canım sen 3 dönem kısa dönem askerlik yaptın biz naptık?şafakları ikişer ikişer mi atladık?sen 1.5 ay erken terhis alıyorsun buna sevin diyoruz biz erken terhis olunacağını bile bile şu 30 günüde geçiricez diyoruz..bu kime haksızlık oluyor acaba?45 gün ne demek düşünebiliyor musun?bırak 45 günü 1 gün bile değerliyken biz fazladan 30 gün yapıyoruz bu gün itibariyle bilmem anlatabiliyor muyuz?
sen kendini bizim yerimize koysan fazladan 30 gün yapacaksın deseler ne dersin..tamam kabulum ZATEN kasımda çıkıyoruz mu dersin?
Öncelikle seninki asker değil benimli asker değil tartışması yapılmadı belirtmek isterim
sen burda sevinirken buraya gelip adeletsiz demekde bizimde en doğal hakımız
15 ay sen yapsaydın aa ne güzel bana vurmadı allahtan size vurdu demezdin sanırım
beddua etmem her insan değerlidir bence edeni görmedim ama eden varsa tabiki yanlış hepsi sağ salim gelsin
şuda bir gerçek 81 ilde hepsi askerlik yapıyor olabilir ama en zor askerlik yapanları hepimiz biliyoruz en çok şehit verdiğimiz yerler bunuda kanıtsayamayız...
canım ben kendibir bucuk ayımı üzülemezmiyim ? şuna bir açıklık getirelim.ben sizede üzülüyorum bunu zaten belirttim.o kadar çok isterdim ki bayramda evlerine dönemlerini.bizimkilerinde kasımda gelmelerini.ama olmadı.bir öyle dendi bir böyle.bizde insanız yani her gün planlar değişyor yok olmadı yok şöyle.bunların aynısını sende yaşadın bılıyorum.Zaten ben kimseye de birşey demiyorum.Hani bu kararı verenler var ya hanii.İşte keske daha erken deselerdi hem sizinkiler çıksaydı hem bızımkıler hemde bizden sonrakıler... şimdi noldu ? yarım yamalak saçma sapan birşey.Ben şükrediyorum zaten.Şafağım 73 oldu birden boru mu ?? ama sizin önyargılı olduğunuz konu sen bu kadar üzülemezsin bak bize biz napalım biz o bir bucuk ayı bıle alamadık.Bu mu yani ? bence cok yanlıs dusunyorsunuz ve benı anlamadınız ..
canıım sakiin ol artk yapacak pek bişi kalmadı şükür diyip geçelim...
Canım şükür şükür iyi diyorsunda kasımda gelmeleri var birde ocakta.kasım diye orda burda konuşmasalardı hiç ümide kapılmazdık.şimdi kasımda yanına gidicem görmeye bir sürü masraf.biz burda evlencez diye birikim yapmaya çalışyoruz kimse düşünyor mu? Bu hak adalet değil yani.ben 1 buçuk ayımı ararım valla çokda haklı olarak.ne dertler içinde askerlerimiz orda bilen yok.ama hepsinin hesabını vericek elbet bu hükümet ve bu anlayışı sıfır olan askeriye..
Bn onlarada üzülüyorum ki.kaç kişi bayramda evlerine dönecek diye 600 tl ye bilet alıp hepsini yaktı ben biliyorum.ama zaten kasımda çıkıyorlar onlar.onların tesellisi o oldu.bizde kasım diye beklerken ocak tam bir çöküntü yani dalga geçer gibi.doğru diyorsun aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.ama inan nelere kanaat ediyoruz biz bilemezsin.benim askerim orda hastaysa ve hiçbirşey yapacak doktor bile yoksa kusura bakmasınlarda ben hakkımıda ararım isyanda ederim.yazık yani..
canım ben kendibir bucuk ayımı üzülemezmiyim ? şuna bir açıklık getirelim.ben sizede üzülüyorum bunu zaten belirttim.o kadar çok isterdim ki bayramda evlerine dönemlerini.bizimkilerinde kasımda gelmelerini.ama olmadı.bir öyle dendi bir böyle.bizde insanız yani her gün planlar değişyor yok olmadı yok şöyle.bunların aynısını sende yaşadın bılıyorum.Zaten ben kimseye de birşey demiyorum.Hani bu kararı verenler var ya hanii.İşte keske daha erken deselerdi hem sizinkiler çıksaydı hem bızımkıler hemde bizden sonrakıler... şimdi noldu ? yarım yamalak saçma sapan birşey.Ben şükrediyorum zaten.Şafağım 73 oldu birden boru mu ?? ama sizin önyargılı olduğunuz konu sen bu kadar üzülemezsin bak bize biz napalım biz o bir bucuk ayı bıle alamadık.Bu mu yani ? bence cok yanlıs dusunyorsunuz ve benı anlamadınız ..
sakinim canım.Üzüntüm arkadaşların beni anlamadan yargılar gibi konuşması.Neyse herkesin sinirleri bozuk belli.tam çıkış tarihi belli olsunda plaka sayalım bizde artık .)
daha önceki konuşmalrından alıntı aldım belki ne yazdığını hatırlarsın diye canım..
bizim takıldığımız yer ZATEN kasımda çıkıyorlar onlara bir şey olmaz tavrın..430 günlük asker sayılırız bi zahmet çıkalım dimi artık..askeriyede kalmak gibi bi düşüncemiz yok hani bizimde..
