Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi hastanede oldugu için ondan bide teli sorunlu ondan konuşamıyorz pek ben sürekli konuşmak istiyorum yaaa

ne hastanesi canım?
tel sıkıntısı cok kötu yaa acemi birliginde cekmiştik bizde :26: sımdı rahatız senın askerının orda rahat diilse skntı canım
konuşmak istemen normal aklın onda hep ama mecbur beklıcen canm yaa

Kuzuuuuuuu 2 ay sonra mı dönüyo askerinnnnnnnnnnnn

Yahu düştüğünü biliyorummmmmmmmmmmmmmmm kaç yapıcam kız teskere tarihini..

walla ben askerimin dedıgını yaptm bu sefer normalde 4 subat olmasi gerekıyor
ama izin kullanmadı hc ve kullansada 10 gun falan kullancakms olede olsa 22 ocakta cıkıyorm dedi
bende 22 ocak yazdım sende bı konuş tam tarıhı ögren ıstersen kusum

Biz izin kullandık baya bi..

Aynen bi sorayım

Düşmenin sevincini yaşarken sormak hiç aklıma gelmedi he.. Erken gelceğini bilmek bile mutlu ediyor adamı

merhabalaaar kızlaarr ay ne güzel herkesi şafakları düştü bi anda yaa :92: :92:

Şafaklarınıza ne oldu yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yavrum şafaklar oldu coni moni ya valla düştüğü akşam değiştirdim 6 ay kalmışken 3 ay kaldı ...sülüs tarihi 4 şubat izne göre hesaplıcan canım biz hepsini kullanmadık daha da gelmicek zaten ...

hayırdır, canım aranız neden bozuldu :26: ailene bayramda söylemediğin iyi olmuş. en iyisi nikahı yapıp beklemek o halde, inşallah en kısa sürede gerçekleşir tayinin, diğer türlü sizi baya zorlar... bugün daha iyiydim canım sağ olasın, mehmet buz koymamı tavsiye etti işe yaradı

kızlaaar sonunda nikah için kıyafet alabildim park bravo'dan bu pantolonu ve gömleği aldım, ablamın sayesinde tabii, mehmet de bi kısmını karşılayacak...

cnm sen yanlış anladın askerm ameliyat oldu o yüzden hastanede yatıyo tel sıkıntısıda kullanıyo da telde sıkıntı war kapanıyo bazen ondan aynı dewreymişiz seninki nerde??bzm acemide sürekli ank.den konuşurduk saatlerce kart dayanmazdı yaaa kötü baya..

Nilücüm kıyafet çok şık güle güle giy bide hafif topuklu ayakkabı ve çanta on numara beş yıldız olursunnn

sağ ol begüşüm, çok daha güzelleri senin olsun topuklu ayakkabımı denedim de çok kaba durdu altında yaa, ufak bi çantam da yok sanırım şu çantayı alcam elime altına da bu babetleri giycem :26:

Nilücüm gayett hoş aldıkların işte tamda sana tarif ettiğim gbi ama o çanta yerine eline deri bir çanta alsan böyle portföy çantalardan bu günlük oluyor portföy alırsan dahada nikaha uygun olursun

Nilücüm gayett hoş aldıkların işte tamda sana tarif ettiğim gbi ama o çanta yerine eline deri bir çanta alsan böyle portföy çantalardan bu günlük oluyor portföy alırsan dahada nikaha uygun olursun

ayy beğenmene çok sevindim bebeğim tavsiyelerinize uymaya çalıştım; ama biraz pahalıya mâl oldu, o yüzden çanta alacak yüzüm kalmadı mehmet'in yorumu beni dellendirdi az, garson olarak işe mi başlıyorsun dediiii

Ay cnm nedemek her zmnnn :* park bravo pahalı bir marka zaten outleti bile baya pahaşı biliyorum ama her zmn kullanabileceğin seçimler yapmışsın cnm.ayyy erkekler ne anlar sen takma kuzum bu gömlekler moda ve cokta şıkkk :))) ayrıca ağrılarn geçtimi cnm sporda incitmiştn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…