Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hatasını anlamakla çok ii etmiş canım çok bile dayanmışsın sen ben o kadarda duramam şuan msj atsam mı tel kapalı mı merak ediyorum bide dün rahatsızlandm flan dedi ice aklım kaldı ne kadar kızgın olsamdaaa....bekliyorum artk ne zaman mesaj atacak...

inş.güzel geçer tatlım yüzükler takılınca paylaş bakalımmm biii....kaçındaydı kız isteme töreniii??
bnmde hala ses yok beyfendiden normalde dün gece nöbeti olurdu gelmedi mi gelse kawgalıda olsak geldim filan derdi..

şu saat oldu bişey demedi cnm çk kötü sıkkın bide dün rahatszm filan dedi acaba istirahat falan mı aldı bilmiyorum ii düşünmeye çalışıyorum ama beceremiyorum off yaaa..

anlasın hatasını bırak bende hep öle davrandım hep msj attım aradım her defasında duramadım ama baktım ki olmuyo bu kez direndimsonuç da iyi oldu çok şükürsizinde iyi olacak inş merak etme

19 Ekimde kiz isteme ama yuzuk takmicaz canım yuzugu nisanda takacaz sozle birlikte.. o da Kasim'da olcak kismetsee..

Canm aklina kotu seyler getirip durma..biraz kızgınlık onlar icn aramadan durmaya yeterli.. gayet de iyidir sen sikma canini kizginligi gecince mutlaka arar..,

bilmiyorum canım kızgınlıktan mı yoksa başka bişi mi war bilemiyorum ama meraktada kuduruyoruminş.herşey gönlünce güzel geçer canımm

anlasın hatasını bırak bende hep öle davrandım hep msj attım aradım her defasında duramadım ama baktım ki olmuyo bu kez direndimsonuç da iyi oldu çok şükürsizinde iyi olacak inş merak etme

inş canım inş artk hala ses yok bekliyorum nezamana kadar bekleyeceksemmm

kızlar ben kafayı yemek üzereyim bnm askerden hala ses yokkkk mesaj attım teli kapalı orayıda aramak istemiyorumama ne yapmam gerektini bilmiyorum aglicam sinirimden offf yaaa

kızlar ben kafayı yemek üzereyim bnm askerden hala ses yokkkk mesaj attım teli kapalı orayıda aramak istemiyorumama ne yapmam gerektini bilmiyorum aglicam sinirimden offf yaaa

Kışlasını mı aramak istemiyorsun canım ? :44:

ewt canım ewt kawgalıyız ayrılık derecesnde bugün 3 gün oldu ses çıkmadı kızgında olsam ölüyorum meraktan

Kavgalı da olsanız, ne kadar kızgın kırgında olsa merak etmene engel değil ki canım. Ara sesini duy sonra tripli konuş ama sesini duy ve için rahatlasın

Kavgalı da olsanız, ne kadar kızgın kırgında olsa merak etmene engel değil ki canım. Ara sesini duy sonra tripli konuş ama sesini duy ve için rahatlasın

o arasın istedim canım çok kırdı beni o yüzden biraz gurur yapıorum sanırım ama bu gidişle dayanamicam aklıma kötü şeyler gelmeye başladı off

o arasın istedim canım çok kırdı beni o yüzden biraz gurur yapıorum sanırım ama bu gidişle dayanamicam aklıma kötü şeyler gelmeye başladı off

Her zaman beklediğimiz olmuyo ki canım misal bak burda herkes bilir ben nişanlımla her hafta tartışırım, iki üç gün kötü oluruz sonra hatasını anlar ve özür diler. Ne konuda tartıştınız bilemiyorum ama kırıldığını şuan yaptığın gibi susarak belli et. Ama Aramak geliyorsa içinde ara sesini duy ve kapat. Bu askerlik böyle birşey zaten, geldiklerinde hayırlısıyla tam istediğimiz gibi ergen tripli değilde, aklı başında adamlar olarak dönerler inşallah

çok saçma sebepten canım herzaman oldugu gibi ama şuan nefes dahi alamıyorum yaa bnmkide öledir en büyük kawgalarımız 4 gün sürdü ama yine susarak durmadk laf çarptk birbirimize belki tekrar tartıştk ama şuan ki gibi suskun kalmadk o hiç olmasa bile bişi der herzaman...

ama sanıyorum ve korkarım ki başında bişi war ondan kaç gündür bişi demio bilmiyorummm...

Kötü düşüme canım, belki işi vardır telefonu sorunludur ne biliyim bi nedeni vardır yada tartışmanızın üstünden aman geçsin istiyordur.
Bizde çok saçma nedenlerden tartışırız, birbirimize çok ağır şeyler söyleriz çenemizi tutamayıp ama sonra affediliyor bi şekilde. Aradaki mesafe affetmeye yardımcı olanda.. Ara ve duy sesini, sonra onun aramasını bekle tatlım

Allah sifa versin Deryacimm

Sağol Hiloşummm aminnnn

sizin daha iyiymiş canım biz kırkağaçdaydık ne berbat bi yerdir duymuşsundur belkide..
bu arada geçmiiş olsun hastaneye yatıcakmış sabırım askerin

evet canım manisa genelde berbat ama merkez o kadar değildi aman bıttı gectı 1 sene ecmiş ustunden evet canım benım 21' inde yatıcak 22 amlıyet bademciklerden

umarm dediğin gbidir canım inş.bişi yoktur böle suskun kalmak daha kötüymüş birbirimizi yesek bundan iyiymiş...meger o bnm nefesimmiş canım yaa nefesim kesiliomantığım işlemio şuan sadece kalbimdeki acıyı hissediyorum...

selam canlarım korktuğumuz başımıza geldi bugün pomem sınavına gireceğim gün ve yer açıklandı veee mehmet'in geleceği günle çakıştı, daha doğrusu gideceği günle... sadece bir güncük görüşcez akşamında da arkadaşının nikahına katılcaz. ertesi gün burda olmasına rağmen ben sınavda olacağım için görüşemicez. sınav öncesi onu görmek çok iyi gelecek; ama yolcu edemicem neyse şu sınavı hayırlısı ile kazanim de sonrasında nasılsa görüşürüz di mi :101:

kızlaarr bnmki teli açtı sanırım sabahki msj iletlmiş az önce ama hala bana bişi demedi o mesajı görüpte dönmeyen adama tekrar msj atim mi yoksa bekliym mi onun atmasını?bişey diyin lütfen

Aaaa hadi beee...bu kadar olur heee canım bu arada sen polisliğe mi gircenn ben Mehmet gircek sanıyordum nedensee Tabi ki daha çokkk görüşceniz balımm azcık daha sabır yanii...

kızlaarr bnmki teli açtı sanırım sabahki msj iletlmiş az önce ama hala bana bişi demedi o mesajı görüpte dönmeyen adama tekrar msj atim mi yoksa bekliym mi onun atmasını?bişey diyin lütfen

Aaa ne yazmıştın ki sen Ecrinn??
Çok merak ettinse yaz bence, bu kadarını hakediyorum bence ben seni çok merak ettim falan yaz, ama önceki mesajın yeterliyse de hala yazmıyorsa bekle istersen

wala hilalcim sabah şöle dedim;" insan yerine konmuyoruz heralde gerçi yalancının tekiym ya insanlıkta işe yaramıyo" gbi bişi demiştm ama hala ses yok iletlmiş msj burda paylaştgm sırada işte ve bişi demedi napcam ben???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…