Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen ben de tam anlamıyla onu yapmaya çalışıyorum. Çünkü bu hükümet alışkın vatandaşın hevesini kursağında bırakmakta.

Aynen ben de tam anlamıyla onu yapmaya çalışıyorum. Çünkü bu hükümet alışkın vatandaşın hevesini kursağında bırakmakta.

Aynen öyle canım, biz çok umutlu değiliz de ya askerlerimiz.. Onlar için kötü olacak eğer düşmezse :44: Ama işin şu yanı güzel ki TSK bu zamana kadar böyle bi açıklamada bulunmadı, hani 12 askerlik söz konusuydu ama kabul edildiğine dair tek bi kelime yoktu. Ve işin gerçeğide şu dikkatimi çekti resmi gazetede ''12 ay askerlik'' yazıldığından itibaren şafaklar düşüşe geçecekmiş hayırlısı yaa :44::44:

Canım o bir gün mutlaka düşecek onda hepimiz hem fikiriz zaten ama önemli olan o yasanın kabul edilme zamanı. Hani ne zaman düşerse düşsün ben sevineceğim bundan yararlanan askerlere de yarenlerine de ama neden biz bekliyorken olmasın yani, açıkçası ben biz askerliği tamamlayana kadar yasanın kabul edilip edilmeyeceğinden şüpheliyim

Oleyyyy beeee cok sevindim tatlim

Aynen öyle canım net bi zaman vermiyorlar bu yüzden herkesi umutlandırıp, kırıyorlar. Ya gerçekleşsin, ya kapansın şu konu artık sadece bizim için değil 94 yarenleri, askerleri içinde söz konusu olur bu konu :44: Bize vurmazsa onlar vurur
Ama bi yerde de şöyle okumuştum, 2013 sonu gibi gerçekleştirilecek falan :44:

İnşallah canım inşallah, herkese vursun

Allah allah lafa bak lafa töbe töbe adamı askerden geldiğine pişman ettiler Yok kuzum konuşmamıştık, çarşıdan sonra hala tripliydim benim ergenim Başka birşeyde konuşmadık, sabah 7-8 mesaj atmış ''kalk, kalksana, ya kalk, aşkım kalk'' falan son mesajda aşkım yazmış. Annem uyandırdı beni bi de anneme mesaj atmış ''anne kaldır benim öküzü..'' diye allahım yaa Neyse kalktım anneciği sağolsun, yakupu çoşturmuş

Minik kuşş muuu Cikcikcik beni sev beni sev

Şuan aldığım mesaja göree askerim ''Düştü aşkıım düştü, inanamıyorum ya düştü!'' yazmış. Napim inanayım mı :44::44:
Arasa da ne olduğunu anlasamm üüfff

Son düzenleme:
Şuan aldığım mesaja göree askerim ''Düştü aşkıım düştü, inanamıyorum ya düştü!'' yazmış. Napim inanayım mı :44::44:
Arasa da ne olduğunu anlasamm üüfff

ayy canımm haber alırsan bıze de bıldır hemen nolurr:18:

KoRec askerin burdaymıs bende ıspartada yasıyorum :) istanbuldan buraya geldim evlendim..

Öyle mi acemiligini orda yapıyo şuan ama hava durumundan pek memnun degl sabh ve akşam cok soguk oluyomş gündüzleride cok sıcak

Ayyy cok sevindim senn adına Allah mutlu etsin bidahada hiç ayırmasın inş canım

Öyle mi acemiligini orda yapıyo şuan ama hava durumundan pek memnun degl sabh ve akşam cok soguk oluyomş gündüzleride cok sıcak

burda hava buz gibi şuanda

burda hava buz gibi şuanda

Evet sanırım öyleymş kalın şeyler giymşti üstüne gördm
Ama her yerde soguk hava artk normal yani bide 3 gün dagda kalcklarmş donmasalar bari :26:

büyük ihtimalle gerçek

ohh işte bu azmin zaferi bu son küslük olsun canım, daha sıkı sarılın birbirinize

ayy esintoş mehmet çok sinirlenecek bu duruma

mehmet de şikayetçi bu durumdan, ailesine dile getiriyor; ama yardım etmezse vicdanı rahat etmicek. bu yüzden cephe bile alabilirler, abisine yaptıkları gibi. mehmet onlar bize yardım etse de etmese de benim vicdanım rahat olacak, gerisi de onların vicdanına kalmış dedi. aman boş ver be kuzum, o günü beklemekten başka çaremz yok. hoş bi beklentim yok onlardan. bizim için bir şeyler yaparlarsa sürpriz olur.

hehe mesajlara bak, hele annene attığına bayıldım olsun canım bu vesileyle ilk adımı o atmış oldu... ne yapmış yine kv ayy?

severim tabii kuzu öperim de mıncırırım da yerim de yutarım da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…