Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinirimden kuduruyorumm!!! Kasımda gelicek diye umutlanırken mart diyorlar!! Hiç mi vicdan yok bunlarda ya.şimdi 3 ay daha bekle bakalım bekleyebilirsen!! Bir tek 92/4 ler yararlanamıyor ne bahtsızım yaa.(

Aynen öyle canım olsun size vuruyor sevin bence..son mağdur biz olduk....bnm alt devremle şafağım aynı gibi bir şey olacak düşün durumu...hayırlısıı

Sevinmek gelmiyo içimden cünkü bunun sonucunda sizler gibi magdur olanlarda var :26: Haksızlık yapılıyo hakkı yeniyo cogu insanın ama bilmiyorm hepimizin hakkında hayırlısı olsn

Sevinmek gelmiyo içimden cünkü bunun sonucunda sizler gibi magdur olanlarda var :26: Haksızlık yapılıyo hakkı yeniyo cogu insanın ama bilmiyorm hepimizin hakkında hayırlısı olsn
Hayırlısı olsun canım...
Sinirimden kuduruyorumm!!! Kasımda gelicek diye umutlanırken mart diyorlar!! Hiç mi vicdan yok bunlarda ya.şimdi 3 ay daha bekle bakalım bekleyebilirsen!! Bir tek 92/4 ler yararlanamıyor ne bahtsızım yaa.(

Bende 92/4 üm bizde umutlamnmıştk özellikle sevgilim....ve tek biz yararlanamıyoruz dediğin gbi bende çok sinirliyim ama neyse............

Canım siz yine 1 ayda olsa yaralanıcaksınız...ya ben napayım?
gelicek 15 gün sonra askerlik düşücek böyle adaletin.....

Son düzenleme:
Şuan tv8 de baya konuşuluyor...Hükümetin beklememe ihtimali varmış 1 mart 2014 ü hükümet erkene çekebilirmiş....Daha kesin değl ama ben beklemiyorum daha...Umudum 0...
Bir adam marta kadar itelemek saçma diyor...Bilmiyorum ya süre öne çekilebişlir bakanlar kurulu vericekmiş son kararı....

cANIM EV FALAN TUTTUM GELINCE PARA LAZIM YANI O İŞ BULANA KADAR FALAN HAZIRDAN YIYECEZ VE O HASTANEDEYKENDE COK PARA GIDECEK O YUZDEN YAZIK GUNAH DIYOR 3G DE BOZULDU BILMIYORUM YAAA GITMRK COK ISTIYORUM ASLINDA BIDE İŞİ DÜŞÜNUYOR O BILMIYORLARYA EŞİMİN ASKER OLDUGUNU NASIL İZİN ALACAM FALAN ODA VAR YANI

kader ortagıyız desene bnmkide bugün grecekti ameliyata hemde 2.sine bttim artk diyecek söz bulamıyorum inş.sagsalim çıkar bnmkide seninkide

İNŞALLAH SAĞ SAĞLIM CIKAR CANIM İNŞALLAH GUZEL HABERLERINI VERIR SANA SENIN SEVGILIN KAVGA AYIRIKEN BICAKLANAN MI SENINKI CANIM

Çok az kalmış kavuşmana darısı başımıza (= Hadi gözün aydın

malesef öle cnm gece kendime gelirsem haber veririm bekle dedi çok korkuyorum allahm onu bna bağışlasın

ya kabul edilmemesi mi kaldı o tarih alınıp da o meclise girdikten sonra kabul görmeden çıkarmı geri yaa yazık wala hiiç ümidim yok benm artk hayırlısıyla swdiğimden bi ii haber alıyım bi çıksın ameliyattan başka bişi düşünmek dahi istemiyorummm

1 ocak itibariyle uygulama başlıcakmış 1.5 ayda olsa vuruyor ne diyelm...hayırlısı olsun

Son dakika yazısı geçti : 1 Ocak 2014 ten itibaren askerlik 15 aydan 12 aya iniyo bizede 2 ay falan vuruyo heralde ben gene de mutluyum askeriyede ayrı geçen bir gün bile zorken 2 ay gibi erken gelmesi sevindirici bir durum oldu ...

eda noldu ne 1 ocagı düştü filan deniyo ciddi mi??

Evet cnm 1 ocakta yürürlüğe giricekmiş...şafak 72 sanırım :))) yani 2 ocakta yanınmzdalar. 93/1 lere tam vurmuş oluyor..1.5 ay fazladan yapmış olucaz işte..1 bçk ay erken gelmiş olucaklar

Son düzenleme:
moralim çok bozuk ya 2 ay sonra tayin isteyip memleketime gitcektm şimdi 5 yıl çalışma şartı istiyolar ya4 yıl daha mı beklicem burda

Bunada şükür kızlar ! Hiç faydalanamayanlar ne yapsın??? Bnmkide 15 şubat gibi gelicekti şimdi 1.5 ay erken gelmiş oluyor ben şükrediyorum.izin kullanmadıysanz sonuna kadar kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…