şimdi hastanede oldugu için ondan bide teli sorunlu ondan konuşamıyorz pek ben sürekli konuşmak istiyorum yaaa
ne hastanesi canım?
tel sıkıntısı cok kötu yaa acemi birliginde cekmiştik bizde :26: sımdı rahatız senın askerının orda rahat diilse skntı canım
konuşmak istemen normal aklın onda hep ama mecbur beklıcen canm yaa
Selam kızlar :92::92::92::92::92::92:
Kuzuuuuuuu 2 ay sonra mı dönüyo askerinnnnnnnnnnnn
margaaa dustu ya kuzum askerlik hemen dusur safaginii yetiş bizeeee alt devre şafağındasın artık
Yahu düştüğünü biliyorummmmmmmmmmmmmmmmkaç yapıcam kız teskere tarihini..
walla ben askerimin dedıgını yaptm bu sefer normalde 4 subat olmasi gerekıyor
ama izin kullanmadı hc ve kullansada 10 gun falan kullancakms olede olsa 22 ocakta cıkıyorm dedi
bende 22 ocak yazdımsende bı konuş tam tarıhı ögren ıstersen kusum
Biz izin kullandık baya bi..
Aynen bi sorayım
Düşmenin sevincini yaşarken sormak hiç aklıma gelmedi he.. Erken gelceğini bilmek bile mutlu ediyor adamı
Şafaklarınıza ne oldu yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evet canm izmirdeydm ondan paylaşamadım bide aramız bozuktu içimden pek gelmediaklımda ama başlıcam gene
evet canm baya zora girdi ya 2 ay kala yaptılar yapcaklarını aileme bile daha sölemedim 2 ay sonra gelcen nasılsa deyip durdular bayramda üzülcekler bide onurla napcağımıza karar veremedik daha bursada mı iş bakcak eninde sonnda izmire gitmek istiyom ama onur burda çalışsa düzenmiz olmucak doru dürüst 4 sene sonra tayin isticem die izmirden ev alcaktı ailesi bize burda kira olur çock olursa ozamana zor olur falan amaan işte bisürü dert aldı beni dün insan kaynakları bölmüyle konuştum evlencen öle olur anca dediler artık nikahı yapcaz önden ben eş durumu için uğraşcam artık off ooff
sanada geçmiş olsun canm okudum ama yazamadım nasılsın şimdi
ne hastanesi canım?
tel sıkıntısı cok kötu yaa acemi birliginde cekmiştik bizde :26: sımdı rahatız senın askerının orda rahat diilse skntı canım
konuşmak istemen normal aklın onda hep ama mecbur beklıcen canm yaa
kızlaaar sonunda nikah için kıyafet alabildimpark bravo'dan bu pantolonu ve gömleği aldım, ablamın sayesinde tabii, mehmet de bi kısmını karşılayacak...
Eki Görüntüle 837483 Eki Görüntüle 837485
kızlaaar sonunda nikah için kıyafet alabildimpark bravo'dan bu pantolonu ve gömleği aldım, ablamın sayesinde tabii, mehmet de bi kısmını karşılayacak...
Eki Görüntüle 837483 Eki Görüntüle 837485
Nilücüm gayett hoş aldıkların işte tamda sana tarif ettiğim gbi ama o çanta yerine eline deri bir çanta alsan böyle portföy çantalardan bu günlük oluyor portföy alırsan dahada nikaha uygun olursun
ayy beğenmene çok sevindim bebeğimtavsiyelerinize uymaya çalıştım; ama biraz pahalıya mâl oldu, o yüzden çanta alacak yüzüm kalmadı mehmet'in yorumu beni dellendirdi az, garson olarak işe mi başlıyorsun dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?