Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben kendibir bucuk ayımı üzülemezmiyim ? şuna bir açıklık getirelim.ben sizede üzülüyorum bunu zaten belirttim.o kadar çok isterdim ki bayramda evlerine dönemlerini.bizimkilerinde kasımda gelmelerini.ama olmadı.bir öyle dendi bir böyle.bizde insanız yani her gün planlar değişyor yok olmadı yok şöyle.bunların aynısını sende yaşadın bılıyorum.Zaten ben kimseye de birşey demiyorum.Hani bu kararı verenler var ya hanii.İşte keske daha erken deselerdi hem sizinkiler çıksaydı hem bızımkıler hemde bizden sonrakıler... şimdi noldu ? yarım yamalak saçma sapan birşey.Ben şükrediyorum zaten.Şafağım 73 oldu birden boru mu ?? ama sizin önyargılı olduğunuz konu sen bu kadar üzülemezsin bak bize biz napalım biz o bir bucuk ayı bıle alamadık.Bu mu yani ? bence cok yanlıs dusunyorsunuz ve benı anlamadınız ..

Gülşencim ben begushh hatırlatma olarak söylüyorum ayrıca yazdıklarımı kendi üstüne alınma ben ortaya yazdım...ben burda kamileyede sizin devreyede ne kadar üzüldüğümü belirttim çünkü o olay olsaydı önce siz tezkere alcaktınız geçmişi okursan her zaman dedm düşerse sevincez ama düşmezse bu yola baş koyduk yapıp gidicez diye...ben burda depük alanlarla sevinen bi insanım ...askerlik yeri olayınıda yanlış anladın sanırım sonuçta seçme şansımız yok o konuda Allah ne yazdıysa onu görüyoruz şükür ki hepimiz belli zamanları aşıpta geldik ...

canıım sakiin ol artk yapacak pek bişi kalmadı şükür diyip geçelim...

sakinim canım.Üzüntüm arkadaşların beni anlamadan yargılar gibi konuşması.Neyse herkesin sinirleri bozuk belli.tam çıkış tarihi belli olsunda plaka sayalım bizde artık .)

canıım sakiin ol artk yapacak pek bişi kalmadı şükür diyip geçelim...

daha önceki konuşmalrından alıntı aldım belki ne yazdığını hatırlarsın diye canım..
bizim takıldığımız yer ZATEN kasımda çıkıyorlar onlara bir şey olmaz tavrın..430 günlük asker sayılırız bi zahmet çıkalım dimi artık..askeriyede kalmak gibi bi düşüncemiz yok hani bizimde..
hrkesin planları değişiyor herkes hayal kuruyor ama bazıların ki hüsranla sonuçlanıyor işte..elimizden bir şey gelmiyor evet..biz sizin adınıza sevindik çünkü 45 gün erken kavuşacaksınız bunun ne demek olduğunu emin ol çok iyi biliyorum..şimdi bizim gözmüzn içine bakıp olmadı arkadaş siz paşa paşa 15 ay yapın diğerleri 13 veya 12 ay yapacak..bu karar verildi evet sizin 12 ayınız doldu ama olmazzzzzz siz çıkamazsınız mecbur yapıcaksınız diyorlar biz buna takılıyoruz..
biz önyargılıı değiliz ama evet biz o 1,5 ayı bile alamadık ama çok şükür ki şafağımız az kaldı..kalan günler daha zor gececek belki ama elbette geçecek..
herkes için hayırlısı buymuş dmek ki..

sakinim canım.Üzüntüm arkadaşların beni anlamadan yargılar gibi konuşması.Neyse herkesin sinirleri bozuk belli.tam çıkış tarihi belli olsunda plaka sayalım bizde artık .)

tek sana diil canım tepkileri bzlerede war o yüzden onlarda sıkıntılı ama böle konuşmak yanlış herkesn askeri kendine göre zor yapıyo ama daha zorlarıda war iştee...daha bellisi mi kaldı kuzum 2 ocak inş.yaa

Yanlıs yere takılmıssın canım sen ozaman burda herkes uzuluyor,alınganlık yapmak saçma yani.benım ne demek ıstedıgımı anlayan anlamıstır daha da kendımı anlatmak ıcın ugrasamıcam.uzulenınde sevınenınde yanında olmak lazım ben bu zamana kadar tanıdıgım tum arkadaslarıma boyle yaptım.Sızınde ısımlerınızı cok gordum sohbet etmesemde bılıyordum yani.kımse ıcın kotu bır dusuncem ya da tavrım yok sen içini ferah tut evet herkes ıcın hayırlısı bu ... Kaderden öteye geçilmiyor ..

