Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ya cidden canım hak adalet demişin ya bu olayda mutlaka bi devrenin canı yanıcaktı oda biz olduk sen tutmuş of 1.5 ay vurdu diyosun biraz hiç vurmayanlarıda düşünsen . bz hiç olmaszsa 92 4 e vurduyo ucundan sizin adınıza sevinirken burda bi buçk ay vurdu dye üzülmene anlam veremedim.. sen asker yareni olarak bzleri anlamıyorsun ki bide devletten bzi anlamalırını bekliyosun??

Zaten kasımda çıkıcaz bz evet ama farkındamısn 430 günlk askeriz biz. çıkalım bi zahmet bizm zaten normal tezkeremz kasım..bzde bayramda bekliyoduk olmadı.. biraz şükretmesini bilmek lazım .
gerçekten yazmıyım dedim ama tutamadım kendmi..azıcık empati ya.. siz bari yapmayın yaşayanlar olarak .

Son düzenleme:

saol canım sanada geçmiş olsun geçende ameliyat oldu 2-3 hafta oldu daha askeriyedekilerde manyak yaa neymiş askerlk düşcek naslsa 1 ayyy sonra gdecen nasılsa düştü askerlik die hawa değişimine göndermediler üstüne bde nöbete gönderdiler ne kadar işimize gelsede yordu sonuçta ameliyatlı şimdide 2.oldu gelde kızma yaa adam ıstirahatli nöbete gönderyo ama buraya yok

Bende bakmam askerliğin a sını duymak istemiyorum o derece

Hayırlısı olsn inşallah hakkınzda yaa..kötü oldu ama kısmet :26:

Hiloşum Hayırlı olsun ....

evet askerıyeyle alakalı herşeyımız bıttı
yarın amalıyat olacak eşim herkezden dualarınızı ıstıyorum lutfen

Canımm sağolll Deryacımm.. hadi geçmiş olsun şimdiden sorunsuzca atlatırsınz inşallahhh

ben kendi devremi onunla bununla kıyaslamıyorum canım.Sizde mağdursunuz bizde ozaman ? bi yanda komple yararlananlar var bir yanda 1.5 ay yararlanamayan bir yanda zaten kasımda çıkıcak olup bayramda cıkabılır dendığı ıcın hevesı kursağında kalanlar... durum bundan ibaret.sen kendi açından üzülürsün bense kendi.... bende isterdim kasımda gelebilme şansı varken gelmesini.kim istemez ki ? benim bu duruma isyan etmeme kimse laf edemez benim fikrimce.Çünkü burda herkes asker yolu bekliyor herkesin derdi var.ben 3 tane kısa dönem gönderdim.11 ay önce burda kısa dönem bir sürü arkadaşım oldu.Birçoğuyla da hala daha görüşyorum.Bilen biliyor yani.Burda yaşanılan her sevinci birlikte yaşadık biz.ben empati yaparım bilen bilir.Bilmeyende zamanlar anlar sen benim üzülmeme anlam veremiyorsan dicek birşeyimde daha yok ... diyorumya herkesin öyle ya da böyle sıkıntısı var yani şu askerlikte.

Canım sonuçta sizi etkilememiş oldu değil mi? Üzülmüyor muydunz ben mi yanlış söyledim, askerlik düştü ama siz yakalayamadınz değil mi?

Canım şafağıma bakarsan düşmüş hali bu :) yani 2 ocakta teskere alıcak normalde 15 şubattı 2 ocak oldu 13.5. Ayda teskere almış olucaz 1.5 ay vurdu bize..

Ben de yazmıyım yazmıyım dedim ama tutamadım Türkiyede 81 il var bide bunun ilçeleri ve her yerde vatani görevini yapan askerler...
Herkesin askeri zorluk çekiyo ya ne bu böyle benim askerim falan diye bencillik ...Bizim de askerlerimiz yan sokakta değil yani gurbette ,bizim askerlerde asker ranzasında yatıo bizim askerlerde nöbet tutuo bizim askerlerde askeriyeden çıkan yemeği yiyo tek fark iller ilçeler farklı bunu da biz ayarlamadık Allah ne yazdıysa o oldu...Kalkıpta beddua etmek yerine dua edin sağ salim gelsinler diye ...
Herkese hayırlı tezkereler ...

Son düzenleme:
Canım şafağıma bakarsan düşmüş hali bu :) yani 2 ocakta teskere alıcak normalde 15 şubattı 2 ocak oldu 13.5. Ayda teskere almış olucaz 1.5 ay vurdu bize..

Şİmdi dikkat ettm cicim :)) bayadır şafak attırmadım ya dikkat etmemiştim, sizin yılbaşından sonra oldunu bilmiyordm, e gözünüz aydın o zman yoktan iyidirrr..

