fatoooş sıkma canını canım, geç olsun da güç olmasın. heyecan var mı heyecan
ayy hadi inşallah edoş...
Kısmet nilü...kaderde varsa yararlanırız yoksa 15 ay beklemiş olucaz üzülück bişey yok bu yol a 15 ay diye çıktık :/
fatoooş sıkma canını canım, geç olsun da güç olmasın. heyecan var mı heyecan
ayy hadi inşallah edoş...
Gyet relaxım babytabii canım, sıkma sen canını, hayırlısı...
Ole cnm yapck bsey yok heyecan dorukta cnm hem ucga ilk bns heyecani hem sevdcgme kavusma cok fenada aciktim bu arada :)
Gyet relaxım baby
12gbi inerm cnm grscz cnm almya glck arbyla yoksa anca tksi var oda pahaliymiscanım yaa, ne güzel heyecanlarkaçta ineceksin oraya, askerinle bugün görüşeceksiniz di mi?
tamamdır şeker
Öyle canım bana göre.. 30 gün kala düşerse acayip ayar olurum tam 12 ay olunca düşsün
Ben inanmıyorum nilüm ne bilim. Çok saçma muhabbetler ediyorlar habire bi icraat yokSinir bozucu
Sen ne zaman ne yapacağını iyi bilirsin hocamEvlenince de rahat komasınlarda, senden bi ders alsınlar harbiden hee
Tabii tabii çok düşünürler, bizden çok düşünürlerSabah çocuğu bi ümitlendirmişki sorma nilü ne güzel keyfi yerindeydi, ama gerçekler acıdır düzgün bi dille anlattım da kendine geldi. :44:
Olursa tabi güzel olurAma ben umutlanmıyorummm Düşerse düşer. Düşmezse de bekleyeceğiz, sabredeceğiz nasip
Insallah Niluuuu..
Beguuu oZLedik kizim vallaaa ama cidden zaman cok daha hızlı geçecek iyi gelecek sana gor bak. Nasil peki memnun musunn ilk haftadann ??
Nilosa noldu yahu bilen yok muuu ://
Seros hic yorum yapmayim ben bu konuda patlarm o ne demek yahuu kizi resmen sallamiyor yani bir şeyler karistiriyo olmasn o cocukk :/
çok hastayım yaa :105:
12gbi inerm cnm grscz cnm almya glck arbyla yoksa anca tksi var oda pahaliymis
Askerlik düşücekmiş diye benimkide dedi hadii ya oldum gerçekten falan dedi inşallah doğrudur eğer değilse onun moralinin bozulmasına daha çok canım sıkılcak yani...
Veee bu gece itibariyle gelsinnnn 100 lü basamaklar hoşgeldinnnnnnizzzzzzzzzzzzzzzz
canım askerini ziyarete mi gidiosun yoksaa nerde yapıyo çok iyiymiş yaa offf nasıl heveslendm keşke bnde gideblsemmmm sewdiğime :))))
Evet cnm kibrista yapio gtmye calisiom ucak rotar ustne rotar oluo insallah sende gdersn cnm snnki nrde
İyi akşamlar kızlaar şafağı azaltsam mı diye düşünüyorum ama acele etmek te istemiyorumm siz napıyosunuzz
İyi akşamlar kızlaar şafağı azaltsam mı diye düşünüyorum ama acele etmek te istemiyorumm siz napıyosunuzz
12gbi inerm cnm grscz cnm almya glck arbyla yoksa anca tksi var oda pahaliymis
Bu nedir yahu ucak bi saat geckir cikis kapisi degisir binmeyim mi yani bu mudur
bende sizi özledim valla ya ömrüm yollarda geçio su sıra eve daha geleli yarım saat oldu...Askerime dedim iyi maaşlı iş bul ben böyle sana yemekte yapamam çocukta dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?