Ay cnm nedemek her zmnnn :* park bravo pahalı bir marka zaten outleti bile baya pahaşı biliyorum ama her zmn kullanabileceğin seçimler yapmışsın cnm.ayyy erkekler ne anlar sen takma kuzum bu gömlekler moda ve cokta şıkkk :))) ayrıca ağrılarn geçtimi cnm sporda incitmiştn ?
öyleymiş canım, ben de ilk kez alışveriş yaptım ordan, iki çalışanı arkama alınca baya rahat davrandım sanırımmülakatta da giymeyi düşünüyorum, olur mu ki :26: anlata anlata dilimde tüy bitti, zevklerimiz hiç uymuyor çok sinirlendim dedi, çıktı gitti netten yok canım ya hala ağrıyor
Evet cnm pahalı bende indirimde elbise almştm 2 kere ordn biliyorumolur tatlm mülakattada gayet şık ayy cnm bnm sevgilimle zevklerim uyduğu halde biz bile bazen uyuşmuyoruz amannn salla ne anlar erkekler
yavrum şafaklar oldu coni moni yavalla düştüğü akşam değiştirdim 6 ay kalmışken 3 ay kaldı ...sülüs tarihi 4 şubat izne göre hesaplıcan canım biz hepsini kullanmadık daha da gelmicek zaten ...
ben indirimde hiçbir şey bulamam yavrum yaa, hiç şanslı değilimdir bu konuda, ya renk kalmaz ya bedenben de fikrini alıyorum; ama sonra yine bildiğimi okuyorum biz beğenip yakıştırdıktan sonra onlar ne derse desin hıııhhhh
kızlaaar sonunda nikah için kıyafet alabildimpark bravo'dan bu pantolonu ve gömleği aldım, ablamın sayesinde tabii, mehmet de bi kısmını karşılayacak...
Eki Görüntüle 837483 Eki Görüntüle 837485
hayırdır, canım aranız neden bozuldu :26: ailene bayramda söylemediğin iyi olmuş. en iyisi nikahı yapıp beklemek o halde, inşallah en kısa sürede gerçekleşir tayinin, diğer türlü sizi baya zorlar... bugün daha iyiydim canım sağ olasın, mehmet buz koymamı tavsiye etti işe yaradı
hah aynen öyle cicimmm onlar tınnn
canm bak tam bulamadım kafamdakini ama parlak olmayan mat böyle bir çanta al derim ya 20-30 a bile bulursun yani ankaradada bulursun istanbuLda gayet rahat buluyorum ben çünküü
Eki Görüntüle 837703
Canm cok begendm ben de gule gule giy gayet şık olmus yehuu) bnce de Edanin dedigi tarz canta ve hafif topuk super olur ama tabisi maddiyat onemli.. sadece canta alirsn olmadi ben de istanbulda portfoyleri uyguna bulabiliyorm ankarada da var sanirim pasajlari falan es gecmee ) bulamasan da cok dert degik de tabi cok guzel olcan ins :)) bence saclarini hafif masalayip bi tarafa dogru hafif topla nedense aklimda oyle canlandii ve bize de foto at o gundeenn )
kıbrısa gttiğimde kavga ettik canm bağrış çağrış kötü ayrıldık 3 haftadır da doru dürüst konşmuoz bakalm
inşallah canm içime dert oldu tayin meselesi inşallah olur kısa zamnda
sınava kadar toparlarsın inşallh canm eniştede iyi bak ilgilensin
kombininede beğendm canm güle güle giy çantanıda çok beğendm saçınıda kuyruk faln yapablrsn canm
sağ ol bebişim; ama çanta ve ayakkabı elimdekilerle idare etcem. zaten tüm gün dışarda olcaz büyük çantaya ihtiyacım olcak
aslında buldum da onları da ben beğendim hiloşum :26: dediğim gibi elimdekilerle idare etcem, en önemlisi kıyafetti onu da hallettim çok şükürsaçlar da düz fönlü gitcem sanırım ertesi gün mülakatta da işe yarar diye düşünüyorum. yardımların için çok teşekkürler kuzum
ayy hala o kavga mıaskerliğin son zamanları ya o da sıkıldı, bunaldı iyice heralde, az kaldı zaten sabır yavrum... o beni iyice hasta etmezse, sinirden sağ olasın, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
he hala o kavgada takılı kaldık gelene kadar aramızz limoni olur direk benm yanıma gelcek ya naz yapar ozamana kadar tavır yapıom dio zaten kendide yanımda olsan yapmam dio Allahm ya bole işte bunlar bebk gibi idare ediyom artık napalm geçmio da günler ya hakketen son zamanlar daha zormuş bide aramız kötü olnca
sağ ol bebişim; ama çanta ve ayakkabı elimdekilerle idare etcem. zaten tüm gün dışarda olcaz büyük çantaya ihtiyacım olcak
aslında buldum da onları da ben beğendim hiloşum :26: dediğim gibi elimdekilerle idare etcem, en önemlisi kıyafetti onu da hallettim çok şükürsaçlar da düz fönlü gitcem sanırım ertesi gün mülakatta da işe yarar diye düşünüyorum. yardımların için çok teşekkürler kuzum
ayy hala o kavga mıaskerliğin son zamanları ya o da sıkıldı, bunaldı iyice heralde, az kaldı zaten sabır yavrum... o beni iyice hasta etmezse, sinirden sağ olasın, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
cnm sen yanlış anladın askerm ameliyat oldu o yüzden hastanede yatıyo tel sıkıntısıda kullanıyo da telde sıkıntı war kapanıyo bazen ondan aynı dewreymişiz seninki nerde??bzm acemide sürekli ank.den konuşurduk saatlerce kart dayanmazdı yaaa kötü baya..
ha bi de açık açık söylüyo yani, deli ya bunlarneyse idare etcen canım, en azından niyetini biliyorsun direkt senin yanına gelecek olması da çok süpermiş
Tamam canmcim rica ederim ne demek tabi ki en onemli kiyafet onu da hallettn güzelce. . Gule Güle giy tatlımm)
öleler canm ya yanmda olsa zaten bu kadar dargın kalmazdık o günlere de az kaldı inşallah
önceden aileme gitcem diodu h.içi gelceği için sonra bileti istanbula almış genede bi gün durup gider herhal sonra gelirim gene dedi izin verdim bende
sizin de sayenizdesağ ol cicim
yanında olsa mümkün mü şekerim bu kadar dargın kalsınuçakla istanbul'a, ordan bursa'ya gelcek, senin yanından da izmir'e geçcek hee... gitsin de yine gelir tabii canım, iyi yapmışsın izin vererek bizim kavuşmamıza da resmen 1 gün kaldı yaa 2 ay sonunda 1 güncük de olsa görüşebilcez...
sizin de sayenizdesağ ol cicim
yanında olsa mümkün mü şekerim bu kadar dargın kalsınuçakla istanbul'a, ordan bursa'ya gelcek, senin yanından da izmir'e geçcek hee... gitsin de yine gelir tabii canım, iyi yapmışsın izin vererek bizim kavuşmamıza da resmen 1 gün kaldı yaa 2 ay sonunda 1 güncük de olsa görüşebilcez...
Gene kimseler yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?