Surekli haber takibindeyim baris surecini takip ediormsag salim gelsinler insallah
2.5yil once mezun oldum calisiyorm ama mezun oldugm bolumle ilgili deil:/evet 93/3.alısmasina alistım sayilir da sadece doguda oldugu icn rahat deilimÇalışıyrmsn?? Allah kavuştursun bu arada sanrm 93/3 sün zamanla alışırsınz :)
inş canım tel kullanabılıyormu carsı ızınıde yoktur buyuk ıhtımal
2.5yil once mezun oldum calisiyorm ama mezun oldugm bolumle ilgili deil:/evet 93/3.alısmasina alistım sayilir da sadece doguda oldugu icn rahat deilim
Anladım canım. Hayırlısı canım doğu batı farRketmiyor diyemem zordur..ama sabır askerlikte düştü bn senin şuanki şafağına geldiğimde kaç aylık askerdi.. Şimdi 1 yıl olcak ama 2 ayımız daha var :/ şükrett askerlk düştü
Sevgilileri nisanlıları eşleri Doģuda askerlik yapan varmı?
Cok sukur 3ayin dusmesi bile moral oldu bayag bize.doguda askerlik yapmakta,beklemekte kesnlikle batiya gore ck farkli bnce.!doguda askerlikte hem bekliosn hemde kotu bisey olrmu die tedirgin oluyosn..sag salkm bitirp gelsnler ins.ne guzel az kalmis sizn.darisi basima:)
okudum canım konuşmalarınıda aklında ne sorular vardır şimdi senin..nasıl olacak öyle mi olur böyle mi olur diye ama elimizden bir şey gelmiyor malesef sadece dua edebiliyoruz..sende bol bol dua et hem bak şanslısınız askerlikde düştü
bende güney doğu yareniyim mardinde sevgilim.ama çok şükür az kaldı bizim son günlerimiz artık..sağ salim bi bitirsek şu askerliği
sizde inş. sağ salim bitirip gelirsiniz canım..
Wuhhu kimler gelmişşş :))) naber tatlım nasıl oldn ?
ben geldimmmmmmmm diye bağırasım geldi birden
daha iyiym canım sadece burunmla biraz sorunlarım var
sen nasılsın bakalım?
kızlar artık beni kpss topiklerinde görürseniz şaşırmayın :26: begüşüm seni de bekliyorum
Ben bi ara çok giriyodum da uzun zamandır bakmıyorum canım
nasılsınızzzzzzz kızlarrrrrrr
ben de bi heveslendim; ama bakalım sonum ne olacaknasılsın canım, nasıl gidiyor?
iyiyiz ezgiiiiii... sen nasılsın nerelerdesin?
iyiyim beeendeee buralardayım geldimmm :) şafaklar oh oh hayırlısı olsun hepimiz içinnnnn
çok iyi ettin, yoktun uzun zamandır, yolunda mı her şeyvallahi süper oldu kızların şafakları seninki düşürülmüş hali mi?
eveeet dusurdum ama 90 attım ben tek ızındır 95tır bıseyler olmus ama aman kalsın boyle bakalım sonra yukseltmek zorunda kalmaktansa daha cok dusurmek daha ıyı dıye dusunuyorum ondanevet guzel hersey cok guzel gıdıyor haftaya ankaraya gıdıyorum gormeye cok sogumus orası sımdı saygın bı de takım cavusu falan oldu baya hersey onda yanı hemen hemen kendıne nobet az yazıyo edıyo ıyı gayet rahatı telefon soktu bı ara sonra cıkarttık cok denetleme oluyor cumhurbaskanlıgı dıye hergun nerdeyse arama oluyormus gerek yok hergun konusuyoruz zaten 2 kere an az e bı de ben 2 haftada bır gııdıyorum daha ne uzamasın daha cok askerlık dusmusken sen nasılsınnnn cok konustum hehe
kesinlikle öyle canım, düşürmek artırmaktan daha sağlıklıohh ohh maşallah, askerlik size güzel, işini de biliyor asker bey konuş tabii gelmediğin günlerin acısını çıkar iyiyim ben de, biz de cumartesi bi güncük bi kavuşma yaşadık, sonra hayat gailesine döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?