Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmmm kızlar aynen bende azalmak için can atıyorum ama sabırsız olmamak lazım..eşimle konuştum haberlerde duymuş 1 haftaya netleşirmiş falan ama bilemiyorum belli de olmazz ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Günaydın kızlarrrr
İyi ve huzurlu bir haftasonu diliyorum herkese

vay be eskilerden haliyle kimsecikler yok :) bizim tayfa yani zamanında ne günler saydık 460ı erittik burda şimdi 4,5 aylık evliyim darısı basınıza kızlar inanın geçiyor .. nasılda geçti gitti o 1 sene 3 ay o zamanlar hiç bitmeyecek sanırım :) ama bitti sizinde bitecek .. sabır ! sadakat !

Son düzenleme:

Maşallah size darısı başımıza :)

Maşallah size darısı başımıza :)

sağol canım inşallah .. gerçek sevgi sabır ve emek ister biz 7.yıl dan sonra evlendik 8.yılımızdayız allahım herkese nasip etsin.
o yüzden yılmadan tükenmeden beklemeli insan sevdiğini askerlikte zor beklemeside zor .. psikolojisi çok daha zor ..

Masallah darısı başımıza

Aynen öyle bu dönemde sabır ve özveri çok önemli gerçekten...bizimde 5. yılımız şuan 5 e giricez daha doğrusu aralıkta. askerde evlenene kadar bizimde 7.8 olur sanırım
Amin canım cidden herkese nasip etsin...

Son düzenleme:
Herkese iyi haftasonları bayanlar yağmurlu ve soğuk hava peşimizi bırakmıycak gibi görünüyo

Son açıklamalardan sonra artık umutsuzluklarınız sona ermiştir sanırımm

Şuan ıspartada usta birligide kaydırma birlikmiş ilk bayburta gidicek 21 gün orda kalck snrası allah kerim

Allah nazarlardan korusun maşallah diyelim inşallah bizde senin gibi o günleri görürüz

KoRec askerin burdaymıs bende ıspartada yasıyorum :) istanbuldan buraya geldim evlendim..

Begümm nie nickini değiştirdin kız foto olmasa tanımıcaz
iş nasıl gidiyor ?

Selam begüü hoş geldiinn

selam kuzucuklar... Edacım nick çok beni yansıtıodu ondan değiştrdim iş fena değil alıştım gibi bi tek yol çoook uzun akşam 6 da çıkınca 8.30 gibi falan anca geliorum fena halde sarsıo beni ,,,allahtan cumrtesi pazar yokta işte bugün evdeym ...Bu şekilde evli olursak biz evde aç kalırız ben haftasonları kpss ye çalışcam kafaya koydum ...

Son düzenleme:

anamm ciddimisnn sen hangi ilçede oturuyordun ki? iş nerede tuzlada falan mı cicim çok sürüyor yol ya
hahah bnde kpss düşünüyorum ama istanbul çok yksekk yaaaaaaaaa

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’dan yapılan açıklamada ”Uzun dönem askerlik süresinin 12 ay olarak kısaltılmasında görüş birliğine varılmıştır. Kısa dönem askerlik ise 6 ay olarak kalacak” dedi.
Uzun dönem askerlik süresi 12 aya düşüyor. Kısa dönem ise 6 ay olarak sabit kalacak. TSK, resmen açıkladı.
Bu açıklamaya göre askerlik ‘12 aya düştü‘ kabul ediliyor. Kışlalarda bulunan askerlerin, “Askerlik 12 aya düştü” haberinin duyulması ile birlikte büyük bir sevinç yaşadığı belirtiliyor.
Uzun dönem askerlik yapan gençler büyük bir sevinç yaşarken, kısa dönem askerlik yapanlar için ise bir şey değişmedi.

Bu gerçek miii

Son düzenleme:
selam kızlar...sonunda beklediğim an geldi sevdiğim döndü hemde çook pişmanmış dünden beri resmen süründürüyorum ben çok üzüldüm az da o üzülsün yapcak bi şey yok...hep alttan alıyo yumuşamıyorum bende görecek gününü o şimdilik durumlar böyle..çok destek oldunuz bir çok arkadaş özelden de mesaj atıp derdimi dinledi Allah razı olsun yanımda oldunuz hepinize teşekkür ederim:13:Rabbim herkesi çook mutlu etsin tezelden sevdiklerine kavuştursun inş

TSK 12 ay'a düşürülmesini kabul etmiş ama henüz meclise sunulmamış.
''Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da, Sırbistan’dan işareti verdi. Bozdağ, “Askerlik
süresine ilişkin düzenleme, detayları yasa ile belli olacak, yasa da en kısa sürede Meclis gündemine getirilecek” dedi.''

Hadi hakkımızda hayırlısı, düşerse şafak 115 diyorum
Ama ben düşmeden gene de kendimi kaptırmayacağm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…