Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olmazmı kafamdaki düşünceler hiç çıkmıyorki sürekli kafamda dönüp duruyorlar. o nöbet tutuyo ben düşünüyorum napar ne eder diye.özlemek dışında çk daha fazla şeyler hissediliomuş doğuda askerlik olunca işin içinde..ne güzel inş bizimde şafak azalır artık..3 ay düştü bunada şükür diyorum..dedğin gbi dua etmekten başka maalesef yapıcak bişeyimiiz yok..ortalık sakin şuanlık inş sağ salim bitirirsiniz sizde.

:)darısı başıma 2014 temmuz sonu gelicek daha yolumuz uzun bizim..

Şafak 285 nasıl geçip azalıcak acaba.. bazen bitmiycek gbi geliyoo

O bnada cok oluyo gecmicek gibi ne bu kadar fazla diyorum ama gecen günlere bakıncada iyi bari 70 küsür gün gecti diyorum
Biticek hayrlısıyla merak etme

O bnada cok oluyo gecmicek gibi ne bu kadar fazla diyorum ama gecen günlere bakıncada iyi bari 70 küsür gün gecti diyorum
Biticek hayrlısıyla merak etme

saçma sapan bi hesap peşindeyim kendimi öyle avutuyorum..280 olsa tamam snra 270 lere iner ah bi 200lerden düşsek fln diye :)) kndimi oyalıyorum işte.ah bitirseler hayırlısıyla..

İyiyim canım sen nasılsın ? ben işten ayrıldım yol ciddi anlamda çok uzak olduğundan dolayı yapamadım .

İyiyim bnde cnm öylemiii uzak zor ya gerçekten..bide istanbulda daha zor hayırlısı olsn bnde görüşmeye gittim uymadı kriterlerime arıyrm hala :)

İyiyim bnde cnm öylemiii uzak zor ya gerçekten..bide istanbulda daha zor hayırlısı olsn bnde görüşmeye gittim uymadı kriterlerime arıyrm hala :)

akşam 6 buçukta çıkıosun 8.30-9 da geliosun duş al yat tekrar aynı valla haftasonu olmamasına rağmen yok yani her gün çekilcek çile değildi ...İşte iş aramak zor gerçekten senin kriterin oluo onların oluo tam buluosun işte yol trafik çok zor valla ya ...ben kpss ye odaklanma kararı aldım bi bayan için en iyisi sanırım.

saçma sapan bi hesap peşindeyim kendimi öyle avutuyorum..280 olsa tamam snra 270 lere iner ah bi 200lerden düşsek fln diye :)) kndimi oyalıyorum işte.ah bitirseler hayırlısıyla..

Hehe bnde öyle yapıyorm 17 18 gün snra çarşı izni fln olcak öyle öyle derken 250 ye gelirz ztn snra 200 olur geçer ya diyorm snra düşünüyorm 1 gün bile zor geciyo nerde gecermş diyorm Kafayı yedim iyice yani

Aslnda çıkış saati iyiymiş ama uzak olunca...hayırlısı cnm da ya kpss de yıllardır girip atanamıyrlar hele istanbl çok yksk bnde kitap alıpalışcam ama 85-90 şart :/ zor yani ya

Aslnda çıkış saati iyiymiş ama uzak olunca...hayırlısı cnm da ya kpss de yıllardır girip atanamıyrlar hele istanbl çok yksk bnde kitap alıpalışcam ama 85-90 şart :/ zor yani ya

Ben bi 80-85 alsam kurumlarada dışardan başvurabiliyorum ama 2012 de tam sınırda kaldım başvuramadm 70 le bile atananlar oldu bizim işletme bölümünden her kuruma alıolar...Ben memurlukta şehir dışıda kafama yatan yerler var o yüzden sıkıntı yapmıorum ahh Eda ahh kpss zor ama özel sektör cidden daha zor aslında sen hele benden de küçüksün daha çok vaktin var özelde iş bulsanda kpss ye de hazrlanrsn ilerde de inşallah ...Bizim arkadaş 85 le önlisans düz memurluk milli eğitime atandı kebap şu anda kadrolu bide ne yapın edin çalışın diye beynimizi yiyolar.Bende işte kitap seti alıcam evde çalışıcam düzenli haftasonu kitap alıcam son 1-2 ay kalada dersanelerin denemeleri oluo onlara gidicem az çok temelim var zaten bakalım inşallah.ya çalışma saati iyi de işte evde olma saati çok kötü ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…