Hiloşum Hayırlı olsun ....
evet askerıyeyle alakalı herşeyımız bıttı
yarın amalıyat olacak eşim herkezden dualarınızı ıstıyorum lutfen
allah şifa versin cnm.
Evt kabul edilirse 1 mart 2014 te düşecekmiş...Allahın salakları!
son 15 ay yapan enayiler 92/3-4 ler oldu böylece! yaniii biz şubat 14-15 gibi teskere alıcaz ve 15 gün sonra askerlik düşücek...Biliyordum zaten böyle bi kzık atacaklarını...LAnet olsun ne diyim....!
Hayırlısı olsunn...!!!
Hiloşum Hayırlı olsun ....
evet askerıyeyle alakalı herşeyımız bıttı
yarın amalıyat olacak eşim herkezden dualarınızı ıstıyorum lutfen
canım ya üzüntünü sıkıntını anlıyorum; ama az sakin olmaya çalış. nasip kısmet hayırlısı demekten yapacak başka bir şey yok ki. sonuçta 15 ay yapan sadece siz değilsiniz. böyle düşünürsen daha kolay olur, boşuna heba etme kendini...
Allah yar ve yardımcısı olsun canım, Rabb'im acil şifalar versin. sen yanında olacak mısın?
Yok canım yıpratmıyorum aşırı umutlanmamıştım kader der geçerim ama anlayamadığım şry taaa ekimden beri ağızların sakız ettiler gebersin hepsi!!!! Daha net değil ama hükümette onaylıycak öne çekmez sanmıyrm....ben sevgilimi düşünüyorm o cok umtlydu yıkılıcak..kedim umrunda değilim 1 yıldır bekliorm nerdeyse beklerim ama o zorlanıyr artk
canım ya üzüntünü sıkıntını anlıyorum; ama az sakin olmaya çalış. Nasip kısmet hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok ki. Sonuçta 15 ay yapan sadece siz değilsiniz. Böyle düşünürsen daha kolay olur, boşuna heba etme kendini...
Allah yar ve yardımcısı olsun canım, rabb'im acil şifalar versin. Sen yanında olacak mısın?
anlıyorum canım, zaten onlar söz konusu olduğunda gözümüz kendimizi bile görmez. keşke o da bu kadar umutlandırmasaydı kendini, şimdi kötü olacak zor olacak. son sürece doğru ilerliyorsunuz artık, umarım onun için de daha kolay geçer geri kalan zaman. genellikle dillendirdikleri şeyi söylenen zamanda yapıyorlar, ben de öne çekileceğini sanmam...
amin canım cok sağol dualarında eşimide bulundur amalıyatı guzel gecsın ve sağlıgı ıyı olsun ınşallahhayır canım olmayacagım maşesef tl bozuldu 3gde goremıcem ne yapıcam ne edıcem bılmıyorum eşim gelme ben gelıcem dıyıp duruyor ama bılmıyorum yarın nasıl dayanacagımı :-((((
Aynen öyle cnm oda umutlanmamıştı ama o kadar cok konuşulduki hergün tv de faln etkilendi.normalde cpk güçlü biridir aşarız bunuda ama koyuyor işte....sabır tükeniyr her şeye geriliyoruz artk ilşkimiz içide gelmesi çok ii olucaktı.ne diyim ki Allahındn bulsunlar....
Yeni haberlere sinirim bozuldu herkes gibi.Okadar dillendirdiler ki ne zamandan beri insanları boşuna ümitlendirdiler.Kendim için degl şubata kadar teskere alıcaklar için daha cok üzüntüm.Cünkü her asker bzm ailemizdenmş gibi bi haber cıktıgında aglar üzülürz iyi bşy oldugundada hepsi için sevinirz ama 1 marta kalıcaktı madem niye yok bayramda yok bayramdan snra yok yılbaşında dediniz de okdr askerin,ailelerin,eşlerin,sevgililerin ahını aldınız.Yazıklar olsun diyorm başkada bşy demiyorm ztn onlarada bu yakışırdı
Ben kasimin 4unde baslicam şafak saymayaanasıl kıskandım siziiii...
amin canım cok sağol dualarında eşimide bulundur amalıyatı guzel gecsın ve sağlıgı ıyı olsun ınşallahhayır canım olmayacagım maşesef tl bozuldu 3gde goremıcem ne yapıcam ne edıcem bılmıyorum eşim gelme ben gelıcem dıyıp duruyor ama bılmıyorum yarın nasıl dayanacagımı :-((((
Aynen öyle canım olsun size vuruyor sevin bence..son mağdur biz olduk....bnm alt devremle şafağım aynı gibi bir şey olacak düşün durumu...hayırlısıı
bu 1 mart 2014 olayı ne yaa nasıl bi şerefsiz bunlar yaa bunların hç vicdanı yokmu allahtan kormaz mı bunlar yaa lanet olsun böle hükümetede dewletede...tsk bu tarihi götürmüş bide askeri hizmet hazar türk silahlı kuvveti yaa belli ne kadar düşündünüz bizleri allah belasını versin hepsinin...başkaa sözm yok.
canım yaaa bu haberler bızı mahvettii yaaa okdr cok bekledıkkı umut ettik
askerimin askerlerimizin durumu morelleri suan cok kötü
ya dıllendıgı zaman olmalıydı yada susmalılardi bukdr dillenıpte 5 ay sonrasına gun vermek
ayıp yani kac asker heveslendi bızler öyle
hıc bısı duzgun gıtmez mı bu ulkede
suan bızım sızınle aynı gibi oldu safaklarımız ozaman
komik yanıı vee bızım kıler ne 12 ay ne 15 ay yapmıs olcak yanı o arada kakalanan aylarda bizimkilere kaldi
canım yaaa bu haberler bızı mahvettii yaaa okdr cok bekledıkkı umut ettik
askerimin askerlerimizin durumu morelleri suan cok kötü
ya dıllendıgı zaman olmalıydı yada susmalılardi bukdr dillenıpte 5 ay sonrasına gun vermek
ayıp yani kac asker heveslendi bızler öyle
hıc bısı duzgun gıtmez mı bu ulkede
suan bızım sızınle aynı gibi oldu safaklarımız ozaman
komik yanıı vee bızım kıler ne 12 ay ne 15 ay yapmıs olcak yanı o arada kakalanan aylarda bizimkilere kaldi
Bu tsk nın sunmuş olduğu bi öneri kesin bir şey yok daha ortada..
Ya kabul edilir ya da edilmez..
Son söz daha ağızdan çıkmadı (= Bozmayın hemen morellerinizi..
yaa düşün işte böle bi hükümet böle bi adalet war başımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?