- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
vay be eskilerden haliyle kimsecikler yok :) bizim tayfa yani zamanında ne günler saydık 460ı erittik burda şimdi 4,5 aylık evliyim darısı basınıza kızlar inanın geçiyor .. nasılda geçti gitti o 1 sene 3 ay o zamanlar hiç bitmeyecek sanırım :) ama bitti sizinde bitecek .. sabır ! sadakat !
Maşallah size darısı başımıza :)
vay be eskilerden haliyle kimsecikler yok :) bizim tayfa yani zamanında ne günler saydık 460ı erittik burda şimdi 4,5 aylık evliyim darısı basınıza kızlar inanın geçiyor .. nasılda geçti gitti o 1 sene 3 ay o zamanlar hiç bitmeyecek sanırım :) ama bitti sizinde bitecek .. sabır ! sadakat !
sağol canım inşallah .. gerçek sevgi sabır ve emek ister biz 7.yıl dan sonra evlendik 8.yılımızdayız allahım herkese nasip etsin.
o yüzden yılmadan tükenmeden beklemeli insan sevdiğini askerlikte zor beklemeside zor .. psikolojisi çok daha zor ..
Şuan ıspartada usta birligide kaydırma birlikmiş ilk bayburta gidicek 21 gün orda kalck snrası allah kerim
Allah nazarlardan korusun maşallah diyelim inşallah bizde senin gibi o günleri görürüz
Seni seni perayn seniBizim topike de el attın sonunda
herkese selam kızlar .....
Begümm nie nickini değiştirdin kızfoto olmasa tanımıcaz
iş nasıl gidiyor ?
Selam begüü hoş geldiinn
selam kuzucuklar... Edacım nick çok beni yansıtıodu ondan değiştrdimiş fena değil alıştım gibi bi tek yol çoook uzun akşam 6 da çıkınca 8.30 gibi falan anca geliorum fena halde sarsıo beni ,,,allahtan cumrtesi pazar yokta işte bugün evdeym ...Bu şekilde evli olursak biz evde aç kalırız ben haftasonları kpss ye çalışcam kafaya koydum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?