Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fatoooş sıkma canını canım, geç olsun da güç olmasın. heyecan var mı heyecan

ayy hadi inşallah edoş...

Ole cnm yapck bsey yok heyecan dorukta cnm hem ucga ilk bns heyecani hem sevdcgme kavusma cok fenada aciktim bu arada :)

Bu nedir yahu ucak bi saat geckir cikis kapisi degisir binmeyim mi yani bu mudur

ama kızlar bence kesin düşecek müjdemi isterim ve şuan askerde olanlarada wuracakmış başbakan öle dedi haberlerde ayy süper olur yaa bi haftaya belli olucakmış meclise sunmuşlar ve bu ay belli olur diye umut ediyorum ben eger düşerse önümüzdeki ay gelir askerimmmm :)yuppiiiii:)

çok hastayım yaa :105:

bende sizi özledim valla ya ömrüm yollarda geçio su sıra eve daha geleli yarım saat oldu...Askerime dedim iyi maaşlı iş bul ben böyle sana yemekte yapamam çocukta dedm

Askerlik düşücekmiş diye benimkide dedi hadii ya oldum gerçekten falan dedi inşallah doğrudur eğer değilse onun moralinin bozulmasına daha çok canım sıkılcak yani...

Veee bu gece itibariyle gelsinnnn 100 lü basamaklar hoşgeldinnnnnnizzzzzzzzzzzzzzzz

allah yardımcımız olsun canım yaa bende bugün duydum ve gerçek olmasını çok isstiyoruuzzzz:)senin bndende fazlaymış allah sabır versin...bende bugün askerime müjdesini vercemmmm :)))gerçi biliyodur ama olsunnnn
+

canım askerini ziyarete mi gidiosun yoksaa nerde yapıyo çok iyiymiş yaa offf nasıl heveslendm keşke bnde gideblsemmmm sewdiğime :))))

Evet cnm kibrista yapio gtmye calisiom ucak rotar ustne rotar oluo insallah sende gdersn cnm snnki nrde

meselaa benm gibi herşeye bozulan askerlikten hasretten dolayıı kawgaları artann:)bir senedr ne çekiyorum bi bilsenzzz amaa herkese bakarak etrafa bakarak bnm askerimmm gayettt anlayışlı digerleri gbi ben askerim diyip herşeyde üste çıkmıyooo allaha şükürrr :)))

İyi akşamlar kızlaar şafağı azaltsam mı diye düşünüyorum ama acele etmek te istemiyorumm siz napıyosunuzz

Evet cnm kibrista yapio gtmye calisiom ucak rotar ustne rotar oluo insallah sende gdersn cnm snnki nrde

off uzakmıiş cnm yaa sende istanbuldan falan mı gidiyon artı bide nişanlı filan mısın ailen nasıl izin verdi?benmki denizli de ama bana çok uzak tabi :)ahh gdip süpriz yapabilsem amaa imkansız bnmki

İyi akşamlar kızlaar şafağı azaltsam mı diye düşünüyorum ama acele etmek te istemiyorumm siz napıyosunuzz

Bizde daha azaltmadık şafakları ama kesin karar bi cıksın anında azaltıcam

12gbi inerm cnm grscz cnm almya glck arbyla yoksa anca tksi var oda pahaliymis

canım benim 55 dk sonra ordasın yani, hadi sağ selamet...

Bu nedir yahu ucak bi saat geckir cikis kapisi degisir binmeyim mi yani bu mudur

canım üst üste gelmiş aksilikler; ama sevdiceğine sarılınca hepsi geçer

bende sizi özledim valla ya ömrüm yollarda geçio su sıra eve daha geleli yarım saat oldu...Askerime dedim iyi maaşlı iş bul ben böyle sana yemekte yapamam çocukta dedm

çok iyi demişsin begüş adamı askerde kara kara düşünceler saracak şimdi

seroş daha erken kuzum, sabırsızlanıyorsundur şimdi; ama her şey netleşsin askeriyelere yazılar gitsin sonra indir...

Şükürler olsun benim nişanlım bitirdi geldi o geldi kardeşi gitti şimdi kayınımın tezkeresini bekliyoruz. Kayınımda Şubat'ta tezkere alıcak ALLAH'ın izniyle benim kendi kardeşim askere gidecek kardeşimin şafağını sayıcaz :)
Sıraya dizilir gibi oldu biraz biri geliyo diğeri gidiyor..

ALLAH Tüm asker yakınlarına sabır versin çok zor, herkesin sevdiklerine hayırlı tezkereler diliyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…