Evet cnm 1 ocakta yürürlüğe giricekmiş...şafak 72 sanırım :))) yani 2 ocakta yanınmzdalar. 93/1 lere tam vurmuş oluyor..1.5 ay fazladan yapmış olucaz işte..1 bçk ay erken gelmiş olucaklar
Bunada şükür kızlar ! Hiç faydalanamayanlar ne yapsın??? Bnmkide 15 şubat gibi gelicekti şimdi 1.5 ay erken gelmiş oluyor ben şükrediyorum.izin kullanmadıysanz sonuna kadar kullanın
eda ben düşürdüm canım yaa zaten moralm 0 bari ona baktkça düzelsn bi nebzesen düşürmicen mi??
Düşürdüm canım bende...Ya bence şükretmek lazm askerim aradı demin..Keşke kasım olsaydı hiç olmadı aralık başı dedi...Ama dedim şükret ya mart olsaydı...Ben şükrediyorum canım bak hopp plakalalardayız....
aynen yaa öle bunada şükür de ne bilim bide ben hem müjde verip hem ondan müjde alsam çok daha ii olacaktı
doğru duydum dimi 1 ocak 2014
Evet canım öyle...Aralık başı yapamadıLar..
Hatta bayramdan önce olmalıydı..Ne diyim ki nasılsın ?
Bunada şükür kızlar ! Hiç faydalanamayanlar ne yapsın??? Bnmkide 15 şubat gibi gelicekti şimdi 1.5 ay erken gelmiş oluyor ben şükrediyorum.izin kullanmadıysanz sonuna kadar kullanın
Sağol canım 1.5 ay olsada vurdu şükür...Asıl bayram sizinEdacım gözün aydın sizede vurdu ,vuramayanlar içinde şafakları azalmıştı allahtan dicek bişi bulamıyorum...Bence de herkes şükretmeli geçen mayıstan beri kaç kere hüzün olmuştu bu akşam sonunda güzel bir şey oldu...
çok sinirli eda yaaa çok..tamam çok şükür az kaldı bizim sizin için seviniyorum ama içimde ümit yok değildi hani..bi kaç hafta olsa bile vurur belki bizede demiştim ama..şokdayım yaa düştü ve biz yararlanamıyoruz bari biz teskereyi alınca açıklasaylardı yaaa..çok koydu şuan çok...
Sağol canım 1.5 ay olsada vurdu şükür...Asıl bayram sizin
Canım benim aynen öyle...1 ayda olsa sizede vurmalıydı ama yine yamuk yaptıLar diyecek bir şey yok :/
bizimde şubatta 12 ay olcak zaten 2 ay vuruyo aramızda pek bi fark yok aslında ..
Sağol canım 1.5 ay olsada vurdu şükür...Asıl bayram sizin
Canım benim aynen öyle...1 ayda olsa sizede vurmalıydı ama yine yamuk yaptıLar diyecek bir şey yok :/
teğet geçti resmen..
neyse kızlar sizin için hayırlı olsun ne diyelim artık..
Şuan ameliyatta mı ?
Keşke 92-3 lere de dedikleri sözü tutsalardı bayramdan sonra tezkere alıcaklar diye keşke ama bu saatten sonra yargılasakta değişmicek,,,hatta sabah 1 mart 2014 demişlerdi o zaman bizede hiç vurmıcaktı ama ben genede canımı sıkmamıştım alt devreye vurcak bize vurmıcak diye çünkü başından sonuna kadar hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettik o yüzden 92-3 devre ilk geldiğimiz zamanki şafaklar nerden nereye geldi diye şükretmekten başka bir şey yok inşallah hepiniz 1 ay sonra sevdiklerinize sarılır bir daha hiç ayrılmazsınız
Yeni gidecek askerlerinde gözü aydın olsun Allah hepinize sağ salim tezkerenizi almayı nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?