evet canım kısmetse.Gelince işe girer girmez gelicekler inşallah istemeye.Nişanı bi yapalımda düğünde gelir artık .)
anladm canım hayırlısı maşallahpek bi hevesli bu forumdaki kızlar evliliğe ben hariç
sağol canım .) sen niye hevesli değilsin ? valla 5 yıl oldu artık heveslenmek istiyorum bende.asker yolu bekliyoruz okadar gelsinde yuvamızı kuralım .)
wala bizimde 5.5 yıl olduama soguk bakıyorum yaa korkuyorum yani başta hiç istemezdm de bnmki baya ugraşlar sonunda ısıtmaya çalıştı halada öle canımmm bnm yaaa:26:çok ugraştı yaa ama bzm öle pat die olmaz işlermz düzene gircek sonra ailemle tanışacak onlar ne tepki vercek bakalım annem biliyo ama war oldunu bilio başka yok yanii
anladım canım.İşlerinizi yoluna koyun hepsi teker teker gelir zaten.Seni seveni sana değer vereni annende ister merak etme .) sen kendinden ve ondan eminsen sorun yok
Aaa geçmiş olsun nilü yageçer umarm dr a git krem falan verir
Geçmiş olsun canım.Jel falan verir muhtemelen.Düzenli olarak sür ve ayağının üstüne basmamaya özen göster mümkün olduğunca.Dinlerenek geçer çünkü :S
Canım geçmiş olsunnn ya inşallah kırık çıkık yoktur ezilme falandır jel merhem falan geçer hemen ya dinlenmen lazım
yaa eminim de işte şu klişe bi laf wardr ya evlilik aşkı öldürür erkelerde degişir die o korkutuyo onun için bnmki garanti veriyo degişmicem die çok degişik bi hayatımız olcak kafandaki kuruntulardan bi kurtul diye hep der ama öle kolay olmuyo bide etrafıma kme baksam klişe sıradan ewlilikler war kadın evde akşama kadar temzlk çocuk bulaşık akşam adam gelir işte yemek ye tw karşısına oturur adam kadın bulşk çamaşr dewaam yani saat 12 de güüp yaat böle bi hayat istemiyoorum ben
sağ ol bebeğim, arefe gününden beri çekiyorum aslında bu ağrıyı; ama son günlerde şiddetlendi. hocanın tavsiyesiyle bi ağrı kesici ve bi jel aldım onları kullanıyorum, bugün de buz uygulamaya başladım; ama bakalım
teşekkürler gizem... pazara kadar geçmesi gerek
kuzum hemen öyle geçecek bir şeye benzemiyor ya, yarın ara vercem, perşembe son kez gitmem lazım :26:
sporcumusun canım sen?
yok canım değilim, sınava gircem de onun için başladım...
anladım canım.umarm hemen geçer de sınavında rahat olursun
kardeşim erkek arkadaşım sporcu; ama onlardan bir şey bulaşmamış bana hiç. biraz fazla yüklendim sakatladım kendimi
canım endişeni anlıyorum.Bende arada düşünüyorum nasıl bir hayatımız olur diye ama düşünmekle olcak birşey değil bu.şimdi o sana ne dese nafile.tabikide bazen rutine bağlıcak hayat sonuçta her gün aynı işe nasıl gidip gelmek zorunda oluyorsan bazı şeyleride öyle yapıcaksın.ama hayatınızı keyifli ve eğlenceli kılmak sizin elnizde.her gün olmasada her hafta birlikte yapabileceğiniz şeyler bulursunuz gzersiniz ne biliyim.size kalmış artık.öyle kötü düşünme.istediğini hayal et sonra gerçekleştirmeye bak.her gün aynı modda olamazsın tabiki hayat bu ama genel bir yaşam tarzı oluşturursanız sende oda memnun olur bence
öle cnm öle şuan askermden bi ii olduna dair haber alsam hiçbişi umrumda diil artk
tatlım hbr aldınmı konusabıldın mı askerinle:44:
gizeemmm napıyon canımm??
iyiyimm ecrinciiim .) sen napıyorsun?? çalıkuşunu izledim geldim.bakınıyorum forumda öyle.Ne oldu aranız mı kötü?
yok tatlımm yaa bnde bir aşk hikayesini izliyorumm:)yaa sorma bnm hiçbişeye tahammülüm kalmadı bide kaç gündür olanlar yüzünden ice gerldm bi konuşuyorz bi uyuyo agrısı oluyomuş bnde sürekli konuşmak istiyorum amaann canm sıkılıyooo...
canım üstüne gitme bu kadar bence.zaten yeni çktı ameliyattan biraz dinlensin kendine gelsin.o seni zaten arar.seni aramıcakta kimi arıcak? biliyorum biz heemn arasın falan istiyoruz ama orda öyle olmuyor işte.az sabret .) izle izle zaman geçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?