gizemcim ben kaçıyorum canım sıkıldı bnmkine sinir oldm ii geceler yarın buralarda olursan görşrz.
kızlar selam
eşim usta birliğine 18 ekimde teslim olacaktı
ama 22 ekim yani bu sabah teslim olabildi.
bi ceza vs. alır mı bilginiz var mı?
sizinkilerden geç teslim olan var mı?
kızlar sporda sakatlandım sanırım, diz kapağım ve ayak bileğim çok ağrıyor, üzerine basmakta zorlanıyorum. hoca bağların kopmuş olabileceğini söyledi. sınava da çok az kaldı
kızlar sporda sakatlandım sanırım, diz kapağım ve ayak bileğim çok ağrıyor, üzerine basmakta zorlanıyorum. hoca bağların kopmuş olabileceğini söyledi. sınava da çok az kaldı
slm kızlaarr ben geldiimm...nasılsınız bakalımm???
hoşgeldin canımm .) iyiym ben bildiğin gibi skıcı skıcı işte.p sen nasılsın bakalım ??
hoşbulduul canımm ew kızı modunda dewam iştee takılıyoruzzz:)gece pat die çıktm ama cnm sıkıldı o yüzden kalamadm canım k.bkma
önemli değil canım.Şimdi daha iyimisin ? haber alabildin mi askerinden ?
yaa akşam sizlerle konuşurken msj atmış çıkmış ameliyattan çok şükür iyyim dedi aramzda düzelttk artkama canımı sıktı gece konuşurken uyyup kaldı mı naptı teli ararken kapandı şarj btti sanırım koca ameliyattan çıktı oda normal halada kapalı ama konuşmak istiyomm bnde işte ondan biraz kızdm
anladım canım .) içini ferah tut sen.arar o müsait olunca kesin zaten.iyiymiş bak hem gözün aydın bunuda atlattınız.bundan sonra tartısmasız mutlu günler yaşayın inşallah...
saol tatlımm yaa ewt bunuda atlattık allahm bi dahasını yaşatmasın yaa çok kötüü bişi walainşallah yaa
Amin canım.Allah askerlerimize sağlık sıhhat versin.Tabi bize de .)
aynen canımm yaa aminn :)askern nerde yapıyo??
kıbrıs'ta yapıyor canım
anldm canım hayırlısyla bitirp gelsnler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?