hrkesin planları değişiyor herkes hayal kuruyor ama bazıların ki hüsranla sonuçlanıyor işte..elimizden bir şey gelmiyor evet..biz sizin adınıza sevindik çünkü 45 gün erken kavuşacaksınız bunun ne demek olduğunu emin ol çok iyi biliyorum..şimdi bizim gözmüzn içine bakıp olmadı arkadaş siz paşa paşa 15 ay yapın diğerleri 13 veya 12 ay yapacak..bu karar verildi evet sizin 12 ayınız doldu ama olmazzzzzz siz çıkamazsınız mecbur yapıcaksınız diyorlar biz buna takılıyoruz..
biz önyargılıı değiliz ama evet biz o 1,5 ayı bile alamadık ama çok şükür ki şafağımız az kaldı..kalan günler daha zor gececek belki ama elbette geçecek..
herkes için hayırlısı buymuş dmek ki..
Gizemcim merhaba nasilsin 1 bucuk ayin kaldi çok şükür zor gunleri beraber atlattik
tek sana diil canım tepkileri bzlerede war o yüzden onlarda sıkıntılı ama böle konuşmak yanlış herkesn askeri kendine göre zor yapıyo ama daha zorlarıda war iştee...daha bellisi mi kaldı kuzum 2 ocak inş.yaa
tek sana diil canım tepkileri bzlerede war o yüzden onlarda sıkıntılı ama böle konuşmak yanlış herkesn askeri kendine göre zor yapıyo ama daha zorlarıda war iştee...daha bellisi mi kaldı kuzum 2 ocak inş.yaa
iyiyim kuzum bildiğin ve gördüğün üzere .) evet beraber çok şey atlattık inşallah şu 73 günde biterse daha iyi olucam..
Yanlıs yere takılmıssın canım sen ozamanburda herkes uzuluyor,alınganlık yapmak saçma yani.benım ne demek ıstedıgımı anlayan anlamıstır daha da kendımı anlatmak ıcın ugrasamıcam.uzulenınde sevınenınde yanında olmak lazım ben bu zamana kadar tanıdıgım tum arkadaslarıma boyle yaptım.Sızınde ısımlerınızı cok gordum sohbet etmesemde bılıyordum yani.kımse ıcın kotu bır dusuncem ya da tavrım yok sen içini ferah tut evet herkes ıcın hayırlısı bu ... Kaderden öteye geçilmiyor ..
canım biz ne diye size tepki verelim bu kararı siz mi verdiniz?bunun farkına varmanız gerekiyor.biz kullandığınız cümlelere takıldık..şükür 1,5 ay erken geliyor demeyip lanet olsun neden 3 ay olmadı diyorsunuz onu diyoruz..
hatırladığım kadarıyla denizlide askerin tamam zor dönemler geçiriyorsunuz biliyorum ama sana mardin desem ne dersin..yaklaış 1 yıldır orda.kimse kimsenin askerliğini küçümsümüyor..bunun farkına varırsanız sevinirim..
Allah herkesin yardımcısı olsun..neler yaşadığınızı en iyi bizler anlıyoruz bizler biliyoruz..
Evet canim biz kisa dönem olmamıza ragmen senden hep destek aldik beraber güldük beraber agladik okudumda yorumlari cok yanlis anlamislar seni cokk tanimadiklari icin asker yolu nedir cok iyi biliriz herkezin canı yaniyo yeterince bukdr tartışmaya gerek yok senin iyi niyetli biri olduğunu bilmedikleri icin sıkma canını kuzum mehmete az kaldi çok şükür
canım biz ne diye size tepki verelim bu kararı siz mi verdiniz?bunun farkına varmanız gerekiyor.biz kullandığınız cümlelere takıldık..şükür 1,5 ay erken geliyor demeyip lanet olsun neden 3 ay olmadı diyorsunuz onu diyoruz..
hatırladığım kadarıyla denizlide askerin tamam zor dönemler geçiriyorsunuz biliyorum ama sana mardin desem ne dersin..yaklaış 1 yıldır orda.kimse kimsenin askerliğini küçümsümüyor..bunun farkına varırsanız sevinirim..
Allah herkesin yardımcısı olsun..neler yaşadığınızı en iyi bizler anlıyoruz bizler biliyoruz..
kurduğun cümleler sayesinde takıldım canım ben
benide tanıyan tanıyor canım ne dmek istediğimi çok iyi anladıklarını düşünüyorum benim içim rahat sen içini rahat tut..
bence daha fazla uzatmanın bi anlamı yok herkes yazılanları okuyup kim ne demek istemiş anlar..
Ohh kuzuma benim yarenine kavuscakmis plakara düştümü hemencik geliyo valla biliyosun beraber saydik ogunler gelsn diyodun bak geldi balim keyfine bak az kaldi cok az bizimki az olmasina ragmen bizim yanimizda oldugun icin cok sagol o yuregin hepimizi topladi koca bi aile olduk sayendeaynen tatlım biraz öyle oldu.Koca forumda herkes birbirni tanıyamıyor halyle .) evet az kaldı inşallah bu gunlerde bıtıcek ..
şimdi izin kullananlar ayrı kullanmayan ayrı tarıhler falan olursa dıye dedım.bakalım bı kesınlessın de oyle sayıcam .)
siz kullandınız mı hepsini canım iznin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?