- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
ben warımmm....iyi olmaya çalışıyoruzzz sen nasılsın?
bende iyiyim şükür canım sevdicegin gelmişti sanırım senin askerden??
geldi canım geldi çok oldu geleli, darısı da size olsun
kızlar 2 aydır beklediğimiz vuslat geldi geçtişu an 15 dk'lık bi uzaklık var aramızda, aynı il sınırları içinde; ama ayrıyız sonunda ayrılık da olsa çok güzel bi gündü, şükürler olsun inşallah yarınım da bugünümü aratmaz. dua edin canlarım, sınavdan başarıyla çıkabileyim bugünün fotolarını ancak pazartesi yükleyebilcem, erken yatıp erken kalkmam lazım...
kızlar 2 aydır beklediğimiz vuslat geldi geçtişu an 15 dk'lık bi uzaklık var aramızda, aynı il sınırları içinde; ama ayrıyız sonunda ayrılık da olsa çok güzel bi gündü, şükürler olsun inşallah yarınım da bugünümü aratmaz. dua edin canlarım, sınavdan başarıyla çıkabileyim bugünün fotolarını ancak pazartesi yükleyebilcem, erken yatıp erken kalkmam lazım...
Yehuu tam zamanında gelmişimmm bugndü di miii merakla foto bekliyorummm, ben de bugün darmaduman ettim ortalığııı... hem ıvır zıvır alışverişi hem gözatmalar bohça için hem deee elbisemi aldımmmmsizin dediğiniz gibi de oğlan tarafı alıyor , onlar ödicekler faturayı yollarım hahahaha
iyi gecelerrr kızlarrrrrrrsizin şafak panonuz ne kadar güzel göürünüyorrr öyleeee darısı benim başıma inşallaahhhhhh
Yehuu tam zamanında gelmişimmm bugndü di miii merakla foto bekliyorummm, ben de bugün darmaduman ettim ortalığııı... hem ıvır zıvır alışverişi hem gözatmalar bohça için hem deee elbisemi aldımmmmsizin dediğiniz gibi de oğlan tarafı alıyor , onlar ödicekler faturayı yollarım hahahaha
Nikah güzel geçti demekk cnmmm çoksevindm bekliorz fotolarısınav için başarılarr
güsel geçmesine sevindim canm sınav öncesi iyi olmuştur inşallah sınavında iyi geçer de hayırlısıyla olur canm başarılar
kızlar maalesef ki elendim, ön sağlık taramasında, sol elimin orta parmağı yamuk-muş(!), boy kilo tutuyor gözlerimde bozukluk yok, tamamen bahane oldu yani parmağım. üstelik geçen yıl ön sağlık taramasını ve sözlü mülakatı geçmiştim. duruma gülsem mi ağlasam mı bilemedimneyse dünün fotolarını albüm yapim de paylaşim en iyisi, kafam dağılsın neşem yerine gelsin
kızlar maalesef ki elendim, ön sağlık taramasında, sol elimin orta parmağı yamuk-muş(!), boy kilo tutuyor gözlerimde bozukluk yok, tamamen bahane oldu yani parmağım. üstelik geçen yıl ön sağlık taramasını ve sözlü mülakatı geçmiştim. duruma gülsem mi ağlasam mı bilemedimneyse dünün fotolarını albüm yapim de paylaşim en iyisi, kafam dağılsın neşem yerine gelsin
haydaa işte saçma sapan bahanelerle eliyolar yamuksa nolcak yani sanki bütün polisler kusursuz benmde yamuk ortada yamuk işarette heryer torpil anam Hayırlısı budur belki canm Allah başka biyerden bi kapı açar herşeyi dene bankaları kpss ne varsa gir mutlaka biyerde kısmetin vardır
Cnm ya üzldmbence sn kendi mesleğinden devam et öğretmenlik polislikten daha iyi
sağ olun canlarım, nasip kısmet biraz da referans meselesi. çok üzülmedim; ama üzüldüm tabii... dersaneye yazılcam, sınava hazırlancam tekrar, bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?