kıbrıs'ta yapıyor canım
amin inşallah canım.Kasımda ben görmeye gidicem.1.bucuk ay sonrada gelicek zaten.zamnları böle böle geçirmeye çalısıyoruz.)
benmkide Kıbrıs canm
allahım yaa arkadaş herkesn ailesi biliyo bi biz mi kalmışız yaa gerçi bilselerde göndermezler yaa bnmkide laf
neresinde canım ? kıbrıs'ta asker yareni bulmak zor .)
canım benim annem biliyor herşeyimi.Zaten babam olmadığı için herşeyim annem yani .) 5 yıldır birlikteyiz artık.bazı şeyleri istemeseler bile zamanla oluyor yani. 3. defa gidicem ben kıbrıs'a.yoksa kafayı sıyırırdık yaniii .)
Lefkoşa değirmenlikte canm sennki nerde sennde az kalmş
anladım canım bnm babanla ayrılar mı yoksa farklı bişi mi ??
inşallah canm az kaldı artık bursada mı yaşıon sengirne'de benımkıde canım.evet canım önce sen sonra biz inşallah kavuşucaz sevdiğimize .)
inşallah canm az kaldı artık bursada mı yaşıon sen
ayrı canım.6 yaşımdan beri görüşmüyorum da kendisiyle...
kötü bi ayrılış sanırım haddim diil ama hayattayken bırakma bnce snra çok yanar insan bnde sendekinin daha kötüsünü yaşıyorum canım çok zor
vallahi canım herkes benden çok üzülüyor bazen ama ben hiç tanımadığım ve yaşamadığım bir duygu için üzülemiyorum.Beni görmek isteyen arar sorar.bunun eksikliğinide annem hiç hissettirmedi sağolsun bu zamana kadar.Ne babalar var baba sıfatının ötesinde,ne babalar var sadece doğurunca baba olduğunu zanneden.o yüzden benim yapabilceğim birşey yok.ben cocuguma aynı seylerı yasatmam benım edindiğim tecrübe bu yani burdan .) senin babana ne oldu özel değilse canım?
ANLADM KÖTÜ yaa baba hasreti çeekmeyen bilemez be canım üzüldüm gerçekten...anlamıyorum öle babaları bnmki dünya iyisi olunca herkesi öle sanıyorumm allah kimseye yaşatmasn bunları yaa anlatılmaz bnm baba sewgimde en güzel yerinde bittikaybettk cnm ben şimdi keşke olsaydı da ayrı olsalardı annemle yaşadını ii oldunu bilseydm oda yeterdi diyorum ama hayat herzaman bi çelme takıyo insana banada en büyük çelmeyi çocuk yaşımda taktı....
kıyamam ya.Çok üzüldüm şimdi :/ Allah rahmet eylesin.diyorumya kimisi senin baban gibi babadan öte oluyor kimisi sadece sıfat...ben bir gün baba demedim kimseye o yüzden bilemiyorum nasıl bir duygu olduğunu.Bundan sonra yapabileceğimiz tek şey cocuklarımıza sahip çıkmak ve onları en güzel şekilde büyütmek canım...
saol canım yaa hayat herzaman adil olmuyo işte emin ol o duygunun yarıda kesilmesinden iyiydr hiç tatmamak belkide...öle gözlerinin önünde kayıp gtmesi daha çok yıkıyo...nese kapatalım bu konuyu cnm ben kaldıramıyorm farklı şeyler konuşlm...
Kızlar askerlık dustu hadı guzunuz aydın bıze denk gelmedı olsun sağsalim bitirdik ya Allahıma cok sukur benı hatırlayanlarınız varmı bilmem gercı cok olması aranızdan ayrılalı 1 agustosda tezkere aldık 6 ekımde de evlendık çok şükür Rabbim sizlere de yaşatsın İnşallah
tamam canım hemen kapatıyorum .) spor yapıcam biraz ben hemen biter ama.p kilo vermem lazım biraz.Elbiseye güzelce gireyim diye
sizin nişan düğün filan mı war canım gelince??bi telaş war sende sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?