şimdi izin kullananlar ayrı kullanmayan ayrı tarıhler falan olursa dıye dedım.bakalım bı kesınlessın de oyle sayıcam .)

canım biz ne diye size tepki verelim bu kararı siz mi verdiniz?bunun farkına varmanız gerekiyor.biz kullandığınız cümlelere takıldık..şükür 1,5 ay erken geliyor demeyip lanet olsun neden 3 ay olmadı diyorsunuz onu diyoruz..
hatırladığım kadarıyla denizlide askerin tamam zor dönemler geçiriyorsunuz biliyorum ama sana mardin desem ne dersin..yaklaış 1 yıldır orda.kimse kimsenin askerliğini küçümsümüyor..bunun farkına varırsanız sevinirim..
Allah herkesin yardımcısı olsun..neler yaşadığınızı en iyi bizler anlıyoruz bizler biliyoruz..

iyiyim kuzum bildiğin ve gördüğün üzere .) evet beraber çok şey atlattık inşallah şu 73 günde biterse daha iyi olucam..

Evet canim biz kisa dönem olmamıza ragmen senden hep destek aldik beraber güldük beraber agladik okudumda yorumlari cok yanlis anlamislar seni cokk tanimadiklari icin asker yolu nedir cok iyi biliriz herkezin canı yaniyo yeterince bukdr tartışmaya gerek yok senin iyi niyetli biri olduğunu bilmedikleri icin sıkma canını kuzum mehmete az kaldi çok şükür

kurduğun cümleler sayesinde takıldım canım ben
benide tanıyan tanıyor canım ne dmek istediğimi çok iyi anladıklarını düşünüyorum benim içim rahat sen içini rahat tut..
bence daha fazla uzatmanın bi anlamı yok herkes yazılanları okuyup kim ne demek istemiş anlar..

ıletısım kopuklugu olmustur olablır.yanlıs anlasılmıstır olabılır.bızımkı cansa sızınkısı de can.kımseye sozum yok.ha kımısı daha zor yapar kımısı daha rahattır o ayrı.ama suan bunu konusmuyoruz yani.gergınlıge lüzum yok.herkes tez zamanda kavusur sevdıgıne de bıter bu gunlerde ınsallah..

aynen tatlım biraz öyle oldu.Koca forumda herkes birbirni tanıyamıyor halyle .) evet az kaldı inşallah bu gunlerde bıtıcek ..

kamilecim canım dogru belki fewri konuşuluyo ama ben zaten canlı cenaze gbydm bu kdr idrak edp yazdığıma dua ediyorum elbette herkesin askeri ne durumda blmiyorz doguda seninkide biliyorum ama bnm baştan beri kaderime isyanım nden mi??sizinki adı belli doğu tm mı ama bnmki batı belki sizlere göre en ii yerlerde ama 1 senedr başımızdan geçmeyen kalmadı şuan 2.kez ameliyat oldu geçenki olaydan dolayı o yüzden batıda olupta böle şeyler yaşayan yok denecek kadar azdr hani sıkıntı oluur illaki amaa canıyla boğuşmak ayrı şeydr belki doguda olsa bu kdar canmz yanmayacaktı bu bnm derdm yaşadklarmdan dolayı kmseye lafım yok ben normalde görmediğim destegi burda ismini cismini blmedğim insanlardan gördm...sizlerede üzüldm ama 1 ayy sonra yanındaa:)bunada şükürrr

aynen canım.Bilen bilir,bilmeyen öğrenir herkes ıstedığını anlamakta özgür.ben dıyeceğımı dedım acıklamamı yaptım.burda herkes aynı yolu gözlüyor,herkese allah sabır versin ..

aynen tatlım biraz öyle oldu.Koca forumda herkes birbirni tanıyamıyor halyle .) evet az kaldı inşallah bu gunlerde bıtıcek ..
Ohh kuzuma benim yarenine kavuscakmis plakara düştümü hemencik geliyo valla biliyosun beraber saydik ogunler gelsn diyodun bak geldi balim keyfine bak az kaldi cok az bizimki az olmasina ragmen bizim yanimizda oldugun icin cok sagol o yuregin hepimizi topladi koca bi aile olduk sayende

18 gün kullandık.dağıtımda kullandık.Ama erken teslım oldugu ıcın dağıtımı saymayabılırler.baya bi kullandık yani.kullanmasak kafayı sıyırırdık heralde.bakalım hangı tarıhte cıkıcak gorucez canım

siz kullandınız mı hepsini canım iznin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…