Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm bn önlisans olarak gieicem 85 le milli eğitim olurmu bilmiyrum ..evet daha 20 yaşındayım hani ne blm özelde kariyer yapmak istiyrm ama ii bulmak zor ...hayırlısı cnm sen yine işe de başvurmaya dvm et kpss yde çalş bn öle yapcam

valla arkadaş önlisans mezunu istanbuldan 85 le 2.alımda memur oldu işte...Herkes memur değil tabi çok iyi bir yer olsa niye olmasın ama öyle bir yerde bulmak zor ya sana uymuo ya sana uyuyo onlar kabul etmiyo ...Hakkımızda hayrlısı gerçekten

Her şeyin hayırlısı cnm ya.. Ee nasl gidio askern nasl aranz nasl

Bizde carsi izni yok doguda oldugu icin.izinde kullanmiyim dio.nobetler basladi 12saat:/hep evde olsam bnada gcmz zmn.calisiyo olmam vakti daha iyi gciriyo bna..

Her şeyin hayırlısı cnm ya.. Ee nasl gidio askern nasl aranz nasl

aynen öyle canım..Nolsun ya şu askerliğin düşmesi iyi oldu gerçekten yuvarlanıp gidiyoruz bi kısmet olursa gelmeden bi kere gitmek istiyorum bakalım hem görmüş olurum falan diye ...Sizin nasıl gidio ?

aynen öyle canım..Nolsun ya şu askerliğin düşmesi iyi oldu gerçekten yuvarlanıp gidiyoruz bi kısmet olursa gelmeden bi kere gitmek istiyorum bakalım hem görmüş olurum falan diye ...Sizin nasıl gidio ?

İzinde kullanmıcak tabii dimicanom gidwbilrsen git tabiii size çok yaradı ne güzel...bizede 45 gün işte...neyse artık..güzel gidiocanm çok sıkıldı benimki sabrediyoruz işte.."iple çekiyoruz bitmesini

İzinde kullanmıcak tabii dimicanom gidwbilrsen git tabiii size çok yaradı ne güzel...bizede 45 gün işte...neyse artık..güzel gidiocanm çok sıkıldı benimki sabrediyoruz işte.."iple çekiyoruz bitmesini

zaten bi 10 gün mü 15 gün mü ne kaldı daha kullanmıcak değmez ki zaten..45 gün demek 45 gün önce gelcek ne güzel olsun ...Valla hakikaten bitsede artık gitsek
Topikte çok boş kaldı artık kimse yok ya

Yani cnm sende gidersin 1 kere olmadı..öyle geçer gider...aynen cnm ya bitecek inş.. Evet biz kızlarla whtsapptan knşuyrz bizimkilerle faceten falan pek girmiolar ahh ahh eskiden bizim topik neydii yaaa superdi muhabbetler falan

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canımm benim inşallah hep huzurlu mutlu olursunuz

Canım ha gayret,az kalmış ... Bu arada çok geçmiş olsun ...

aynı canm yogunluk devam edıyor calısıyorm iş gucc yoruldm cok bgn ya
sen de ne var ne yok asker nasıl

ne iş yapıyosun canım adın ne biz tanışmadkta senle sanırım :26:bnm adım ecrinn ewdeyim şimdilik benimde aynı canım yaa iyiyiz şükür ikimizde rahata erdk artk çavuş oldu geceleri beraberz konuşcaz umarm bölede gder canım bnm yaa seninki nerdeydi?nasıl askerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…