Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam
eşim usta birliğine 18 ekimde teslim olacaktı
ama 22 ekim yani bu sabah teslim olabildi.

bi ceza vs. alır mı bilginiz var mı?
sizinkilerden geç teslim olan var mı?

kızlar selam
eşim usta birliğine 18 ekimde teslim olacaktı
ama 22 ekim yani bu sabah teslim olabildi.

bi ceza vs. alır mı bilginiz var mı?
sizinkilerden geç teslim olan var mı?

Selam

Benim askerim de aslında cuma teslim olması gerekirken pazartesi olmuştu. Ceza vs almadı ama 2 gün geç gittiği için 2 gün geç çıkacak normal zamanından

Sizin de öyle olur sanırım. :44:

kızlar sporda sakatlandım sanırım, diz kapağım ve ayak bileğim çok ağrıyor, üzerine basmakta zorlanıyorum. hoca bağların kopmuş olabileceğini söyledi. sınava da çok az kaldı

kızlar sporda sakatlandım sanırım, diz kapağım ve ayak bileğim çok ağrıyor, üzerine basmakta zorlanıyorum. hoca bağların kopmuş olabileceğini söyledi. sınava da çok az kaldı

Aaa geçmiş olsun nilü ya geçer umarm dr a git krem falan verir

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.Jel falan verir muhtemelen.Düzenli olarak sür ve ayağının üstüne basmamaya özen göster mümkün olduğunca.Dinlerenek geçer çünkü :S

önemli değil canım.Şimdi daha iyimisin ? haber alabildin mi askerinden ?

yaa akşam sizlerle konuşurken msj atmış çıkmış ameliyattan çok şükür iyyim dedi aramzda düzelttk artkama canımı sıktı gece konuşurken uyyup kaldı mı naptı teli ararken kapandı şarj btti sanırım koca ameliyattan çıktı oda normal halada kapalı ama konuşmak istiyomm bnde işte ondan biraz kızdm

Canım geçmiş olsunnn ya inşallah kırık çıkık yoktur ezilme falandır jel merhem falan geçer hemen ya dinlenmen lazım

anladım canım .) içini ferah tut sen.arar o müsait olunca kesin zaten.iyiymiş bak hem gözün aydın bunuda atlattınız.bundan sonra tartısmasız mutlu günler yaşayın inşallah...

anladım canım .) içini ferah tut sen.arar o müsait olunca kesin zaten.iyiymiş bak hem gözün aydın bunuda atlattınız.bundan sonra tartısmasız mutlu günler yaşayın inşallah...

saol tatlımm yaa ewt bunuda atlattık allahm bi dahasını yaşatmasın yaa çok kötüü bişi walainşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…