Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
edoş düşündüm de size teskereyi 3 ay önce verseler yeni gideceklerin hazır olması gerekir 4 devreler ne zaman gidiyordu kasımda mı?

edoş düşündüm de size teskereyi 3 ay önce verseler yeni gideceklerin hazır olması gerekir 4 devreler ne zaman gidiyordu kasımda mı?

Aynen oda var işte onuda düşünüyorum 93/4 ler kasımda gidio canom 94/1 de şubat ya kasımda düşcekler ya şubat bence...şubat yaramıcak

Hepimiz merakla bekliyoruz walla sabh uyandım yazıları okudum bi yandan sevindim bi yandan dedm yok ya yapmazlar kesin hemen diye ama inş olur

Askerlere söylendiyse aynen düşeriz hemen konusanlar haber versin

Canımm aminn inşallahh ama yasa onaylandı demiyordu sanki, tamam kısalacak ama ne zamn olduğu bellli değil gibi sanki...inşallah kısalır valla çok sevinirim yaa

Kızlar ben inanmıyorum, düşene kadar da inanmam bu duruma. Anneler gününde de yaptılar bunu, ve bi kaç yıl önce yada her yıl seçim öncesi yapılan birşey artık bu durum. İnsanın sinirleriyle oynamaktan başka birşeyde yaptıkları yok
Araştırdım da 2013 sonu, 2014 mart ayı seçimlerinden önce olacak olursa :18:
Yakupta sabah paşa söyledi falan dedi o da neden demiş ben inanayım diye. Öyle birşey dememiş halbuki, Ona da annesi sabah arayıp ''oğlum düşmüş düşmüş'' demiş. Kv yede çok kızdım birşey kesinleşip etmeden sen niye çocuğu sevindiriyorsun ki. Neyseki araştırdım ettim de doğru düzgün dille anlattım. Umut var, ama öyle çokta yok hani.
Neyse kızlar 'Bize vurursa vurur vurmazsa biz şafağa vururuz

çok hastayım yaa :105:

Ahh kış aahh kendini belli etmeye başladı :18::2: Neyin var bebeğiimmm
Ayrıca sizin durumlar baya karışık ya seninkinin üstüne çok gidiyorlar niye böyle oluyor ki. Askerden ilk geldiğindede böyleydi kaç ay geçti hala böyle :44:

Aralık ocağada razıyım kuzum ya
1-2 ay bile yeter :/

Aynen oda var işte onuda düşünüyorum 93/4 ler kasımda gidio canom 94/1 de şubat ya kasımda düşcekler ya şubat bence...şubat yaramıcak

evet şubat olursa sizi teğet geçer yavrum :26: en iyisi her şeyi normalmiş gibi düşünmek, düşerse de sürpriz olur...

dediğin gibi canım, vurmazsa siz şafağa vurursunuz midem çok ağrıyor, deli gibi evet kuzu maalesef, birkaç aydı bir yıla çıktı aileye yardım etme muhabbeti. bende de çoğu şey değişti tabii bu süreçte. akışına bıraktım artık yoksa uykularım kaçıyor

senin kayıhnvalidede ay ya
bnmde umudum yok ama size vuracak canım da bana vurmaz gibime geliyor umutsuz olma

Aynen öyle bebeğiim, sonuç olarak vursa da vurmasa da şafak bu sayılıp bitecek Ahh kıyamam çok geçmiş olsun bebeğim
Dilediğince istediğince herşey ilerler inşallah kuzum. Şu adamı bi rahat bırakmadılar ki ya ah ah :18:

senin kayıhnvalidede ay ya
bnmde umudum yok ama size vuracak canım da bana vurmaz gibime geliyor umutsuz olma

Gıcık kv
Vursa da vurmasa da farketmiyo kuzum, 1 ay kala vursa tepem atar benim

ay saçmalama esincim ya 1 ay 1 aydır yaa valla ocakta düşse yine sevinrm bn 1.5 ay 1.5 aydır diye

