Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ow baya bi zamanın yolda geciyomş ya İstanbulda mı oturuyosun ?
İyi diyelim iyi olsun Askerimde canını cıkarıyolarmş acemiligin son günü diye İdare ediyorz yani

evet geçiyo valla askerime diyorum sen gelene kadar sabretcem ona göre diye evet istanbuldayım ...
UStaya geçince az buçuk rahatlarsınız alt devreler gelince cnm

evet geçiyo valla askerime diyorum sen gelene kadar sabretcem ona göre diye evet istanbuldayım ...

Bodoslama daldım ama görünce dayanamadım. Gelemedi bir türlü o alt devreler, bekle bekle içimiz şişti valla

Bodoslama daldım ama görünce dayanamadım. Gelemedi bir türlü o alt devreler, bekle bekle içimiz şişti valla

sizin alt devre ne zaman gelio bilmiyorum da biz 93/1 iz 93/3 ler gelcek sizin devre oluyo sizin alt devre 93/4 le başlıcak =)

sizin alt devre ne zaman gelio bilmiyorum da biz 93/1 iz 93/3 ler gelcek sizin devre oluyo sizin alt devre 93/4 le başlıcak =)

Aynen öyle ilk 93/4 de, 94/1 den evvel rahatlayamayız biz ustalık yerinin de acemiliği bitsin diye. Artık bir yerden başlamaları lazım gelmeye, yeter yaa

Kızlllarr iyi akşamlarr
Size bir şey danışmam gerekk
Sınıftan yakın bi arkdaşım var da 1 1.5 aydır süren bi ilişkisi var ve sevgilisi asker..Okul dolayısı ile arkdaşım burda sevgili olan şahıs memleketinden Bursalı şimdi bir hafta kadar oldu izine geldi herşey çok normal ve güzel giderken izine geldiği günden beri hiç bir şekilde aramıyo sormuyo arayınca açmıyo ulaşılamıyo kısacası faceden de msj atıyomuş çocuk okuyo ve cevap yazmıyo sizce sorun ne olabilir ??

İstanbul trafigide insanı işinden gücünden sogutur walla :26:
Ustaya bi gecsin bakalm rahatlicaz mı daha mı zorlaşcz görcez ozamn

Aynen öyle ilk 93/4 de, 94/1 den evvel rahatlayamayız biz ustalık yerinin de acemiliği bitsin diye. Artık bir yerden başlamaları lazım gelmeye, yeter yaa

Ayy evet ya gelsinler artk bizde şöyle bi 350 leri görmş olalım ohh mis gibi olur walla

canımın parçası sewgilim askerimmmiii çoook ösledimmmmm şafakkk 135 bi gel artk askerimmmmmm yaaaa)

Sen 135 de isyanlardasın bizler napalım acaba Kendimi balkondan atmam lazım bnm yani

Abladmm Niluuii...Canm maksimum sure eger yazsa cok da degilmis beklersiniz sonra da surec hizlica isler.. insallah sen de bu surecte ataniran falan her sey kebapp olurr :))

ahh ahh hiloşum inşallah ne diyeyim ki

yarııın bu saatte kıbrısa uçuyoruuuuuumm

hayırlısıyla git hayırlısıyla gel kuzucum, askerine koskocaman sarıl

begüş özledik canım ee her yatışın bi kalkışı var, o kadar yattın karpuz büyüttün şimdi de çalışma zamanı maaşını aldığında tüm yorgunluğuna değecek iş sayesinde askerliğin geri kalanının nasıl geçtiğini anlamazsın ne güzel...

:26::26::26:

Insallah Niluuuu..

Beguuu oZLedik kizim vallaaa ama cidden zaman cok daha hızlı geçecek iyi gelecek sana gor bak. Nasil peki memnun musunn ilk haftadann ??

Nilosa noldu yahu bilen yok muuu ://

Seros hic yorum yapmayim ben bu konuda patlarm o ne demek yahuu kizi resmen sallamiyor yani bir şeyler karistiriyo olmasn o cocukk :/

1 aylık sevgilisini nasıl bekleme cesareti göstermiş tebrik ederim arkadaşın....daha tanımıyor etmiyor neyse..çocuk askerde kafam dağılsın yanımda biri olsun diye çıkıyor olabilir bence bn öyle sezdim yanıı

Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz

Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz

Günaydın bende sabah kuşuyum
Umarım kısalır bize vurmadı inşallah size vurur
Ama fazlada umut etmeyin

Son düzenleme:
Günaydın bende sabah kuşuyum
Umarım kısaları bize vurmadı inşallah size vurur
Ama fazlada umut etmeyin

Açıklama yapılması bile bi umut inşallah sorun çıkmaz ya 3 ay ne demek çok uzun..
Kısalmazsa da sağlık olsun ne diyelim

Açıklama yapılması bile bi umut inşallah sorun çıkmaz ya 3 ay ne demek çok uzun..
Kısalmazsa da sağlık olsun ne diyelim

Canım mutlaka 12 ay olacak o kesin birşey bizimkiler askere başlamadan öncede böyle bir konuşma yaptı ama ne zaman kısalacak o belli değil maalesef umarım denk gelir size

heyyy ahaliii selmalar herkezeee

Hiloşummm resimlerini kaçırmadım umarım bacımmm resımlerını paylaşta bı gorım kızzz

oyyyy yaaa şu şafaka kurban oyyy Allah ımmm yarabbım hayırlısıyla bıtmryı nasıp et kurban oldugum Allah ' ımmmm

Kızlar buna inanmalı mıyım? :44: Sabah yakup aradı aşkıım askerlik kısaldı paşa dedi paşa şafak düştü dedi. Ben tabi bi şok oldum Direk uyku semesine tv karşısına geçti alt yazı haberlerde askerlik kısalacak yazısına buraya geldim :44: İnternette hep aynı şey iniyor. İndi yazmıyor
Eeee ne olacak şimdi :44::44:

http://www.trthaber.com/haber/gundem/askerlik-suresi-kisaliyor-103414.html
Askerlik 12 aya iniyor-Sabah - 04 Ekim 2013
Başbakan Erdoğan: 'Askerlik süresi kısalacak' - Politika Haberleri - Radikal

Ben böyle politikaya ya!!! Kısaltmadılar ağustosta vurmıcak ne bize nede 92/3lere lanet olsn! Esin daha belli diil şubat gibi deniliyormuş yani benimki teskere alıcak düşücek size vuruzak büyük iht canım hayırlı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…