inşallah canım kasımda uygulansa 3 ay önce alırsınız teskereyi ne güzel olur :106:
edoş düşündüm de size teskereyi 3 ay önce verseler yeni gideceklerin hazır olması gerekir 4 devreler ne zaman gidiyordu kasımda mı?
Ben böyle politikaya ya!!! Kısaltmadılar ağustosta vurmıcak ne bize nede 92/3lere lanet olsn! Esin daha belli diil şubat gibi deniliyormuş yani benimki teskere alıcak düşücek size vuruzak büyük iht canım hayırlı olsn
Hepimiz merakla bekliyoruz walla sabh uyandım yazıları okudum bi yandan sevindim bi yandan dedm yok ya yapmazlar kesin hemen diye ama inş olur
Canım 2014 te teskere alacakları etkileyecek sanırım bunun içinde bizde oluyoruzz !!
Kaç aydır bunu bekliyodum ya haberlerde görünce gözlerim doldu Allahım 3 ay ne demek hemen asla izin kullanmasına izin vermicem hemen bitsinn
Bu topikte kısalmayı ilk dediğimde baya tepki almıştım ama o zaman erken sölemişim ama şimdi içim rahat bi şekilde söylüyorum oh be ohh bee inşallah bir sorun çıkmazz
Esinimm yakuba komutanları falan mı sölemiş hemen düşelim mi şimdi şafakları
Askerlere söylendiyse aynen düşeriz hemen konusanlar haber versin
Canımm aminn inşallahh ama yasa onaylandı demiyordu sanki, tamam kısalacak ama ne zamn olduğu bellli değil gibi sanki...inşallah kısalır valla çok sevinirim yaa
çok hastayım yaa :105:
Aralık ocağada razıyım kuzum ya
1-2 ay bile yeter :/
Aynen oda var işte onuda düşünüyorum 93/4 ler kasımda gidio canom 94/1 de şubat ya kasımda düşcekler ya şubat bence...şubat yaramıcak
Kızlar ben inanmıyorum, düşene kadar da inanmam bu duruma. Anneler gününde de yaptılar bunu, ve bi kaç yıl önce yada her yıl seçim öncesi yapılan birşey artık bu durum. İnsanın sinirleriyle oynamaktan başka birşeyde yaptıkları yok
Araştırdım da 2013 sonu, 2014 mart ayı seçimlerinden önce olacak olursa :18:
Yakupta sabah paşa söyledi falan dedi o da neden demiş ben inanayım diye. Öyle birşey dememiş halbuki, Ona da annesi sabah arayıp ''oğlum düşmüş düşmüş'' demiş. Kv yede çok kızdım birşey kesinleşip etmeden sen niye çocuğu sevindiriyorsun ki. Neyseki araştırdım ettim de doğru düzgün dille anlattım. Umut var, ama öyle çokta yok hani.
Neyse kızlar 'Bize vurursa vurur vurmazsa biz şafağa vururuz
Ahh kış aahh kendini belli etmeye başladı :18::2: Neyin var bebeğiimmm
Ayrıca sizin durumlar baya karışık ya seninkinin üstüne çok gidiyorlar niye böyle oluyor ki. Askerden ilk geldiğindede böyleydi kaç ay geçti hala böyle :44:
senin kayıhnvalidede ay yaKızlar ben inanmıyorum, düşene kadar da inanmam bu duruma. Anneler gününde de yaptılar bunu, ve bi kaç yıl önce yada her yıl seçim öncesi yapılan birşey artık bu durum. İnsanın sinirleriyle oynamaktan başka birşeyde yaptıkları yok
Yakupta sabah paşa söyledi falan dedi o da neden demiş ben inanayım diye. Öyle birşey dememiş halbuki, Ona da annesi sabah arayıp ''oğlum düşmüş düşmüş'' demiş. Kv yede çok kızdım birşey kesinleşip etmeden sen niye çocuğu sevindiriyorsun ki. Neyseki araştırdım ettim de doğru düzgün dille anlattım. Umut var, ama öyle çokta yok hani.
