- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
TSK 12 ay'a düşürülmesini kabul etmiş ama henüz meclise sunulmamış.
''Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da, Sırbistandan işareti verdi. Bozdağ, Askerlik
süresine ilişkin düzenleme, detayları yasa ile belli olacak, yasa da en kısa sürede Meclis gündemine getirilecek dedi.''
Hadi hakkımızda hayırlısı, düşerse şafak 115 diyorum
Ama ben düşmeden gene de kendimi kaptırmayacağm :44:
Aynen ben de tam anlamıyla onu yapmaya çalışıyorum. Çünkü bu hükümet alışkın vatandaşın hevesini kursağında bırakmakta.
Aynen öyle canım, biz çok umutlu değiliz de ya askerlerimiz.. Onlar için kötü olacak eğer düşmezse :44: Ama işin şu yanı güzel ki TSK bu zamana kadar böyle bi açıklamada bulunmadı, hani 12 askerlik söz konusuydu ama kabul edildiğine dair tek bi kelime yoktu. Ve işin gerçeğide şu dikkatimi çekti resmi gazetede ''12 ay askerlik'' yazıldığından itibaren şafaklar düşüşe geçecekmiş hayırlısı yaa :44::44:
Oleyyyy beeeeselam kızlar...sonunda beklediğim an geldi sevdiğim döndü hemde çook pişmanmış dünden beri resmen süründürüyorum ben çok üzüldüm az da o üzülsün yapcak bi şey yok...hep alttan alıyo yumuşamıyorum bende görecek gününü oşimdilik durumlar böyle..çok destek oldunuz bir çok arkadaş özelden de mesaj atıp derdimi dinledi Allah razı olsun yanımda oldunuz hepinize teşekkür ederim:13:Rabbim herkesi çook mutlu etsin tezelden sevdiklerine kavuştursun inş
Canım o bir gün mutlaka düşecek onda hepimiz hem fikiriz zaten ama önemli olan o yasanın kabul edilme zamanı. Hani ne zaman düşerse düşsün ben sevineceğim bundan yararlanan askerlere de yarenlerine de ama neden biz bekliyorken olmasın yani, açıkçası ben biz askerliği tamamlayana kadar yasanın kabul edilip edilmeyeceğinden şüpheliyim
Aynen öyle canım net bi zaman vermiyorlar bu yüzden herkesi umutlandırıp, kırıyorlar. Ya gerçekleşsin, ya kapansın şu konu artık sadece bizim için değil 94 yarenleri, askerleri içinde söz konusu olur bu konu :44: Bize vurmazsa onlar vurur
Ama bi yerde de şöyle okumuştum, 2013 sonu gibi gerçekleştirilecek falan :44:
İnşallah canım inşallah, herkese vursun
aynen yavruş aynen... bu sene onlaraymış seneye bizeymiş, bakak görek ne kadar sözlerinin eri olduklarını :100: yakupla başka bir şey konuşmadnız mı peki siz, bu vesileyle aradı kız çocuk senikonuşmamıştınız di mi çarşıdan sonra :44:
senin manini sevsinler minik kuş
Şuan aldığım mesaja göree askerim ''Düştü aşkıım düştü, inanamıyorum ya düştü!'' yazmış. Napim inanayım mı :44::44:
Arasa da ne olduğunu anlasamm üüfff
Oleyyyy beeeecok sevindim tatlim
canım benim çok sağol başını çok şişirdim :26:kaç günden sonra yüzüm gülüyo bozulmaz inş
KoRec askerin burdaymıs bende ıspartada yasıyorum :) istanbuldan buraya geldim evlendim..
selam kızlar...sonunda beklediğim an geldi sevdiğim döndü hemde çook pişmanmış dünden beri resmen süründürüyorum ben çok üzüldüm az da o üzülsün yapcak bi şey yok...hep alttan alıyo yumuşamıyorum bende görecek gününü oşimdilik durumlar böyle..çok destek oldunuz bir çok arkadaş özelden de mesaj atıp derdimi dinledi Allah razı olsun yanımda oldunuz hepinize teşekkür ederim:13:Rabbim herkesi çook mutlu etsin tezelden sevdiklerine kavuştursun inş
Öyle miacemiligini orda yapıyo şuan ama hava durumundan pek memnun degl sabh ve akşam cok soguk oluyomş gündüzleride cok sıcak
burda hava buz gibi şuanda
amin tatlımAyyy cok sevindim senn adınaAllah mutlu etsin bidahada hiç ayırmasın inş canım
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)dan yapılan açıklamada Uzun dönem askerlik süresinin 12 ay olarak kısaltılmasında görüş birliğine varılmıştır. Kısa dönem askerlik ise 6 ay olarak kalacak dedi.
Uzun dönem askerlik süresi 12 aya düşüyor. Kısa dönem ise 6 ay olarak sabit kalacak. TSK, resmen açıkladı.
Bu açıklamaya göre askerlik 12 aya düştü kabul ediliyor. Kışlalarda bulunan askerlerin, Askerlik 12 aya düştü haberinin duyulması ile birlikte büyük bir sevinç yaşadığı belirtiliyor.
Uzun dönem askerlik yapan gençler büyük bir sevinç yaşarken, kısa dönem askerlik yapanlar için ise bir şey değişmedi.
Bu gerçek miii
selam kızlar...sonunda beklediğim an geldi sevdiğim döndü hemde çook pişmanmış dünden beri resmen süründürüyorum ben çok üzüldüm az da o üzülsün yapcak bi şey yok...hep alttan alıyo yumuşamıyorum bende görecek gününü oşimdilik durumlar böyle..çok destek oldunuz bir çok arkadaş özelden de mesaj atıp derdimi dinledi Allah razı olsun yanımda oldunuz hepinize teşekkür ederim:13:Rabbim herkesi çook mutlu etsin tezelden sevdiklerine kavuştursun inş
TSK 12 ay'a düşürülmesini kabul etmiş ama henüz meclise sunulmamış.
''Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da, Sırbistandan işareti verdi. Bozdağ, Askerlik
süresine ilişkin düzenleme, detayları yasa ile belli olacak, yasa da en kısa sürede Meclis gündemine getirilecek dedi.''
Hadi hakkımızda hayırlısı, düşerse şafak 115 diyorum
Ama ben düşmeden gene de kendimi kaptırmayacağm :44:
Allah allah lafa bak lafa töbe töbe adamı askerden geldiğine pişman ettilerYok kuzum konuşmamıştık, çarşıdan sonra hala tripliydim benim ergenim Başka birşeyde konuşmadık, sabah 7-8 mesaj atmış ''kalk, kalksana, ya kalk, aşkım kalk'' falan son mesajda aşkım yazmış. Annem uyandırdı beni bi de anneme mesaj atmış ''anne kaldır benim öküzü..'' diye allahım yaa Neyse kalktım anneciği sağolsun, yakupu çoşturmuş
Minik kuşş muuuCikcikcik beni sev beni sev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?