haha bencedeeeee ohhhhh ne guzelll ay ne guzel vakıt gecırmıssınızdırrrr :)
sevdicekler yanımızda olur da vakit güzel geçmez miyeni fotolar eklemişsin, yine çok güzelsiniz
hehe tesekkur ederım evet fotograflarımızı koydum yenılerııııı
avatara da koyduğun fotoğrafın altına yaptığın açıklamaya bayıldım ezgiş
ben de bi heveslendim; ama bakalım sonum ne olacaknasılsın canım, nasıl gidiyor?
iyiyiz ezgiiiiii... sen nasılsın nerelerdesin?
ya bu sıtede herkes estetık yaptırıp foto koyuyo ondan sandılar herhalde doktorunun adı ne falan dıye mesaj atıyolar foto koyduktan sonra fenalık geldıbı de bı tane kıza dedım yok degıl falan estetık dıyo tmm soylemek ıstemıyousundur anlıyorum falan
İyiyim Nilüşcüm aybaşını bekliyorum kpss yeni yayın konu anlatımlı kitap alıcam eksik olduğum konuları çalışcam eski kaynaklrımı hep vermştm bi soru bankam var boş kaldıkça çözüyorum ama şimdi haftaya adam akıllı konu çalışmaya başlıyorum sen de ne var ne yok,polislik olmamış canın sağolsun hayrlısı böyleymş dmekki üzme kendini
doğal güzellik görmemişler demek ki...
üzülmüyorum zaten canım, o kadar sudan bi sebeple elediler ki, yaptığım bi hatadan olsa dövünürür dururdum da... ben de dersaneye yazılcam canım, çoğu bu ayın başında başlamış; ama yeni açılacak gruplara bakcam. bir de önce matematiği halletmem lazım. yeni yeni kitaplardan çalışması zevkli oluyor zatenhangi yayından alcan?
doğal güzellik görmemişler demek ki...
üzülmüyorum zaten canım, o kadar sudan bi sebeple elediler ki, yaptığım bi hatadan olsa dövünürür dururdum da... ben de dersaneye yazılcam canım, çoğu bu ayın başında başlamış; ama yeni açılacak gruplara bakcam. bir de önce matematiği halletmem lazım. yeni yeni kitaplardan çalışması zevkli oluyor zatenhangi yayından alcan?
anladm cnm valla bnm dersaneye gitmem çok imkansız o yüzden evde çalışcam...Ben ihtiyaç düşünüyorum konu anlatımı olarak soru bankası da uzman kariyer alcam şimdilik yeter zaten ...
çok teşekkür ederim cnmmm :)
ahh ahh bilmez miyim o imkansızlığıbenim de son gidişim son hazırlanışım olcek zaten canım, bu şansı, hakkı çok iyi değerlendirmem lazım :26: ihtiyaç konu anlatımını kullanmıştı bir arkadaşım çok ayrıntılıymış; ama daha zaman var bitirirsin. uzman kariyerin de soruları basit geliyor bana; ama konu anlatımları çok düzenli, açık, anlaşılır. çoğu kişi uzman kariyerin dershanesini övüyor, benim de aklımın bi köşesinde; ama bakalım...
rica ederim canım, çok beğeniyorum ben seni
bizim dersanedeki hocalarda konu anlatımı olarak ihtiyaç tavsiye ediolar ben düz memurluktan gircem ama belki yayın farklıdır ,uzman kariyer konuyu iyice öğretio özellikte seçilmiş sorular öğreten yayınları falan çok beğeniorm orta derece zorlukta..Bana göre beyaz kalem çok ayrıntı bi tarih soruları vardı falan o yüzden onu tercih etmem..başlangç olarak ihtiyaç ve uzman kariyer sonra da yediiklim soru bankası alırım hepsini de alınca çözülmüo bi anda yavaş yavaş
Telefon goturdu ama daha ckarmadi.carsı izni yk olmycakta..snn askerininde carsi izni yk dmi?karakoldami bu arada?
ahh ahh bilmez miyim o imkansızlığıbenim de son gidişim son hazırlanışım olcek zaten canım, bu şansı, hakkı çok iyi değerlendirmem lazım :26: ihtiyaç konu anlatımını kullanmıştı bir arkadaşım çok ayrıntılıymış; ama daha zaman var bitirirsin. uzman kariyerin de soruları basit geliyor bana; ama konu anlatımları çok düzenli, açık, anlaşılır. çoğu kişi uzman kariyerin dershanesini övüyor, benim de aklımın bi köşesinde; ama bakalım...
rica ederim canım, çok beğeniyorum ben seni
ay yerım senın benı begenmenı bakk hehe utandımmm sımdııı
evet cnım bızede yok carsı ıznı doguda olumuyor zaten telı rahat kullanır bence
benmki ilde canım karakolda deil senınki karakolamı yolladılar
Hepinize selamm kızlaaaarr
​Nasılsınızz bakalııımm
selam canım iyidir sen nasılsın?
Bende iyiyim canım şafak saymaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?