Kızlar buna inanmalı mıyım? :44: Sabah yakup aradı aşkıım askerlik kısaldı paşa dedi paşa şafak düştü dedi. Ben tabi bi şok oldumDirek uyku semesine tv karşısına geçti alt yazı haberlerde askerlik kısalacak yazısına buraya geldim :44: İnternette hep aynı şey iniyor. İndi yazmıyor
Eeee ne olacak şimdi :44::44:
http://www.trthaber.com/haber/gundem/askerlik-suresi-kisaliyor-103414.html
Askerlik 12 aya iniyor-Sabah - 04 Ekim 2013
Başbakan Erdoğan: 'Askerlik süresi kısalacak' - Politika Haberleri - Radikal
Kızlar buna inanmalı mıyım? :44: Sabah yakup aradı aşkıım askerlik kısaldı paşa dedi paşa şafak düştü dedi. Ben tabi bi şok oldumDirek uyku semesine tv karşısına geçti alt yazı haberlerde askerlik kısalacak yazısına buraya geldim :44: İnternette hep aynı şey iniyor. İndi yazmıyor
1 aylık sevgilisini nasıl bekleme cesareti göstermiş tebrik ederim arkadaşın....daha tanımıyor etmiyor neyse..çocuk askerde kafam dağılsın yanımda biri olsun diye çıkıyor olabilir bence bn öyle sezdim yanıı
Canım 2014 te teskere alacakları etkileyecek sanırım bunun içinde bizde oluyoruzz !!
Kaç aydır bunu bekliyodum ya haberlerde görünce gözlerim doldu Allahım 3 ay ne demek hemen asla izin kullanmasına izin vermicem hemen bitsinn
Bu topikte kısalmayı ilk dediğimde baya tepki almıştım ama o zaman erken sölemişim ama şimdi içim rahat bi şekilde söylüyorum oh be ohh bee inşallah bir sorun çıkmazz
Esinimm yakuba komutanları falan mı sölemiş hemen düşelim mi şimdi şafakları
Bi geçmiş varmış eskiden tanıyomuş çocuğu ama dün akşam gelen mesaj herşeyi açıklıyo..
Arama artık anlamıyomusun hala bitti demiş..
Askerlere söylendiyse aynen düşeriz hemen konusanlar haber versin
Kullanmş arkadaşını..yazık ama zaten 1 ay tanıdığn adamı ne die beklersin kader..
Ha bu arada size vurucak askerlik kısalmsıcanım hayırlı olsn
Çok umut bağlamayın canım ama büyük iht düşücek inş 1-2 ayda olsa bizede vurur..Saol canım saol inşallah etkiler bizi yaa
Çok umut bağlamayın canım ama büyük iht düşücek inş 1-2 ayda olsa bizede vurur..
Yasa onaylanmış ki umut bağlamamak elde mi sence adam kesin açıklama yaptı çalışmalarımız tamamlandı diye
heyyy ahaliii selmalar herkezeee
Hiloşummm resimlerini kaçırmadım umarım bacımmm resımlerını paylaşta bı gorım kızzz
çok hastayım yaa :105:
Geçmiş olsun nilü bende yeni atlattım spordan geldimm şimdide nasılsın ?
bide bu askerlik mevzu bana vururmu yaaa sence ne zmn düşürürler kasım aralık gibi ?
sağ ol bebişim sana da çok geçmiş olsun, midem çok ağrıyor bulanıyor, sanırım midemi üşüttümben iki gündür gidemiyorum spora bugün de geçmedi... canım hiçbir fikrim yok, inşallah sizi de kapsar :26:
Hımm geçmiş olsun canım dikkat et :/
İnş kapsar umudum yok ama bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?