Ahh kış aahh kendini belli etmeye başladı :18::2: Neyin var bebeğiimmm
Ayrıca sizin durumlar baya karışık ya seninkinin üstüne çok gidiyorlar niye böyle oluyor ki. Askerden ilk geldiğindede böyleydi kaç ay geçti hala böyle :44:
dediğin gibi canım, vurmazsa siz şafağa vurursunuzmidem çok ağrıyor, deli gibi evet kuzu maalesef, birkaç aydı bir yıla çıktı aileye yardım etme muhabbeti. bende de çoğu şey değişti tabii bu süreçte. akışına bıraktım artık yoksa uykularım kaçıyor
senin kayıhnvalidede ay ya
bnmde umudum yok ama size vuracak canım da bana vurmaz gibime geliyor umutsuz olma
Aynen öyle bebeğiim, sonuç olarak vursa da vurmasa da şafak bu sayılıp bitecekAhh kıyamam çok geçmiş olsun bebeğim
Dilediğince istediğince herşey ilerler inşallah kuzum. Şu adamı bi rahat bırakmadılar ki ya ah ah :18:
Gıcık kv
Vursa da vurmasa da farketmiyo kuzum, 1 ay kala vursa tepem atar benim
Aynen öyle bebeğiim, sonuç olarak vursa da vurmasa da şafak bu sayılıp bitecekAhh kıyamam çok geçmiş olsun bebeğim
Dilediğince istediğince herşey ilerler inşallah kuzum. Şu adamı bi rahat bırakmadılar ki ya ah ah :18:
Gıcık kv
Vursa da vurmasa da farketmiyo kuzum, 1 ay kala vursa tepem atar benim
Kızlar ben inanmıyorum, düşene kadar da inanmam bu duruma. Anneler gününde de yaptılar bunu, ve bi kaç yıl önce yada her yıl seçim öncesi yapılan birşey artık bu durum. İnsanın sinirleriyle oynamaktan başka birşeyde yaptıkları yok
ay saçmalama esincim ya 1 ay 1 aydır yaa valla ocakta düşse yine sevinrm bn 1.5 ay 1.5 aydır diye
öyle tabii canım, bizim son dönemlere doğru da çıkarmışlardı aynı muhabbetiinşallah canım yaa, artık mehmet'ten ilk adım gelene kadar muhabbetini bile etmicem. bırakmadılar valla, dua ediyorum ki evlenince bıraksınlar... senin kv de çok düşüncesizlik etmiş yani, lafa gelince çok düşünürler oğullarını
Ay bilmiyorm bnde pek umutlanmak istemiyorm ama insan içinden diyo olursa ne güzel olur 3 ay az bi süre degl çünkü ama bakalm nolck :26:
Günaydın bayanlar sabahın köründe uyandım ama bomba gibiyim Askerlik kısalıyor..!! diyo fox haber daha ne isteriz ki yasa kabul edilmiş sonunda beee inşallah bi pürüz çıkmaazz
Ben inanmıyorum nilüm ne bilim. Çok saçma muhabbetler ediyorlar habire bi icraat yokSinir bozucu
Sen ne zaman ne yapacağını iyi bilirsin hocamEvlenince de rahat komasınlarda, senden bi ders alsınlar harbiden hee
Tabii tabii çok düşünürler, bizden çok düşünürlerSabah çocuğu bi ümitlendirmişki sorma nilü ne güzel keyfi yerindeydi, ama gerçekler acıdır düzgün bi dille anlattım da kendine geldi. :44:
Al çemberi pulladım, saçım uzun salladım.
Orta boylu yarimi, Başkent'e asker yolladım.
$ 2O8/ Atarsa #2O7!
Sen 135 de isyanlardasın bizler napalım acabaKendimi balkondan atmam lazım bnm yani
Kızlar şimdi haberlerde dinledim..büyük bir ühtimalle yılbaşından önce inicekmiş bakalım..1-2 ayda olsa vursada..
ilk duyduğumda inanamadım şaka yapıyorlar sandım ama cidden konuşuluyormuş..amaaa bir kaç haftaya kesinleşsse olmamıııııı
Kizlaaaar havaalnndaym 5 bckta gldm ucak geckmli gelckmis bi saat uf ya 22.20 bncm insallh
Kızlar şimdi haberlerde dinledim..büyük bir ühtimalle yılbaşından önce inicekmiş bakalım..1-2 ayda olsa vursada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?