Aynen öyle canım olsun size vuruyor sevin bence..son mağdur biz olduk....bnm alt devremle şafağım aynı gibi bir şey olacak düşün durumu...hayırlısıı
Hayırlısı olsun canım...Sevinmek gelmiyo içimden cünkü bunun sonucunda sizler gibi magdur olanlarda var :26: Haksızlık yapılıyo hakkı yeniyo cogu insanın ama bilmiyorm hepimizin hakkında hayırlısı olsn
Sinirimden kuduruyorumm!!! Kasımda gelicek diye umutlanırken mart diyorlar!! Hiç mi vicdan yok bunlarda ya.şimdi 3 ay daha bekle bakalım bekleyebilirsen!! Bir tek 92/4 ler yararlanamıyor ne bahtsızım yaa.(
canım yaaa bu haberler bızı mahvettii yaaa okdr cok bekledıkkı umut ettik
askerimin askerlerimizin durumu morelleri suan cok kötü
ya dıllendıgı zaman olmalıydı yada susmalılardi bukdr dillenıpte 5 ay sonrasına gun vermek
ayıp yani kac asker heveslendi bızler öyle
hıc bısı duzgun gıtmez mı bu ulkede
suan bızım sızınle aynı gibi oldu safaklarımız ozaman
komik yanıı vee bızım kıler ne 12 ay ne 15 ay yapmıs olcak yanı o arada kakalanan aylarda bizimkilere kaldi
benim askerim de ameliyat olup gelmişti canım biz de bi ay erken terhis olmuştuk ben gitmiştim gerçekten çok iyi oluyor çok moral oluyor. ameliyata girmeden önce en son beni gördü ameliyattan çıktı ilk beni gördü. sedyedeyken yanağına bi öpücük kondurmuştum, hala onu söyleyip duruyor, tüm acımı unutturmuştu bana diyor. narkozun etkisi geçmemişti acısı yoktu amakeşke gidebilsen hiç mi imkan yok :26:
kader ortagıyız desene bnmkide bugün grecekti ameliyata hemde 2.sine bttim artk diyecek söz bulamıyorum inş.sagsalim çıkar bnmkide seninkide
cANIM EV FALAN TUTTUM GELINCE PARA LAZIM YANI O İŞ BULANA KADAR FALAN HAZIRDAN YIYECEZ VE O HASTANEDEYKENDE COK PARA GIDECEK O YUZDEN YAZIK GUNAH DIYOR 3G DE BOZULDU BILMIYORUM YAAA GITMRK COK ISTIYORUM ASLINDA BIDE İŞİ DÜŞÜNUYOR O BILMIYORLARYA EŞİMİN ASKER OLDUGUNU NASIL İZİN ALACAM FALAN ODA VAR YANI
İNŞALLAH SAĞ SAĞLIM CIKAR CANIM İNŞALLAH GUZEL HABERLERINI VERIR SANA SENIN SEVGILIN KAVGA AYIRIKEN BICAKLANAN MI SENINKI CANIM
cANIM EV FALAN TUTTUM GELINCE PARA LAZIM YANI O İŞ BULANA KADAR FALAN HAZIRDAN YIYECEZ VE O HASTANEDEYKENDE COK PARA GIDECEK O YUZDEN YAZIK GUNAH DIYOR 3G DE BOZULDU BILMIYORUM YAAA GITMRK COK ISTIYORUM ASLINDA BIDE İŞİ DÜŞÜNUYOR O BILMIYORLARYA EŞİMİN ASKER OLDUGUNU NASIL İZİN ALACAM FALAN ODA VAR YANI
İNŞALLAH SAĞ SAĞLIM CIKAR CANIM İNŞALLAH GUZEL HABERLERINI VERIR SANA SENIN SEVGILIN KAVGA AYIRIKEN BICAKLANAN MI SENINKI CANIM
1 ocak itibariyle uygulama başlıcakmış 1.5 ayda olsa vuruyor ne diyelm...hayırlısı olsun
Evet canım 1 ocak düştü
eda noldu ne 1 ocagı düştü filan deniyo ciddi mi??
Zaten şubatın başında gelicekti şaka gibi sadece 1 ay indi offf.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?