Ohh kuzuma benim yarenine kavuscakmis plakara düştümü hemencik geliyo valla biliyosun beraber saydik ogunler gelsn diyodun bak geldi balim keyfine bak az kaldi cok az bizimki az olmasina ragmen bizim yanimizda oldugun icin cok sagol o yuregin hepimizi topladi koca bi aile olduk sayende
18 gün kullandık.dağıtımda kullandık.Ama erken teslım oldugu ıcın dağıtımı saymayabılırler.baya bi kullandık yani.kullanmasak kafayı sıyırırdık heralde.bakalım hangı tarıhte cıkıcak gorucez canım
o izinler kullanılmasa hayat durmuştu canım resmen yaa son izni 6 ayy ayrılıktan snra kullandk en son bi baktk birbirimze sarmaya başladk herşey terse gdyoo gel artk dedm yoksa sonuu kötüüü olacakk öle yaniibu arada isim ne canım .?
gizem canım .) aynen izinler olmasa halimiz dumandı.sen yeni mi geldin ben seni hiç görmedim hele de aynı donemdenız.buraya ılk geldıgımde 92/4 ler pek yoktu daha cok kısa donem arkadaslarım oldu.bugun gorunce sasırdım.senın ısmın ne canım ?
memnun oldm canımm...bende ecriinn...ewt yeni sayılırım 1 ayydr filan buralardymm ama ne yalan söyliim bagımlılık yaptıııbnde seni pek görmedm
evet canım cok guzel zaman gecıyor burda.tanımadığın ınsanlar çok yakının oluyor destek oluyor falan.guzel bır forum burası .) aradığın hersey var yani.bende memnun oldum canım .) ben bayadır gırmıyordum.11 ay once bı geldım bır kac ay paso gırıyordum sonra azaldı işte.burdakı arkadaslarla faceden grup kurduk ordan sohbet ettık falan aksadı yani.
anladım cnm öle hakkaten yaa kendi arkadaşları bu kdar yakın olmuyo burdakler tanımadan kardes oluyo çook güzelll...bnm bde face tweet filan sewmiyorum o yüzden burası çok ii geldii:)annem dio pc elnden düşmüyo dieee önceden tel düşmzdii
.) ne güzel işte.bu 73 günüde atlatırız burda
şafaklar bitince herkes evine diyoon heee
yok .) daha bunun nişanı var evliliği var cocugu var.. smdı ben o konularada bakıyorum gırıp.zaman gecıyor ah ah .)
pek bi hevesliyiz herald ewlenmeyee
aynen canım.5 yıl oldu artık yettiii .p bakalım kısmet bır gelsinde ...
eee anlat bakalımm neler yapıon canım bnm ...ksmet tabi bi gelsinlerde
napiyim canım.Önlisans okudum btti.şimdi aöf den devam ediyorum.iş bulursam calısıcam ama henuz evdeyım .) sıkıcı sıkıcı gunler gecıyor ıste.zaman bı an once gecsın ıstıyorum... sen ne yapıyorsun ?
ayy sorma tatlım bende ewdeym öle sıkıcı burası kafa dagıtıyo bi zatenn açıktan okuyorum bnde yaş 21 ewde wakit geçio ölee yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum filaan:)önlisans bölümün ne canım aöf teki ne
benimde yaş 20 önlisans bolumum ısletme yonetımı aöf bolumum ısletme yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum .p sınavlarda aralıktaymıs.bıde ocakta var galıba bakalım.ayları hesap etmekten kafam yoruldu artık...
ayy ocagı blmem ama aralıgın ortasındaymış daha çalışma filan yok bnde sende warmı? nasıl çalışma stili war bu aöfte onuda blmem yaa
valla en az 50 almak lazım heralde.fınalde rahat etmek ıcın.ben basladım.1 dersten 1 unıte bıttısıkıntıdan arada oturup calısyorum.sen hangi bolumu okuyosun ? valla verdıklerı kıtaplara ıyı calıs sondakı testlerı coz yeter bnce.ben bıde kpssye calısyorum hepsı karıstı.
ya hani misal bi dersten kaç ünite çalışılacak canım??bnm adalet yaa bde tekrar sözde ünv sınawına hazırlancaktm ama ewde onu yapamıyorum tabiri caizse malak gbi yatıyorum ne halt yicem blmemçok istiyordm o ünv.gtmeyi halada öle ama ewde olmuyooo malesef(
her dersın unıtelerının yarısı cıkcak ılk sınavda canım.8 unıteyse 4 ü.12 ise 6 sı gibi ... himmm... cok ıstıyorsan calıscaksın baska yolu yok .) bıraz zorla kndını program falan yap? ıs yok guc yok evde oturunca zor oluyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?