Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin tatlımm.nasıl güzelce konuştun mu? Bende yattım şimdi

hb canımm ewt çok güzeldi aslında aramicaktm sana müjde wercem yarın dedim oda güzel bişilere ihtiyacım war söle arada diyince aradım askerliğin düştünü söledim çok sewindi moral oldu 70 günümz kaldı hee diyo yaa dedim aynen ii yaa 70 60 50 derken bitircez filan diyo yaacaımm öle işteee uyucak mısın??

Daha öğrenmemişmiydii.valla çok iyi moral olmuştur onada canım.evet uyumaya çalışcam şimdi.yarın gene konuşruz.sen uyumıcan mı??

Daha öğrenmemişmiydii.valla çok iyi moral olmuştur onada canım.evet uyumaya çalışcam şimdi.yarın gene konuşruz.sen uyumıcan mı??

bnmkini uyutuyum uyurum bnde duymamış komutan dedi sana bişi dicem ama çıkınca die ama sölemedi diyoo canımm sen yat şimdi askerinede çok çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda toplar üzüldüm walla yaa mahvedip gönderecekler bitanelerimizi yaa hayret bişi

Sağol canım benim.evet mahvettiler resmen orda canlarımızı.gelsin zaten check up a sokucam onu.) iyi geceler tatlı rüyalar canım.öpüyorum seni

bende bursadayım cnm bi sene oldu izmirden geleli inşallah tekrar izmire döncem

fatoşum bu ara plakaları paylaşmıyorsun... bayram tatilinde izmir'e gittin mi? hiloşun konusunda okudum senin tayin zora girmiş, inşallah bi kolayı bulunur...

fatoşum bu ara plakaları paylaşmıyorsun... bayram tatilinde izmir'e gittin mi? hiloşun konusunda okudum senin tayin zora girmiş, inşallah bi kolayı bulunur...

evet canm izmirdeydm ondan paylaşamadım bide aramız bozuktu içimden pek gelmediaklımda ama başlıcam gene
evet canm baya zora girdi ya 2 ay kala yaptılar yapcaklarını aileme bile daha sölemedim 2 ay sonra gelcen nasılsa deyip durdular bayramda üzülcekler bide onurla napcağımıza karar veremedik daha bursada mı iş bakcak eninde sonnda izmire gitmek istiyom ama onur burda çalışsa düzenmiz olmucak doru dürüst 4 sene sonra tayin isticem die izmirden ev alcaktı ailesi bize burda kira olur çock olursa ozamana zor olur falan amaan işte bisürü dert aldı beni dün insan kaynakları bölmüyle konuştum evlencen öle olur anca dediler artık nikahı yapcaz önden ben eş durumu için uğraşcam artık off ooff

sanada geçmiş olsun canm okudum ama yazamadım nasılsın şimdi

şafaak 27 Gaziantep
istek üzerine şafak attırdım (nilü sana)
değişiklik yaptım resim yerine Antep deyince akla gelen ilk şeyi paylaştım

kızlar selam
eşim usta birliğine 18 ekimde teslim olacaktı
ama 22 ekim yani bu sabah teslim olabildi.

bi ceza vs. alır mı bilginiz var mı?
sizinkilerden geç teslim olan var mı?

canım benim askerim 3 gün geç gitti.1 gün ustaya giderken 2 günde izne gelince geç gitti ama bize 1 gün ceza vermişler..her yerde aynı mı bilmiyorum canım ama korkma bence çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…