Canım şükür şükür iyi diyorsunda kasımda gelmeleri var birde ocakta.kasım diye orda burda konuşmasalardı hiç ümide kapılmazdık.şimdi kasımda yanına gidicem görmeye bir sürü masraf.biz burda evlencez diye birikim yapmaya çalışyoruz kimse düşünyor mu? Bu hak adalet değil yani.ben 1 buçuk ayımı ararım valla çokda haklı olarak.ne dertler içinde askerlerimiz orda bilen yok.ama hepsinin hesabını vericek elbet bu hükümet ve bu anlayışı sıfır olan askeriye..
Bn onlarada üzülüyorum ki.kaç kişi bayramda evlerine dönecek diye 600 tl ye bilet alıp hepsini yaktı ben biliyorum.ama zaten kasımda çıkıyorlar onlar.onların tesellisi o oldu.bizde kasım diye beklerken ocak tam bir çöküntü yani dalga geçer gibi.doğru diyorsun aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.ama inan nelere kanaat ediyoruz biz bilemezsin.benim askerim orda hastaysa ve hiçbirşey yapacak doktor bile yoksa kusura bakmasınlarda ben hakkımıda ararım isyanda ederim.yazık yani..
geçmiş olsun canımumarım tez zamanda iyi olur.Bilirim içindeki o belirsizliği.Benim askerimde bugün hastaneye gitti.Sırtındaki kemikte ezilme ve bağlarda yırtık varmış.Hiçbirşey yapmadan sadece dinlenmesi gerekyormuş.ama bunu söyleyen doktor hastanın asker olduğunu unuttu heralde!!! askerlik düşmezse şubata sen gidene kadar geçer 3 ayda merak etme diyip dalga geçer gibi gönderyorlar işte.Bizde burda canımızı emanet edip elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz....
bugüne kadar zaman öylede böylede geçiyordu şimdi bile bile nasıl geçicek bilmiyorum..
daha bu sabah acaba haftaya gelir mi diye konuştuk arkadaşlarımla ama nerdeeee..
neyse öylede olsa böylede olsa geçicek şu 33 gün..bir dahada dönüp bakmam arkadaş..
Evt kabul edilirse 1 mart 2014 te düşecekmiş...Allahın salakları!
son 15 ay yapan enayiler 92/3-4 ler oldu böylece! yaniii biz şubat 14-15 gibi teskere alıcaz ve 15 gün sonra askerlik düşücek...Biliyordum zaten böyle bi kzık atacaklarını...LAnet olsun ne diyim....!
Hayırlısı olsunn...!!!
Hiloşum Hayırlı olsun ....
evet askerıyeyle alakalı herşeyımız bıttı
yarın amalıyat olacak eşim herkezden dualarınızı ıstıyorum lutfen
Hayırlısı olsn inşallah hakkınzda yaa..kötü oldu ama kısmet :26:
Canımm sağolll Deryacımm.. hadi geçmiş olsun şimdiden sorunsuzca atlatırsınz inşallahhh
Ya cidden canım hak adalet demişin ya bu olayda mutlaka bi devrenin canı yanıcaktı oda biz olduk sen tutmuş of 1.5 ay vurdu diyosun biraz hiç vurmayanlarıda düşünsen . bz hiç olmaszsa 92 4 e vurduyo ucundan sizin adınıza sevinirken burda bi buçk ay vurdu dye üzülmene anlam veremedim.. sen asker yareni olarak bzleri anlamıyorsun ki bide devletten bzi anlamalırını bekliyosun??
Zaten kasımda çıkıcaz bz evet ama farkındamısn 430 günlk askeriz biz. çıkalım bi zahmet bizm zaten normal tezkeremz kasım..bzde bayramda bekliyoduk olmadı.. biraz şükretmesini bilmek lazım .
gerçekten yazmıyım dedim ama tutamadım kendmi..azıcık empati ya.. siz bari yapmayın yaşayanlar olarak .
Canom belli oldu düştü 1 ocak olarak görmedin sanırım hayırlısı böyleymiş...
Canım sonuçta sizi etkilememiş oldu değil mi? Üzülmüyor muydunz ben mi yanlış söyledim, askerlik düştü ama siz yakalayamadınz değil mi?
Canım şafağıma bakarsan düşmüş hali bu :) yani 2 ocakta teskere alıcak normalde 15 şubattı 2 ocak oldu 13.5. Ayda teskere almış olucaz 1.5 ay vurdu bize..
Şİmdi dikkat ettm cicim :)) bayadır şafak attırmadım ya dikkat etmemiştim, sizin yılbaşından sonra oldunu bilmiyordm, e gözünüz aydın o zman yoktan iyidirrr..
