Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler canım..İsyan etmeye hakkı olan biz değil 92-3 bekleyen arkadaşlarımız bence haksızlık etme kader kısmet...Evet kötü oldu ama yapcak hiçç bir şey yok. marttada olabilirdi o zaman burda ağlaşıyor olurduk...45 gün az bi zaman değil

teğet geçti resmen..
neyse kızlar sizin için hayırlı olsun ne diyelim artık..

Kamilecim bozma moralini şafağın öyle güzel görünüyo ki keşke o verdikleri sözüde tutsalardı ama benim hiç ümidim yoktu 1 mart 2014 diyip sonradan böyle yaptılar işte akıl sır ermiyo...Her şeyde bi hayır vardır 1 ay erken olması hatta 1 gün bile erken olması insan için çok güzel ama yapcakta bir şey yok bizim elimizde olsa uzun dönemde 9 ay yapardık kesin o yüzden canını sıkma hiç ,,,1 ay sonra artık askeriye hayatınızdan çıkıyo engel ortadan kalkıo şükürler olsun

kızlar gözumuz aydın cok sukur az bı zamanda olsa 92/4 leri vuruyo
hayırlısı olsun inş bian önce kavusursunuz

Sonuna kadar katılıyorum Edacım sana martta bile kesinliği yoktu hatta son dakika golü oldu bu akşam ben bile şoktayım ...

canım sana çook ama çok katılıyorum ne şartlar altında yapıolar bizimkiler askerliklerini ama hükümet bunu düşünmez işte hakkımız helal diil bunu yapanlara ya hiç ümit verme yada yapppp yaniii

Bn onlarada üzülüyorum ki.kaç kişi bayramda evlerine dönecek diye 600 tl ye bilet alıp hepsini yaktı ben biliyorum.ama zaten kasımda çıkıyorlar onlar.onların tesellisi o oldu.bizde kasım diye beklerken ocak tam bir çöküntü yani dalga geçer gibi.doğru diyorsun aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.ama inan nelere kanaat ediyoruz biz bilemezsin.benim askerim orda hastaysa ve hiçbirşey yapacak doktor bile yoksa kusura bakmasınlarda ben hakkımıda ararım isyanda ederim.yazık yani..

Aynen öyle burda bnm tüm yakın arkadaşlarım 92/3onların üzüntüsünü çokçok yakından biliyorum ve o yüzden şükrediyorum...!!!! hiçte vurmayablirdi bize.Biliyorum canım herkes zor şartlarda hiç olmadı özlem hasret var...Kader yani her şey sen ne kadar kızsanda fossss

Tek yapabildiğim şafağımı 70'e indirmek.ne dersek diyelim hep son söz onların.ben burda dopdolu 12 ay yaşadım ve daha da var.allah büyük ya çektiren herkeste bunları yaşar.biz canımızı emanet ediyoruz onlara onlar alıp ellerinden gelen her türlü kötülüğü yapıyor daha ne diyeyim.. Bundan sonra da bize düşen canım şimdiye kadar olduğu gibi sabretmek...

canım sana çook ama çok katılıyorum ne şartlar altında yapıolar bizimkiler askerliklerini ama hükümet bunu düşünmez işte hakkımız helal diil bunu yapanlara ya hiç ümit verme yada yapppp yaniii

çok şükür canım hayalimizdeki şafaklara geldik ama işte insanoğlu hep biraz daha istiyor..aynen canım yapacak bi şey yok her şeyin hayırlısı böylesi daha iyimiş demek ki..
zaten 1 ay sonra askerliğin a sını duymak istemiyorum!!!

öle canım öle bzm çektklermizi askerlermzi düşünseler böle olmazdı bu lanet olası askerlikte başımıza gelmeyen kalmadı yaa şuan sewdiğim adam ameliyatta can çekişiyo ve ben burda mal gbi bekliyorum nasıl ii miii kötü müü hiç bilmiyorum ölüyorum ben burda kimin umrunda kii???allah onlarada yaşatsn bu acıyı bşka söz yok...

sen şafağını 70'e düşürüyorsun ben uzakdan bakıyorum..
kesinlikle isyan etme canım böylesi hayırlısıymış demek lazım..evet çok üzüldüm evet çok kızdım..sinirim bozuldu bu duruma ama yapacak bi şey yok..bizde 12 ayı doldurmamıza rağmen vurmuyor bize..biz napalım..kaderimiz böylemiş diyebiliyoruz ancak..
bak ne güzel demişsin SABRETMEK gerekiyor diye

Bence sesimizin çıkmasında çokta haklıyız
en son biz 15 ay yapıcaz
1 ay bile ne kadar degerli oldunu en iyi şuan biz bilirz geçmeyen zamanı bize sorun
safak 28 de ne ki sanki 400 bitmedi gitti
çok adeletli oldu süper
10 numara 5 yıldız

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım umarım tez zamanda iyi olur.Bilirim içindeki o belirsizliği.Benim askerimde bugün hastaneye gitti.Sırtındaki kemikte ezilme ve bağlarda yırtık varmış.Hiçbirşey yapmadan sadece dinlenmesi gerekyormuş.ama bunu söyleyen doktor hastanın asker olduğunu unuttu heralde!!! askerlik düşmezse şubata sen gidene kadar geçer 3 ayda merak etme diyip dalga geçer gibi gönderyorlar işte.Bizde burda canımızı emanet edip elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz....

herkes kendi askerine kavuşma peşinde işte.Ne denebilirki... kaç yıl sabrettim ben bir 70 gün daha sabrederim sorun değil..Tek dileğim adaletin bir gün yerini bulması...

bugüne kadar zaman öylede böylede geçiyordu şimdi bile bile nasıl geçicek bilmiyorum..
daha bu sabah acaba haftaya gelir mi diye konuştuk arkadaşlarımla ama nerdeeee..
neyse öylede olsa böylede olsa geçicek şu 33 gün..bir dahada dönüp bakmam arkadaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…