Eki Görüntüle 838823
ŞAFAK:29 GÜMÜŞHANE
Sevgilimmmm artık aylar değil sadece günler kaldı kavuşmamıza
Gel artıkkk çok özledim çok!!!
Herkez şafak azaltı biz şafaımızı cogaltık....
Bildiğiniz üzere eşimin amalıyat olmadan oncekı un bogazları şiştı ve 4 gun tedavı sonucu hastanede kalma suresı doldu bogazlar hala amalıyat olma durumuna gelmemiş ve taburcu etmişler hastenede kalma durumuna gore 10 gun ıstıratı var ve doktorun amalıyat gunlerı dolu oldugundan amalıyat olmayacaksın demiş...
O kadar cok hazırlamıştımkı kendımı gelecegıne evı tuttum alışverış bıle yaptım herşey kursagımızda kaldı vardır bundada bı hayır ama malesef ben uzuntuden maf oldum tabıkı olmasını ıstemıyordum orada tek başına kıyamıyordum doktor ıyımı kotumu onuda bılmıyorduk amalıyat yarayacakmı yaramayacakmı oda bı nevze bellı değildi.
Inşallah hayırlısı boyledır.
Ayrıca eşim ılk teslım oldugu bolukten bı arkadaşını gormuş rastgele hastaneden cıkarken cocuk cok kotuymuş hiç yaramamış, ve cocukta enteresaan bı durum denız havasına ıstıfar edıyormuş sureklı amalıyat oldugundan berı boyle olmuş anlayacagınız bızım durum bundan ıbaret herkezın şafak düşerken bızım şafak yukseldı...
deme deryacim yaa o kadr alistirmistiniz kenfinizii kiyamam yaaa.. Ama dedigin gibi hayirlisi boyle demekki be xanm.. Her turlu az var zaten kavusmanizaa) sikma caninii daha iyi hazirlik yaparsn gelmesinee :)
Herkez şafak azaltı biz şafaımızı cogaltık....
Bildiğiniz üzere eşimin amalıyat olmadan oncekı un bogazları şiştı ve 4 gun tedavı sonucu hastanede kalma suresı doldu bogazlar hala amalıyat olma durumuna gelmemiş ve taburcu etmişler hastenede kalma durumuna gore 10 gun ıstıratı var ve doktorun amalıyat gunlerı dolu oldugundan amalıyat olmayacaksın demiş...
O kadar cok hazırlamıştımkı kendımı gelecegıne evı tuttum alışverış bıle yaptım herşey kursagımızda kaldı vardır bundada bı hayır ama malesef ben uzuntuden maf oldum tabıkı olmasını ıstemıyordum orada tek başına kıyamıyordum doktor ıyımı kotumu onuda bılmıyorduk amalıyat yarayacakmı yaramayacakmı oda bı nevze bellı değildi.
Ayrıca eşim ılk teslım oldugu bolukten bı arkadaşını gormuş rastgele hastaneden cıkarken cocuk cok kotuymuş hiç yaramamış, ve cocukta enteresaan bı durum denız havasına ıstıfar edıyormuş sureklı amalıyat oldugundan berı boyle olmuş anlayacagınız bızım durum bundan ıbaret herkezın şafak düşerken bızım şafak yukseldı...
Kizlar ne guzel yaa cok seviniyorm adiniza valla super safaklarrr..
Deme Deryacim yaa o kadr alistirmistiniz kenfinizii kiyamam yaaa.. ama dedigin gibi hayirlisi boyle demekki be xanm.. her turlu az var zaten kavusmanizaa) sikma caninii daha iyi hazirlik yaparsn gelmesinee :)
çok geçmiş olsun can şafak çoğalmış ama eşin iyi olsunda varsın biraz daha bekle napcan. Sonunda hep yanında olcak
aynen öle canm zaten izmire gidince bi süre gelemicek gibi gelio akrabalar gelir bu gider hasret giderme falan iş bakar artık falan napcaz bilmiom gene hasretlik sizin gbi olcaz bizde
oooh canm ne güsel ya mehtap 1 desene 1 güncükte olsa görcen canm sarılcan sınav önceside iyi olur hem inşallah sınavnda iyi geçer canm ya düzeninzi kurmaya başlarsınız
Herkez şafak azaltı biz şafaımızı cogaltık...
hayırlısı olsun deryoş, kendini alıştırdığın ve şafağını düşürdüğün için zor gelmiştir; ama hayırlısı böyleymiş diye teselli etcen kendini. şimdi normal şafağına mı döndün bi de hiç mi ameliyat olmadan döncek enişte :26:
evet canım normal teskere tarıhıne gerı dondum evet canım doktorun amalıyat gunlerı doluymuş o yuzden olamayacak aynen bende oyle tesellı edıyorum cunku 22 sı amalıyat gunuydu boğazları şiştı 21 nde olamadı o kadar neler verdıler ama hala gecmedı vardır ınşallah bı hayır
arkadaşlar birşey soracağım umarım cvp verirsiniz. askerdeki sevglileriniz ya da eşlerinizle gün içnde msjlaşabiliyor musunuz. özellikle kısa dönemlilere soruyorum.
kızlar lütfen cvp yazın. kısa dönem giden askerlerinizle msjlaşabiliyor musunuz
evet canım normal teskere tarıhıne gerı dondum evet canım doktorun amalıyat gunlerı doluymuş o yuzden olamayacak aynen bende oyle tesellı edıyorum cunku 22 sı amalıyat gunuydu boğazları şiştı 21 nde olamadı o kadar neler verdıler ama hala gecmedı vardır ınşallah bı hayır
slm kızlar nasılsınız keyifler nasılll???
anladım canım, illa ki ameliyat olması gerekiyorsa dönünce iyi bi hastanede işinin uzmanı bi doktora görünür öyle olur ameliyatını. her şerde bi hayır vardır canım. şafağınız da az kaldı
bende hafiften bi heyecan... yarın 11.30 gibi sevdiceğime kavuşcam dasen nasılsın?
slmm kimse varmı nasılsınız kızlar..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?