torpil diyoru biz ona nilü dimiahh ahh...öğretmenlerin kabusu kpss özel sektörde çok zor biiyorum dershane falan öğretmenler için hayırlısı olsun canım :26:
aynen öyle canım, torpilin kibarcası referansönümdeki sınavlara bakcam artık, ne de olsa profesyonel işsizlerdenim
deme öyle yavrum ya seni anlayabiliyorum bende 2*3 aydır arıyorum sıkıldım artık yarın ilk görüşmeme gidicem bakalımmm
zaten işsizin halinden ancak işsiz anlıyor bebeğiminşallah şartlar istediğin gibidir ve inşallah alınırsın canım, çok zor okuduktan, çalıştıktan sonra evde oturmak... hayat bundan da zor
aynen öyle kuzum zor cidden..hiç deneyimim yok bir yerden başlamam lazım bi kaç şartım var ,inş uygun olur ya....söz olucak bnmki gelince yani girmek istiyorum artık.....aynen oku o kadar evde otur ki sen öğretmensin birde bende kpss ye gircem önlisanstan valla bakcm bölümümün alımı yok fazla ama düz memurlk olurum tabi önce 85 üstğ almam lazm istanbul malum
Sevgilileri nisanlıları eşleri Doģuda askerlik yapan varmı?
kızlar maalesef ki elendim, ön sağlık taramasında, sol elimin orta parmağı yamuk-muş(!), boy kilo tutuyor gözlerimde bozukluk yok, tamamen bahane oldu yani parmağım. üstelik geçen yıl ön sağlık taramasını ve sözlü mülakatı geçmiştim. duruma gülsem mi ağlasam mı bilemedimneyse dünün fotolarını albüm yapim de paylaşim en iyisi, kafam dağılsın neşem yerine gelsin
var canımnoldu?
hiç belli olmuyor ki canım, bi bakıyorsun bi bölüme şans gülüyor o yıl alım çok oluyor, denemek lazım yoksa kaçan balık büyük oluyorinsan istiyor ki şartlar insancıl olsun, az kazanim; ama devamlı olsun... inşallah ekmek yiyeceğimiz kapılar en kısa sürede açılır. ablam da önlisans mezunu olarak atandı memurluğa sonra açıktan 4 yıllığa tamamladı, ablamın da yapmadığı iş, girmediği sınav kalmamıştı. bi kapı da bizim için açılır umarım. öğretmenlik okuyup ücretli ya da özelde de olsa öğretmenlik yapıp sonra işsiz kalmak... :26: tarif edemiyorum yani...
Yanlizmiyim diye sordum:)kubra bu arada ben.nerede askerlik yapiyo
Canm her şeyin hayırlısı olsn boşver iyi bahane bulmuşlar maşallahh..
Öğretmenlik senn için daha uygun olur tabi her şeyin hayırlısı inşallahh
Şans kader işte sıkma canını Allah bir kapıyı açıcak elbet hepimiz için geçerli bu..Ablan şanslıymış ankarada alım çok gerçi baktm ben bi de ...İstanbula göre hayırlısı cnm ya
korkma canm yanlız deilsin :)) bende sena memnun oldm kubracım bingölde benim askerim
seninki nerde?
Tuncelide.brz once aradi biksici olmus.safak bugn btnce 287olucak..daha yolumuz uzun.
valla öyle oldu canım, hayırlısı tabii, çok üzülmedim zaten. ailem çok söylendi; ama mehmet böylesi daha iyi dedi, rahatladım. bugünden dersane araştırmaya başladım. en kısa sürede ders çalışmaya başlıcam...
sıkmıyorum canım, daha iyiyim, öyle saçma sebeplerden eliyorlar ki değmez üzülmeme. değişiyor bölüme göre bebeğim, senin bölüm neydi :26:
Allah kavuştursun... benim kardeşim de o silahı kullanıyordu...
Tuncelide.brz once aradi biksici olmus.safak bugn btnce 287olucak..daha yolumuz uzun.
Halkla ilşker ve tanıtım tatlım
evet canım ama gecıyor gecmez denılıo ama bıtıo canım
yakınlar askerlerimizrahat olsunlarda
Bende halkla iliskiler ve reklamcilik mezunuyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?