yaa özledm bide yanında olamayınca o haldeyken sinirlerim bozuluyoo bide kaçgündür kawga üstüne bu olay mahwoldum herkes gbi eskisi gbi rutine baglayalım bi durulsun artk hayatımız yaa yoruldum canım ya wala bak
seni çok iyi anlıyorum canım.Bizde bir aralar çok sık kavga ederdik telefonda.3 gün iyiysek 4 gün kötüydük yani.Ama şükür şimdi çok iyiyiz (Maşallah).sen sakin ol konuşurken yumuşak ol.zaten az kaldı bak.onunda canı burnunda.boşuna üzmeyin birbirnizi.sinirlenceği şeyleri yapmaktan kaçın söylemekten kaçın biraz tut sende kendini.Düzelir merak etme
sabrım kalmadı kuzum yaa onun için bide dediğim gbi psikoloji kalmadı wala yaa ondan normal olsa dayancam böle olunca yanında olamamak kahrediyo
elinden geleni yapıyorsun sen.Biraz anlayışlı olun bu günlerde geçicek.telefonda konusmaktan baska bırsey gelmıyor bazen ınsanın elınden.uzulme :/ Son 72 !!!
askerliğin yükü yetmez gibi bide bunlar yıkıyo canım yaa sorma bu kawgadn snra bnde bi aptallık oluştu dünkü ameliyatada inanmadm bi ara sonra dünden beri tutturdm hemşirelerin biri gelir biri gder tabi perwane oldular bilmem ne özel odaymış bide kıskançlığım paranoyam tuttu yaa
senin derdin şimdi anlaşıldı .) bence bu kıskanclıgını sonraki zamanlara sakla.hiç onun bunları dusuncek hali yoktur.bosuna canını sıktığınla kalıyosun sen.cocuk orda hasta,kıza mı bakıcak .)
yaa diyorum yaa ben yanında olmayınca bi başkası ki öz.bi kızın görmesine dayanamam ama zaten normalde bakmayan adam o halde olsada bakmaz ki zatii erkek bakıyomuş asker olunca komutanları göz açtırmıyomuş kimse girmiyo ki açtırsalarda kendi bakmaz bnm sevgilimm..off şimdi msj atmış çok agrım war diyo yaaa kafayı yiceeemmm
bak ne güzel işte mesaj da atabiliyor.Ağrısı varmış yazık.s sen destek ol bu günlerde ona.kıskanclıgı bı kenara bırak.sonra gelınce bol bl kıskanırsın zaten .) bende tv açim gidip belki film falan vardır.s Allah'ım ne sıkıcı günlerrrr...
erkek geliyo zaten sen warsın ya hemşire o yeter bana diyo canımmm bnm yaa...off bi geçsin şu günler yaaa yok geçti o saçmalıklarm kıyamam ben ona en büyük destekçisi bnm ailesinin haberi bile yok daha arıyolarmış görewde diyolarmış...
Aferim sana hah şöylee.) herşey güzel olucak.sen yanında ol onun ona yeter...
öle oluyorum zaten ama arada atar yapıyorum o kadarda olsunnn demiiii:)sen anlattt azda yaa
Ne anlatayım canım??sıkılıyorum işte feci derecedee
yaa bilimm askerinden anlat aaranız nasıl rahat konuşabiliyomusunuz filann ...
Allaha şükür iyiyiz.(maşallah) santralde olduğu için arayabiliyor.sırf konuşabilelim diye oraya girmek için elinden geleni yaptı.yoksa zaten ben çıldırırdım.kıbrısta konuşma pahalı baya.bugünde takım çavuşu oldu kuzumm.pek bir gururlandım pek bir özledim.kasımı iple çekiyorum
ne güzell çok sewindm tatlımm... ben aptalım yaa bnmkide santralde kaldı 3 4 ayy gececi bide 12 den sabaha kadar konuşurduk bazen akşamda konuşurdk tabi gelen gdenden pek mümkün diildi akşama kadar yat akşam orda otur süper rahattı bize battı o başını yedim adamın aşkım bi çık artk ordan eski düzen dewam edelim diye diye hergn komutanlarn peşinde sonunda izinden gidince almışlar ondn snrada başımmza gelmeyen kalmadısen sen ol ordan çıkmasına müsade etmeee sakıınn
gizem birazdan geliyorum burdaysan canım...
Yok canım zaten bilerek geçti oraya ve ondan başka işi bilen yok.birşey olsa komutanlar hemen onu çağıryo.cok sıkıntı oluyor bizim için.paso telefon çalıyor telefon kulağımda okadar çok bekledim ki..komutanların evlerine falan gidiyor.bilgisayar bölümü okuduğu için herkes ona soruyor anlıcağın.yarın fizik tedaviye gidicek sırtı için bakalım...
canımm geldmmm:)askerimle konuşuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?