öyle tabii canım, bizim son dönemlere doğru da çıkarmışlardı aynı muhabbeti inşallah canım yaa, artık mehmet'ten ilk adım gelene kadar muhabbetini bile etmicem. bırakmadılar valla, dua ediyorum ki evlenince bıraksınlar... senin kv de çok düşüncesizlik etmiş yani, lafa gelince çok düşünürler oğullarını

Son düzenleme:

Ay bilmiyorm bnde pek umutlanmak istemiyorm ama insan içinden diyo olursa ne güzel olur 3 ay az bi süre degl çünkü ama bakalm nolck :26:

ay saçmalama esincim ya 1 ay 1 aydır yaa valla ocakta düşse yine sevinrm bn 1.5 ay 1.5 aydır diye

Öyle canım bana göre.. 30 gün kala düşerse acayip ayar olurum tam 12 ay olunca düşsün

Ben inanmıyorum nilüm ne bilim. Çok saçma muhabbetler ediyorlar habire bi icraat yok Sinir bozucu
Sen ne zaman ne yapacağını iyi bilirsin hocam Evlenince de rahat komasınlarda, senden bi ders alsınlar harbiden hee
Tabii tabii çok düşünürler, bizden çok düşünürler Sabah çocuğu bi ümitlendirmişki sorma nilü ne güzel keyfi yerindeydi, ama gerçekler acıdır düzgün bi dille anlattım da kendine geldi. :44:

Ay bilmiyorm bnde pek umutlanmak istemiyorm ama insan içinden diyo olursa ne güzel olur 3 ay az bi süre degl çünkü ama bakalm nolck :26:

Olursa tabi güzel olur Ama ben umutlanmıyorummm Düşerse düşer. Düşmezse de bekleyeceğiz, sabredeceğiz nasip

Al çemberi pulladım, saçım uzun salladım.
Orta boylu yarimi, Başkent'e asker yolladım.

$ 2O8/ Atarsa #2O7!

aynen yavruş aynen... bu sene onlaraymış seneye bizeymiş, bakak görek ne kadar sözlerinin eri olduklarını :100: yakupla başka bir şey konuşmadnız mı peki siz, bu vesileyle aradı kız çocuk seni konuşmamıştınız di mi çarşıdan sonra :44:

Al çemberi pulladım, saçım uzun salladım.
Orta boylu yarimi, Başkent'e asker yolladım.

$ 2O8/ Atarsa #2O7!

senin manini sevsinler minik kuş

Son düzenleme:
Sen 135 de isyanlardasın bizler napalım acaba Kendimi balkondan atmam lazım bnm yani

atma canım bizde o yollardan geçtik ve inan çok zor ben diyodum ki bu 15 ay nasıl geçecek allahm aglıyodum telefonda filan sonra öle veya böle alıştk insanoglu herşeye alışıyo ve tüm asker bekleyenlere allah sabır versin diyorum

Kızlar şimdi haberlerde dinledim..büyük bir ühtimalle yılbaşından önce inicekmiş bakalım..1-2 ayda olsa vursada..

Kızlar şimdi haberlerde dinledim..büyük bir ühtimalle yılbaşından önce inicekmiş bakalım..1-2 ayda olsa vursada..

ilk duyduğumda inanamadım şaka yapıyorlar sandım ama cidden konuşuluyormuş..amaaa bir kaç haftaya kesinleşsse olmamıııııı

Kizlaaaar havaalnndaym 5 bckta gldm ucak geckmli gelckmis bi saat uf ya 22.20 bncm insallh

Kizlaaaar havaalnndaym 5 bckta gldm ucak geckmli gelckmis bi saat uf ya 22.20 bncm insallh

fatoooş sıkma canını canım, geç olsun da güç olmasın. heyecan var mı heyecan

ayy hadi inşallah edoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…