olana kadar evlilik istemiyorum, o bahsediyor, o vaatlerde bulunuyor... boşuna yani
büyükşehirlerin en büyüğü canım, yorucudur tabiibeni de spor çok yoruyor hala alışamadım, sınava da çok az kaldı :18:
ayy seroş sen benim branştaşımmışsın ya kuzum
Ah Esinim ah dün saki herkes seni duygusala bağlamak için çabalamış..Yakup yapmış yine yapıcanı ama ayıp etmiş sende ona yap ortada hiç bişey yokken de görsün gününü..
Babacıın ya kıyamam ne kadarda tatlıııı ağlayasım geldi vallahiiii
ayy babişe bak yaa, ne romantik adamama biraz ağır olmuş, insanı ağlatır ya o söz
Is cok onemli tatlım benm bizim de derdimiz o akli basinda insanlariz yani biliyorum derdini..)
Iyi demissin ama dayanamayabilirsn tabi cicim konu acilinca insan gaza geliyor :) onun da ertelemek istemedigi belli kosullardan mecbur tabi :/
Sorma canım ya yorucu oluyorr.. ohh spor ne guzel valla bn de özledim sppr yapmayi yaa bu ara cok az yapabiliyorm..
Adam yakıyo yıkıyo beni nilümmBen alıştım zaten kuzum artık, insan doğum gününe ağlayarak girince bütün gün öyle geldi gitti
Nilüümm sen nasılsıınnn ?? :44:
ben de öyle sanmıştım canım, önce umutlandırıyor sonra tüm umudumu suya düşürüyorevlenme teklifi edene kadar evlilikle ilgili tek söz duymak istemediğimi söyledim o da kabul etti. aradan birkaç saat geçti hayal kuruyor evlenince şöyle olur böyle olur diye. dedim hani bahsetmeyecektik, çok özür dilerim tamam sustum dedi. ben zaten güvenceli bir işim olana kadar evlilik istemiyorum, o bahsediyor, o vaatlerde bulunuyor... boşuna yani
büyükşehirlerin en büyüğü canım, yorucudur tabiibeni de spor çok yoruyor hala alışamadım, sınava da çok az kaldı :18:
ayy seroş sen benim branştaşımmışsın ya kuzum
​Anamm şaşaırdım nilüü sen kaç mezunusun yavruum atandın mı sen ??
2009 canım, maalesef...sen kaçıncı sınıftasın?
3. sınıftayım canım inşallah en kısa zamanda atanırsınn
canım sonunda işin aslı ortaya çıktı, mehmet dün sgk'ya gidip öğrendi ne olmuş ne bitmiş diye. bunların şirket açıldığında babası annesi ve mehmet'e sigorta yaptırmış; ama hiçbir primini ödememiş, şirket tamamen kapanınca da toplu borç çıkarmışlar. bu para ödendiğinde mehmet'in 7 yıllık sigorta primi yatmış olacakmış. zamanında yatırılmaması kötü oldu tabii; ama ödendiğinde yine mehmet'in yararına olacak. planlar birkaç ay daha ertelenecek olsa da biraz olsun rahatladım. polislik olursa eğitim temmuza bitecek, olmazsa da kpss'ye gircem yine o zamana kadar beklememiz gerekecek. isteme için mayıs diyorduk o zaman da bizim taşınma işleri olabilir. sanırım en iyisi her şeyin yaza kalması
şu yoğunluğun geçsin de başlarsın yine canım :26: senin sunum ne oldu?
yavrum bundan sonra sadece mutluluktan ağlarsın inşallah şu yalan dünyada... ben de iyiyim canım, hiloş'a yazdım olanları, son iki gündür bu düşüncelerle boğuşuyorum
Kızlar hepinize selam,,,
Kullanıcı adımı değiştirdim evet
İşe başladığm için valal sabah ezanı uyanıyorum akşam ezanı evdeyim tabiri caizse daha geleli 1 saat oldu yorgun savaşcı oldum resmen ilk gün kalkarken ağlıcaktm sabah 6 daşimdi yarının cuma olmasıyla avunuyorum giremedm hiç geldiğim gibi yattım uyudum ...
Siz de ne var ne yok napıosunuz ? bu arada bu yoğunlukta şafağı bile unuttum kaç oldubi tek askerim arıo şu an daha yeni olduğu için telefonm hep sessizde konuşamıoruz pek artık akşam konuşuorz falan daha da özledm
Hayırlı olsun işin umarım gönlüne göredir herşey
Şafaktan haberin olmasın boşver atsın kendi kendine daha iyi daha cabuk gecer
Teşekkür ederim iş iyide işte az yakın olaydı o daha iyi olcaktı eve gelince saat 8 buçuğu buluo 6-6.30 gibi çıkıyoruz işte ...
Valla dün dedim kaç oldu acaba diye bugünde bi giriyim bakim dedm öyle
Sen nasılsın askerin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?