Ben bi 80-85 alsam kurumlarada dışardan başvurabiliyorum ama 2012 de tam sınırda kaldım başvuramadm 70 le bile atananlar oldu bizim işletme bölümünden her kuruma alıolar...Ben memurlukta şehir dışıda kafama yatan yerler var o yüzden sıkıntı yapmıorum ahh Eda ahh kpss zor ama özel sektör cidden daha zor aslında sen hele benden de küçüksün daha çok vaktin var özelde iş bulsanda kpss ye de hazrlanrsn ilerde de inşallah ...Bizim arkadaş 85 le önlisans düz memurluk milli eğitime atandı kebap şu anda kadrolu bide ne yapın edin çalışın diye beynimizi yiyolar.Bende işte kitap seti alıcam evde çalışıcam düzenli haftasonu kitap alıcam son 1-2 ay kalada dersanelerin denemeleri oluo onlara gidicem az çok temelim var zaten bakalım inşallah.ya çalışma saati iyi de işte evde olma saati çok kötü ya ...
Cnm bn önlisans olarak gieicem 85 le milli eğitim olurmu bilmiyrum ..evet daha 20 yaşındayım hani ne blm özelde kariyer yapmak istiyrm ama ii bulmak zor ...hayırlısı cnm sen yine işe de başvurmaya dvm et kpss yde çalş bn öle yapcam
valla arkadaş önlisans mezunu istanbuldan 85 le 2.alımda memur oldu işte...Herkes memur değil tabi çok iyi bir yer olsa niye olmasın ama öyle bir yerde bulmak zor ya sana uymuo ya sana uyuyo onlar kabul etmiyo ...Hakkımızda hayrlısı gerçekten
iyim canım sagol sen nasılsın
Hehe bnde öyle yapıyorm 17 18 gün snra çarşı izni fln olcak öyle öyle derken 250 ye gelirz ztn snra 200 olur geçer ya diyorm snra düşünüyorm 1 gün bile zor geciyo nerde gecermş diyormKafayı yedim iyice yani
Her şeyin hayırlısı cnm ya.. Ee nasl gidio askern nasl aranz nasl
aynen öyle canım..Nolsun ya şu askerliğin düşmesi iyi oldu gerçektenyuvarlanıp gidiyoruz bi kısmet olursa gelmeden bi kere gitmek istiyorum bakalım hem görmüş olurum falan diye ...Sizin nasıl gidio ?
İzinde kullanmıcak tabii dimicanom gidwbilrsen git tabiii size çok yaradı ne güzel...bizede 45 gün işte...neyse artık..güzel gidiocanm çok sıkıldı benimki sabrediyoruz işte.."iple çekiyoruz bitmesini
zaten bi 10 gün mü 15 gün mü ne kaldı daha kullanmıcak değmez ki zaten..45 gün demek 45 gün önce gelcek ne güzel olsun ...Valla hakikaten bitsede artık gitsek
Topikte çok boş kaldı artık kimse yok ya
NeeeRica ederim tatlı Nilumm :**
Ay beguss ozledim kiz denk gelmiyoz bayadirr..
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canımm benim inşallah hep huzurlu mutlu olursunuzgeldi canım geldi çok oldu geleli, darısı da size olsun
kızlar 2 aydır beklediğimiz vuslat geldi geçtişu an 15 dk'lık bi uzaklık var aramızda, aynı il sınırları içinde; ama ayrıyız sonunda ayrılık da olsa çok güzel bi gündü, şükürler olsun inşallah yarınım da bugünümü aratmaz. dua edin canlarım, sınavdan başarıyla çıkabileyim bugünün fotolarını ancak pazartesi yükleyebilcem, erken yatıp erken kalkmam lazım...
Canım ha gayret,az kalmış ... Bu arada çok geçmiş olsun ...evet canım normal teskere tarıhıne gerı dondum evet canım doktorun amalıyat gunlerı doluymuş o yuzden olamayacak aynen bende oyle tesellı edıyorum cunku 22 sı amalıyat gunuydu boğazları şiştı 21 nde olamadı o kadar neler verdıler ama hala gecmedı vardır ınşallah bı hayır
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canımm benim inşallah hep huzurlu mutlu olursunuz
bnde iiyim şükür canım nasıl gidio?*
aynı canm yogunluk devam edıyor calısıyorm iş gucc yoruldm cok bgn ya
sen de ne var ne yok asker nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?