Koyde jandarma karakolunda.karakolda rahatim diyo sevmis.bulundugu koyde cok korucu varmis.halk askeri koruyup seviyomus.teli cikarcak ztn biraz zaman gcsn die bekliyo.
ne guzel cnım rahat olsunda geciyo bı sekılde ztn
ne guzel cnım rahat olsunda geciyo bı sekılde ztn
okudum canım konuşmalarınıda aklında ne sorular vardır şimdi senin..nasıl olacak öyle mi olur böyle mi olur diye ama elimizden bir şey gelmiyor malesef sadece dua edebiliyoruz..sende bol bol dua et hem bak şanslısınız askerlikde düştü
bende güney doğu yareniyim mardinde sevgilim.ama çok şükür az kaldı bizim son günlerimiz artık..sağ salim bi bitirsek şu askerliği
sizde inş. sağ salim bitirip gelirsiniz canım..
Tabikide koskoca 90 gün hiç az değilbenmkide doğuda ama karadeniz :) o bakımdan tehlike yok....hayırlısı olsun hepmz için... Sağol cnm evet az kaldı 19 kasım 2012 den beri bekliyorum kalsın bir zahmet di mi ama :))
Şafak 285nasıl geçip azalıcak acaba.. bazen bitmiycek gbi geliyoo
O bnada cok oluyo gecmicek gibi ne bu kadar fazla diyorum ama gecen günlere bakıncada iyi bari 70 küsür gün gecti diyorum
Biticek hayrlısıyla merak etme
Herkese Selam ,Yola devam
Begümm naberR? ne işin var burda iş yok mu kuzum
İyiyim canım sen nasılsın ? ben işten ayrıldım yol ciddi anlamda çok uzak olduğundan dolayı yapamadım .
İyiyim bnde cnm öylemiii uzak zor ya gerçekten..bide istanbulda daha zor hayırlısı olsn bnde görüşmeye gittim uymadı kriterlerime arıyrm hala :)
saçma sapan bi hesap peşindeyim kendimi öyle avutuyorum..280 olsa tamam snra 270 lere iner ah bi 200lerden düşsek fln diye :)) kndimi oyalıyorum işte.ah bitirseler hayırlısıyla..
akşam 6 buçukta çıkıosun 8.30-9 da geliosun duş al yat tekrar aynı valla haftasonu olmamasına rağmen yok yani her gün çekilcek çile değildi ...İşte iş aramak zor gerçekten senin kriterin oluo onların oluo tam buluosun işte yol trafik çok zor valla ya ...ben kpss ye odaklanma kararı aldım bi bayan için en iyisi sanırım.
Aslnda çıkış saati iyiymiş ama uzak olunca...hayırlısı cnm da ya kpss de yıllardır girip atanamıyrlar hele istanbl çok yksk bnde kitap alıpalışcam ama 85-90 şart :/ zor yani ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?