ayy bilirimm yaa bizde çok çektik o konudan canımm zor herşeyi bunlara yüklüyolar resmen yaa geçmiş olsun canımm bu arada umarım bi an önce geçerrr
Hoşgeldin tatlımm.nasıl güzelce konuştun mu? Bende yattım şimdi
hb canımm ewt çok güzeldi aslında aramicaktm sana müjde wercem yarın dedim oda güzel bişilere ihtiyacım war söle arada diyince aradım askerliğin düştünü söledim çok sewindi moral oldu 70 günümz kaldı hee diyo yaa dedim aynen ii yaa 70 60 50 derken bitircez filan diyo yaacaımm öle işteee uyucak mısın??
Daha öğrenmemişmiydii.valla çok iyi moral olmuştur onada canım.evet uyumaya çalışcam şimdi.yarın gene konuşruz.sen uyumıcan mı??
bnmkini uyutuyum uyurum bnde duymamış komutan dedi sana bişi dicem ama çıkınca die ama sölemedi diyoo canımm sen yat şimdi askerinede çok çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda toplar üzüldüm walla yaa mahvedip gönderecekler bitanelerimizi yaa hayret bişi
Sağol canım benim.evet mahvettiler resmen orda canlarımızı.gelsin zaten check up a sokucam onu.) iyi geceler tatlı rüyalar canım.öpüyorum seni
evet canım.Bir ayağımda izmir'de işte .) üniversiteyide izmir'de okudum.doğdugumdan beri de her yaz ordayım yani
bende bursadayım cnm bi sene oldu izmirden geleli inşallah tekrar izmire döncem
bende bursadayım cnm bi sene oldu izmirden geleli inşallah tekrar izmire döncem
fatoşum bu ara plakaları paylaşmıyorsun... bayram tatilinde izmir'e gittin mi? hiloşun konusunda okudum senin tayin zora girmiş, inşallah bi kolayı bulunur...
Bende inşallah 1 yıl içinde izmire döncem.)
inşallah canm bende dönmek için uğraşcam artık
Selam kızlar :92::92::92::92::92::92:
inşallah canım sende gelirsin.öğretmen falanmısın ?
as canm...:82:
memurum canm
anladım canım.Darısı başımıza artık .)
aldm dün canım bnm konuştum ama bnm dayanacak gcüm kalmadı yine konuşamıyoruz yaa
cnm dayan az kaldı nrde senınkı neden konsmysnz?:44:
kızlar selam
eşim usta birliğine 18 ekimde teslim olacaktı
ama 22 ekim yani bu sabah teslim olabildi.
bi ceza vs. alır mı bilginiz var mı?
sizinkilerden geç teslim olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?