Ow baya bi zamanın yolda geciyomş yaİstanbulda mı oturuyosun ?
İyi diyelim iyi olsunAskerimde canını cıkarıyolarmş acemiligin son günü diye İdare ediyorz yani
evet geçiyo valla askerime diyorum sen gelene kadar sabretcem ona göre diyeevet istanbuldayım ...
UStaya geçince az buçuk rahatlarsınız alt devreler gelince cnm
Bodoslama daldım ama görünce dayanamadım. Gelemedi bir türlü o alt devreler, bekle bekle içimiz şişti valla
sizin alt devre ne zaman gelio bilmiyorum da biz 93/1 iz 93/3 ler gelcek sizin devre oluyo sizin alt devre 93/4 le başlıcak =)
evet geçiyo valla askerime diyorum sen gelene kadar sabretcem ona göre diyeevet istanbuldayım ...
UStaya geçince az buçuk rahatlarsınız alt devreler gelince cnm
Aynen öyle ilk 93/4 de, 94/1 den evvel rahatlayamayız biz ustalık yerinin de acemiliği bitsin diye. Artık bir yerden başlamaları lazım gelmeye, yeter yaa
canımın parçası sewgilim askerimmmiii çoook ösledimmmmm şafakkk 135bi gel artk askerimmmmmm yaaaa)
Abladmm Niluuii...Canm maksimum sure eger yazsa cok da degilmis beklersiniz sonra da surec hizlica isler.. insallah sen de bu surecte ataniran falan her sey kebapp olurr :))
yarııın bu saatte kıbrısa uçuyoruuuuuumm
Kızlar hepinize selam,,,
Kullanıcı adımı değiştirdim evet
İşe başladığm için valal sabah ezanı uyanıyorum akşam ezanı evdeyim tabiri caizse daha geleli 1 saat oldu yorgun savaşcı oldum resmen ilk gün kalkarken ağlıcaktm sabah 6 daşimdi yarının cuma olmasıyla avunuyorum giremedm hiç geldiğim gibi yattım uyudum ...
Siz de ne var ne yok napıosunuz ? bu arada bu yoğunlukta şafağı bile unuttum kaç oldubi tek askerim arıo şu an daha yeni olduğu için telefonm hep sessizde konuşamıoruz pek artık akşam konuşuorz falan daha da özledm
Kızlllarr iyi akşamlarr
Size bir şey danışmam gerekk
Sınıftan yakın bi arkdaşım var da 1 1.5 aydır süren bi ilişkisi var ve sevgilisi asker..Okul dolayısı ile arkdaşım burda sevgili olan şahıs memleketinden Bursalı şimdi bir hafta kadar oldu izine geldi herşey çok normal ve güzel giderken izine geldiği günden beri hiç bir şekilde aramıyo sormuyo arayınca açmıyo ulaşılamıyo kısacası faceden de msj atıyomuş çocuk okuyo ve cevap yazmıyo sizce sorun ne olabilir ??
Kızlllarr iyi akşamlarr
Size bir şey danışmam gerekk
Sınıftan yakın bi arkdaşım var da 1 1.5 aydır süren bi ilişkisi var ve sevgilisi asker..Okul dolayısı ile arkdaşım burda sevgili olan şahıs memleketinden Bursalı şimdi bir hafta kadar oldu izine geldi herşey çok normal ve güzel giderken izine geldiği günden beri hiç bir şekilde aramıyo sormuyo arayınca açmıyo ulaşılamıyo kısacası faceden de msj atıyomuş çocuk okuyo ve cevap yazmıyo sizce sorun ne olabilir ??
Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz
Günaydın bende sabah kuşuyum
Umarım kısaları bize vurmadı inşallah size vurur
Ama fazlada umut etmeyin
Açıklama yapılması bile bi umut inşallah sorun çıkmaz ya 3 ay ne demek çok uzun..
Kısalmazsa da sağlık olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?