Begüşümm sakin ol yavrum, ben de konuşulanlara şöyle bir gözattım da haksız da sayılmazsın yani, herkes neler çekiyor yaa nerde olursa olsun askerlik bu kimisi tamam daha rahat yapıyo belki ama kafa aynı kafa yaa yürek aynı yürek insan çok zorlanıyo ah ahhh.. gereksiz tartışmalar yaniii

kimsenin askerine birşey diyen oldu mu ? ayırt eden ? ben kendi askerim için üzüldüğümü belirttim.Ne bu şiddet?asıl size ne oluyor? burda herkes üzüntüsünü de sevincinide yazar.Ben burda 1 yıldır varım dha hiç kimseylede böyle bir konuşma yapmadım yani.yazdıklarımı bir daha oku istersen canım ? ; ben kimseye beddua etmedim.Huyum değildir.Sadece haksızlık yapanlar günün birinde hak ettiklerini bulur dedim.Buda gayet normal bir düşünce.bence herkesin snirleri gerilmiş ona buna sataşmaya yer arıyor.. bir kez daha söylüyorum; herkesin askeri değerli herkesin askeri sıkıntılar çekiyor herkes üzülüyor.Buna lafım yok olmadıda zaten.

canım sen 3 dönem kısa dönem askerlik yaptın biz naptık?şafakları ikişer ikişer mi atladık?sen 1.5 ay erken terhis alıyorsun buna sevin diyoruz biz erken terhis olunacağını bile bile şu 30 günüde geçiricez diyoruz..bu kime haksızlık oluyor acaba?45 gün ne demek düşünebiliyor musun?bırak 45 günü 1 gün bile değerliyken biz fazladan 30 gün yapıyoruz bu gün itibariyle bilmem anlatabiliyor muyuz?
sen kendini bizim yerimize koysan fazladan 30 gün yapacaksın deseler ne dersin..tamam kabulum ZATEN kasımda çıkıyoruz mu dersin?

Öncelikle seninki asker değil benimli asker değil tartışması yapılmadı belirtmek isterim
sen burda sevinirken buraya gelip adeletsiz demekde bizimde en doğal hakımız
15 ay sen yapsaydın aa ne güzel bana vurmadı allahtan size vurdu demezdin sanırım
beddua etmem her insan değerlidir bence edeni görmedim ama eden varsa tabiki yanlış hepsi sağ salim gelsin
şuda bir gerçek 81 ilde hepsi askerlik yapıyor olabilir ama en zor askerlik yapanları hepimiz biliyoruz en çok şehit verdiğimiz yerler bunuda kanıtsayamayız...

Adı üstünde hiç yaralanamak ve yarı yarıya faydalanmak. sence hangisi daha tatmin edici.? sence senin hevesinin kursağında kalmasıyla bzmkisi aynı mı? kendin demişsin burda herkes asker yolu bekliyor . kimisi senden daha çok beklicek son duruma göre farknda mısn. kimse burda devre kıyaslaması yapmıyo . aksne sizin adınıza bz mutlu oluyourz . ama sende bze karşı aynı hassasiyeti göremedim tabiki isteyen istediğini söyler o başka da insan en azından burda halden anlama bekliyo..
kmsi destek olur kmisi sadece kendini düşünür.

sen niye üstüne alınıyosun ki ben genel yazdım kalkıp sana da beddua ettin falan demedim kendi üstüne alınma her şeyi ...bizde yaklaşık bir yıldır burdayız herkes acısını üzüntüsünü paylaşıo sonuçta mutluluklar paylaştıkça çoğalıo acılar azalıo tabikide ...herkes tez zamanda kavuşsun ben başka bişi demiyorum..

Canlarımmm sakin olun gülşennm begüm sana söylemedi sanırım başka bi arkadaşa yazdı onları...
Of ya valla herkes gergin artık bitsede kurtulsakkkkk.....

kızlar birbirinize kızmayı bırakın burda kimimz sevindi kimimiz üzüldü dogru herkes yapıo askerlik ama batıda olupta çatışmaya gden vurulan ameliyat ameliyat hastane hastane sürünen canıyla boğuşan yaşayan bzm askerimizse ben derim bnm askerim die bazılarında sadece hasret yüzünden özlem yanyana olamamk yüzünden bu hırçınlık ama bizlern askerleryle bir diil herkesn sıkıntısı olmuştr olmaz diil ama canıyla boğuşmak kolay diil onun için böle konuşman yargılar gbi hoş diil vurmayan arkadaşlara üzüldük cidden ama sevinenlerinde sewinci kursagında kalmasın canım üzmeyelem birbirimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…