Ben de yazmıyım yazmıyım dedim ama tutamadım Türkiyede 81 il var bide bunun ilçeleri ve her yerde vatani görevini yapan askerler...
Herkesin askeri zorluk çekiyo ya ne bu böyle benim askerim falan diye bencillik ...Bizim de askerlerimiz yan sokakta değil yani gurbette ,bizim askerlerde asker ranzasında yatıo bizim askerlerde nöbet tutuo bizim askerlerde askeriyeden çıkan yemeği yiyo tek fark iller ilçeler farklı bunu da biz ayarlamadık Allah ne yazdıysa o oldu...Kalkıpta beddua etmek yerine dua edin sağ salim gelsinler diye ...
Herkese hayırlı tezkereler ...
Ben de yazmıyım yazmıyım dedim ama tutamadım Türkiyede 81 il var bide bunun ilçeleri ve her yerde vatani görevini yapan askerler...
Herkesin askeri zorluk çekiyo ya ne bu böyle benim askerim falan diye bencillik ...Bizim de askerlerimiz yan sokakta değil yani gurbette ,bizim askerlerde asker ranzasında yatıo bizim askerlerde nöbet tutuo bizim askerlerde askeriyeden çıkan yemeği yiyo tek fark iller ilçeler farklı bunu da biz ayarlamadık Allah ne yazdıysa o oldu...Kalkıpta beddua etmek yerine dua edin sağ salim gelsinler diye ...
ben kendi devremi onunla bununla kıyaslamıyorum canım.Sizde mağdursunuz bizde ozaman ? bi yanda komple yararlananlar var bir yanda 1.5 ay yararlanamayan bir yanda zaten kasımda çıkıcak olup bayramda cıkabılır dendığı ıcın hevesı kursağında kalanlar... durum bundan ibaret.sen kendi açından üzülürsün bense kendi.... bende isterdim kasımda gelebilme şansı varken gelmesini.kim istemez ki ? benim bu duruma isyan etmeme kimse laf edemez benim fikrimce.Çünkü burda herkes asker yolu bekliyor herkesin derdi var.ben 3 tane kısa dönem gönderdim.11 ay önce burda kısa dönem bir sürü arkadaşım oldu.Birçoğuyla da hala daha görüşyorum.Bilen biliyor yani.Burda yaşanılan her sevinci birlikte yaşadık biz.ben empati yaparım bilen bilir.Bilmeyende zamanlar anlarsen benim üzülmeme anlam veremiyorsan dicek birşeyimde daha yok ... diyorumya herkesin öyle ya da böyle sıkıntısı var yani şu askerlikte.
ben kendi devremi onunla bununla kıyaslamıyorum canım.Sizde mağdursunuz bizde ozaman ? bi yanda komple yararlananlar var bir yanda 1.5 ay yararlanamayan bir yanda zaten kasımda çıkıcak olup bayramda cıkabılır dendığı ıcın hevesı kursağında kalanlar... durum bundan ibaret.sen kendi açından üzülürsün bense kendi.... bende isterdim kasımda gelebilme şansı varken gelmesini.kim istemez ki ? benim bu duruma isyan etmeme kimse laf edemez benim fikrimce.Çünkü burda herkes asker yolu bekliyor herkesin derdi var.ben 3 tane kısa dönem gönderdim.11 ay önce burda kısa dönem bir sürü arkadaşım oldu.Birçoğuyla da hala daha görüşyorum.Bilen biliyor yani.Burda yaşanılan her sevinci birlikte yaşadık biz.ben empati yaparım bilen bilir.Bilmeyende zamanlar anlarsen benim üzülmeme anlam veremiyorsan dicek birşeyimde daha yok ... diyorumya herkesin öyle ya da böyle sıkıntısı var yani şu askerlikte.
Tabii ki canm şükretmek lzm 45 gün az değil artk plakalardayım şükür :)
kimsenin askerine birşey diyen oldu mu ? ayırt eden ? ben kendi askerim için üzüldüğümü belirttim.Ne bu şiddet?asıl size ne oluyor? burda herkes üzüntüsünü de sevincinide yazar.Ben burda 1 yıldır varım dha hiç kimseylede böyle bir konuşma yapmadım yani.yazdıklarımı bir daha oku istersen canım ? ; ben kimseye beddua etmedim.Huyum değildir.Sadece haksızlık yapanlar günün birinde hak ettiklerini bulur dedim.Buda gayet normal bir düşünce.bence herkesin snirleri gerilmiş ona buna sataşmaya yer arıyor.. bir kez daha söylüyorum; herkesin askeri değerli herkesin askeri sıkıntılar çekiyor herkes üzülüyor.Buna lafım yok olmadıda zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?